22335
-
#2197 hát nem tudom akkor mi lehet a baja,prbálj ki minden n tekerhető dolgot rajta,hátha valamelyik segít:D amúgy bb7-esen tényleg csak egy valami van amit tekersz és a belső,nem mozgó tárcsát rakja közelebb am tárcsához -
#2196 de olyan érzésem van mintha egyre jobba hozzáérne :) most tekertem vele egy laza 20-ast (kilóméterben) és nemhogy jobb lenne, hanem mintha még rosszabb is. Nem igaz, hogy nem lehet állítani rajta valamit... :S -
#2195 be fog kopni,és nem ér hozzá,sőt,amíg nem kopik be addig szarul is fog fogni(bár v-fék után mág akkor is jobb) -
#2194 Ja.. amúgy kész a bicó:
-
#2193 HELP! Avid Juicy 7-es fék van hátul és elvben teljesen jól fel lett szerelve, a tárcsa is. A kerkék pedig egyenesen van a vázban, de...
Az egyik fékpofa (a vázhoz közelebb lévő) folyamatosan hozzáér a tárcsához. Mit lehet ezzel csinálni? Mert a BB7-esen a fékpofákat külön lehet állítani, itt meg ilyen lehetőséget nem látok... -
#2192 Figyi szerintem olyan 100-110 körül lehet olyat venni ami nagyon fasza ilyen célokra.. Magellan, Merida stb..
Ami a lényeg:
Alu váz, Kazettás hátsó agy, Dupla falu felnik, Monoblokk, Normális alu hajtó kar. A-hedes váz (mondjuk ha alu akkor az lesz)
Kb ennyi. Szóval sok siert! -
Szepy2884 #2191 Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni bringa vásárláshoz.
Régebben BMX-el rongáltam magam és környezetem, de már jóútra tértem és MTB-ot szeretnék venni, de a témában sajna eléggé elmaradtam. Pl: váltókhoz, telókhoz meg egyébb MTB cuccokhoz lövésem sincs.
Az igényeim:
- kiváló ár/érték arányos legyen
- 100-120E körüli ár
- Terepen és városban, használnám
- Strapabíró legyen, azaz bírja az ugratásokat, de semmi extra vadulás. (ui. félek az autóktól, Miskolcon (mivel ott lakom) meg nem sok kerékpár út van, ezért járdán közlekedem ahol sokat kell járdaszegélyre föl- le ugratni.)
- Hosszútávon is kényelmes legyen, azaz nem Dirt v. FR-ban gondolkodom (mert az 16 éves reflex gyerekeknek való nem nekem).
A neten való kutakodásom szerint Magellan Polaris (kb. 100E nagyon sok jót halootam róla) az igényem, de ma láttam egy KTM Sportot (124E). Igen megtetszett a KTM, de nem címkét szeretnék venni, hanem egy tartós, igényes, jól felszerelt MTB-ot.
Kérlek segítsetek milyen márkát vállaszak! Előre is kösz!
Még csak annyit, hogy az említett árkategóriában V-fékes v. tárcsafékes kerékpárt érdemes-e venni? -
#2190 oks köszke mondjuk ismerős a boltos;)hátha kapok többet de azért kössz -
#2189 Reméljük többet ad érte! de ezek nag mocskok ám! Lehet jobban jársz ha eladod inkább! -
#2188 hát haro f4-es haro f3-at találtram a test bike-on 80k-ért azért gondoltam kicsit többre mondjuk 30k-ra de majd meg tudakolom a bótost hátha több lesz 15k nál;)am. kb 80-ért vették anyámék nemtom pontosan születésnapomra kaptam -
#2187 Azért mert gondolom ujonan sem volt 50-60 nál több! Ha most 2 éves. Akkor reálisan érne mondjuk 20-30-at. Most a boltos kb ennyit akar keresni rajta. Tehát megvsezi töled 10-15-ért. Legalábbis szerintem. -
ujoncB #2186 Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Új bringát szeretnék venni, terepre (nem durvára), amivel egyáltalán nem profi szinten tekernék, de viszonylag gyakran, hetente többször, hosszabb túrákra is.
