8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
#3277 eeeek, és Frapset is sikerült szereznem :)
Mégsem olyan szar ez a nap ^^ -
Kaleb222 #3276 akkor nekem lőttek -
#3275 óó je, és végre megy a guardian :) -
#3274 Látom Viper végre sikerült regisztrálnod! :) -
#3273 jah, és kellene nekem 2.xx fraps (2.0.0 nem jó, mert SSE kell neki, a Thunderbirdembe meg nyuku), ez akadályoz meg gravitot és engem, hogy elárasszunk titeket videjókkal . -
#3272 Freedom UP
Justice UP
Pinnacle UP
Virtue UP
Liberty UP
Guardian DOWN
Infinity UP
Protector UP
Victory UP
Champion UP
Triumph UP -
#3271 A guardian szerverren nagyot szívtunk, ehe.
Ez romlik el állandóan, és ezt kapcsolják vissza a legkésöbb.
Most is ez van a többi már 4 órája megy, ez a guardian meg még mindig nem.
Múúúúúúú -
Kaleb222 #3270 Ez egy nagyon jó video, szedjétek le!!
(de ezt a zenét akkor is én használtam először az első videomban )
http://freecache.org/http:/www.zubbie.com/coh/videos/PvP_Supergroove.zip -
#3269 hehe, azokat a hozzászólásokat én írtam, ha megfigyeled ;) -
#3268 Ő.Nem jáccol a játékkal mert nincs galaxy city meg TV trial?
Lvl 38on biztos ez lenne a legnagyobb gondom. -
#3267 miaz hogy játszhatatlan???? -
chefshift #3266 Viper: ÉLJEN AZ ÚJ PATCH !!!
játszhatatlan ...
Galaxy city nem működik, a TV trial sem...
-
chefshift #3265
pfff turisták:
-
chefshift #3264 hmmmm ....
A FASZOM KIVAN !!!!!!!
ooo elnézést. Csak kicsit kiakadtam mert a phasz köpenyes küldetést 4X próbáltam, abból 2 áramszünet, 1 vinyo fagyi, 1 mission failed ... Most meg nemtudok bemenni Galaxyba mekkora TRÉÉÉ. Ja és néha elszáll a billentyűzet és akkor nem lehet írni se skilleket használni(ez játékhiba). Most ez van a V bug helyett ...
-
#3263 Jó munkát. -
#3262 PLUSZZZ NEKEM LEGFONTOSABB:
TELEPORT UJ SZABÁLLYAL!!-Ha elkezdek zuhanni akkor odateleportálok egy helyre ÉS VÉGRE NEM ZUHANOK TOVÁBB!!!!!! -
chefshift #3261 jaja állat az Issue2.
Ma reggel összefutottam egy Eventel :))). Steelben mendegéltem amikor egy portal hirtelen megnyilt és éradtak belöle azok a szemes szörnyikék.Bratyót majd megkérem rakja be a képeket amiket csináltam mert már csak 1 órám van és mehetek dolgozni, és csak este leszek.
addig is tolom amíg lehet ^^ -
#3260 Játékmenetbe fontosabb válltozás:
-Háááát mindenképp a search hero.
Látod ki játszik az EGÉSZ paragorn citybe,ki keres társakat,hol vannak éppen.
Szortírozhatod.Lvl28-32-ig mondjuk.És csak brickbe,creybe,founderba...stb.mondjuk.Defenderek monnyuk.Zöldszemüek monnyuk.
Amugy amikor rákattintasz hogy search hero jobb pillanataiba kb.átlag 500herot kiír aki fennvan.
