City of Heroes - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ferro_TwL
Nehany kep:

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Neked is fõzsivany!!!

QQ more n00bs...

Gyemi Szilvi
jóéjt zsiványok

Jeges lvl22 technology controller/ ice +empathy (szárnyal) Buzogany lvl14 mutation tanker/invulner +buzogany (most már ugrabugráál!) Szilvi lvl10 science blaster/electric blast +electric vmi

Gyemi Szilvi
énis húzo kel az unalomtol, meg kifogyott a manám mára...

Jeges lvl22 technology controller/ ice +empathy (szárnyal) Buzogany lvl14 mutation tanker/invulner +buzogany (most már ugrabugráál!) Szilvi lvl10 science blaster/electric blast +electric vmi

jóéj mindenkinek

Gyemi Szilvi
hámer nemtok jáccani és a m.o.h.a.-s szervereknek is tul nagy a pingje nemtok odase bemenni, pedig még ismerõsök is vannak 8(

Shoots
mierT?

Gyemi Szilvi
pffff nemtok mit csinálni a gépen...

A R.Y.L. valami borzalmas!!! Senki ne szedje le...
A grafikája elmegy de a játékmenet meg az egész
koncepció kurva rossz.

bár úgyis kipróbálja aki akarja aztán majd
letörli 😛

Én már próbáltam, nekem nem jött be.
Shoots
http://www.ryl.com.my/dl_game.htm

eleg jonak kinezo open beta.
nekem mar jon lefel 😊

Shoots
http://www.gamestar.hu/downloads.php3?op=letolt&lid=3180
http://www.gamestar.hu/downloads.php3?op=letolt&lid=3179

Aki nem latta volna meg, 2 uj coh elozetes a patch hez.

Crazyn
mail ment vissza 😊

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Addig takán az update is kijön reméljük.
Én kb hétfõn tudok majd csak jönni mert per pillanat nem tudom befizetni a gamet, majd csak ha megjön a dombornyomott kártyám.
A Justice-n vagyok van ott kb 7-8 low lvl (lvl6-7 kezdõ karim) addig meg kipróbálom a SWG-t most jött le a trial mindjárt install.
Ferro_TwL
Pite ha meg jatszogatsz melyik server-en vagy (remelem a Justice😊 es milyen karid van es mi a neve/nevuk?

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

tegla
Ment egy privi Crazyn.

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Jó reggelt mindenkinek.

Hehe Szilvit üdvözöljük a munkások népes táborába 😊

Crazyn
mért, mit fogsz dolgozni?

Shoots
szegeny szilvike, pedig en meg napkozben leszek mostanaban, nem rosz dolog a munka..

Gyemi Szilvi
Jó reggelt!
na ezentúl egy hónapig nemtok nagyjából egész napközben jáccani, csatlakozok a kedves munkásnéphez. 8/

Gyemi Szilvi
neröhögj!! elbuktuk.

lol
Gyemi Szilvi
brühühü tyson point gyertek vissza lejár a misison time!

egyébként point: rakd be kedvencekbe a fórumot úgy
egyszerûbb.

megyek na jó nem

Gyemi Szilvi
én jácokk! jertek!

Te miért nem játszol?

QQ more n00bs...

Gyemi Szilvi
mert dógoznak.....vagy játszanak...

hát a faszért nem ír senki!!

Shoots
Bahh honnan kell mar eloszedni ezt a forumot...

Az EVE-nek kurva jó a zenéje!

Gyongyhalasz
Hali Mindenkinek!

CoH forever. Én leszek fent,de most csak ritkábban mert Uni bemutatta az EVE-onlint és nagyon megtetszett. Az nem ennyire pörgõs inkább nagyon komplex. Úgyhogy ha egy kis pörgésre, harcra vágyok irány a Guardian/Paragon city.

Ui.: Ha valakit esetleg érdekel az EVE Uni szerintem még tud trial intézni. Persze ezt Ö tudja 😊

Prion - LoTRO inactive Ragály - WoW inactive Dashi - EVE online inactive

Én fent vagyok, de nincs nagyon mit mondani 😊

Adam5
14 éves vagyok szal ez nem igen fog menni 😊

Mi ez a nagy pangás ?
Mirc-re se jöttök 😞

Üdv all

http://cityofheroesmro.phpnet.us/

Serphen
Tudod mit csinálj Adam. Menj el az OTP-be csinálj electronikus utalásra alkalmas kártyát aztán menj fel az NCsoft honlapjára és rendelj egy jelszót. Csinálj egy csomó karaktert az egyik szerveren egyikkel nyomd át a tutorialt és szólj nekünk ha kész vagy.

COH-lvl38 Scrap,24 contr,24 def...-Guardian LIN2-Tremere lvl34 Ork Shaman (Warcryer)-Hun WOW-Karom lvl60 Night Elf Warrior (Berserker/Fury)-Stormreaver

Crazyn
úgy értve élesben, hogy olan mint egy ingame videó, csak a tömörítés miatt nem veszít a minõségébõl. És ezzel ki is tudod próbálni, hogy hogyan fut nálad a jéték. Ez olyan mint pl a quake3-ban a demofelvétel.

Serphen
Élesben azt jelenti hogy nem egy összevágott,megrendezett cafat hanem szimplán felvett jelenetek a játékból

COH-lvl38 Scrap,24 contr,24 def...-Guardian LIN2-Tremere lvl34 Ork Shaman (Warcryer)-Hun WOW-Karom lvl60 Night Elf Warrior (Berserker/Fury)-Stormreaver

Serphen
1042. hozzászólásba vannak a videók a játékról.

Serphen
Aki ingyen akar jáccani az felejtse el és menjen ki a piacra ócska játékot másolni a 149 ft-os TDK CD-jére. Vagy elmegy dolgozni heti 10 órát és van 1 fasza játéka.

Adam5
"Élesben"
Úgy érted hogy azt látom épp amit csináltok pont élõben?

Crazyn
Eladó egy City of Heroes account! Júni 28-ig van befizetve. 2 "jobb" kari van rajta:
-lvl 10-es Controller - Gravity Controll / Storm Summoning
-lvl 21-es Defender - Radiation Emission / Radiation Blast
A jelentkezéseket privátban várom!

Az alapjáték 10kHUF és jár hozzá egy ingyen hónap. A játék havonta 3200Ft.
Én 7k-t kérnék érte.

Ha esetleg ismertek valakit, aki meg akarja venni, akkor nyugodtan reklámozhattok 😊
THX

Crazyn
kipróbálás nincs, de ha letöltöd a játékot, akkor az általunk készített demókat "élesben" végignézheted a játék saját grafikájával (nem pedig valami kis gagyi felbontású videón) 😊

Vagy a másik lehetõség, hogy tõlem megveszed az accountot 😊

Adam5
Nincs a gamenek vmi kipróbálási lehetõsége?
Amit akár le lehet tölteni?

leléptem

Serphen
szolj ha már nem