City of Heroes - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ferro_TwL
EGy linket adhatnal mert nehezen talalok egyet sok huje kinai oldal jon be😄

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Jah és a jegyzõkönyves stori Kurva jó

QQ more n00bs...

Sziasztok lányok!
Kicsit eltüntünk (egész family + point), mivel a RyL( risk your lifet) probalgatjuk éppen.Nagyon jó kis game és mivel ingyenes béta ajánlom aki teheti és van kedve, nah emg nem aakr 1 kurva jó gaméból kimaradni az töltse le!!
Googlebe beirod Ryl és rákeres 400mb kb. utana az oldalon 1 4mb os filet kell letölteni és mehetsz játszani. Az account crealas kb 1 perc mig beirod az adataidat.

Nah szoval én csak ajánlani tudom.Persze van 1 nagy problémája agamének, hogy kibaszott messzíról jön és nagyon lagos... de este 8 utan már nem
Ha v kit érdekell írjatok nyugottan

QQ more n00bs...

Advanced:

Mhaha, mit szóltok ehhez a pólóhoz?

Póló

mehetsz

Serphen
Akkor mehetek?😊))

COH-lvl38 Scrap,24 contr,24 def...-Guardian LIN2-Tremere lvl34 Ork Shaman (Warcryer)-Hun WOW-Karom lvl60 Night Elf Warrior (Berserker/Fury)-Stormreaver

lost connection to mapserver?

Serphen
Én is most kelltem.

COH-lvl38 Scrap,24 contr,24 def...-Guardian LIN2-Tremere lvl34 Ork Shaman (Warcryer)-Hun WOW-Karom lvl60 Night Elf Warrior (Berserker/Fury)-Stormreaver

na ma játszok egy kicsit igy kora reggel

Gyemi Szilvi
jóreggeltet mindenkinek!

Jeges lvl22 technology controller/ ice +empathy (szárnyal) Buzogany lvl14 mutation tanker/invulner +buzogany (most már ugrabugráál!) Szilvi lvl10 science blaster/electric blast +electric vmi

GUD NÁJT OLL

http://cityofheroesmro.phpnet.us/

Jah tényleg ti ketten Gemi+kaleb tartjátok a forumot ^^

Gyemi Szilvi
jó8!

Jeges lvl22 technology controller/ ice +empathy (szárnyal) Buzogany lvl14 mutation tanker/invulner +buzogany (most már ugrabugráál!) Szilvi lvl10 science blaster/electric blast +electric vmi

azért még egy privit nézz meg

Gyemi Szilvi
tudom hogy az dehát...ugyse olvassa senki akkor kinek tûnne fel. na mára felmondtam a szolgálatot...átengedem õsmuternek a gépet...thx kaleb hogy ugytettél mintha te figyelnéd a fórumot

ez oldszkúl, de kurva nagy 😄

tartsd fenn a fórumot te vagy az utolsó reménysége!!

Gyemi Szilvi
1.
"Tisztelt Uram,
A baleseti jegyzõkönyv 3. rovatába írott válaszommal ("A baleset oka: átgondolatlan tervezés") kapcsolatos, a részletek iránt érdeklõdõ levelére válaszul, az alábbi -- remélem kielégítõ -- leírást áll módomban közölni.
Kõmûvesként dolgozom. A baleset napján egyedül dolgoztam egy hatemeletes épület tetején. Amikor munkámat befejeztem, láttam, hogy valamennyi (utólag lemérve mintegy 110 kg-nyi) tégla megmaradt. Úgy döntöttem, hogy a téglákat nem fogom kis részletekben kézben lehordani, hanem a 6. emelet magasságában az epület oldalára szerelt (teherszállításra szolgaló) csigával eresztem le. A csiga kötelet a földszinten kikötöttem, felmentem a tetõre, a kötél végén levõ ládát oldalra húztam és megraktam téglával. Ezután ismét lementem a földszintre, eloldoztam a kötelet és erõsen szorítottam, hogy lassan le- eresszem a 110 kg-nyi téglát.
A baleseti jegyzõkönyvbõl megállapíthatta, hogy az én testsúlyom 84 kg. Meglepetésemben -- amelyet az okozott, hogy hirtelen elemelkedtem a földrõl -- elveszitettem lélekjelenlétemet és elmulasztottam elengedni a kötelet. Így aztán, nem is kell mondanom, nagy sebességgel emelkedni kezdtem az epület oldala mentén.
Körülbelül a 3. emelet magasságában találkoztam a téglákkal megrakott ládával, amely jelentõs sebességgel tartott lefelé. Ez a magyarázata a koponyatörésnek, kisebb zuzódásoknak és a törött kulccsontnak, amit a baleseti jegyzõkönyvben már leírtam.
Alig lassulva folytattam emelkedésemet, egészen addig, amig jobbkezem ujjai két izület melységben megakadtak a 2. bekezdésben említett csigában. Szerencsére ekkorra már visszanyertem lélekjelelétemet, és a belémhasító fájdalmak ellenére erõsen tartottam a kötelet.
Körülbelül ezzel egyidõben a téglákkal megrakott láda a földbe csapódott és az utõdés erejétõl a láda alja kiszakadt. Ekkor, megszabadulva a téglák súlyától a láda már mindössze 23 kg-ot nyomott.. Hagy emlékeztessem ismét testsúlyomra (2. bekezdés).
Ahogy bizonyára elképzeli, gyorsan zuhanni kezdtem az epület fala mentén. Korülbelül a 3. emelet magasságában találkoztam a felfelé tartó ládával. Ennek számlájára írható a két törött bokám és néhány fogam, valamint a lábaim és altestem súlyos hasított sérülései.
Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a ládával való találkozás annyit fékezett zuhanásomon, hogy amikor végül a téglahalomra estem, mindössze három gerinccsigolyám roppant össze. Azonban ahogy a téglahalom tetején, iszonyú fájdalmak közepette, mozgásképtelenül feküdtem és láttam a felettem hat emelet magasságban himbálódzó ládaroncsot, ismét elveszítettem józan íteloképességemet és elengedtem a kötelet. Azok a falécek és szálkák tehát, melyeket utólag a tüdombol és a gyomromból operáltak ki, tulajdonkeppen a rám zuhanó láda maradványai voltak.
Tisztelettel: Malter Elemér, kõmûves

