22335
-
#3997 azt hittem hirtelen h repvez képére válaszolt...de későn vettem észre , ennyi :) szóval nem oda szólt a válasz... -
szieszáj #3996 :D -
marcix0 #3995 bike bocsi nem iggyakartam igy szeritetek?
-
marcix0 #3994 http://bolha.testbike.hu/hirdetes.php?clid=2145&pst=4 csa szeritettek ez megéri enniy ért nem értek hozzá de ha igen akkor megveszem -
#3993 Ez egy bmx,mi másra van,ha nem durvulásra? -
#3992 nem biztos, hogy ugratgatásra használná...szerintem a freerideon kívül más is van mint pl.: cc , xc...én ahogy elnézem ezt a biciklit inkább erre van... -
#3991 egy durvább ugratás vele, és összeis megy:D -
#3990 Tapasztalatom nincs vele.
De tutti jó.. Nem tudom mennyibe került annak idején. De ha 300-vagy felette és jó állapotban van akkor megér annyit, de természetesn alkudj még!:D -
#3989 Szerintetek egy 2002-es kona bear megéri a 150k-t vagy még lehet belöle alkudni?Esetleg valakinek tapasztalata vele vagy az alkatrészekröl?
-
#3988 triplapost.lényegtelen,nem engedi beszúrni. -
#3987 no a kép lemaradt.
-
#3986 azért szép munka!:DDDD
-
#3985 O máj gád :O Ne ezek a legdurvábbak,amit ma láttam:D -
szieszáj #3984 jolvan akkor en is almodozok :): (ket fav)
-
#3983 Hát igen:D -
#3982 Jó persze! De ugy értem ezt hogy elég, hanem hogy nem használod ki.
De az természetes igaz, hogy sokkal gyorsabb lennél még itt is egy olyannal. De nincsenek olyan technikás pályák ahol kijön az előnye. -
Gabo #3981 Ha már álmodozás...
Ha egy ilyet hozzám vágnának, akkor valószínűleg gyorsan elfutnék/tekernék vele.
Kár, hogy botrányosan vacak a magyar márkaképviseletük... -
#3980 hát ja mindenkim azt mondja hogy ide elég a merev bicó is! Én még sosem ültem fullyn de a következő bringám az lesz! Akárki akármit mond sokkal kényelmesebb4 Szóval aki gyakran megy bringázni és nem az Alföldön lakik annak biztos jobban bejönne egy össztelós! Harley-ba is van merev farú de csak a hardcore motorosok használják, akik mazohisták:D -
#3979 Én is múltkor néztem drágább specializeded és azon is speci villa volt, kérdeztem is hogy ezt ők gyártják vagy csak a nevüket írták rá, és most már elég sok bringájukon így van! Én is pont azt kérdeztem az eladótól hogy ez így nem rosszabb mint egy csak pl. villára kihegyezett márka!? -
#3978 pl ez:D
-
#3977 Hát jahh! de nem is igazán értem miért. Oké hogy a Kona jó, de pl a Vb-n alig látsz Konát.
És megmondom a frankót én sem vennék már azt. Rohadt jó stilusa van és erős kurva jó, de sajna nagyon sok embernek van:D
Inkább egy Sun, Giant, Santa Cruz, stb.. Igaz ezekenek az ára is gyönyörű:D -
#3976 Pár év múlva egy ilyenre beújítok :)
-
#3975 mostanság ns lázban ég a fél világ. :]
emlékszem mikor kona feszten még csak ismerősnek volt. mostmeg mindenki azzal csapat. -
#3974 Azt a vázat nem ismerem.. Szóval pass.
Én nekem Shred van.. Nekem nagyon tetszik. De ha magyarországon szeretnél egy olyan bringát ami nincs mindenkinek, akkor ne Konát Meridát, Magellant vegyél.
De egyébként magyarországra elég is egy merev seggű erős vázzal rendelkező bicó.
