22335
11330766891279474906.jpg
  • bardocz
    És ez még a jéghegy csúcsa,egy saját épített valószínű egy pöppet drágább lenne :-)
  • Vaxi
    pontosan erről van szó :D
  • Pepsi Twist
    ez csak nézőpont kérdése teljesen igazad van...

pl.: biciklis sosem venne Motec + Turbó kombót a kocsiba... én meg sosem vennék biciklit 1.5 millióér :D
  • szieszáj
    erre most nincs ötletem nékem :)
  • gordon 24
    Ezt nem igy kell felfogni..

Azok a bringák amik ennyibe kerülnek okkal kerülnek ennyibe.
    Amit Linkeltek nekd az egy KTM cross country gép, ott a hihetetlen künnyű dolgokta spéci alkatrészeket kell megfizetni.

Ha a DH gépeket nézed amik szintén 1millió és inkább felette vannak, ott meg a technikát (rugózás, legéscsillapítás) és a brutális terepekhez való erős vázat kell megfizetni..

Ugyan ugy van mint az autóknál., Van trabant meg BMW. több tíz milló a különbség köztük, de nem is arra van:D Ha ismered az autokat tudod mi a különbség.

Ugyan ez van itt is.
  • Vaxi
    köszi
    azért lehet alkotni akinek nem felelne meg :)
    télleg és téma nevével mi legyen?
  • szieszáj
    banner :
  • Vaxi
    ja és persze 1,6 milláért sem vennék bicajt :D
  • Vaxi
    nézd, én is szeretek vezetni, de az életben nem vennék a kocsiba 800k-ért olyat izéket bele (nem, ez véletlenül sem kötekedés, csak példa) :)
    kinek mi a hobbija, és mennyire engedi a pénztárcája ezeket a vásárlásokat :)
    ám több, mint valószínű, hogy aki ilyen bicajt vesz, annak ez nem csupán hobbi.
  • Pepsi Twist
    vazze... 1 bicikliért ennyi pénzt há lol
  • Vaxi
    1 689 000 Ft
  • cicai
    a te kocsid olcsóXD
    [viccel]:D
  • Pepsi Twist
    vazze XD ezek brutál drágák :D
  • Vaxi
    láttam már 1,5 milláért KTM bicajt :D
  • Pepsi Twist
    anyád...

van ott 800e HUFér bicaj... hallod annyi volt a Turbó meg a Motec M48-as cucc a kocsiba :D
  • vass17
    igen, kérd meg a modikat. Elég sokunknak tetszik, akinek nem, az csináljon jobbat:)
  • torokandras
    Bringák
  • torokandras
    Alu mindenképp.Meridák sztem elég jó ár-érték arányban vannak.Nagyobb márkákat is lehet csak ott meg kell fizetni a nevet.Sztem gepida is szóba jöhet vannak jó hobby gépeik.De sztem nézd meg ezt a weboldalat!
  • Torta
    Illetve abban is kéne a segítség, hogy milyen méretüt kellene venni (gondolom ez a magasságunktól függ-hát nem vegyunk egy kosaras alkatok :)) illetve aluvázast vagy acélt érdemes venni.
  • Torta
    Sziasztok!

Szeretnék venni biciklit barátnőmnek és magamnak. Ehhez kérnék segítséget, abszolut nem vagyok képben a mostani márkákban/típusokban.

Ami lényeg, hobbi használatra lenne, főleg hétvégén. Hegyen lakom, sok az emelkedő, illetve Normafához is mennék, te nem akarnék nagyon "terepezni". Az sem lenne baj, ha nem lenne túl nehéz a gép.
    Olyan 50.000 Ft szánnék rá darabonként. Ha tudtok boltot is ajánlani azt is megköszönném (budapesten-buda).
  • Vaxi
    Ma volt Szegeden a Mozdulj a városért rendezvény. A lényeg, 5 km-es távot kellett megtenni akár bicajjal, futva, korival, rollerrel, vagy egyébbel, amit emberi erő hajt.
    A legidősebb induló: 86 éves
    Legfiatalabb: 6 hónapos.
    A táv igaz csak 2 km volt 5 helyett, de a hangulat nagyon jó volt, és rengetegen kint voltak. Ennek a célja, 4 város van a versenyben, ahol a legtöbben teljesítik a távot, az a város kap 1 milliót, amit kerékpár utak felújítására is felhasználhat.
    Remélem nyerünk ;)
    p.s. akkor kérjem hogy tegyék be a bannert?
  • norbi56
    Sigma BC906 sztem egyszerű könnyen kezelhető.amit leírtál cuccokat minden megvan benne 9 funkciós és 4500ft
  • vass17
    sztem is:)
  • MaSzKa
    Pillanatnyi sebesség
    átlagsebesség
    maximális sebesség
    óra
    könnyen leolvasható nem bonyolult
    minőségi
    vezetékes ha lehet
    olcsó
    Napi túra ideje

ezek a főbb szempontjaim

http://www.speed-way.hu

itt az a gáz ami jó lenne az marha drága

jó ha tud hőmérsékletet is a 990Ft-osom az volt vagy 10funkciós
  • Pistike 007
    ebike.hu
  • MaSzKa
    itt vannak az alkatrészeknél vdo 5év garis km/h

tudja valaki hol lehet biciklialkatrészeket rendelni ahol nincs posta ktg vagy nagyon olcsó és nagy a választék?

km/h érdekel meg verseny 27 colos gumi olcsóbb fajta
  • Pistike 007
  • gordon 24
    ÁÁ. Nem néz ki jól amit kitaláltam!

Mradjon az amit Vaxi csinált! Szép az.

Szóval szerintem rakassuk be!
  • Vaxi
    a háttérképet változtathatom, de a betűk... nekem ennyire futotta a tudásom :D de csináltam ez a lényeg :D
  • Szabi84
    jó ez a kép csak valami vagányabbat jobban tetszene nekem
  • gordon 24
    Majd én is próbálok egyet csinálni:D
    Mondjuk nem biztos hogy tetszeni fog..
  • Pistike 007
    Pf...
  • cicai
    istenem:D
  • Pepsi Twist
    nem tudtam jobbat csinálni

nincs ihlet sem, sajnos nem vagyok nagy biciklis viszont ha ez kocsis tápig lenne akkor tudnék olyan faszát csinálni :D
  • Pistike 007
    Lássuk
  • Gabo
    A CM képeim még mindig fent vannak a galériámban. Jobbakkal, bringás témában jelenleg nem tudok szolgálni.
  • MaSzKa
    pár kép jöhetne :P
  • Gabo
    Ez most nem fényképezős túra volt. De a képek egy ilyen egyszemélyes küldetésnek amúgy sem adják vissza a hangulatát.
  • vass17
    Szerintem be kellene tenni a Vaxi által készített banner-t. Valami ellenvetés?:)
  • Vaxi
    Az igen, szép :)
    képek nincsenek véletlenül?