22335
-
#3917 marzoban bízok meg egyedül...nem csodálkoznék ha esetleg ketté törne az a suntour :) -
#3916 Vehetsz használtat is, mondjuk manitout vagy vmelyik dirtjumpert -
szieszáj #3915 3901: semmiképp maximum ebből a sr rux dj-t -
#3914 #3901 -
marcix0 #3913 street -
marcix0 #3912 hát kezdo dirt vagy steet -
#3911 mire kell -
marcix0 #3910 hellosztok!
azt szeretném kérdezni hogy 30000ft max. tudnák e jo elsö teleszkopot venni én nem értek hozzá ezért kérdem!
elore is kosszi.
-
torokandras #3909 Vuelta, mai etapot néztézek?Emberfeletti amit csináltak... -
#3908 :D -
szieszáj #3907 montis engem :P -
#3906 bmx-es engem xP -
#3905 Mennyibe fájt? Én is akartam ilyet csak nem volt sehol raktáron-.-' -
#3904 dúrvulás volt ma a trails-en.
am. van rá igény hogy a trails-es DTLF-es képeinket belinkelgessem? érdekel valakit? monti is van meg bmx is. hmmm? *-* -
#3903 Nagyon zsir!
Milyen a szelep?? Tü pumpát kell beletolni?? Ha igen akkor lehet valami koszt belenyomtál. Többször dugd bele meg vissza a pumpát igy talán kimegy belőle a kosz, ha nem és ezután is erszet akkor menj el vele egy durvát bicozni, ha felmelegszik benne minden kimegy magától.
Ezt nem hülyeségből irom:D Nekem volt már ilyen, igaz egy rock shockal. -
szieszáj #3902 deszép,dejó :) -
#3901 híjnya,tegnap meghozták a villámat.ma bele is operáltuk,és álomszép mozgása van!de a hangja mindent visz!:D [szürcsög]!
viszont egyből neki estünk pumpával,mert a vajpuhábbnál is puhább gyárilag.felfújtuk viszonylag keményre,de 5perc után már puhul valamennyit.ez mitől lehet?itt a szépség:
-
harvy101 #3900 sziasztok
most tervezem hogy slick gumira cserelem a nagy allat 1,95os mostanit
tudnatok ajanlani valami jot 1,3-1,5 kozott?
Ja,és felnit is hozzá :) -
#3899 egyszer Gyöngyösön is rendezhetnének:)Az csak 10km. -
#3898 Jól hangzik:D -
#3897 Már csak 10 nap, és CM szegeden:
program (pdf) -
Gabo #3896 Ezzel csak az a baj, ha tényleg haladnod kell, akkor a légellenállással fogsz küzdeni.
Ha valóban kényelmesen akar valaki tekerni, akkor inkább egy ilyet, esetleg egy ilyet vagy hasonlókat kell kipróbálni. ;o) -
#3895 Páromnak corratec van..egy álom...nem gondoltam volna ,hogy ilyen kényelemben is lehet bicajozni!..fapados vagyok mellette,de nagyon élvezem a sejhaj fájást így is!Minden hétvégén megyünk egy nagy"nagy"(relatív,kinek,mi)túrát..1 nap-70km..du indulunk;) -
#3894 + még a márkanév is hozzájön:D -
#3893 nem márkanév kerül sokba hanem az hogy ausztriába gyártják -
#3892 ültél már ilyenen? olyan elegáns érzés, egyenes háttal, fogod a kormányt lazán épphogy támasztja a kezed és hajtod :] -
#3891 ez csudás xD -
#3890 am. van egy ilyenem is ha csak úgy haladni támad kedvem, ilyen city bike csak schwinn csepel-be. bitangul imádom :)
-
#3889 Azért nem raktam trekkinget mert mert az 500.000FT:D -
#3888 Igy van! Magellanból egy ilyet kb 65000-70000ftből kapsz.. Jó az se egy nagy pukk sőt!
135000ft-ért magellan polarx-et veszel full Truvatív cuccal. Ami azért nem a gagyi Schimano kategória hanem inkább egy Deore szint..
Ez butítás hihetetelen nagy neve van a KTM-nek és ez vonza az embereket, sokkal jobb bicókat lehet venni ilyen árakon mint amiket ők kinálnak. -
#3887 Nekem ez tetszik:D
-
vass17 #3886 túl nagy felárat kérnek a márkanévért...szvsz -
#3885 Nem is ér többet! :D -
#3884 Ha a KTm akkor nagy durranás lenne látnál Dh, CC, Dual, Stb versenyen KTM bicajt KTM-es versenyzővel..
A Nagy bibi az hogy nincs ilyen..
Gabonak teljesen igaza van. A KTM motorok terén első osztályú bringák terén kb Kelly1s szinvonal. Az hogy van nekik 1,800000 is bringa az egy dolog.
A másik az hogy te nem ismered csak ezt meg egy két márkát nem ez a jó.
Van kb 10 olyan márka amit leirok ide fingod nem lesz róla hogy mi az stb.. De üti veri oda vissza hosszába minden felé a KTM-et
A másik az hogy ebben a topikban nem stilus a lámázás. Szóval kérlek most hagyd abba mielött elkezdenéd! -
#3883 106eFt csak
-
#3882 Ami a KTM-et illeti. Attól, hogy a motorok terén komoly névnek számít, a bringák terén még nagyon újfiú.
te láma vagy már bocs
10-15évvel ezelött már volt nekem használt krómvázas KTM BMX-em
amivel ugyancsak meg voltam elégedve
ez olcsó volt és annyit magyon megért
és elég réóta gyárt biciklikez
most néztem vadiúj 2009-es KTM MTB-t kapni osztrákba 110000Ft körül magyarpénzbe átszámolva
az egy másik dolog hogy sokmindenki nem tud róla -
#3881 ilyen lett a bringám és 1 ftot se költöttem rá :D
de 12óra melóm volt rajta
a bickli szerelő is azt mondta megérte az árát (2évtizede nyomja)
-
vass17 #3880 -
#3879 most nyomtunk le 20-30cm gazba és murváson meg erdőbe 32km-t :D -
#3878 Kopottas hatás nem baj:)