22335
11330766891279474906.jpg
  • bardocz
    Van egy videó sorozat,nem jut eszembe a neve,ott ilyen bicókkal 100km/h-nál manualoznak,meg állnak meg első keréken.
  • torokandras
  • torokandras
    http://www.cyclestore.co.uk/images/products/large/9931.jpg
  • torokandras
    Na vettem egy új órát ,remélem ez már rendesen mér :D Van valakinek ilyen?A kalóriaszámláló elég érdekes rajta :D
  • Crome
    Aha, hát ez nem túl biztató. :-) Ezek szerint nincs is rá semmilyen megoldás? Mondjuk a cserétől eltekintve. :-)
  • Pepsi Twist
    1x láttam 1 downhil biciklis csávót... csak nem terep gumi volt hanem slick vagy valami hasonló és úgy ment a kocsik között olyan 40 környékén mintha 1 robogó lett volna :D
  • norbi56
    Nekem hálIStennek nincs ilyen problémám mert a mátraalján lakok:D
  • MaSzKa
    gagyi a cucc sajnos

át verhettek
  • Crome
    Sziasztok!

Lenne egy kis zavaró gondom a bringámmal. Volt már 1-2 bicajom, de most egy elöl-hátul tárcsafékesem van. A gondom annyi, hogy a hátsó féknél folyamatosan fütyül a levegő, amitől olyan nyekergő hangja lesz, mintha 100 éves gépem lenne. A szervizben azt mondták ez természetes, mivel a tárcsa és a fékmágnes olyan közel van egymáshoz. Én nem vagyok szerelésben jártas, de annyit házilag elértem, hogy ha úgy állítottam be a hátsó féket, hogy a fékkart szinte tövig kellett húzni a fékezéshez, akkor nem csinálta ezt, viszont szinte semmit sem fogott a fék, így inkább visszaállítottam, mintsem ne legyen fékem.
    Ezzel viszont most megint ott vagyok ahol kezdtem.
    Szóval erre keresnék valami megoldást, ha lenne...

Előre is köszi!
  • Pepsi Twist
    nekem 230km/h teljesen sík úton aszfalton
  • Pistike 007
    Most átmeneti állapot van, szóval lesz elöl-hátul új fék. Valszeg Hayes lesz, 160mm-es tárcsákkal.
    Nos, a vázat egy cimbitől szereztem, áron alul, de úgy hogy fel volt rá építve egy bringa, amit én a saját ízlésem szerint alakítgattam. Egyáltalán nem hasonlít a régire...
    Most kormánycsapágy meg valszeg egész kerékszett csere is lesz.
    Ha lesz kes persze:D
  • vass17
    sztem nagyon király a váz különösen tetszik:) mondjuk az első féket én is hiányolom, de az a te dolgod. Amugy hol vetted a vázat, mert tényleg érdekel:D
  • Pistike 007
    Ezt nem a #3500-ra?:)
  • MaSzKa
    első fék neked sincs látom
  • szieszáj
    így van :)
  • torokandras
    nekem is az imperátorban csinálták ..szal te is pécsi vagy?
  • torokandras
    azér kössz,majd próbálom kideríteni..
  • Pistike 007
    Na végre olyan állapotban van hogy meg merem mutatni:D
    Szóval: Bringám:)
  • vass17
    nah ehhez nem értek, nálam "-ban irja ki(26"), nem tudom mi az a 218..
  • torokandras
    ja csak mannyit írjak be?218 on volt azzal sokat mért..
  • vass17
    szóval megpróbáltad már a kerékméretet állítani? az enyémnél ugy emlékszem a reset gombbal lehetett vhogy behozni..
  • szieszáj
    ok köszi akkor holnap viszem az imperátorba :D csak jo lenne mert 6000ftos tárcsa azthiszem ... 1hónapos kb
  • torokandras
    és---én is
  • torokandras
    na és megpróbálom majd ,csak még mindíg nem tudtam beállítani az órámat...
  • vass17
    Normál aszfalton, semmi lejtő, Magellan Hydraval (3-szor 7-es)
  • torokandras
    milyen terepen ,milyen bringával?
  • vass17
    46,5 km\h új egyéni rekord:D
  • torokandras
    szerintam igen,mondom nekem kiszedték ,de lehet attól függ milyen nagy..
  • szieszáj
    jah szóval akkor megtudják csinálni?
  • torokandras
    Ilyen van a montimon Hayes One,csak nagyon gyakran kell cserélni a betéteket.....
  • torokandras
  • torokandras
    Nekem a hátsó tárcsából kiszedték a szervízben ,nem volt benne nagy.csak hozzáért a betétekhez ,hol a belsőhöz hol a külsőhöz.Gondolom a tiédben nagyobb.
  • szieszáj
    sziasztok. ma sikeresen eltaláltam egy virágtartót vagymit / lényeg hogy betonból volt / és sikeresen akkora nyolcas lett a tegnap felszerelt féktárcsában hogy fordulhattam haza. a kérdésem lehet-e féktárcsát centíroztatni ?
  • Pepsi Twist
    ja nem direkt... annyi sódert meg cementet hordok vele hogy már alapból alacsonyan van az egész kocsi
  • cicai
    vald be h nem direkt van ültetve:D
  • vass17
    jó neked, egy jó erdővel már én is megelégednék:)
  • Pepsi Twist
    na a kocsim nem bírná az emelkedőket :D annyira levan ültetve itt a patkára nem tudok felállni :D
  • MaSzKa
    ja ez fasza

de van megoldás elutazol :D

én a bakonyba lakok itt dombhátán domb meg erdő

de sajnos vágják ki folyamatosan mert kell az erőműbe tűzelőnek :(((((((
  • vass17
    kellett nekem ideszületni..az alföldnél unalmasabb helyet mtb-hoz el sem tudnék képzelni..bocs ha megbántottam valakinek a lelki világát:D

• acsati
    nincs rá szükségem. nem használnám sztem ki. meg az még több bowden