Nem nagyon értek hozzá, és először olyan 70-80 ezerből szerettem volna megúszni, de többen mondták, hogy ennyiből nem fog menni. Azt szeretném kérdezni, hogy mennyiből jöhet ki egy ilyen bringa, és milyet javasoltok?
Köszi -
#2185 ???miért csak annyi?:Salig van rajta karc meg iylenek vagy azért ennyi hogy sokat nyerjenek rajta?de am. a rendes értéke mennyi amennyiért el lehetne adni valakinek?(a keréken polírozó mradványok vannak):P -
#2184 Sokra ne számits! Kb 10-15ezer ha szerencséd van.. -
#2183 ha ezt a bringát beviszem egy bicikliboltba beszámíttatni amikor veszek újat sztetek mennyit kapok érte?(kép telóval lett csinálva kicsit homályos) -
#2182 Szerintem ez egész jó! De persze van mit javítani rajta! -
#2181 én őt néztem őtet ugyhogy van egy 2003 as 4es magellan craterem még régebben kaptam pénz mellé mikor eladtam polarxet. nagyjából használható és a jobbik fajta vázzal rendelkezik ha lehet ilyet mondani :D . bár max 20 az egész bicikli egyben vagy annyyisem,de legalább beszámitja és nemkell kerülgetni amit amugyse tudok.
amugy néztem már amit mutatsz csak nemtudom, én nemadnék érte 70et :D -
#2180 70-ért szerintem talán megéri! -
#2179 Tom, hogy nem ér több száz ezret tisztába vagyok az árakkal, meg ugye nem is fékkarváltó van rajta, azért az is sokat számít.
Használtál már Vuelta kerekeket? Mi a legfőbb probléma velük? Hátsó az a jó kis magyar utak miatt van átfűzve:)) -
#2178 mind1 megpróbáltam segíteni neked, mivel kérted "Szerintetek ezért a bicóért mennyit kérhetnék?". Sanda gyanum szerint valszeg többet szerettél volna látni az árnál, vagy nem is tudom. :) Ez ennyit ér, nincs mit szépíteni rajta.
szia -
#2177 Pedig a fékekre Shimano 600 tricolor van ráírva.
Az igaz, hogy full 105, de nem ilyen kerekekkel, pedállal stb:) -
#2176 LINK
látod, a tiéddel egykoru/minőségi Bianchit, FULL 105-ös szettel adják 35-ért. -
#2175 nagyon? :O
fékek nem hetnek 600-asok, mivel a 600-as nem így nézett ki, a többibe meg beletrafáltam :Ddd
én csak próbálok neked segíteni :P -
#2174 Na akkor leírom, hogy pontosan mi van rajta, látom találgattál nagyon:)
Fékkar Shimano 105
Fékek Shimano 600
Hajtókar Shimano 105
Lánc Shimano
Váltókarok Shimano 105
Nyereg San Marco
Fogaskoszorú 8-as Shimano 12-21-ig
Pedál Shimano 520
Kerekek Vuelta Crosser -
#2173 Teljesen egyforma a két kerék, annyi, hogy a hátsó át lett fűzve és continental gumi van rajta. Nagyon megkímélt állapotban van, nem tom, hogy mennyi idős, mert én is úgy vettem, de nálam 1 éve van. -
#2172 A híres olasz Bianchi :)
Ha alap állapotban lenne, akkor azt mondanám, hogy 25k-30k. Jobban megnézve keveredik rajta a az Exage, a 105, és az ultegra elődje név szerint a 600-as. A nyeregszár talán Campa lehet, legalábbis innen úgy látszik. Az első fékre azt mondom, hogy egy egyforgáspontos Shimano Exage, a hátsóra lövésem sincs ebből a szögből. A hajtást és a váltóművet erről az oldalról nem látni, így ennek nem tudom megsaccolni a mivoltját. A fékkar szerintem 105-ös. Magáról a gép koráról és minőségéről árulkodik a gyári első villa, mivel ilyet a 90-es évek közepétől gyártottak az alap Bianchikhoz. (itt jegyezném meg, hogy az alap Binachit azt azért mondtam, mert ekkor sok váz készült az olasz átlagpolgár számára. Aztán az is megerősít ebben, hogy nem celeste-zöld, ami elég árulkodó) Shimano 520-as pedált azt felismerem. A vuelta kerekekkel sosem voltam kibékülve a súlyuk és minőségük miatt.