Gyemi Szilvi
istenem még él vki!!!

haho

Gyemi Szilvi

Gyemi Szilvi
hahó ó ó ó

Gyemi Szilvi
hazajöttem!!!!!!!!!!!! 8D bár jáccani nem jáccok...8)

comming soon...relativ ez kb annyit ér mintha én azt mondanám õsöknek hogy coming soon kitakarítok, lemegyek a boltba kivsalok és kiviszem a szemetet...

alt+shift? hogy én erre nem gondoltam.... 😛P

na ez a fórum is meghalt ha én vagy az arany tigris nem szólunk be 😛

hát azt jó lenne ha kijavítanák. Az a megoldás rá, hogy ALT+SHIFT, és utána megint ATL+SHIFT.

azt a játékon belüli "v" gombot beillesztõ akciót meg
kijavíthatnák már, vagy ez direkt van igy? semmi értelme.

ha az ncsoft-ot veszed figyelembe, akik egy konkrét
dátumot is hónapokig tologatnak, gondolj bele mit
jelent az hogy "coming soon" pfff

Gyemi Szilvi
mi wan az updat-tel már???? NCSOFT

Gyemi Szilvi
miaz nincs fenn senki?

uni nekem azt csinálja hogy elindul a játék, de csak
egy fekete hátteret látni felhõkkel az égen, azaz amit
alapból berak a menü alá. és nem csinál semmit, nem
is tölti be a demót.

akkor csinálsz egyet... lol
Serphen
Most jövööök!
Ime egy hüséges x-men fanrol kép. Kingbe találtam.
-
http://kep.tar.hu/gyemiszke/images/pic5318659.jpg

Gyemi Szilvi
nekem nincs client_demos könyvtáram

letöltöd: ftp://62.165.202.62:6666/Adamastor.cohdemo
ide bemásolod: cityofheroes/client_demos/
ezzel meg indít:
cityofheroes.exe -demoplay Adamastor.cohdemo
Gyemi Szilvi
na ugy látszik ennyi volt mára 8/

és ez jó? 😛

tegla
Freedom UP
Justice UP
Pinnacle UP
Virtue UP
Liberty UP
Guardian DOWN
Infinity UP
Protector DOWN
Victory UP
Champion UP
Triumph UP

Last Updated: 2004-06-25 11:33:00 CDT

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

tegla
Freedom UP
Justice UP
Pinnacle UP
Virtue UP
Liberty UP
Guardian UNKNOWN
Infinity UP
Protector DOWN
Victory UP
Champion DOWN
Triumph UP

Last Updated: 2004-06-25 11:30:00 CDT

Úgy látom az nem Én készülékemben van a hiba.
Nem értettem miért dob ki és miért fagy meg a kariválasztó képernyõnél mikor logolnék be.

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

A World of Warcraft-nak van egy érdekes megoldása
azok ellen az állatok ellen akik nem alszanak a gép
elõtt:

The Rest State system has undergone several changes. There are now three tiers of rest states: Rested = 200% experience, Normal = 150% experience and Tired = 100% experience.

The rest timer is much more flexible than before, allowing players to gradually accumulate incremental rest credit for all time spent logged out. Additionally, people who do not log into World of Warcraft for several days will gain bonus rest credit. This will allow those who only play once or twice a week the added bonus of playing as rested (200% experience) for longer periods of time than those who play on a daily basis.

tegla
ok.

nem, arról van szó ami most jött ki

tegla
Ha a promciós képregényre gondolnak akkor az már nem kell.
Simán letölthetõ .pdf kiterjesztésû fájlok.
Kinyomtattam és kész a képregény.

Ferro_TwL
Only USA, szokasos😞

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

azt írják a coh.com-on hogy a képregény
nem digitális hanem igazi nyomtatott és
színes, és elküldik mindenkinek a címére
akinek aktív az elõfizetése. nem hiszem hogy
magyarországra küldeni fognak egyetlen
példányt is.

"Daily CoH Server Maintenance" (tm)

minden nap 15-tõl 17-ig szerver leállás van.
(nem mindig tart 2 teljes óráig)

Gyemi Szilvi
remélem is, azt meg pláne hogy észreveszema változást! miért mifog?

tegla
15:00-kor lõtték le a szervereket...hátha update