22335
11330766891279474906.jpg
  • bardocz
    Bazdmeg!Direkt vagy gyogyós?Specializedből többet adnak el,mint a KTM,úgy,hogy kétszer annyiba kerül!Gepida egy árban van vele,és többet adnak el!Biztos a sok hülye inkább a drágább szart veszi,igaz?!
  • gordon 24
    Alap cucc! de Rock Shox rossz nem lehet. Nem volt ugyan ilyen villám.
  • vass17
    Valakinek van tapasztalata a Rock Shox dart 3-al?? Tudom, hogy alap cucc, de azért érdekelne a véleményetek róla.:)
  • gordon 24
    Köszönjük értjük!

• MaSzKa
    már hogy ne tudnám

pont azt írtam az eladási adatokkal kár dobálózni

nem azért veszik mert az a legjobb
    az emberek ritkán veszik azt ami a legjobb

amúgy meg továbbra is azt mondom, hogy a krosszmotorokba és dakarmotorokba világelső versenykörülmények között is a KTM
    így kerékpárokba se gyárt rossz minőségűt biztosan

az meg más dolog, hogy csak európában árulnak jobban
    ne ebből élnek csak eladnak pár fasza cangát is plusszbevételért
    ennyi az egész
  • Szabi84
    :DDD erre gondoltam én is
  • szieszáj
    mondjuk kár hogy igy feltudja idegesíteni a hülyeségeivel az embert :/
  • SrAta
    azhát a KTM az nem FSP maszka
    A KTM olyan mint aaaa chieftec jó de van jobb is:D
    Nah nehogy fasznak nézzetek de így talán megérti nagy tápos a gyerek
    tudom tudom nem táp tápegységXD
  • gordon 24
    Ismerem.. (sajnos)
  • Szabi84
    nyugi, más márkánál is ezt csinálja
  • szieszáj
    ferrariból f*szt nem adnak el sokat már bocs (egyik legsikeresebb sportkocsigyártó) arról hogy te nem tudsz róla nem mi tehetünk...és kb annyi mint amit gordon írt.
  • gordon 24
    Maszka kérlek fejezd be!

Azt se tudod miről beszélsz.

Azért mert egy márkát ismersz nem jelenti azt hogy az a legjobb.
    Vegyél ktm-et örülj neki, csak nekünk ne keljen még örülni is ennek, sőt, ne kelljen nekem is KTM-et vennem.

Nagyon köszi!
  • MaSzKa
    ferrariból se adnak el sokat

mégis nagyon jó autó

Ktm se lehet fos, mint te állítod

nézegettem gepida meg kellys meg merida bringákat 120eft-ig
    és sztem nem bírba ki annyit terepen mint egy 10 éves KTM
  • VRSDM
    elég atom volt ma sylas.
    sajnálhatja aki kihagyta...
  • Gabo
    Úgy látom képtelen vagy elfogadni a tényeket.
    Szándékosan írtam két aspektusáról a témának.
    Azokon a nemzetközi oldalakon, ahol a rajongók írhatnak a járgányaikról semmit nem találsz a KTM-ről. Ha piaci adatokat figyelmen kívül hagyod, ez akkor is éppen elég.
    Ami pedig a piaci adatokat illeti. Ezeket alapvetően az USA és Nyugat-Európa, kisebb mértékben Ausztrália és Japán eladási adatai befolyásolják. Mint a modern gazdaság minden résztvevője, így a kerékpárgyártók is évente nyilvánosságra hozzák a forgalmi adataikat. Ezek alapján az önálló gyártók között az első három hely a Trek/Fisher, a Specialized és a Giant között oszlik el. (Nem véletlenül emlegetik őket a három nagyként.)

Bármily meglepő számodra, a fejlettebb országokban nem a tecsogazdaságos bringák vásárlása a jellemző. A tecsos kategóriát baromira nem kellene ide keverni, hiszen kerékpárokról és nem kerékpárnak látszó tárgyakról beszélünk. Vagy a KTM-et te az utóbbi kategóriába sorolod?
  • MaSzKa
    eladási listával jött

sztem nem a drágábbat veszik

hanem a középkatból fogy el a legtöbb bicaj

pl lehet tescos-t vzsik a lekjobban ?:D
  • bardocz
    Aha,csak a Suzuki az olcsóbb kategória,a Giant,Trek,Specialized(főleg ez) nem az olcsóságról híres.Van egy kis különbség,inkább a drágábbat veszik az emberek,biztos nem véletlenül.
  • MaSzKa
    Ha pedig a piaci adatokat nézzük:
    1. suzuki
    2. opel
    3. xxx

ez semmit mondó
  • SrAta
    nemtom én általában olyan cuccban mek amiért nem kár és különben egy szivacs és egy kis brigeciol, vagy mosogatószer csodákat művel:D
    Annyira meg úgyis retkes lesz h mosni kell:D
  • Lone Chief
    Írjon már valaki valamit, milyen sárvédőket raktok a bringátokra, már mint nem a tescosakra. VAgy egyáltalán márka nevet ami alapján folytathatok kulcsszavas keresést.
  • Lone Chief
    Csátok, nézznék netes boltból sárvédőt, de tiszta retek az egész választék meg minden. Tud valaki valami jót ajánlani nekem Scott Voltage 01 yz-hez zsír sárvédőt, olyat ami védi vázat is. Ne oylat amit csak rácsatolsz hátra a nyeregcsőre, közben meg teli hordja a fél bringát vizzel/sárral.
  • gordon 24
    Hát jahh.
    De végülis ha az első Polarix-et nézed.

