22335
-
#4237 bugatti canga
3-4eft egy ilyen gumi
-
#4236 itt a link -
#4235 ez a gumi kell nekem
-
#4234 azért az érdekes benne jogy azt írja a gyerek 200km-ert futott
és az 1. és a hátsó gumi mintázata akkor miért más? -
#4233 ez a bringa nagyon tetszik
csak az ülés buta -
#4232 holnap sylas trails jam. indulnak a dtlf-ből is :]
valaki jön? -
#4231 Már amelyik:D Tudom hogy érted csak köteked:D
Az xtreme, Table top stb az ugrálásra van és Az is Polaris jó oké Polarx:D -
#4230 Nofene srác bringa lesz?
Ez a beszéd. Azért velem is beszélj mielőtt kidobsz valami vasra kest;) -
vass17 #4229 Nem hiszem, hogy a Kellyseknek jobb a vázuk, mint a magellannak. -
Gabo #4228 Az XC-re való Polaris nem ugrálásra van. -
#4227 Nemtom, mind2 bicaj tetszik, de a mongúzról több jót olvastam. -
#4226 írjatok gyerekek infó órán vagyok és szétunom a fejem:D:D: -
#4225 Kinek van kellys biciklije?:D:D:D -
#4224 dettóra én is így vagyok vele. -
#4223 nekem, mint országútis srácnak, kicsit jobban cseng a Mongoose név. -
#4222 jah haverom 1 m magasat ugrott és váztörés magellán polaris
nem túl bíztató:S -
#4221 bocs a szar írásér suliba vokXD -
#4220 Köszi a választ
De lehet hogy akkor a DSC verzió lesz schimanó hidraulikus tárcsákkal vagy veszek hátra Heyes mechanikus fékeket:D -
Gabo #4219 SrAta:
Az általad megjelölt célra ezek az árfekvésű bringák megfelelőek. Legfeljebb egy-két alkatrész érdemes lecserélni.
Végig néztem a linkelt gépeket. Megpróbálom röviden leírni róluk a véleményem.
- Kelly's Quartz Titanium - Alapvetően jó. Belépő szintű, de az általad megjelölt felhasználásra megfelelő alkatrészek. A fékeket már vásárláskor érdemes lenne cserélni egy jobbra. (A Shimano Deore V-fékek nem túl drágák és sokkal jobbak a noname-eknél.)
- Kelly's Spider - Ez is OK. A mechanikus tárcsafékek jobbak, mint a noname V-fékek. Viszont a váltóknál és a középcsapágynál spóroltak. A váz is egy fokkal egyszerűbb, mint a Qusrtz-nál.
- Kona Firemontain - Jó váz, jó teló, megfelelő fékek. Viszont a hajtómű és az első váltó egy kicsit gyengébb.
- KTM Knoxville - Ezért az árért illet volna már tárcsafékkel szerelni. (Némileg túl van árazva a gép.)
- Magellanok - Ár/érték arányban, főleg a Polaris-ok jó választás jelentenek. A B+ alkatrészek szintén nem rossz ár/érték arányúak. Polarisokkal amatőr szinten versenyeken is indulnak. Szóval nem rossz választás.
- Merida Sub 40-D - Szintén jó ár/érték.
- Rock Machine Flash - Ezen az áron a legjobb vétel. Amennyivel többe kerül, annyival jobb is. Jó telo, jó alkatrészek.
Szerintem ne 10-20 k döntsön. Érdemesebb egy jobban felszerelt bringát választani már az elején. A későbbi fejlesztgetések sokszor többe kerülnek. A felsoroltak közül egyértelműen a Rock Machine jelenti a legjobb vételt, még akkor is, ha '07-es gépről van szó.
A különböző tesztoldalakon lévő véleményeket fogadd némi távolságtartással. Az alkatrészek többsége ugyanis cserélhető és nem tudni, hogy a bringa használója milyen módon használta a gépét. -
#4218 Szerintetek Magellan Polaris vagy Mongoose Tyax Elite? -
#4217 Én nekem a Kellys nem tetszik mint márka.. Talán azért mert nem ismerem.. Én nem vennék Kellyst. Uganyakkor lehet hogy jó.. -
#4216 a kellysről + vagy - vélemény?
Azt linkeltem elsőnek:D:D:D -
#4215 Akkor passz:D -
#4214 a meridán meg csak 80as a teló:S -
#4213 szar rajt a váltó a konán:S -
#4212 Merida sub, vagy a Kona.. Szerintem. -
#4211 a kellys azért nagyon szimpi mert full shimano és ami nemaz az meg kellys:P
és az ára is barátságos
A magellán telójára aztírják hogy folyat =/
azmeg nemjó:S
szóval kinek van még véleménye?:P -
#4210 Nekem olyan KTM-m van! Én a helyedben a polarist venném, gyönyörű az a bringa fehér színben! És a ktm sem sokkal jobb! Nekem lassan 3 éves lesz előszőr csúcsszuper volt a régi csóri montimhoz képest, de most már nem annyira frankó, ugye nőnek az igények:D Igazából szerelőt sosem látott szóval elég strapabíró, egyedül problémám a telóvalal meg a fékkarral volt de azokat lecseréltem! Most már nem akarok rá költeni, majd egy szép napon veszek egy össztelósat! -
még őt találtam:D -
#4208 Tehát amiket kinéztem:
1
2
3 Az a baj h drága =/
4 Ez sajna csak álom az ára miatt pedig ez a favorit:(
5
6
7
8
9 sajna ezis sok:(
Szóval melyiket ajánlanátok?:D
Nektek melyik a legszimpatikusabb ami mellé azt írtam hogy sok és azt ajánlanátok akkor ajánljatok egy másikat is
köszi
-
Lac122 #4207 [brutálnagy]dgd[brutálnagy] -
Lac122 #4206 tudtok mondani olyat aminek kicsit vastagabb a váza és a kerékméret 26"-os? -
Lac122 #4205 szerintetek az ardis jó?
-
Lac122 #4204 mire kell?
kicsi dombokra közepes terep ilyesmit keresek -
szieszáj #4203 na rájöttem
neki ettől teljesen eltérő van nem is igy néz ki :): a villa nem zoom hanem valami olajos 80mm-es villa, és hayes bowdenes tárcsafékek vannak elöl hátul , 89 990 volt :) -
szieszáj #4202 nem teljesen értelek:D -
szieszáj #4201 Cannondale F7 tűrhető cuccok 99 900 ezt katalógusból néztem javascript:no(4199); -
#4200 Szerintem nemigen van, ha nem zúzod nagyon terepen, nem is lesz.Félek előbb-utóbb valamit cserélni kell, de annyi baj legyen.Ami szar, az a teleszkóp.De az nagyon.Okádja az olajat, nem mellesleg sehol nem 80mm, nekem jó ha a fele megvan.Végülis, ez a kategória még a dísz körébe tartozik.
nemtúl bíztató =/ -
#4199 őő minnyá megnézem mien leírások vannak róla
ajánljatok még légyszi
köszi:d -
szieszáj #4198 egyik ismerősőmnek Dema Adro-ja van , 4hónapos eddig 1500km-t gond nélkül ment vele :) ,szerintem jo kis bicó.
meg ami szerintem jó:
Polaris