Én azért akarok majd ilyet, mert szoktunk kimenni Sloveniába, Austriáb bicózni.. Ott meg szenvedés a Kona.. Kell egy olyan ami hátul mozog! -
#3973 nekem már csak azért nem kéne,mert nem használnám ki.pontosabban nem merném kihasználni.az úr extrém dolgokra teremtette,ha lájtba küldeném neki,azzal meggyaláznám.viszont ha őrült módjára nyúznám,és követném szónoklatait,túl hamar találkoznék vele!:DD
nekem elég Normafa,gyenge DH,a gyenge gépemmel.
btw:Wenson 9.9 vázat tervezek majd a közeljővőben,de szeretném tudni,h szerintetek elég bika váz?vagy inkább legyen egy Stuff v Shred?az UMF-em 2 éves,és bírja a kiképzést.de már annyira tömegváz lett,h hihetetlen.zavar,h minden hülyegyerek alatt ilyet látok,akik rajságból vetettek anyuval meg apuval,haverok körében mutatós biciklit.mondjuk tekerni tudnak vele.. -
Gabo #3972 Ami az freeride-ot illeti, szerintem a művelői sem tudnák megfogalmazni, hogy mit is takar.
Szerintem maradjunk annyiban, hogy van light és hardcore változata, és ennek megfelelően vannak visszafogottabb és extrémebb fr gépek vagy fr-re használható gépek. -
Gabo #3971 Nekem a speckóval egyetlen problémám van. Ha megnézed a gépeik leírását, teli lesz egyedi, csak a specinek gyártott alkatrészekkel. Nem vagyok róla meggyőződve, hogy annyival jobbak ezek az alkatrészek, mint a nagy szériában gyártott hasonló alkatrészek. (Pl.: váltók.)
Márpedig azzal mindenki tisztában van, hogy amit kis darabszámban készítenek az mindig drágább lesz. A nyújtott szolgáltatásokhoz viszonyítva sokkal drágább. Így aztán a gépeik ára is rendesen elszáll... -
#3970 Mikor lesz kapható és mennyiért?:D -
#3969 :D hát jahh.. Ha minden jól megy lesz nekem egy.. De ha lesz is csak jövőre. A 2-es kint Mariborba 2500 euro.. 520000ft körül van. -
#3968 ezmeg az oltások oltása.
egy 7.6kilós csoda.
-
#3967 egy kis érdekesség :)
-
#3966 nekem is nagyonszimpi márka a speckó -
#3965 brutál gyönyörűek!:)
én már a váznak is örülnék!:D -
#3964 Hát jahh.. Igy van!
Az amit már a tv-ben mutatnak, hogy ilyen kegyetlen nagy letöréseken meg fából épitett pályákon meg ilyenek mennek, és nagyon durva brutál gépekkel.
Az is tulajdonképpen Freeride de ahhoz nem elegek a freeride biciklik.
Ahhoz már brutál erös dh gépeket hasznának.
Ha megnézed a Marrzoochinak a Z1 freeride vagy a z1 sport villáit azokat szánja freeridre. De ha megveszed a szárán rajta van, hogy enyhe Freeridra és nem ajánlott Dh-ra..
Na szóval.. Spezialized Freeride bicoja: (Big hit 2-es ennél gyengébb az 1)
Dh ra alkalmas Big Hit:
Itt látszik mi a különbség közöttük.
-
#3963 ja egy bighittel megdobhatna valaki ha estleg már nem használja, persze ingyér:D -
#3962 Végülis városban akkor olyan,mint a street.Köszi!Stinkyt tudom melyik,másik kettőnek utánanézek. -
#3961 Az tulajdonképpen egy teljesen kijelöletlen utón szabad stilusban előadott ökörködés..
Felfele lefele ugrávla stb..
ez a freride.. Ehhez használnak olyan bicókat mint a Stinky, vagy Big hit 1,2 stb..
-
#3960 Nade akkor mi is a freeride,a sima,nektek sima,mert azt nem ismerem -
#3959 Na de ez nem Freeride! Ez annak az extreme változata.. Tulajdonképpen egy dh szabad utvonalon.
A freeride bringákat nem véletlenül csinálják olyanra amilyenek.
A freeride ba még felfele tekerés is van, enyhe durvulás ugrálás.
Ezért nem 25kilós Dh gépeket használnak.
Az extreme freeride az már oké.. De azoknak a bicóknak semmi köze nincs a Freeride gépekhez. -
#3958 Én a hegyoldalon lejövök 10 métereseket ugratva,és még csak véletlenül sem nevezhető pályának dolgot értem fr-nek :) Az az igazi,nincsen pálya,nincsen épített elem,nincs megkötés.