22335
-
szieszáj #4357 ismerősöm pont ugyanezeket a vázakat linkelte az előbb :) -
vass17 #4356 Jah értem, de a fehér akkor is sokkal jobban tetszik:D
Egyébként nem tudom mi értelme volt ennek a névadásnak, elvileg az alap pyxis megegyezik a Crux vázakkal, szóval nem kellett volna különválasztani:l -
#4355 A pyxsis team az elite váza a magellanak. Ráadásul cc-re. Az lehet a különbség hogy pille könnyü:D De nézd meg az adatokat ha találsz. Tutti lesz suly különbség. -
#4354 aztán ránézésre szélesebb a tengelytáv. és az A villa alsó része nem vastagított. -
#4353 pl. a hátsó a villa íves. -
vass17 #4352 Nem tudjátok mi lehet a különbség a Magellan Pyxis váz és a Pyxis Team váz között?
Ezekről van szó:
-
#4351 Igy van! Szerintem a 2 kerék megér vagy egy huszast. Szóval nem is sok érte az a felár. -
Gabo #4350 A lényeg, hogy nem félrevezetőek az infok a honlapjukon... :o/ -
#4349 igen utánanéztem 170kér beis tudják szerezni...
ami sajna nemfér bele=/ -
Gabo #4348 Nekem a tárcsafékes gép sokkal jobb választásnak tűnik.
Ahogy írtam már múltkor is, az első dolog amit az alap gépen cserélni kellett volna, az a fék.
A jobb telo, a jobb kerékagyak és a jobb fékrendszer egyértelműen megéri a felárat. Ha figyelembe veszed azt is, hogy így nem kell majd új kerékszettet venned, ha később jobb tárcsaféket szeretnél feltenni, akkor egyértelmű az előny. (Az alap gép esetében a V-fék - tárcsafék átállás ezzel járt volna.)
De a múltkor linkeltél egy Rock Machine-t is. Az minden szempontból túltesz még a tárcsás Kelly's-en is, még akkor is, ha "csak" v-fékkel van szerelve. Az alkatrészei egy-két kategóriával feljebb vannak mint a Kelly's-é, a bringa ára pedig közel ugyan annyi.
Szóval ha az a bringa még elérhető, érdemes lenne megnézni.
http://ebike.hu/termekek/kerekpar/mtb/ferfi/4556/
http://www.speed-way.hu/
Esetleg nézd meg ennek a boltnak a kínálatát is. Sok régebbi modell lényegesen olcsóbban kapható. -
#4347 azért kérdeztem mert 1szer veszek biót dfe akk az már jólegyen szal arra gyűjtök akk:D
kössz:D -
#4346 most volt a redbull rampage evolution ... :O nézzétek meg a finals ről a vágott vidit, freecaster-en. áh. kész, 10edjére sem dolgoztam még fel. -
#4345 Nekem egyértelmüen. Sokkal profibb mindene annak. Nem csak az a különbség. Jobb felnik vannak rajta, az egész profibbnak hat. Szóval én a táska fékest venném. Persze ha van +28k:D -
#4344 Igen szóval jön egy értelmes kérdés:d
Nah most arra a szintre eljutottam h tom mit akarokXD
Bicós haverom ajánlotta
Néztük ugye a Kelly's Quartz '09 -et ami nagyon fasza kis bike csak szar az első agya meg a teló
Nah viszont van a Kelly's Quartz '09 DSC ami tárcsafékkel van szerelve elöl hátul shimano hidraulikus shimano agyak és a pro változata a telónak
linkelem a bicókat
nah szóval az a kérdés hogy megér e +28 000 FT a jobb agyak alivio hidraulikus tárcsafékek és a jobb teló
Tehát
ALAP:
A TÁRCSAFÉKES:
válaszotokat előre is kössz:D -
szieszáj #4343 reméljük:D -
#4342 Nincs ezzel semmi baj.. Csak hát viták mindig is vannak lesznek. Szerintem MAszka is lenyugodott én és én is:D Szóval mehet minden tovább:D -
szieszáj #4341 kár ezért a topikért...:/ -
#4340 -
Gabo #4339 Anyázásról szó sem volt.
Csupán egy hiányos ismeretekkel rendelkező ember próbál másokat is meggyőzni az erősen szubjektív véleményéről. Teszi ezt úgy, hogy a hiányos ismereteihez még jókora szűklátókörűség is társul.
Ez pedig senkinek sem használ. Legkevésbé azoknak, akik esetleg most szeretnének belekezdeni ebbe a sportba. Nekik van a leginkább szükségük arra, hogy hiteles és amennyire lehet objektív véleményeket kapjanak. -
#4338 Szerintem ez a bicajos topic, ha egymást akarjátok anyázni, arra ott a gumi meg a saját...
itt szusza legyen! :D -
Gabo #4337 Kár, hogy az az 5/5 nem a kero, hanem a cikk értékelése. Mint ahogy a több belinkelt cikknél is. -
#4336 nekem 66.4km/h versennyel
de a rossz út miatt és a gumik állapota miatt nem mertem többet
persze bukóm se volt :D -
#4335 nekem olyan 70km/h. Össztelóssal egy DH pályán.. Tekerős részen:D Ausztriába.. (sajna csak bérelt bicóval:D) -
#4334 Ez már nem szól másról. Elogytak az érvek. Ennyi..
-
Lac122 #4333 mennyi volt nektek a max speed nekem 55km/H -
#4332 Lac 122
Mind 2 jó igen. A Roch Shox és a Fox a lehető legjobb!
Mondjuk a Foxnak a legjobb a vanila. De az se rossz amit irsz.. -
Lac122 #4331 Fox Float R
ez mefg hátsó ez jó?
-
Lac122 #4330 Rock Shox Pilot XC
jó teleszkóp? azt írják jó
-
#4329 én szedtem elő ezt a topic-ot pár hónapja
jó hogy itt vagyok mindig -
#4328 Lol,te beszélsz helyesírásról,amikor egy mondatot nem tudsz leírni normálisan.Amit meg leírsz olyan,hogy nyelvtantanár kell hozzá.
"és mindig te köttök belém :("
Ilyen után légyszíves helyesírással ne dobálózz már. -
#4327 szerencsére nem
da jó ha tudod, hogy sok ész kis helyen is elfér :D -
#4326 200ezres dirt bicóval legyenek is megelégedve. -
#4325 25km/h-húha :-) -
#4324 mióta ittvagy szar lett a topik -
#4323 OO te kis eminens.. Nem üti ki az agyad a plafont? -
#4322 nem de a helyesírás haverom mondta, hogy vegyél tőle órákat :D -
#4321 Kocka Sav.
-
#4320 Jahh egyébként a magellan pont nem a topp bicók közé tartozik:D Csak sajnos ezt még nem mondta a sezerlő haverod:D -
#4319 Na én befejeztem. Aki hülye maradjn az. Sajnos nem lehet veled mit kezdeni. Menthetetlen eset.. -
#4318 már rég raktam be ide képet
akkor is a fikázás ment
a helyi kerékpár szervízes mondta, hogy megérte az árát
aki jó ismerős is egyben
kb már több mint 2 évtizede javít kerékpárokat és néha túrákat, versenyeket is szervez