22335
-
vass17 #3437 duplafalu a felnid? -
#3436 Nem tudom miért kell ilyen buzi magas szarokat csinálni...vagy ha már ilyen magas,akkor legyen egy ilyen kis rámpaféleség ahol szépen fel lehet menni -
#3435 Jaja,marha idegesítőek.Sok kihagyás után gondoltam megcélzok egy padkát,megtekertem,ugrani akartam,de már annyi nem ment,hogy hátsó kerék beleért,és majdnem orroltam:D -
#3434 Hát ha padkákra akarsz ugratni akkor messze nem országútira van szükséged:DDD
Nekem pont ma sikerült picit megpadkáznom a gumiért menet a hátsó felnit.. semmi trükközési szándék vagy ilyesmi nem volt,csak az amúgy kurvamagas patkára ahogy mentem fel kicsit félresikerült és koppant egy szép nagyot...aztán éreztem fékezésnél hogy amikor ahhoz a ponthoz ér mindíg így dobban egyet vagy mi...lett egy szép púp,de sikerült könnyen kijavítani,nem volt vészes szerencsére
Hihetetlen amúgy,hogy ilyen magas patkákat kell csinálni mindenhová,nemcsak biciklivel,de gyalog is veszélyes -
#3433 Simááán.Csak győzzem kiszedni belőle a nyolcast:DD Főleg,hogy nincsen hozzá célszerszámom^^ -
vass17 #3432 egy ilyent még én is bevállalnék:)
-
#3431 Én is szeretnék egyet,de nem arra vannak tervezve,hogy felugrassak velük a padkára:( Szétmenne alattam darabokra,pedig jó lenne két kocsisor között csapatni:D -
#3430 Hát jah,országútival lazán meglenne a 40Nekem nagy álmom egy országúti,nagyon szeretnék egyet..csak horror az áruk:( -
vass17 #3429 nekem a max 44,5 volt, de abban max a szél segített... persze országutival sokkal egyszerűbb lenne, de az vhogy nem jön be -
#3428 nekem busz mögött a top speedem volt 50 :D aztán elfáradtam XD -
#3427 Lejtő,LOL:D Max. sebességet kizárólag egyenes útszakaszon mérek:P -
vass17 #3426 hát lenne:D keress valami lejtőt vagy egy kis hátszelet -
#3425 azért jó lesz még valamire :) lerohad a kocsi áttudjak menni faterhoz hogy adja kölcsön az övét XD -
#3424 Akkor én átveszem tőled szívesen -
#3423 meg az a baj hogy én viccesen nézek ki a biciklin :D -
#3422 jah fasza de én nem használom XD -
#3421 Akkor az elég fasza kis bicó lehet -
#3420 ja meg az enyém patkófékes :) -
#3419 jajaja erre már egész szépen hasonlít főleg a kormányszár meg a váltó meg a kerekek szinte ugyan ilyen csak a kormányrúd vagy miaz az nekem csak szimplán egyenes -
#3418 ilyesmi?:)
-
#3417 de nekem nincs teleszpókom :) meg vékonyabb az egész váz -
#3416 valami ilyesmi
-
#3415 asszem a másik neve Trekking -
#3414 Hibridkerékpár?az milyen?valami képet tudsz mutatni?:D -
#3413 ennek a hivatalos megnevezése Hibridkerékpár!
itt a papírja!
Vázanyag: Alumínium
Villa: Alumínium merevvilla
Áttétel: 27 fokozat
Fék: Abroncsfék
Kormány: Alumínium, egyenes
Első kerék: 16 küllő, országúti
Hátsó kerék: 16 küllő, országúti
Külsőgumi: Slick
vannak még ilyen egyebek hogy patentzár bla bla bla... -
#3412 El vagy kényelmesedve édes fiam -
#3411 LoL:D
Egyébként milyen bicikli ez,hogy full slick van rajta? Országúti?Bár ilyen árkategben azt nem kapsz -
#3410 volt már rá példa hogy a szomszédba kocsival mentem (faterom lakik a szomszédba meg muterom) az én kapubejárómból átálltam az övébe aztán faterom kérdezi hogy miért álltam át? aztán csodálkoztam hogy "ja átálltam?" :D -
#3409 XD
én most ezt nem poénból mondtam :D halál komolyan annyi van benne mikor vettem volt rajta 1 óra és 17.84km-t mutat :D
mindenhova kocsival megyek... még a budira is -
#3408 2 év alatt 15-20km? Én naponta megyek annyit,és még ez is lóf*nak számít -
#3407 hóhó nekem is van biciklim :D (jó hogy megtaláltam ezt a tápigot)
nem tudom milyen de kb 2 éve vettem 50K-ér azóta kb 15-20km-t tettem bele :D
viszont azt tudom hogy full slick gumi van rajta :D még annyi minta sincs rajta mint ezen: #3387 teljesen slick :D -
#3406 Hát én sosem voltam oda a terepért,úgyhogy nekem ilyen gondom nem volt -
#3405 Én meg nem tudom megérné- lecserélni a traktor gumikat.Sajna sashegyen idén sem voltam,pedig már jó lenne valahol dh-zni -
#3404 40 KM/H:D Van még hová fejlődni -
vass17 #3403 mennyi a mostani??:D -
#3402 Szerintem mindenképp megéri beruházni rá,ég és föld a régi gumi meg a mostani közt a külömbség! Kiváncsi vagyok ezzel meg tudom-e dönteni a sebességrekordomat majd:) -
#3401 Lehet én is veszek ilyet mert magellanomon elék szar valami explorer gumik vannak igaz jól tapad aszfalton és majdnemhogy slick de nagyon lágy és könnyen kopik holnap meghyünk egy 40-50km-et tudom nem sok de nekem elég(13 vok)és elég dombos vidék sok a meredek part:) -
szieszáj #3400 valószínű :D -
#3399 Nah,fent vannak a gumik,és megvolt a próba is:D Marha jó! A csikorgás megunhatatlan lenne,de azért elkoptatni nem szeretném 1 hónap alatt a gumit:DDD Jó vétel volt,egy percig sem bánom -
#3398 sztem érdemes ilyen traktorgumi után jó lesz nagyon