22335
-
#3517 Van egy videó sorozat,nem jut eszembe a neve,ott ilyen bicókkal 100km/h-nál manualoznak,meg állnak meg első keréken. -
torokandras #3516 -
torokandras #3515 http://www.cyclestore.co.uk/images/products/large/9931.jpg -
torokandras #3514 Na vettem egy új órát ,remélem ez már rendesen mér :D Van valakinek ilyen?A kalóriaszámláló elég érdekes rajta :D -
Crome #3513 Aha, hát ez nem túl biztató. :-) Ezek szerint nincs is rá semmilyen megoldás? Mondjuk a cserétől eltekintve. :-) -
#3512 1x láttam 1 downhil biciklis csávót... csak nem terep gumi volt hanem slick vagy valami hasonló és úgy ment a kocsik között olyan 40 környékén mintha 1 robogó lett volna :D -
#3511 Nekem hálIStennek nincs ilyen problémám mert a mátraalján lakok:D -
#3510 gagyi a cucc sajnos
át verhettek -
Crome #3509 Sziasztok!
Lenne egy kis zavaró gondom a bringámmal. Volt már 1-2 bicajom, de most egy elöl-hátul tárcsafékesem van. A gondom annyi, hogy a hátsó féknél folyamatosan fütyül a levegő, amitől olyan nyekergő hangja lesz, mintha 100 éves gépem lenne. A szervizben azt mondták ez természetes, mivel a tárcsa és a fékmágnes olyan közel van egymáshoz. Én nem vagyok szerelésben jártas, de annyit házilag elértem, hogy ha úgy állítottam be a hátsó féket, hogy a fékkart szinte tövig kellett húzni a fékezéshez, akkor nem csinálta ezt, viszont szinte semmit sem fogott a fék, így inkább visszaállítottam, mintsem ne legyen fékem.
Ezzel viszont most megint ott vagyok ahol kezdtem.
Szóval erre keresnék valami megoldást, ha lenne...
Előre is köszi! -
#3508 nekem 230km/h teljesen sík úton aszfalton -
#3507 Most átmeneti állapot van, szóval lesz elöl-hátul új fék. Valszeg Hayes lesz, 160mm-es tárcsákkal.
Nos, a vázat egy cimbitől szereztem, áron alul, de úgy hogy fel volt rá építve egy bringa, amit én a saját ízlésem szerint alakítgattam. Egyáltalán nem hasonlít a régire...
Most kormánycsapágy meg valszeg egész kerékszett csere is lesz.
Ha lesz kes persze:D -
vass17 #3506 sztem nagyon király a váz különösen tetszik:) mondjuk az első féket én is hiányolom, de az a te dolgod. Amugy hol vetted a vázat, mert tényleg érdekel:D -
#3505 Ezt nem a #3500-ra?:) -
#3504 első fék neked sincs látom -
szieszáj #3503 így van :) -
torokandras #3502 nekem is az imperátorban csinálták ..szal te is pécsi vagy? -
torokandras #3501 azér kössz,majd próbálom kideríteni.. -
#3500 Na végre olyan állapotban van hogy meg merem mutatni:D
Szóval: Bringám:) -
vass17 #3499 nah ehhez nem értek, nálam "-ban irja ki(26"), nem tudom mi az a 218.. -
torokandras #3498 ja csak mannyit írjak be?218 on volt azzal sokat mért.. -
vass17 #3497 szóval megpróbáltad már a kerékméretet állítani? az enyémnél ugy emlékszem a reset gombbal lehetett vhogy behozni.. -
szieszáj #3496 ok köszi akkor holnap viszem az imperátorba :D csak jo lenne mert 6000ftos tárcsa azthiszem ... 1hónapos kb -
torokandras #3495 és---én is -
torokandras #3494 na és megpróbálom majd ,csak még mindíg nem tudtam beállítani az órámat... -
vass17 #3493 Normál aszfalton, semmi lejtő, Magellan Hydraval (3-szor 7-es) -
torokandras #3492 milyen terepen ,milyen bringával? -
vass17 #3491 46,5 km\h új egyéni rekord:D -
torokandras #3490 szerintam igen,mondom nekem kiszedték ,de lehet attól függ milyen nagy.. -
szieszáj #3489 jah szóval akkor megtudják csinálni? -
torokandras #3488 Ilyen van a montimon Hayes One,csak nagyon gyakran kell cserélni a betéteket..... -
torokandras #3487 -
torokandras #3486 Nekem a hátsó tárcsából kiszedték a szervízben ,nem volt benne nagy.csak hozzáért a betétekhez ,hol a belsőhöz hol a külsőhöz.Gondolom a tiédben nagyobb. -
szieszáj #3485 sziasztok. ma sikeresen eltaláltam egy virágtartót vagymit / lényeg hogy betonból volt / és sikeresen akkora nyolcas lett a tegnap felszerelt féktárcsában hogy fordulhattam haza. a kérdésem lehet-e féktárcsát centíroztatni ? -
#3484 ja nem direkt... annyi sódert meg cementet hordok vele hogy már alapból alacsonyan van az egész kocsi -
#3483 vald be h nem direkt van ültetve:D -
vass17 #3482 jó neked, egy jó erdővel már én is megelégednék:) -
#3481 na a kocsim nem bírná az emelkedőket :D annyira levan ültetve itt a patkára nem tudok felállni :D -
#3480 ja ez fasza
de van megoldás elutazol :D
én a bakonyba lakok itt dombhátán domb meg erdő
de sajnos vágják ki folyamatosan mert kell az erőműbe tűzelőnek :((((((( -
vass17 #3479 kellett nekem ideszületni..az alföldnél unalmasabb helyet mtb-hoz el sem tudnék képzelni..bocs ha megbántottam valakinek a lelki világát:D
-
#3478 nincs rá szükségem. nem használnám sztem ki. meg az még több bowden