22335
-
#4317 ez előbb káromkodsz most meg röhögsz a kommentjeimen lol
és még ideges is leszel :D a fene se érti ezt
amúgy találtam fasza teszteket majd végig nézem
Magellán már kapott itt 2.65/5 értékelést :P
http://bikemag.hu/kategoria/teszt -
#4316 képet4 -
#4315 wazz minden hsz-eden röhögök:D
Komolyan nem értelek.. Idegesíteni akarsz minket? Vagy miért irsz ilyeneket?
Egy ez egy bringás forum. Aki ide beirkál ( alegtöbbje ) komoly biciklis. Na most komoly biciklisnek az alap szabály, hogy bukó nélkül még kozértbe se. Te meg itt vered magad mekkora arc vagy hogy lejösz egy 400 méteres pupról sisak nélkül:DD Vicces.
25km/h na az plán vicces:D Próbáld ki egy 4.5 km-es pályán mint ahol mi (én) megyünk. Na most 60-70 km/h van néha ha nem több.
És alap szabály még egyszer! BUKÓ NÉLKÜL SEHOVA!!
Bocsi hogy ilyen vagyok de már kikészitesz.
Nem mondta senki ebben a forumban (még 1x mondom) hogy a KTM szar. Egy szóval se.
Az idegesit mindenkit, hogy te mondasz sokkal komolyabb márkákra (amik nem divat márkák mint te mondod) hogy jobb a KTM azoknál.
Ez egyszerüen nem igaz. keresgélj járj utánna nézd meg, milyen bringa gyártók vannak stb.. Sokkal jobb márkákat fogsz találni.
Ugyan akkor ha neked tetszik, vegyed. Csak ne győzz meg róla minket hogy wááá mekkora dolog az, mert nem az:D
-
#4314 jó hogy válaszoltál... -_- -
#4313 nekem iyen csak olcsóért kell :D -
#4312 mire használnál egy ilyet? -
#4311 mondhattok akármit, végigolvastam a tesztet
meg voltak elégedve vele a tesztelők 5/5
-
Gabo #4310 Tartok tőle, hogy ezt nem nagyon fogod tudni visszacsinálni. Ha jól látom nem csak egyszerűen kijött az állító gomb, hanem a rögzítő kupak teteje is letört.
Ebből szerintem a rögzítő kupak cseréje lesz. Nem hinném, hogy egy nagy összeg. Ha szerencséd van és garis a teló, talán gariban még ki is cserélik. -
#4309 Maszkának csak a Crossair meg a KTM a márka:D:D:DXD -
Gabo #4308 Divatmárkák...?
Nincs több kérdésem.
Remélem időnként azért érzed, hogy te vagy a fogyasztói társadalom minta egyede, minden marketinges álma, aki pusztán a márkanévért vásárol valamit. Ha szerinted megéri a felár, ám tedd!
Viszont amíg egy cseppnyi objektivitásra sem vagy képes, addig inkább ne adj tanácsot senkinek kerékpár vásárlás ügyében. Ugyanis a rosszul értelmezett márkahűségeddel egy kicsit se fogsz neki segíteni. (Erős deja vu-t érzek...)
Remélem azért az életben egyszer legalább megadatik számodra, hogy egy valóban minőségi bringát kipróbálhass. És remélem legalább magadhoz leszel annyira őszinte, hogy belásd tévedtél. -
#4307 én senkire nem akartam ráeröltetni a KTM-t
vagy linkeld pls hogy mondtam valakinek az vegye!
nah látod nincs is ilyen link
amúgy még ha 1 ilyenen is felhúzod magad akkor se illik káromkodni, főleg nem ilyen korba :D
attól még hogy ezeket szerelted az nem bizonyítja, hogy értesz hozzá is
vannak kontár szerelők is ezt te is jól tudod
amúgy a helyi ismerős bicikliszerelő azt mondta a bringámra nagyon megérte jó vétel volt
2000-be 1 kerékpárversenyen együtt indultunk
a Cube-ra is azt mondta hogy jó ár/teljesítményű canga (német)
amúgy már 1 hónapja megvettem
és mindig te köttök belém :(
nekem ez jó ez tetszik ezzel vagyok megelégedve
jó vétel volt bevált
régen is bevállt
akkor meg mi a fenének vegyek agyon márkázott túlárazott divatmárkát
az ilyen cuccokért soha nem voltam oda -
#4306 bukót nem viszel - kurvavagány vagy és egyben hülye is.
