22335
-
#3877 viszont egy hátránya azért van.a becsúszok kopnak.dehát melyik feketére festett nem kopik?főleg ha használják.szóval szerintem ez a legkevesebb.egypk páran a Drop OFF vetélytársának találják.ez már csak jelent vlmit.ja,és innen lehet berendelni. -
vass17 #3876 Újonnan veszed ennyiért? megkérdezhetem, hogy hol?:) -
#3875 Remélem mire erre kerül a sor lejjebb megy az ára:D -
#3874 én ma rendeltem be,de ki is próbáltam elötte.kiderült,egyik ismerősömnek Rux villa dolgozik a Stuff vázában,igaz,neki a 100-as van,de iszonyat!lassan egy éve használja 203-as tárcsával,és nem csavarja neki.ezenfelül adja neki a letöréseket,meg DH-n is nyúzza[azért ritkán,de ha elmegy..].még az olajat se köpi,és kotyogni se kotyog!saját tapasztalatom nincs még úgy vele,de jó vélemények vannak róla.a vajpuha mozgás pedig szintén igaz.eszméletlen kényelmes.másik,h a 150-est mindenhol 50-60ezrekért hírdetik,itt viszont 35.szóval ennyiért kincs! -
#3873 Az nem is rossz ár,ha tényleg ennyire jó. -
vass17 #3872 én 42900-ért találtam. -
#3871 Mennyi?Ha annyira jó,lehet majd valamikor egy ilyenre beruházok én is,főleg,ha 150-es^^ -
#3870 Vagy ha olcsó a fék!
Vedd meg tárcsa nélkül. A tárcsa egy 10000ft aszem legalábbis a Hayes (ényém olyan) annnyi volt. -
szieszáj #3869 ja és ezt csak ugy irom:
Elöl a mostani 160as tárcsám hátsó adapterrel van fenn -
szieszáj #3868 Szerintem van egy megoldás :D
Nem veszem meg mivel egy 203-ast terveztem csak venni de mondta a srác hogy ezt is vigyem de nem fogom erre pazarolni az idöm :)
Kösz amugy -
#3867 Hát akkor 2 lehetőséged van..
Vegyél egy ilyet:
ez 203-as hoz való:
Majd azokat a furatokat amikkel a villához fogatod furd ki!
Csinálsz egy ovális lyukat bele és akkor tudod lejjebb állitani.
Igy be tudod löni hol legyen..
Rendelj belőle 2 db-t ha elbaszod lesz tartalék. Nem drága 1200ft
2 :
Gyártass esztárgályossal
Oda viszed a bringát elmondod mit akarsz megcsinálja, csak persze az nem lesz ilyen szép:D
-
szieszáj #3866 Igen ezt mondták nekem is hogy v-alakban fog kopni a betét.
Elvileg csak a shimano gyártott 200ast. -
#3865 Hát szerintem igen..
Na de várjá..
A szabvány méret a 203-m. Ahhoz van adapter is. A Tárcsának is akkorának kellene lennie. Neked nem akora??
Asszem az enyém 203-as:D
Mert ugye az igy 3mm-rel kisebb lesz. az 1,5 milli a fék tetsnél.. Biztos hogy müködni fog, csak lehet hogy nem teljes terjedelmével fogja majd a betét a tárcsát. Az akkor jelenthet gondodt ha már kopott lesz. -
szieszáj #3864 ahhoz lehet használni 203as adaptert? -
#3863 Jahh! mert? -
szieszáj #3862 valakinek van itt 200-as! tárcsája ? -
#3861 szpídvéj jó hely, tőlük rendeltem a szpesölájz bukómat. -
Gabo #3860 A nyíltolajfürdős csillapítás lényege, hogy a telóolaj szabadon lötyög a teló lábában. Ez az olaj végzi a kenés és a csillapítás feladatát is. A csillapítás mértékét pedig az a szelep szabályozza, amin az olajnak át kell folynia a teló összenyomódásakor és kirugózásakor. Illetve az olaj sűrűsége is befolyásolja ezt.
Az előnye, hogy minimális a karbantartási igénye, egyszerű a felépítése és könnyű szervizelni. -
vass17 #3859 A mongoose-on nincs is tárcsafék:D... -
#3858 na érdeklődtem BM-nél,h mikor lesz rendelhető Rux.visszaírtak,és már van nekik!^^ sokan mondják tényleg,h iszonyat jó villa,és brutál erős!meg h nyíltolajfürdős és az állítólag nagyon jó..[ez nem tudom mit jelent!:DD]
erre a 150-es szépségre ruháztam be:
-
#3857 jó nyilván, de én olyan bicajt néznék, ami:
- ára: 50-80k között +/- 10k mozog
- legyen jó: városi bicajozás, és nem túl erős terep, de ha egyszer mennék erős terepre azt is kibírja
- első teló legalább
- első tárcsafék legalább
- azért legyen tartós :D
így ha tudsz valami ilyesmit, várom az ötleteidet :)
bár valszeg csak nyáron kerül vételre a sor. :( -
Gabo #3856 A Mongoose Rockadile-nál jobb. Persze mindennél akad jobb vagy megfelelőbb. -
#3855 nekem kocsisorrol az 1kerék jut eszembe...