Annak a hivatalos neve: Magellan Polaris Extreme. Tehát a polarisnak az extreme változata.
    De aztán rájöttek arra, hogy ez igy nem nyerő (amit nem értek miért nem hiszen igy tök egyértelmű)
    És akkor lett Polarix.. Gondolom azért hogy mégis különböző neve legyen, de tuják kötni az elődhöz..

Egyszóval jahh, elbaszták kicsit..
  • cicai
    az igaz:D
    de akkor is mindenbe beleköt:D
    [nemcsak itt]
  • VRSDM
    szó nélkül kivitelezhető :] országútival én is letekerek annyit. csak hát bmx-em van :D

bmx-el tekertünk fótról a moszkváig. 30kilométer kb. és 3óra alatt megvolt. (4volt a teljes út, mert cigizgettünk, sopingoltunk, stb.stb.)
    országútival gondold akkor végig.
  • cicai
    azt megnézem
  • Gabo
    Elég szerencsétlen lépés volt a Magellan részéről ez a névadás. Jobb lett volna egyértelmű nevekkel elkülöníteni a durvulásra és az xc-re szánt bringáikat. A Polarix és a Polaris túlságosan egybecseng.
  • Gabo
    Hányszor kell még leírnom?

A KTM sehol nincs a kerékpársportban, nemhogy „világelső” vagy „bajnok” lenne.
    Ha annyira csúcs bringákat készítenének, mint amennyire nem, akkor teli lenne velük a nemzetközi szaksajtó, a külföldi bringás oldalak és fórumok. De nincs.
    A http://www.mtbr.com/ -on, ami az talán a legnagyobb ilyen jellegű oldal, egyetlen gépük sem szerepel.
    A http://www.pinkbike.com/ -on a hírek között semmi. A képek között is csupán néhány kelet-európai és osztrák bringás képei vannak fent. A több ezernyi képhez viszonyítva ez elhanyagolható. Ez mutatja, hogy a piac melyik szegmensén van egyáltalán jelen a cég.
    A http://www.bikeradar.com/ -on, ami az egyik legnagyobb angol illetőségű bringás oldal, csupán néhány hírben említik meg. Azok sem a csúcskategóriás gépeikről szólnak.

Ha pedig a piaci adatokat nézzük:
    1. Trek
    2. Specialized
    3. Giant

A többiek pedig marakodnak a torta morzsáin.

Attól, hogy te bekajálod a cég marketingjét, még nem kellene téveszméket terjesztened.
  • bardocz
    Csak el kell indulni:) Aztán mehet a móka.Én volt,hogy úgy jöttem le gellérthegyen,hogy leesett a láncom,és csak pumpáltam lefelé:D
  • VRSDM
    láncom sincsen 1hete nem hogy 2 nap alatt tekerjek 2km-t
    ettől független ugráláshoz nemkell lánc :]
  • bardocz
    Túrázva.De csak kimegyek tekergetni állatkodni fél órára,úgy nem annyi.Egy nap alatt elkoptatok neked bármilyen gumit,úgy,hogy újat kelljen venned,bárki tud idióta módon fékezni.Még hülyegyerek koromban én is csináltam slick gumit.
  • MaSzKa
    200km az nem sok akár 2 nap lemegyek annyit

• bardocz
    Mert talán vérpistike módjára fékezett mindig hátsóval,és szétkoptatta?
  • MaSzKa
    egyébként nekem 10és 13évvel ezelött is Full Chrome KTM BMX-em volt 2-ös is

abba volt anyag bőven :P és nagy bírta a terepet és masszív volt

meg most is KTM montym vam :P használtan vettem de fasza
    csak a kinézete nem tetszik az X alakú váz

de amúgy újat is csak ebből a márkából vennék :D

van még 1 régifajta gyári Shimano montym meg 1 régi Puch bicajom

német és az osztraák a cuccok nálam a favorit :D
  • VRSDM
    esik... ma nincs sylas :(
  • MaSzKa
    KTM überalles :D

Világelső/bajnok motorok :D és biciklik
  • vass17
    hát ez jó kérdés.. A felni is más, elől v-fékes, hátul meg nem
  • SrAta
    a fox meg motoros cuccokat mégis fasza telókat árulnak meg cuccokat bicókhoz...
  • SrAta
    A ktm motorokaat gyárt mégis fasza bicóik vannak...
  • VRSDM
    sosem értettem hogy miért tetszik az embereknek a mást gyártó cégek bicikliben való megjelenése, értve ez autóra - motorra... gyártsanak autót és motort, bicikliben sosem lesznek jóak. :|
  • MaSzKa
    ilyen gumim van Semperit
    nagyon bevált de sajnos sehol se kapni már :(

link