City of Heroes - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
remelem talalkozunk bent majd>. kb 1 ora es megyek..
bye all

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
akkor bocs😊
Promóciós képregény/pdf formátum/:
CoH promo comic
De pl ezt is tudom ajánlani/funok által kreált képregények/:
Fun-art-comics
Na kicsit használni kell a google-t,ennyi.
Ha érdekelnek más képregények van pár magyar oldal is ahol megtalálhatóak Mo-on nem kapható ill. klasszikus képregények/Pókember,Spawn,Batman,stb/:
képregény.net

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Szerintem, aki meg jatszik jo lenne ha valamilyik karijara raallna es azt nyomatna ezerrel. Iszonyu nagy a kulonbseg magasabb szinten amikor jonnek a Singel Enhancementek (level 22) es meglesz a stamina. A mobok is jobbak, jobb az AI, vannak nagyon feelinges belso missionok (Circle Of thorn bazis, 5th bazis).
p.s Ryl-zni majd jovok Dex, csak kicsitt kesobb, ird mar ide a servert meg nicked mert elfelejtettem😄
Szivesen Sk-ok barkit aki jon (meg uni, meg pite is ha jon), csak legyen travel power-e, hogy ne kelljen ra varni (azaz level 14+-os legyen).
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

mi van egyáltalán olvassák-e a fórumot?
http://cityofheroesmro.phpnet.us/
Holnap akkor ki lenne benne 1 kis funnolásra... én ugy terveztem, hogy lvl 2 tõl a tutorial utantól kéne kezdeni(de ha van ellenvetés toljátok!)
Én jönnék 1 tankerral: D3mon a neve!
QQ more n00bs...
QQ more n00bs...
szevasztok zsiványok!

Jeges lvl22 technology controller/ ice +empathy (szárnyal) Buzogany lvl14 mutation tanker/invulner +buzogany (most már ugrabugráál!) Szilvi lvl10 science blaster/electric blast +electric vmi
Jeges lvl22 technology controller/ ice +empathy (szárnyal) Buzogany lvl14 mutation tanker/invulner +buzogany (most már ugrabugráál!) Szilvi lvl10 science blaster/electric blast +electric vmi
QQ more n00bs...
QQ more n00bs...
üdv

holnapig csak megdöntöm a 10.000 hozzászolást😛
QQ more n00bs...
QQ more n00bs...
QQ more n00bs...
akkor a tiedet duplázta
QQ more n00bs...
megduplázta

QQ more n00bs...

QQ more n00bs...
csak igy tovább 😉
"Láttjátok mirõl maradtok le? "
QQ more n00bs...
QQ more n00bs...

QQ more n00bs...
QQ more n00bs...
QQ more n00bs...

QQ more n00bs...
QQ more n00bs...
QQ more n00bs...
QQ more n00bs...
QQ more n00bs...
QQ more n00bs...