City of Heroes - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Remélem ma este már én is tudok jönni,mostanába kicsit besürüsödött a munka 😞

Shoots
Sziasztok, Ghost Ryl: Skinner a karim neve, most nemigazan vagyok bent, de kesobb megyek kb 1 ora, privi uzenetnel nagyon kell figyelni a kis nagy beture mert kulonbozteti a gep, szoval ha nekem irsz akkor igy kell /s Skinner uzenet

remelem talalkozunk bent majd>. kb 1 ora es megyek..

bye all

tegla
Nem tudom mire gondolt "chefshift",majd kiderül de szvsz CoH képregény felesleges hiszen maga a játék is egy "megelevenedett"-uhh ilyen hosszú szót már ált.isk. 5.osztálya óta nem irtam;akkor is megbuktam és megmaradtam azon szinten,nem tanultam tovább-képregény.

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Ez egy kurva nagy comic!! 😄

The Misadventures of Sparky

Azt hittem az új képregényre gondolsz. Ha ez is megfelel
akkor bocs😊

tegla
DE!

Promóciós képregény/pdf formátum/:

CoH promo comic

De pl ezt is tudom ajánlani/funok által kreált képregények/:

Fun-art-comics

Na kicsit használni kell a google-t,ennyi.

Ha érdekelnek más képregények van pár magyar oldal is ahol megtalálhatóak Mo-on nem kapható ill. klasszikus képregények/Pókember,Spawn,Batman,stb/:
képregény.net

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Ferro_TwL
Na megvan a level 30😊 Pite ha van meg acc-od gyere jatszani. Jopofa ez az uj update megint eleg sokan vannak meg a Guardian-on is. Iszonyu nagy dance party-k szoktak menni, mar ketszer megcsinaltuk az egyik Task Force-t, szoval szerintem porog a game rendesen😄

Szerintem, aki meg jatszik jo lenne ha valamilyik karijara raallna es azt nyomatna ezerrel. Iszonyu nagy a kulonbseg magasabb szinten amikor jonnek a Singel Enhancementek (level 22) es meglesz a stamina. A mobok is jobbak, jobb az AI, vannak nagyon feelinges belso missionok (Circle Of thorn bazis, 5th bazis).

p.s Ryl-zni majd jovok Dex, csak kicsitt kesobb, ird mar ide a servert meg nicked mert elfelejtettem😄
Szivesen Sk-ok barkit aki jon (meg uni, meg pite is ha jon), csak legyen travel power-e, hogy ne kelljen ra varni (azaz level 14+-os legyen).

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

és én is megyek ha ads accot

Tyson még Serphen fog menni de a többiekkel nem tudom
mi van egyáltalán olvassák-e a fórumot?

NEM

Lelehet tölteni a COH képregényt valahonnan?

http://cityofheroesmro.phpnet.us/

Sziasztok , jó reggelt, jó munkát a dolgozni igyekvõknek!
Holnap akkor ki lenne benne 1 kis funnolásra... én ugy terveztem, hogy lvl 2 tõl a tutorial utantól kéne kezdeni(de ha van ellenvetés toljátok!)
Én jönnék 1 tankerral: D3mon a neve!

QQ more n00bs...

Szia ... Jo munkat holnap

QQ more n00bs...

Gyemi Szilvi
na énis elteszem magamat holnapra nem tesz jó az éjszakázás a hajnali fél6os kelésnek.
szevasztok zsiványok!

Jeges lvl22 technology controller/ ice +empathy (szárnyal) Buzogany lvl14 mutation tanker/invulner +buzogany (most már ugrabugráál!) Szilvi lvl10 science blaster/electric blast +electric vmi

Gyemi Szilvi
ez egy honlapon van sok miért...? kérdés társaságában....

Jeges lvl22 technology controller/ ice +empathy (szárnyal) Buzogany lvl14 mutation tanker/invulner +buzogany (most már ugrabugráál!) Szilvi lvl10 science blaster/electric blast +electric vmi

Ilyeneket olvasol?😊

QQ more n00bs...

Gyemi Szilvi
tartanám csak épp máshova nézelõdtem

Gyemi Szilvi
izzanak a klaviatúrák---8)
sör

Szia nagy fehérfönök! Jócakát

QQ more n00bs...

Kaleb Off

na minden jot megnézem a meccs végét aztán alvás.
üdv

Unatkozom😛 játszunk még😊
holnapig csak megdöntöm a 10.000 hozzászolást😛

QQ more n00bs...

tök mindegy megvan a 100 hozzzászólás

Szilvi már nem tudja tartani az iramot . Figyeled? már 2 perce nem irt😊)

QQ more n00bs...

Gyemi Szilvi
gondolom nem töltöt és kétszer nyomtad meg a mehet! gombot....

szvsz kajak egyszere küldtük el azért😛

QQ more n00bs...

lehet hogy ha másodpercre pontosan egyszerre küldtük
akkor a tiedet duplázta

😊))

QQ more n00bs...

az én hozzászólásomat elnyelte a forum a tysonét meg
megduplázta

???? ezt emg hogy csinaltam?

QQ more n00bs...

És nem örüsz neki, hogy enyém a 2000 ik? betteg ha tied eltt volna én biztos örülnik 😛PP

QQ more n00bs...

az már szint amikor percre pontosan egyszerre irnak emberek -
csak igy tovább 😉

hát menn lusta dögök vagytok irkalni😛

"Láttjátok mirõl maradtok le? "

QQ more n00bs...

még olyan 10-20 beszólás és megvan a 100

Gyemi Szilvi
jaja néztem egész este nyomom itt a forumon erre övé a 2000-ik. f. valahol 1944nél kezdtük az este ugyhogy mégnincs 100

tudjuk. de akkor is tied a 2000-edik

tényleg enyém volt jeeepepepe köccönöm köccönöm. A bombonokat itt helbe kérema viragokat az öltözõmbe!!

QQ more n00bs...

Már mitn a 100 hozzá szolást

QQ more n00bs...

és Tysoné a 2000-ik hozzászólás! fanfárok szólnak

Döntsuk meg!

QQ more n00bs...

szvsz az már megvan😛

QQ more n00bs...

QQ more n00bs...

Gyemi Szilvi
hahaha hihhihi nagyon sunyi vagyok ám! ha igy haladunk csak az este folyamán 100 üzit termelünk

cseles!!😊)))

QQ more n00bs...

b kimaradt soz😊

QQ more n00bs...

Gyemi Szilvi
még ittvagyok 😛

nah ez aztán a témához tartozik kale bácsi!!

QQ more n00bs...

öngól - lol

Te serp... miért nem birod a szamarat? olyan cuki a sarkanyos nöcijével😛P

QQ more n00bs...

Tigrincs elkoborolt alukalni 😞

QQ more n00bs...