22335
-
#4117 szia
168-as magassághoz én inkább 16"-os kerékpárt vennék, 17,5"-es az inkább 180-190 cm magasság mellé dukál. -
#4116 Hy all
http://www.kellys-bicycles.com/index.php?module=catalog&cPath=1_225_229&pID=17920
Ien bicót fogok venni nagy valószínűséggel:D
Na szóval az lenne a kérdésem, hogy a kellysnek a legkisebb mérete a 17,5"os vár
Naszóval én vagyok 168 magas:D
Na szóval nagy kicsi vagy pont jó a 17,5"??
kössz
SrAta -
vass17 #4115 na szóval
-
vass17 #4114
-
Gabo #4113 Túrázos, XC jellegű használatra jónak tűnik.
A váz a terheléskritikus pontokon megfelelő felülhegesztésekkel rendelkezik, a vázcsövek átmérője, formája is ennek megfelelően lett alakítva. Jó alapja lehet a későbbi fejlesztéseknek.
Az alkatrészek belépő szintűek. Ahogy kopnak cserélni kell őket jobbra. -
vass17 #4112 jól kinézted magadnak:DD Jobbnak tűnik, mint a Trek.. -
#4111 hát ebből Kona lett :Ddddd
-
#4110 #4070 -> erről mi a véleményed? -
Gabo #4109 Még egyszer leírom: Erre a bringára nem érdemes költeni. Kidobott pénz!
Ha egy vázon nincs tárcsafék rögzítő furat, akkor arra a vázra nem fogsz tudni tárcsaféket szerelni! Ennyi.
Ha google-ban rákeresel a rear disc brake mount-ra, magad is meg tudod nézni, hogy miről van szó.
Másrészről attól, hogy hátulra tárcsaféket rakatsz (ha lenne egyáltalán rá mód), semmivel sem lesz jobb a fékerő. Ugyanis bringánál a fékerő jelentős része az első keréken jelentkezik. Fékezéskor a súlypont is az első kerék felé tolódik el.
De ha nem akarod elfogadni a nálad tapasztaltabb bringások véleményét, akkor told el a bicot egy bringabolt szerelőjéhez és ő majd felvilágosít. (Legalább lesz egy jó napja... ;o) ) -
Gabo #4108 Alapvetően nem rossz gép, bár elég alap szintű alkatrészekkel van szerelve. A váz jó alapot ad a későbbi fejlesztésekhez. -
#4107 nah pikk pakkra belejöttek ezeknek az új bringáknak a szerelésébe
:D az enyémnek már majnem minden db-ját szétkaptam :d
-
#4106 nah a múlt héten megint lenyomtunk összesen kb100km-t 3 biciklis nap
asszem vége a biciklis időnek :(( -
#4105 Jó ok nem néztem szét.. Fejből irtam. Régebben láttam annyiért.. Nem Avid volt..
Szóval lehet..
-
#4104 no emberek úgy döntöttem,lecserélem a vázam.08-as Fireball-ra!;)
bár Mongoose,tudom,de állítólag nagyon bivaly.igazándiból nem is érdekel a márka,lényeg,h [elvileg] egy bika váz,másrészt a kinézetébe úgy beleszerettem,mint annak a rendje!:)
bár idáig egy oldalon se találtam olyat,h külön megvásárolható lenne a váz.szóva,mit szóltok?itt a szépség:
-
Lac122 #4103 a szemet fel lehet tenni magadnak vagy csak egy agy kell tárcsafék felfogatási lehetőséggel -
#4102 Bowdenesnél nem kell fékkar csere;)
Kell a két fék,ez megvan 30-ból,két agy,ez nem tudom mennyi,bowden,és bowdenház.+munkadíj ha nem te csinálod. -
Lac122 #4101 meg tudod mondani hogy lehet megnézni hogy van e felfogató szem vagy nincsen ? -
#4100 40k-s mechanikus tárcsa?11k az Avid BB'08-as,amit mindenki istenít,és legjobb a kategóriájában tudtommal. -
#4099 sajnos ilyen drága a minőség. :( -
#4098 Laci..
Figyelj..
az aki ezt irta egy olyan bringára gondolt amin van.
Plusz nem irja a fék árát hozzá
Ha két normálsi tárcsaféket szeretnél egy bringára feltenni, (ha ez a fék mechanikus) akkor is alap hangon 60000ft..
Ha olajos inkább 100000 vagy több.
