22335
-
#3357 Sziasztok!
Szerintetek a Haro F2 vagy a Author Buzz a jobb? Elnézést hogy ide teszem fel, de a BMX topicban nem válaszol senki. a Leírás alapján szerintetek melyik jobb?
Author Buzz:
Váz: Hi-ten freestyle 20"
Villa: Hi-ten
Kormánycsapágy: MODUS acél 1-1/8" cable rotor
Hajtómű: AUTHOR 3 részes cromoly, 5mm, 39-es tányér
Középcsapágy: acél
Fogaskerékcsoport: DMP 16T
Lánc: KMC Z-510H
Kerékagyak: QUANDO 36 lyuk, 14mm cromoly tengely
Fékek: TEKTRO FX-11D (csak hátsó)
Fékkarok: TEKTRO 289A
Felnik: ALEX Y-303
Küllők: rozsdamentes, acél, 2,2 mm, fekete
Első gumi: MAXXIS 20"x2.125"
Hátsó gumi: MAXXIS 20"x1.95""
Pedálok: platform
Kormány: A-gang BMX 2 részes acél
Kormányszár: A-gang alu
Nyeregcső: A-gang acél (25.4)
Nyereg: AUTHOR Street, 8mm sínek
Tömeg (kg): 13,6 (L)
Haro F2:
* New F-Series frame design w/Chromoly Down Tube.
* Chromoly Steer Tube.
* 36/13 Micro-drive gearing w/Odyssey Freewheel.
* 48h Alloy Rim wheelset w/14mm Axles.
* Front and Rear Tektro Brand brakes.
* Weight: 34lbs. = 15.42214058kg -
#3356 Ne kötekedggyéééé mááá:D
-
vass17 #3355 Egy alap Magellan hydra. Inkább aszfalton, vagy gyengébb terepen használom, és hetente kb 50-60 km-t megyek vele:)
Csak azért kérdeztem, mert elég új vagyok a kerékpár világában:D (nem kell félreérteni, eddig is volt, de évente mentem kb 40km-t, de most nagyon megkedveltem ezt a hobbyt:) -
torokandras #3354 milyen géped van és mire használod?de sztem látod h mikor kéne olajozni + tisztítani. -
#3353 Háde én ugyan ezt írtam:D Adott idő alatt hányszor halad el előtte.Így tudja csak számolni az utat. -
#3352 ne vedd a szivedre, csak belekötöttünk abba, ahogy megfogalmaztad :) -
#3351 neki a kerék külső része gyorsabban forog mint a belső :) -
#3350 Igen,ott tudod beállítani a kerékméretet:) Az enyém 205-re van állítva,de nem tudom pontosan mi alapján kell beállapítani,nekem is segítettek:D -
#3349 Nem feltétlenűl..
Ha közép fele viszed a bogyót lassul hiszen bent lassabban forog ha kifele viszed gyorsul..
Nem ugy mér hogy hányszor megy elötte el.. Azt nézi mennyi idő telik el.. Megtett út/idő.. A megtett utat a kerék méretéből tudja.