Na meg a enc manager: Kis sora van mint a skilleknek és bárkinek átadhatsz bármit azonnal. -
Sziasztok!!!!
na kinek hogy tetszett az Issue2 ???
full állat a heroefind mező..részletes nagyon...
azt hiszem Lűlehet hoyg Jeges is fog kapni egy köpenyt!!!
vagyx nem de talán neki jol állna.
végül is ő az akinek a legjobban áll az sg-s egyenruha cucc. -
#3258 Sárvorsz és SZuperhős rulz!!!! Akor gyüjTÖK! További jójátékot!!!! Johny Voltam -
#3257 Igen kb annyi. De maga az alapgame úgy 9k körül van, és nemsokára kijön majd a kiegészítő, amiben szupergonosszal is lehet lenni. -
#3256 Ráébresztettél! Jövő nyáron anyit dolgozok hogy belehalok! azért mégsem! és beosztom a maradékot (ugye bulik, kirik, kell a pénz nyáon) egyébkén ugy 3000 kb a havidíjj? -
#3255 Hidd el, manapság egyáltalán nincs olyan MMORPG amiért ne kellene havidíjat fizetni és mindemellett jó is legyen. Elvégre valamiből a készítőknek is fent kell tartaniuk a hatalmas szerverparkokat meg nem ingyen adják ki a folyamatos updateket (mint most az issue2). -
#3254 DE mérrrr, nagyonjó gém és hiába veszed meg még fizess havidíjat is :((((( , najó mindegy, sírok magamban,,, Díszítősor voltam... by -
chefshift #3253 Viper: mind1 addig míg nincs előfizetás nyomulunk a teszt szerveren ... ha vki játszani akar, ott megtalál minket ^^ -
chefshift #3252 Viper: nemértem ezt az OTPs rendszert ...
elvileg netről lehet átutalni, meg rendezgetni a számládat.
DE URAM URAM A K**** ÉLETBE MÁR ??? NYITVATARTÁSI IDŐ UTÁN MÉR NEM MŰKÖDIK ??? Akkor minek a f***nak van internetes elérése ? ... -
chefshift #3251 Viper: remélem holnap visszamegyünk ... az OTPn múlik :) -
#3250 De azért ugye még vissza fogsz jönni? :-( -
#3249 Kipróbáltam. Eddigi előnyök, hogy végre megvan a live szerveren is a köpeny. Majd elkezdek badge-eket gyüjtögetni. -
chefshift #3248 EVENT EVENT EVENT EVENT EVENT EVENT EVENT EVENT EVENT EVENT EVENT EVENT EVENT EVENT EVENT EVENT EVENT EVENT EVENT EVENT EVENT EVENT EVENT EVENT EVENT EVENT EVENT EVENT EVENT EVENT
közeleg. EEEEHHHH és lemaradok róla
EMERGENCY BROADCAST
Thursday, September 16, 2004
NOT A TEST
THIS IS A PARAGON CITY EMERGENCY BROADCAST. PLEASE STAY TUNED....
"The Paragon City authorities have detected numerous dimensional disturbances in the area. Heroes are asked to be on alert for any strange occurrences in the city." -
chefshift #3247 azon probáltam de nemcsinál semmit -
Kaleb222 #3246 neten lehet utalni, chefshift. -
#3245 ezt hogyérted? -
chefshift #3244 addig a training roomon néztem meg pár dolgot.Az indoorok nagyon jól néznek ki.Látni, hogy kik garázdálkodnak odaben :) -
#3243 hamarabb kel utalni ! 8( -
chefshift #3242 mert ilyenkor este nemlehet ezt a szart ... Valami kökorszaki eszközökkel dolgoznak az OTPben és ha nem ül valaki a faxgép mellett akkor hiába tolja ki az utalást (vagy nincs ott Vilma) nemtörténik SEMMI ....
brühü -
#3241 méé nemtudtad???? -
chefshift #3240 mert nemtom átutalni a lémet a Webkártyámra :( -
#3239 miért nem fizettétek be? -
chefshift #3238 de akinek van accja, de lejárt, az mehet a teszt szerverre ingyen játszani. Mióta lejárt az előfizetés V1per azzon nyomta.