Hidd el értek hozzá:D -
Lac122 #4097 bocs tényleg írják -
Lac122 #4096 itt nem szerepel a felfogatás csak az agycsere -
Lac122 #4095 ezeket írták
V-fékről tárcsafékre átépítés költségei:
Amennyiben egy alap felszerelésű kerékpárunk van, amit V-fékkel szereltek, valószínűleg le kell cserélnünk a következőket:
-kerék agyak = 2 x 10-15 ezer Ft = 30'000 Ft,
-ezzel együtt valószínűleg a küllőket is (az eltérő agy méretek miatt) = kb. 3000 Ft,
-fékkar (ez legtöbbször a tárcsafékkel együtt van szerelve) és ha egybeépített fékváltókarunk volt, akkor kell egy új váltókar is, (ha bowdenes a tárcsafék akkor nem kell, maradhat a régi kar) = jobb és bal markolatváltó 7000 Ft,
-bowdenes tárcsaféknél a bowdenek és tokok maradhatnak az eredetiek, ha jó minőségűek voltak, ha nem akkor kb. 3000 Ft plusz költség
-ezekhez jöhet még a szervizdíj, ha nem saját magunk szereljük: kerékfűzés, centirozás, tárcsafék szerelése = kb. 4000 Ft.
Ezek együttesen kb. 30'000 - 40'000 ezer forintot tehetnek ki. Ezt mindenképpen figyelembe kell venni, ne csak a tárcsaféket számoljuk! Néhány bowdenes tárcsafékhez agyat is szoktak adni, ezek együtt legtöbbször elég kedvező árúak. -
#4094 Tudom!Ilyen sok?:O -
#4093 nebassz, ott vannak az árak is :) -
#4092 Mennyi?:O -
Lac122 #4091 Tájékoztató:
A kerékpár mérete és tömege csak a szállítási költség miatt van feltöltve, nem a valós méretre utal. A kerékpárok szállítási költsége 3500Ft egységesen.
Váz Frame: Hi-ten acél összteleszkópos steel full suspension
Villa Fork: acél teleszkóp steel suspension fork
Pilótafülke Cockpit: Zoom acél steel
Sebességek Gears: 21
Váltószett Driverain: Shimano Tourney TX30
Hajtómű Cranks: Prowheel acél steel
Fékek Brakes: Assess disc elöl front / Logan V hátul rear
Agyak Hubs: Assess
Felnik Rims: Remerx 209
Gumik Tires: IRC 1,95"
Nyereg Saddle: Selle Royal
Pedál Pedals: műanyag resin
-
#4090 Ezen nincs hátul felfogatás.
Szóval erre nem tudsz tenni.
Sőt semmi értelme..
Amenyit rá költenél vehetsz egy jobb bringát.
Erre egy forintot ne költs! -
Lac122 #4089 Neuzer -
#4088 Van képed róla?? -
Lac122 #4087 hol lehet adaptert venni -
Lac122 #4086 hol van a vázon a felfogató vagy ha nincs hogy lehet felrakni?
Nekem neuzer tornado dics 30-am van azon lehet? hátuljára kéne a tárcsafék -
#4085 Ahhoz hogy tárcsafékes bicod legyen ezek kellenek:
- Ha bowdenes a tárcsafék:
- olyan kerék agy amin van tárcsának valaó csavar hely
- olyan villa vagy váz amin van tárcsafék felfogatás
- adapter
- maga a fék
- Ha olajos:
- Egy komplet tárcsafék (fékvezetékkel, fékkarral, fékkel)
- olyan kerék agy amin van tárcsának való csavar hely
- Olyan villa vagy váz amin van tárcsafék felfogatés
- adapter
enni :
Az árak:
Olajos:
egy első agy kb 3000-12000ft
hátsó agy kb 12000- 20000ft
fék szett kb 30000-90000ft
adapter kb 2000-5000ft
Bovdenes:
első agy: kb 3000-12000ft
Hátsó agy kb 12000-20000ft
Fék: 10000-40000ft
adapter kb 2000-5000ft
Értelem szerüen az alsó árak a legolcsobb a felső árak a drágább minőségibb cuccokat takarják
-
Lac122 #4084 mit kell lecserélni egy v-fék típusu fékben hogy tárcsaaféket lehessen rá szerelni és hol lehet ezeket az alkatrészeket megnézni? -
#4083 holnap veszek egy ilyet a Pinarellom és az egysebim mellé (csak a 2009-es kiadást):
-
#4082 parancsolj -
#4081 Sziasztok!
Agydinamót szeretnék a kerépárra.Mennyi lenne?Leegyszerűsítettem a lérdést:) -
Lac122 #4080 ok de max 5 év múlva vehetek új bringát de az ülés az mehet? hátra még szeretnék venni egy tárcsaféket az nem éri meg -
#4079 jó, csak azt írták róla hogy a váz nagyon jó, meghát én enyhébb terepre használnám, szal nem profin csinálnám. -
#4078 aha