Egyszerüen tudod ellenörizni ha oda rakod a kereket és mozgatod oda vissza mehetsz akár 70-et is:D
Na de arra nem is gondoltam amit irtok.. Igen az órába is be kell állitan mekkora a kerék mérete. -
vass17 #3348 Hmm, mondjuk ugy gondoltam, hogy hány km-ként? Amugy tisztítani mivel lehet? -
torokandras #3347 nekem is ilynen az órám,ha megnyomod a kozépső kis gombot az össz km-nél kiír egy számot nálam 218 azon kéne valamit állítani sztem ,mer többet mér.tudsz segíteni? -
torokandras #3346 hááát sokmindentől függ...mennyit használod?mire?én melózni járok vele+hetente kb 4-5 ször 1 órás tekerés az erdőben.2 szer szoktam hetente megtisztítani és olajozni átlagban.Rohloff láncolajjal,ami sztem nagyon jó. -
vass17 #3345 Szerintetek milyen gyakran kell olajozni a láncot? Azt is hallottam, hogy nem jó, ha túl sokat teszek rá, szóval érdekelne az is, hogy kb mennyi az ideális belőle?:) -
#3344 Ilyenem van nekem is csak feketében,és nagyon szeretem -
torokandras #3343 eléggé megoszlanak a vélemények,lehet ideje lesz lecserélni ,köszi -
#3342 Kép beszúrása-.-
-
torokandras #3341 óra -
#3340 Olvasdd el róla,hogy miket írnak:D -
torokandras #3339 na:D -
torokandras #3338 http://www.groupsets.co.uk/images/cateye_comp_cd100.jpg -
torokandras #3337 http://www.groupsets.co.uk/images/cateye_comp_cd100.jpg ilyen egyébként -
#3336 Mi az,hogy gyorsabban forog?Nem azt nézi,hogy adott idő alatt hányszor halad el az érzékelő,meg a másik egymás mellett?És akkor csak kerékméretet kell beállítani. -
torokandras #3335 igen szerintem elég közel van hozzá.de lehet állítani egy számot(218) az órán ,ha az összkilóméternél megnyomom a beállítás gombot ,ezt próbáltam állítgatni,de pontosan még nem sikerült... -
#3334 Na meg az órán be kell állítani a kerékméretet -
#3333 Az órát ugy állitsd be hogy az a kis senzor ami a keréken van a lehető leg közelebb legyen a a jel fogóhoz..
Igy jót kellene mutatnia.. Nem jó ha távol van vagy nagyon lent van stb.. Mert ahogy viszed kijebb gyorsabban forog és ez álltal rosszat is mutata. Kb ott kell lennie ahol már alig fér el a jel adó mellett. ott mér jól.. -
torokandras #3332 hát többen mentünk és nekik pontos volt ,pont 30 km.és egymás mellatt haladva megnéztük a sebességet -
#3331 Biztos két óra van felrakva neki:D -
#3330 és ezt mégis honnan tudod? -
torokandras #3329 Mecsek 30 teljesítménytúrán is voltam hát én 31 km után értem a végére :D -
#3328 Ezeken a síneken tavaly ősz óta nem járnak vonatok -
torokandras #3327 kb ha 28-al megyek 30 -31-et mutat.. -
torokandras #3326 szevasztok!a kilométeórám álltólag többet mér a kelleténél,igazából hogy kell beállítani? -
#3325 a vonat simán elsodorja így -
#3324 meg rájöttem így x év után, hogy egyáltalán nincs jó helyen a fék :( -
#3323 Városba használnám és olyan ami jól bírja a patkákat és van benne defekt védelem:D -
#3322 Akkor jó,köszi! -
AarPoe #3321 Nem tudom, nekem szerencsére nem volt vele ilyen problémám. De elég vastagnak tartom, úgyhogy valószínűleg bírja valamennyire. :) -
#3320 Trekingre szerintetek mi jó?Mert most csak egy gyári gumi van rajta.Csak tudni szeretném mert azt olvastam,hogy ez a fajta ami rajta van gyorsan kopik:D
Cross Trekkingre:) -
#3319 Értem,akkor ezek szerint elég jó:) Defektre mennyire hajlamos? -
AarPoe #3318 Majdnem pontosan ugyanilyenem van, tavaly télen vettem. Nagyon szuper, jól tapad, egy világmegváltás lesz a traktoros gumi után aszfalton tekerni, ráadásul terepen sem éreztem, hogy nagyon csúszna (a terepgumi engem kifejezetten akadályoz terepen, ezzel nekem ott is könnyebb tekerni).
Esőben nem nagyon próbálgattam, de nagy tempónál valószínűleg gázos, főleg hegyen lefelé. :)