22335
11330766891279474906.jpg
  • gabber_saviola
    Mester, az a fehér Magellan Gemini váz ütős (próbáltam), főleg annak tudatában, hogy nagyon olcsón adják. (23k)

Sora szett, Truvativ hajtókar és Oval cuccokkal, talán Fizik nyereggel (nekem annak tűnik).
  • Breki33
    Ez kérdem mester #2139
  • gabber_saviola
    Itt vagyok Mester
    /mármint Brekinek mondom :P/
  • PyRex
    ez pontosan így van nálam is. Váz és villa majdnem a fele a végösszegnek.
  • gordon 24
    Hát! Én csak azokat a dolgokat tudom mondani amiket én vásárolok..

Az első dolog az, ha épitesz bizonyos szempontból szarabbul bizonyos szempontból jobban jársz. Az épitett bringánál az az előny hogyha értesz hozzá akkor a pénztárcádnak megfelelő legjobb cuccok és mindenből a legjobb cucok lesznek rajta. De egy jó gép esetében legalább 50000ft-vel drágább lesz mintha egyben megvennéd.

Ha egy 300000ft-s gépet nézel abban nagyából a villa 60-90000ft ér a váz 35-500000ft Magyarul a Villa és a váz kb a vétel árának a felét tezsi ki.. Álltalánoságban beszélek.. Tehát a váz villa arány 40-50% a teljes vételárból.
  • repvez
    Százelékos arányba meg tudja valaki mondani,hogy a teljes ár milyen leosztásban épul fel a különbözö elemekre általánosságban?
    Tehát hány százaléka a vételárnak pl a váz a teló stb..
    Az alább linkelt mongoose és kelly's bringákra vonatkoztatva.Kb mennyibe jönne ki ha csak a váz és a két telót kéne megvenni?
  • acsati
    már megszoktam:D
  • PyRex
    Te jó ég, a stucni nem hosszú "kicsit"? :)
  • gordon 24
    Jahh sorry!

Hát figyi... Az a gondom, hogy én montis vagyok abszolute nem értek ahhoz hogy mit kell nézni egy ilyen országuti gépen. Szóval valaki olyan kéne aki ezt vágja.. Kinézetre egyébként az alsó.. De müszakilag semmit nem tudok róla.
  • Breki33
    Erre senki?
  • acsati
    itt az én polarxem :)
  • cargame
    Jah nagyon jol nez ki!!!
    Es az nagy hatrany ha 24-es kerek van?? sokkal kisebb mint a 26-os?
  • PyRex
    thx, de tudnád milyen lesz ha kész lesz :D
  • bardocz
    fú ez nagyon király
  • PyRex
    Jaa téleg, az csak 24-es. Hát szerintem vehetsz Te is tabletopot, vagy ha nem azt, akkor valami más hasonló áru aluvázat. Akár hardy, vagy esetleg a dabomb vázak is jók. én kicsit mélyebben belenyúltam a zsebbe és ilyet vettem, már készülget a kis drágám, alig várom, hogy mehessek vele:

• cargame
    Hát ezt én sem tudom. A baratom most vette osszel a tabletopot es sztem jo. És en meg nem akarom h egyforma bringank legyen ezert gondoltam a manualra. Csak az a problema hogy 24 -es kerék jár bele.
  • PyRex
    Szia!

Én amúgy a 2007-es tabletop és a 2008.as tabletop között nem igazán látok különbséget kívülről. A manual miben jobb? Azt vágom, hogy más a geo, de konkrétan ez miben mutatkozik meg használat közben?
  • cargame
    Hello!
    Tevezek venni egy magellan polarx manualt vazat. De most olvastam itt PyRex kommentjet hogy a 2008 as is jo lett. De en meg nem hallottam rola.
    Esetleg varjam meg mig meg lehet venni mar a 2008-ast vagy vegyem meg a 2007 manualt???
  • Breki33
    pl ezek

• Mka
    Sziasztok eladó egy nagyon jó állapotban lévő Mongoose Mischief Freestyle Bmx (2007-es széria,fekete színű)...

Érdeklődni itt lehet: [email protected]

Ha kell képet is tudok küldeni
  • PyRex
    2 ismerősöm is 2001-est használ dirt / street-re és bírják a gyűrődést. az egy nagyon jól eltalált széria volt!
  • gordon 24
    Igen! Ez igy van! Sőt a Vega is nagyon jó a polarx fs is. Nekem egy 2001-es polarix-em volt 4 évig durvultam vele és még most sincs semmi baja. Cseréltem a konára, de apám azóta tovább nyuzza.. Szóval nekem jó vélemény van a magellanról. De azért irtam hogy attól függ melyik mert van nagyon sok hitvány magellan is: Hydra, stb... Szóval tudni kéne:D
  • PyRex
    2001-es polar-x váz pl jó, de állítólag a 2008-as is kurva jó lett :)
  • gordon 24
    Attól függ melyikről. A magellanak vannak jó teremtményei!
  • Breki33
    Magellan biciklikről mi a véleményetek?
  • PyRex
    Valaki nem tudja, hogy itthon hol lehetne e13 (e.thirteen) rockringet ill. bashguardot venni?
  • PyRex
    jaja az lesz :)
  • gettobuxa
    ok kössz :)
    már csak egy színes nyomtató kéne :))
  • gordon 24
    Az igen:D
    Akkor nincs más megoldás reszeld meg egy kicsit! De csak annyira hogy a festéket szedd le róla. (ha van rajt egyátalán)
  • PyRex
    igen, a papucs nyílásába, olyan szinten, hogy erőszakkal sem tudom berakni... :)
  • gordon 24
    Az nem gond! Huzd szét a vázat hogy be tudd rakni és ennyi. Nem kell annak lötyögni benne! Vagy ugy érted hogy a papucs nyilásába nehezen megy bele? Akkor se csinálj semmit rakd bele, kicsit megkopik egy két ki be szerelés és már jó is lesz!
  • PyRex
    olyankor mivan, hogyha a hátsó agy nem megy bele a csúszópapucsba? :) Mármint, elvileg stimmelnek egymáshoz, de mégis szorul k*vára :)
  • Gabo
    Pár éve még a fővárosi polgármesteri hivatal ügyfélszolgálatán ingyen osztogatták. Azóta nem tudom, hogy mi a helyzet.
    Sajnálatos, hogy nem bővül annyira a hálózat, hogy a néhány évvel ez előtti már használhatatlan lenne. Sőt néhol inkább fogynak az utak...
  • guardian hero
    Itt van egy.

Meg az utvonalterv.hu -n is lehet kerékpáros útvonalat is terveztetni.
  • gettobuxa
    á kössz.. végül nem arra mentem, hanem a dunaparton végig
    tud vki letölthető biciklistérképet?
  • Gabo
    Újpest Városkapu és a Gyöngyösi út között van, ha a járdára sárga csíkkal, vagy éppen a szürke helyett piros díszkővel kirakottra gondolsz.
  • gettobuxa
    váci úton van bicikliút?
  • gabber_saviola
    amúgy meg ne újat vegyél, hanem használtat: LINK
  • bardocz
    moser vázak nagyon durvák:)
  • gabber_saviola
    "VÁLASZTHATÓ SZÍNEK: KÉK, PIROS, POLÍR, SÁRGA"