22335
-
#4037 cíp:| -
#4036 ma semmilyen vagon nem volt amibe felfértem volna, bicós egyáltalán, utasos meg háát fullra tömve, így 8an nekivágtunk fótról csillebércnek :)
tekerjünk át az új megyeri hídon...
zárva
akkor az északi összekötőn...
zárva
akkor árpád híd és hév...
hév nem késik
szóval a végén fótról lett betekerés a fogasig :] -
#4035 És ha nincs ülés?-.-'
Mehetek a másik vagonba? Mondjuk nem szívesen hagyom ott a bringám. -
#4034 van többféle bicós vagon, ált. van ülés is ott, vagy csak ilyen lehajthatós a falból. vagy a fele kocsi ilyen fele olyan. felénk ilyen felemás van. felrakod és leülsz mellé. -
#4033 Tudna valaki valamit mondani a vonaton való bringaszállításról?
Oké hogy veszek egy jegyet pl Győrtől Sopronig, meg egyet bringajegyet ugyan így. Felrakom a bringát a biciklis vagonba. Ott hova ülök? Vagy egy személyszállító vagonba kell ülnöm a két jeggyel? Valaki írja le plz.
Thx!:) -
#4032 saját pálya . saját verseny. szóljon hát az offline.hu ról a DTLF JAM cikkje ;) -
#4031 szombaton megyünk csapatostul (dtlf) csillére egésznapos kamerázós csapatásra. várommár
(bardi nézz fel ha gondolod) -
#4030 Igen, igazad lehet.
off: kint van a topic ;)
ugyan csak a link ami a képes beszámolómra mutat, de hátha jön pár új arc közénk :)
apropó. új topic nevet nem akarunk? valamit módosítani kellene rajta sztem. -
Gabo #4029 Azt kell mondjam, hogy igen is, nálunk is erre lenne szükség. Kő kemény sokkterápára, hogy végre a fejükhöz kapjanak az emberek.
Szerintem mindannyian fel tudunk sorolni legalább fél tucat olyan esetet, ahol a többi közlekedő veszélyeztette az életünket és mi vétlenek voltunk. Persze gondolom ha valaki magába néz, olyan eseteket is fel tudna sorolni, ahol ő maga volt a vétkes. -
#4028 ma, völgy, félméteres ugró, utána babakocsifeljárós ívű érkező 2méteren 6méteres ugróhossz. oltós
nemén. merevvel meg sem próbálom, roli cimbi :) vidit majd rakom -
#4027 pedig simán berakhattad volna...kicsit megrázza az embereket...és lehet egy pár hülyét fel is ébresztene... -
#4026 Szerintem nem csak itthon legyintenek így.Csak nálunk a gyurmafigura a trendi. -
#4025 Hát igen!
Csak az a baj, ha ilyen filmeket csinálnának pl itthon, mindenki csak legyitene: ááá velem ugyse történik ilyen..
Aztán közbe...
Nagyon figyelni kell! -
#4024 Kicsit durva ...
nem akarok sehol flame-et azért nem a kocsis topicokba linkelem -
#4023 hétvégén a manualt gyakoroltam, már néha összejön -
#4022 :D -
#4021 én itthon voltam lázzal :D
4019 - alap. de a csatornarendszeres babakocsifeljárós döntött betonívek ottmaradtak :D -
#4020 fasza:)
és te hol vagy?:P -
#4019 Gondolom ívek el lettek pakolva. -
#4018 néhány kép a hétvégi street jamről.
a többi megtalálható itt...
áve -
#4017 Na megvolt a szegedi CM!
Adatok (benne volt a hazaút és a benzinkút is, mert kicsit fújtam a kerekeken)
A táv: ~22km
Idő: 1:59:26
Átlag sebesség: 11.0 (#4003, egész jól bejött :D)
Elég sokan érkeztek a rendezvényre, már az elején nagyon jó volt a hangulat. Végig rendőrautó vezette a felvonulást, és semmilyen balhé nem volt. Voltak persze akik nem örültek nekünk, és bemagyaráztak, de mindenhol vannak ideges emberek :) Viszont sokan buzdítottak, egy-két kedves szóval, integetéssel jelezték, hogy őket nem zavarjuk, sőt!