ez amit írtál nem technikás hanem idióta dolog,
mentél már olyan rázáson le, most tökmindegy hogy mennyivel, hogy erdőben bitanglejtő csúszól satufékkel, és felüti a felnit a fagyökér/kő / mindkettő egyszerre? teleszkópostul mindenestül? :] -
#4305 régifajta :D
de tegnap is bírta az extreme igénybevételt :D
hawer nem mert utána jönni Cube-val
kb 13%-os dombról 400méter kacskaringós út lefele
25km/h-val is menten néhol elötte való nap esett az eső és avaros
1 méterre az úttol kb 30-40méter mély szakadék néhol
és gyakran van fa is mivel ez erő
2-3x megcsúszott a hátulja de úgy azt hittem nekicsattanok a fának de úgy hogy meg is halok
bukót nem mindig viszek :D -
#4304 Amúgy milyen KTM-je van Maszka papának?
-
#4303 nana :)
nem volt az 20-30-cal olcsóbb! :D
kb 15 ropival volt olcsóbb hivatalosan de lealkudtunk még 10-et...
-
vass17 #4302 Sziasztok!
Lenne egy sűrgető problémám egy SR suntour XCM teloval kapcsolatban.
Arról lenne szó hogy állítottam a rúgó előfeszítő kart és addig tekertem felfele, míg az állító kar kiemelkedett eltörve a befogó szerkezetet.(Tudom nem vall túl sok észre de mentségemül annyit hogy előtte csak nem állítós telom volt).miután kijött az a baj hogy nem megy vissza akárhogy akarom visszatekerni. Nem tudom hogy lehetne mégis megoldani a dolgot, szét kell szedni teljesen a telot vagy van más megoldás is.
Itt van két kép hátha így érthetőbb:
http://multikepup.com/files/3qh92xik0m7j6sa3uwd2.jpg
http://multikepup.com/files/amvinv79ph1sn4bbbdb6.jpg -
#4301 Hát figyi én mikor megvettem 130 ezer volt! Teljesen oda volt milyen király, a régi merevhez képest álom is volt! De ezek a telók kb 20ezer forintot érnek! Utána probáltam ennél sokkal drágábbat ami már majdnem egy új bringa ára, és így a kettő között ég és föld volt a különbség!
Ja igen Maszka pedig tényleg befejezhetné itt 1 darab bringa istenítését, van ezerfajta más bicó, mindenkinek más a kedvence nem kell ráeröltetni mindenkire hogy márpedig ez a legfaszább mert nekem ilyen van!!! Pedig nekem is Ktm-m van és ha lenne fél millám új bicóra akkor is 70% hogy ezt a márkát venném! -
#4300 Maszka vegyél bazdmeg egy KTm-et azt legyünk már túl ezen!
Ha ennyire hülye vagy hogy nem lehet meggyőzni akkor minek irsz? Minek kell basztatni az idegeinket?
Figyelj én több mint 20 éve bringázom, versenyszerüen toltam ebből kb 10 évet. Bringa szervizben dolgoztam kb 3 évet.
Mit mondjak még? Hidd el ismerem a bringákat. Tudod melyik jó melyik nem.
Azon kívül ebben a topikban egy ember nem mondta hogy a KTM szar.
Azt mondjuk hogy drága és van kb 10-12 márka ami sokkal jobb mint a KTM.
Azon kívül neked pl halvány lila gözöd sincs, hogy mi egy komoly kerépár és egy KTM közötti kölünbség.
Ugyhogy mondom vedd meg, használd! örülj neki, de hagyál minket ezzel békén..