NE próbáljátok ki xD
ővele csináltam/csinálom...
tavaly nyáron pont 2 kocsisor közt indultam 1kerékkel mikor 1 pali úgygondolta, hogy kinyitja az ajtót mert valamit kirak v nemtudom...
hát én épp elfértem...de szvsz tű méretü hely sem volt a kormány és a kocsi között...örültem is h nem buktam...
vol 2...
dettó ugyan ez..piroslámpa..2 kocsisor közt 1kerékben el..fordultam jobbra....tettem 100m-t és sziréna + villogó...
jött a yard...hogy képzelem én ezt stbstb...most csak szóban figyelmeztet, legközelebb büntetés jár a mutatványért...
(egyébként tetszik a bowdenházad..hogy csináltad)
ennél a kérdésnél se köpni se nyelni nemtudtam....
a DHs bicóhoz meg annyit hogy meg kell szokni..1x kaptam 1 hétvégére DHs bringát...jójószép meg minden..de nemkéne...vagyis nemtudnám megszokni a magasságot :D -
#3854 Hát én olyannal nagyon vígan mennék két kocsisor között,elöl hatalmas teló,nagy olajos tárcsával,hátul úgyszint,leülök,és az érzés,hogy húzok egy bő elsőféket,és az első teló benyomódik,mint valami motoron :-) Jajj,de élvezném,meg gellértehgyről is gyorsabban jönnék le vele,meg azzalmár lehet elindulnék egyedül dh pályákra a közelbe,ami amúgy nem tudom holvan:D
Amúgy amit ki kéne próbálni,az dobogókőn a sípálya,de szigorúan hóban:D -
#3853 az fasza:) -
#3852 de azert egy ns capital-t elfogadnek, az egy tokeletes 24es bmx :) -
#3851 monti nekem iven szintén ez, talajon okés, elközlekedgetek, de iveken paff..
na ami meg meg halalos, kozlekedesre is, ismerosnek a 19"es fully-ja ... űűűééé. mint egy tank olyan, csak épp mindenhol rugozik. na azzal nem merek kozlekedni. -
#3850 Én bmx-el meg nem tudok menni szinte,annyira nincsen rajta biztonságérzetem,egyszer mentem fel fémívekre,de áh,nem nekem való:) Olyan röviiid,meg kicsii,meg mitudomééén :D -
#3849 jaja irtam hogy egy haro alap a bico, aztan azota lettek cserelve / leszerelve dolgok rola.
haro cozmo, limitalt edition :] oreg para, de imadom -
#3848 ja, kinek a pap, kinek a papné:)
am a te vázad is Haro? -
#3847 bizti jo, neked jojjon be az a lenyeg en jobbszeretem ha nagyobb a dolesszog. -
#3846 de a váz isten!:P -
#3845 háát, nekem ez a kormány a freestyleos kormányhoz képest egy angyal, a fékekkel nekem semmi probléma, az első tökéletes, a hátsó meg elmegy:DxD
de késöbbiekbe tuningolom:D de még van 1évig hagyom, mert garis xD -
#3844 a lenyeg, imadom a vazam, de ha ujra vennek akkor nem vennek harot. -
#3843 a fekek akkor kuka, nekem is ilyen volt, havernak is ilyen volt. egyszer majd kitalalja, hogy koszi de csak az egyik pofat huzom be a masik az vagy nem fog, vagy folyton beleer, jo fekero bukta, ezert voltam brakeless fel evet, aztan a trails miatt ujra muszalykellett, akkor jott az odusszi,
pár éve meg még énis vágtam a kormányt mint a szél, mostmeg vennék már minél szélesebbet :] de ennél szélesebb nem volt itthon mikor eltot az elozo... konyebb mozgatni a bicot ha szeles hidd el. kp meg siman kifer igyis. -
* New F-Series frame design w/Chromoly Down Tube.
* Chromoly Steer Tube.
* 36/13 Micro-drive gearing w/Odyssey Freewheel.
* 48h Alloy Rim wheelset w/14mm Axles.
* Front and Rear Tektro Brand brakes.
* Weight: 34lbs.
-
#3841 14mmes acél agyak, tectro U-fék elöl hátul meg a fékkarok is tectro, a kormány gözöm sincs, de az is acél, kurva jó:P Meg elég kicsi szal könnyü vele a kormánypöri, és még a bunnyt is elég nagyon könnyen lehet csinálni:) -
#3840 milyen fek van rajta?
milyen kormany? milyen agyak?
-
#3839 már kezdtem félni h ilyen szart vettem 60ezrért:D -
#3838 Tehát azt mondod ez jó bicaj?