A felvonulók életkora kb. olyan széles volt, mint a bicajok közti különbségek, voltak chopper bicajok, dirt, DH bicajok, nameg voltak a sima, városi kerékpárok. De mindenki egyformán része volt a menetnek, és remélhetőleg mindenki jól érezte magát :)
Képek (a bicaj emelésről nincs képem, mert foglalt volt a kezem, benne volt a bicaj a fejem fölött :D)
[Bocsánat a sok képért, meg a minőségért is, telefonos képek, remélem azért megjelennek :D]
Várnám a pesti beszámolót, ha volt valaki :) -
#4016 Köszi! -
Gabo #4015 Nekem néhány éve megvan egy Kerékpártúrák Magyarországon című kiadvány. A kiadója a Frigoria. Ez tartalmazza a bringa utakat és a bringával járható utakat. Sajnos messze nem avul el a tartalma olyan gyorsan, mint illene. :o/
A térkép mellett tartalmaz útvonal leírásokat és a helyi nevezetességekről egy-egy rövid leírást.
Valószínűleg a térkép szaküzletekben, esetleg könyvesboltokban meg lehet vásárolni. -
#4014 gps-eken van kerékpár térkép. -
#4013 Sziasztok!
Létezik olyan térkép amin Magyarország kerékárút"hálózata"(haha:D) van rajta és nem a hülye autóutak?
Köszi! -
#4012 Szolnokiak!
Kerékpározás szerelmesei figyelem!
AUTÓMENTES NAP ALKALMÁBÓL, 2008.szept. 22.-én
KERÉKPÁROS KÖRÚT LESZ SZOLNOKON
Gyülekezés ideje,helye: 17 óra Kossuth tér -
#4011 kelenfoldon picit tobb nyeremenylett mint nyertes, leraktak egy kupacba es " haromra aki kapja marja" egy....ke-izé három"
akkora kicsia a rakast se latott meg ember fia :D -
-
#4009 Jah azt nem tudtam.Am én nem tervezem,hogy kimegyek. -
#4008 nem, ma van street verseny. előhallásokból ítélve egész jóféle. -
#4007 Az ottani 3 ugratós trailsre gondolsz? -
#4006 valaki kelenföldre megy? -
#4005 jaja -
#4004 Ez lesz hétfőn ugye?:D -
#4003 Hááát, igazából nem hiszem, hogy kellene, nekem sincsen még sajnos.
Akkor egy pár szót a felvonulásról:
Útvonal:
Dóm tér - Aradi Vértanúk tere - Boldogasszony sugárút - Bécsi körút - Petőfi Sándor sugárút - Dugonics tér - Kálvária sugárút - Londoni körút - Kossuth Lajos sugárút - Bocskai utca - Szent István tér - Csongrádi sugárút - Rózsa utca - József Attila sugárút - Tisza Lajos körút - Takaréktár utca - Széchenyi tér (kis pihenő ;) )- Híd utca - Népkert sor - Temesvári körút - Székely sor - Belvárosi híd (kis pihenő ;) )- Dózsa György utca - Tisza Lajos körút - Huszár Mátyás rakpart - Aradi Vértanúk tere - Dóm tér
Néhány szabály:
Autósokat nem molesztálunk, nem sértegetünk!
A bringádon legyen valamilyen villogó vagy lámpa! Enélkül ki se mozdulj otthonról!
Nyomatékosan felhívjuk a felvonulók figyelmét, hogy a megmozdulás politikamentes, csupán a jelenlétünkkel kívánunk hatni a mindenkori városfejlesztési irányvonal kidolgozóira.
A felvonulás sebessége 11 km/h -ban van maximalizálva elméletileg, azért, hogy a mezőny ne szakadjon szét, és hogy a kicsik is tartani tudják az iramot.
Amit hozzál:
Megfelelő állapotban levő bringát (fékek, gumik), biciklilámpát (este lesz vége), sisakot (ha van), és időjárásnak megfelelő ruházatot (esőben is vonulunk!).
Tekerés után buli a garaboncziásban, immár az új helyen :) -
#4002 Én ma elmennék délután,hogy regisztrálhassam magam:)
De a felvonulásra ugye nem kell sisak? -
#4001 Én mindenképpen ;)
-
#4000 Hali!
Ki jön a biciklis találkozóra?:D
(Szeged) -
Gabo #3999 Minden attól függ, hogy mire szeretnéd használni, milyen gyakran, milyen körülmények között. -
#3998 Ja akkor jó :-)