Kérlek szépen! -
#4299 Ugyan úgy használtátok? x)
Nekem volt régen suntourom,most rst,és rst jobban bejön,csak a csillapítása nem az igazi.Majd ha komolyan fogok hegyekre járkálni vele,akkor fogok max venni bele új telót,vagy ha ez eltörik. -
#4298 neki rst van elöbb megdöglött mint az enyém:D -
#4297 KTM Flavour Teszt
-
#4296 "ratyi suntour teló"
Második legdrágább alkatrész a teló.Namost akkor ha neki jobb telója van...és a tiéd így drágább 20-30-al,akkor máris megvan melyiket éri megvenni.Elhiszem én,hogy jó,csak nem kell isteníteni,és kijelenteni legjobbbiciklimákának. -
#4295 Ez nem igaz! Nekem van 1 knoxvillem van, haveromnak egy speckó hardrock, az ő bringája kb 20-30 ezerrel olcsóbb, de egy az egybe ugyanaz a kategória még a méretek is stimmelnek! Nekem minden márkás rajta! Conti gumi, selle italia ülés, Rigida Zac felni, DT Swiss küllő, deore váltó, hajtómű, ktm kormány, ratyi suntour teló, Ritchey csapágy, szóval nem mondanám hogy ratyi cuccok lennének, rajta, persze annyival is került többe! -
#4294 ne legyetek már faszok!
KTM is jó, mind jó, kb mint jobb, mint az enyém!
Akadjatok már le erről...
szuszázzatok kicsit! :D -
#4293 Pont ugyan olyan árban rosszabbak.Inkább magellan. -
#4292 el nem tudom képzelni, hogy ez szar lenne (szerintetek csak)
-
#4291 de legalább nem spóroltak az anyaggal, mint manapság szokás -
#4290 azért ezt nem lehet semmiképp se elmondani, hogy ezek a kerékpárok rosszabbak lennének, mint az átlag
a sajtó nekem nem mérvadó, az F1-es híreknek a nagyrésze is kacsa
meg hülyeségeket írnak un. "szakértők"
élőbe összehasonlítanék pr középkategóriás bicajt (nagy márkákat) ugyanabban az árban. tesztelném saját magam hosszútávon az összeset és meg tudnám mondani melyik a legjobb nekem
-
#4289 Ellenben kurvanehéz volt:D -
#4288 az lehet de 20éve hol voltak ezek a "divatmárkák"?
mert elmondom neked a KTM-nek régen voltak egyedi ötletei
pl már akkor BMX-re olyan vázmerevítést csináltak, hogy azt még direkt se lehetett összetörni -
#4287 volt szerencsém ma streetelni egy ns capital-al. a 2008assal, manitu villa, macneil hajtás, eastern agyak ejjha :] mérföldekkel nagyobbat bunnyztam mint a bmx-emmel :P és kb. végtelennyit tudtam manualozni csak a lában fáradt el :D nagyon oltósan össze van ám rakva. én meg küzködök a bmx-el mikor ilyen montik vannak? :O ...
igen :D -
#4286 *ktm bicajok -
#4285 a ktm bicajokban rohadt drága...és kevesebb pénzért kapsz már egy meridát...vagy egy magellánt...állítom azok jobbak... -
Gabo #4284 Látom még mindig nem világos a dolog. Megpróbálom kicsi máskép elmagyarázni neked.
A Ferrari az egyik legjobb sport kocsi, ez tény. Kiemelkedő, teli van egyedi megoldásokkal, fejlesztésekkel, amit a szaksajtó is elismer. Több versenyen is bizonyított.
Ezzel szemben a KTM bringádba semmi rendkívüli vagy kiemelkedő nincs. Tehát nem azért nem szerepel sehol, mert annyira kevesen veszik, hanem azért mert semmi érdekfeszítő nincs benne. Egy a több tucat gyártó közül, akik a valódi nagyok után lohol. Semmi egyedi nincs abban, amit gyártanak.
Mielőtt a megfelelő ismeretek hiányában vagdalkozni kezdesz, inkább nézd meg néhány valódi nagyágyú kínálatát a bringák világából. Nézd meg milyen technikai megoldásokkal jönnek elő. Néhány név: Cannondale, Kestrel, Ellsworth, Intense... -
#4283 srácok nyugi van már. -
#4282 -
#4281 azért mert az ebike-n láttál 3 féle márkát, nem csak azok léteznek -
#4280 Az meg,hogy van 2.7 milláért,nem jelent semmit. -
#4279 Te meg tudod a specialized árakat?KTM elbújhat mellette. -
#4278 te tudod egyáltalán az árakat?
a legolcsóbb KTM az kb 130eft
a következő lépcső már 200eft
de van bicajuk 2.7millióért is