8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
chefshift #3157 nekem se akar most indulni :( -
chefshift #3156 -
#3155 Szevasztok!!!!
Suuuux a netem!!!!!!!!!!!!
még a Coh sem megy, pedig Gangri dolgozik és tudnék jáccani egész napp, mert senki sincs itthon!
-
chefshift #3154 lejebb vannak videók azokat töltsétek le :). -
#3153 Nem, még csak preloadolni lehet, de majd később aktiválják. -
Unipsycho #3152 na most mar van uj paccs vagymi?^^ -
#3151 Voltam tegnap, csak nem volt TF vagy team és anélkül kicsit nehezen tudok mostanában fejlődni. -
Rasti #3150 Sziasztok.
Rég jártam már erre,látom zajlik itt azért az élet :)
Van már valami megoldás az accountok ujraaktiválására,vagy még mindig ugyanaz a régi szutyok rendszer van ? (1 kártya 3 account) -
chefshift #3149 Naja. Remélem mamár Paragon utcáin látunk. -
#3148 Igyekszem mindig szinezni a képeket némi közberöfögéssel. :-)
Mellesleg mostmár 100%, hogy nem megyek fel a teszt szerverre, mert félő, hogy túlságosan átszokok oda és ha kiadják a peccset akkor karaktertörlés túlságosan visszavetne a fejlődésben. Úgyhogy ezentúl arra gyúrok, hogy a live-szerveren feljődjek, ne a teszten. -
chefshift #3147 Én is csak annyit tudok mondani, hogy Királyok a képek, főleg komentárral :D -
#3146 Na itt vannak a képek:
Elsőként kis személyes bemutató. Eddig így ismert a világ:
És mostantól fogva ezt a hőst rettegik a gonosztevők:
De azért a régi kosztüm se ment kukába, hamár annyi ember dicséretét megélte:
Gond van biztosúr?
IGEN!
Melengetjük öreg csontjainkat a diszkóban:
Gondoltam elmesélem gondjaim a bárosnak:
Míg ő keményen osztotta a piát, én nyomtam egy background táncot. :-)
Végül lementünk táncolni a többiekkel (de személyem még mindig nincs kibékülve a táncanimációkkal :P).
Egy extra kép:
A köpenyes igazságosztók újra lecsapnak! :D
-
#3145 Királyak lettek a videók. :D -
#3144 Szedem is őket csak közben szanálom a képeket. Eltart egy darabig, majd kirakom őket. :-) -
chefshift #3143 Viper:Gravit nem bírt magával és elkezdett Speedet árulni, minek súlyos következményei lettek, mindenki elkezdett pörögni mint állat.
A rendbontásért hősünket egy idő után a biztonságiak kivágták :D
Gravit & Hmuda adventures Part IV -
chefshift #3142 Viper: Késöbb, bemásztak félkómásan a táncparkettre, ahol a többi naplopó hőssel bulizni kezdtek. Ha jól figyeltek néhány aurát is észre lehet venni, ami az új patch sajátossága lesz. Gravit kicsit érdekes szögből is felvett néhány képkockát
Gravit & Hmuda adventures Part III -
chefshift #3141 Viper:hehe, kicsit sok volt a szóismétlés, de ezt csak utólag vettem észre, nem naon tok multitaskban működni, videót konvertálni, feltölteni, meg irogatni ezek szerint...
najó, otthagytuk abba, hogy iszogattak .... kicsit sokat, és eufórikus hangulatba kerültek a hősök, a köv videóban érdekes helyeken ropják a táncot...
Gravit & Hmuda adventures Part II -
chefshift #3140 Viper: Gravit és Hmuda felruccantak a test szerverre, hogy kipróbáljék a köpenyeket, és ha már ott voltak, elruccantak Paragon City első Discojába is.
Laza italozással kezdődött az egész parti, ahol hőseink partizni kezdtek. Felvettünk nektek 1-2 videót hogy megnézhessétek:
Gravit & Hmuda adventures Part I -
chefshift #3139 okés, egy pillanat és megyek -
#3138 Chef, felmentem a testre, szokásos nevemen megtalálsz. -
#3137 Köszi. :-) -
chefshift #3136 ay ay -
#3135 Mondjuk ma 6-kor? -
chefshift #3134 ok persze, hogy segítek, majd írd, hogy mikor -
#3133 Oks megoldottam a demoproblémát. :-) -
#3132 Nem akarnak menni ezek a demofájlok. :-(
Követem a hivatalos oldal leírását hogy beüzemeljem, de csak egy éjszakai égboltot látok és annyi, le is fagyizik. -
#3131 Chef: tudnál majd segíteni a honor küldiben? Egyszer megpróbáltam de a lostok kinyirták a kapszulát és nem volt erőm megint végigrepülni a fél világot a történet miatt. Plz. :-) -
chefshift #3130 Helyesbítek: lvl 40 TF és az csak egy monster volt ^^ -
chefshift #3129 Viper: Sztem ezt az archvillaint nem sokan láttátok, hehe gravit legyűrte (lvl35 TF):
Jurrasic -
chefshift #3128 egy kis cohdemo a clock kingről , ha vki nem látta vóna:
Clock king (jobb click, save as...) ^.^ -
#3127 'anet már be van lőve'
Szal Anet már ba van lőve? :) :)
vagy te cska a net-re gondoltál? ;)
Bwahaaa -
#3126 Blade: Biztos van aki megvállna az accountjátol és akkor ólcsobban juthatnál hozzá.---ÉN NEM!---De megéri.
HA most veszed lvl50es karid lehet egy kis munkával : földrengést csinálhatsz,feltámaszthatsz 8 embert egyszerre,egyszerre repítetheted a csapatod és portálhatod őket amellett supergyorsan foroghatsz és falu nagyságút ugorhatsz stb.satöbbi. gyakorlatilag azt csinálsz amit akarsz. És amit láttál valaha képregénybe....igen táncolhatsz is már 3 hónapja.
Meg nemsokára(1-2 hét) köppenyed is lehet:). Meg villodzó szembogarad meg ilyenek...
Késöbb pvp-d, Evil karid. -
#3125 jáccom 22:45 ig -
#3124 fenn van az XP! még dögledezik de anet már be van lőve. -
#3123 Ha esetleg gangri nem játszik..vhogy szóljon nekem -
Kaleb222 #3122 szilvi: azzal elvileg nem lesz semmi gond.
blade: gonosz karik majd csak lesznek.
pvp is még csak lesz. www.coh.com
alapjáték 9000+3000ft havonta és
internetes kártyáról kell fizetni. -
#3121 HI!
Pár kérdésem lenne hozzátok..
Ezt a játékot gondolom nem lehet kipróbálni?.
Gonosz karik is vannak? Pvp csata?
És mennyibe jönne ki ha pénzt áldoznék rá? -
#3120 a Kingpin és az AVP2 ugye kompatibilis az XP-vel?
lehet hogy rátelepitjök ME-re az xp-t. -
#3119 mitkeresel otthon :P -
#3118 5th Column-os party?-Alles Alles Über Alles!