City of Heroes - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez kurva jo ötlet

Egyépként mit szolnatok hozzá, ha funból össze hoznánk mondjuk péntekre 1 low lvl grpzást együt az egész banda?

QQ more n00bs...

Ez egyépként szemüveges smile?

QQ more n00bs...

Gyemi Szilvi
na ejtsük a téjmát...8)

Jeges lvl22 technology controller/ ice +empathy (szárnyal) Buzogany lvl14 mutation tanker/invulner +buzogany (most már ugrabugráál!) Szilvi lvl10 science blaster/electric blast +electric vmi

Már mint KI?

QQ more n00bs...

olyat veled nem játszana de én se 😄

Attól függ milyen játékról van szó hohoh

QQ more n00bs...

jólvan tájszi pask menj táncolni 😄

serphen fajtája nem szereti ha jáccanak vele

Ártatlan vogyok , Nem én csinaltam!!!
KÉREM BIRÓNÕ HIGGYEN NEKEM!!!

QQ more n00bs...

Gyemi Szilvi
tömör hozzászólás rulz...8)

Jeges lvl22 technology controller/ ice +empathy (szárnyal) Buzogany lvl14 mutation tanker/invulner +buzogany (most már ugrabugráál!) Szilvi lvl10 science blaster/electric blast +electric vmi

Serphen
grr

COH-lvl38 Scrap,24 contr,24 def...-Guardian LIN2-Tremere lvl34 Ork Shaman (Warcryer)-Hun WOW-Karom lvl60 Night Elf Warrior (Berserker/Fury)-Stormreaver

Gyemi Szilvi
mivan??? mien vér most ez nekem nem esett le 8)

Ajjjaja rosszat csinaltam?

QQ more n00bs...

vér szagát érzem

Bedugod serphent 1 nagyobb kalitkába, és eljátszod vele.. Nézd a jó oldalát, szobatiszta, illedelmes, meg kidja még milyen😛P (J/K)

QQ more n00bs...

nézzétek a meccset!

rákiabálsz "aludj bazmeg!" lol

Gyemi Szilvi
2. válasz: A madarak alszanak. Sõt van, amelyik fél lábon állva alszik. S ami még meglepõbb, álomba is "hipnotizálhatók".

Ha ki akarjuk próbálni a "hipnózist", álljunk a kalitka közelébe, és tegyünk úgy, mintha fokozatosan elnehezdene a szemhéjunk és elaludnánk. A madár követni fogja a példát, esetleg felhúzza az egyik lábát, a fejét bedugja a szárnya alá, és mély álomba merül.

Akinek van otthon madara, tudja, hogy a madár akkor is elalszik, ha a ketrecére takarót borítunk.

ezt kifogom próbálni kár hogy nincs papagájom

wow.

Gyemi Szilvi
miért mozgatják a galambok a fejüket???
szerintem erre azért tényleg kiváncsiak vagytok nem??

Gyemi Szilvi
hmmm válasz a nag ykérdésekre
fincsin részletezve...8)
majd folyt.köv. hasonlókkal.

Gyemi Szilvi
hejhóóóóó!!!!!!
ma 9kor jövök jáccani elvileg!!!
hmmm dega nagyon kezd lemaradozni...

nemtok csinálni mech meg alien videót mert
alig vagyok 19-es 😛 a többiek meg sztem
ugysem videokra hajtanak ¢¢

Kira a Densz videód Kaleb 😄

http://cityofheroesmro.phpnet.us/

Crazyn
légyszi csináljatok nekem alienes meg mech-es demókat pls!

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

ird ki cd-re a patch filet amit felrak a CoH könyvtárába.
már ha nem szórja szét.

40 perc se kellett a letöltéshez,csak ugye mindig letölteni ha van valami 😞

én nem láttam erre lehetõséget. de sztem 1 nap alatt
le tudod tölteni az egészet.

a 114 mb-os Patchet nem lehet valahogy külön letölteni,hogy ne egyböl a game-ba tegyeg és instalálja?
tegnap pont mentem volna be Gamelni,mikor teljesen beájult a windowson és egész este azt raktam ujra 😞

na, irjatok valamit hogy összejöjjön a 2000 hosszászólás

Steel Canyon északnyugati sarkában van az Icon Store,
ott középen áll a csaj az adja ezt a lehetõséget, a hátul
álló arc a 20,30,40+ küldiket adja.

a tailornál kb 700 alapdíjért megváltoztathatod a
kinézeted, egységenként olyan 1500-ba kerül (pl haj,
szemüveg stb) a szinekért plusz dijat számol fel és
a nagyobb részek átszinezéséért többet kell fizetni.

jó éjt mindenki. ma már nem irok többet nyugi

Gyemi Szilvi
jó vicceid vannak, menjek próbáljam ki....khmm némi akadálya van, de serphennel már néztük 8)

ice ice baby naggyon állat 8DDDD breakdance .....fõleg háttértáncosok rulz!!!!

kéne egy oan város hogy Dance city 8))) helyi paragon diszkó

menj próbáld ki 😊 központi helyeken találhatsz még
dance partykat

Gyemi Szilvi
szeva!!!!

rulz a táncos videó fõleg amit fyuron nyomott az az kicsit szétszivott fej lóbáló kézlengetõs 8))) frankó

tegla

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Crime is rising 80% becouse heroes are dancing everywhere! Is that a new viruse? Are we all doomed becouse of this dance fewer??

http://cityofheroesmro.phpnet.us/

Hmuda
Hát igen, azok kezdõ táncok voltak. Talán az entertainer dance fájának 3. szinjén jönnek elõ. Persze vannak normális táncok is (mint amit a fõszereplõ csinált).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Ezek a fehér Stormtrooperek úgy táncolnak
mint a fürdõskurvák 😄D

Hmuda
Mármint nem az ice-ice baby-t láttam most hanem a CoH dance muvit.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Persze senkit nem akarok rábeszélni az SWG-re csak úgy miheztartás végett. 😄DD

Ferro_TwL
En mar lattam beszaras, irto jo😄

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Hmuda
Néha benézek és megnézem a képeket meg a videóitokat. Most láttam ezt a táncos múvit. Csak szemléltetésképpen:

Ice Ice Baby

😄DD

azóta volt nagyobb tömeg is meg még a lámpákon is táncoltak
a boltban 😄 diszkófényt is csináltak (time bomb lézersugarai)
meg mindenki effektezett.

még van pár új emote pl grief, anger kurva nagyok!

Nagyon jó a video 😊)))))))))))))))))
Mindenki jól nyomta,föleg a breakdance 😊)))

már töltöm is a videot és nézem is meg 😊
este én is jövök játszani

tegla
Ez nagyon ott van!!!!!!
Kibabuli!!!!
Várom a webkártyámat a héten és már megyek is táncikálni amint befiezettem

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D