Amit elfelejtettem az a mérete, innen nézve olyan 58-60 lehet, amihez azért kell egy szép magasság is :)
Összegzésben azt mondom, ha elviszik 40k-45k-ért, akkor jó üzletet fogsz kötni, de a reális ára olyan 35k környékén lehet.
-
#2171 különbözik a két kereke?
Hátsó kisebbnek is tűnik optikailag
Mennyi idős? -
#2170 köszi a tippet, nézegettem már nagyjából mindent átnéztem -
#2169 Sziasztok!
Szerintetek ezért a bicóért mennyit kérhetnék?
Bianchi Colombus Cro-mo csöves váz, Shimano 105 és 600-as cuccokkal, Vuelta Crosser kerékszettel stb.
Linkelek egy képet róla:
-
#2168 70-ért én a helyedben használtan néznék valamit a www.bikemag.hu apróhirdetéseiben, újonnan nem fogsz kapni, pláne streetre biztos nem. -
#2167 sziasztok!
lenne egy pár kérdésem biciklikkel kapcsolatban. streetre szeretnék venni biciklit de nemvagom a témát mert legutoljara 4éve toltam és akkor más volt 1 picit a helyzet. a következőt kérdezném 1 korrekt váz+villa +felszereltség mennyibe jönne ki? még nemtudom mennyit szánok rá de összedolgozom a pénzt, maximum az 70körül van (lehet annyiból nemkapok semmit?:D) , érdemesebb inkább külön venni cuccokat ,vagy egyben nézzek valamit? ha valaki aki ért hozzá és vannak ötletei mitkéne csináljak megköszönném tanácsait. -
#2166 ELADÓ HARO F4-ES BMX!!!ha érdekel írj privát üzit -
#2165 oké akkor majd belinkelem a konkrét dema-t -
#2164 nem :P
azért egy 199k-s demára jobb cuccok vannak aggatva, mint a 124-ezres Magellánra. Ha a 124k-s árat azt a magellánra értetted (amit linkeltél), akkor az azért ennyi mert láthatod milyen cuccokkal van felszerelve.
Én csak a vázról beszéltem, mert inkább építek kerékpárt, mint sem egyben venném (tudom, hogy így a legrágább). Meg aztán amúgy is campa cuccokkal rakám teli és a kerékfűzést sem hagynám másra. -
#2163 tehát egy MAggálan pl 124.000-ért jobban megéri mint pl egy 199 ezres Dema?
DEha ez ilyen jó miért nem került szóba korábban? -
#2162 nem, a Magellan jobb minőség mint a Dema.
többi Magellan vázat nem ismerek. -
#2161 kormányban pedig most ez a trendi, hogy alul (ott ahol hülyén néz ki) kényelmesebb fogásod legyen. -
#2160 És a többi cucc?
Ez kb Dema hasonló áru kategóriájának felel meg? -
#2159 nálam csak az olasz kerékpárok számítanak jónak :)
De ez a váz kifejezetten jól sikerült. -
#2158 Én egyben venném
vhogy a kormány nem tetszik
DE amúgy jól néz ki és a kerekei is jól néztek ki.
Akkor a Magellán Outi-ban jónak számit?