22335
11330766891279474906.jpg
  • szieszáj
    ismerősöm pont ugyanezeket a vázakat linkelte az előbb :)
  • vass17
    Jah értem, de a fehér akkor is sokkal jobban tetszik:D
    Egyébként nem tudom mi értelme volt ennek a névadásnak, elvileg az alap pyxis megegyezik a Crux vázakkal, szóval nem kellett volna különválasztani:l
  • gordon 24
    A pyxsis team az elite váza a magellanak. Ráadásul cc-re. Az lehet a különbség hogy pille könnyü:D De nézd meg az adatokat ha találsz. Tutti lesz suly különbség.
  • VRSDM
    aztán ránézésre szélesebb a tengelytáv. és az A villa alsó része nem vastagított.
  • VRSDM
    pl. a hátsó a villa íves.
  • vass17
    Nem tudjátok mi lehet a különbség a Magellan Pyxis váz és a Pyxis Team váz között?
    Ezekről van szó:

• gordon 24
    Igy van! Szerintem a 2 kerék megér vagy egy huszast. Szóval nem is sok érte az a felár.
  • Gabo
    A lényeg, hogy nem félrevezetőek az infok a honlapjukon... :o/
  • SrAta
    igen utánanéztem 170kér beis tudják szerezni...
    ami sajna nemfér bele=/
  • Gabo
    Nekem a tárcsafékes gép sokkal jobb választásnak tűnik.
    Ahogy írtam már múltkor is, az első dolog amit az alap gépen cserélni kellett volna, az a fék.
    A jobb telo, a jobb kerékagyak és a jobb fékrendszer egyértelműen megéri a felárat. Ha figyelembe veszed azt is, hogy így nem kell majd új kerékszettet venned, ha később jobb tárcsaféket szeretnél feltenni, akkor egyértelmű az előny. (Az alap gép esetében a V-fék - tárcsafék átállás ezzel járt volna.)

De a múltkor linkeltél egy Rock Machine-t is. Az minden szempontból túltesz még a tárcsás Kelly's-en is, még akkor is, ha "csak" v-fékkel van szerelve. Az alkatrészei egy-két kategóriával feljebb vannak mint a Kelly's-é, a bringa ára pedig közel ugyan annyi.
    Szóval ha az a bringa még elérhető, érdemes lenne megnézni.
    http://ebike.hu/termekek/kerekpar/mtb/ferfi/4556/

http://www.speed-way.hu/
    Esetleg nézd meg ennek a boltnak a kínálatát is. Sok régebbi modell lényegesen olcsóbban kapható.
  • SrAta
    azért kérdeztem mert 1szer veszek biót dfe akk az már jólegyen szal arra gyűjtök akk:D
    kössz:D
  • VRSDM
    most volt a redbull rampage evolution ... :O nézzétek meg a finals ről a vágott vidit, freecaster-en. áh. kész, 10edjére sem dolgoztam még fel.
  • gordon 24
    Nekem egyértelmüen. Sokkal profibb mindene annak. Nem csak az a különbség. Jobb felnik vannak rajta, az egész profibbnak hat. Szóval én a táska fékest venném. Persze ha van +28k:D
  • SrAta
    Igen szóval jön egy értelmes kérdés:d
    Nah most arra a szintre eljutottam h tom mit akarokXD
    Bicós haverom ajánlotta
    Néztük ugye a Kelly's Quartz '09 -et ami nagyon fasza kis bike csak szar az első agya meg a teló
    Nah viszont van a Kelly's Quartz '09 DSC ami tárcsafékkel van szerelve elöl hátul shimano hidraulikus shimano agyak és a pro változata a telónak
    linkelem a bicókat
    nah szóval az a kérdés hogy megér e +28 000 FT a jobb agyak alivio hidraulikus tárcsafékek és a jobb teló
    Tehát
    ALAP:

A TÁRCSAFÉKES:

válaszotokat előre is kössz:D
  • szieszáj
    reméljük:D
  • gordon 24
    Nincs ezzel semmi baj.. Csak hát viták mindig is vannak lesznek. Szerintem MAszka is lenyugodott én és én is:D Szóval mehet minden tovább:D
  • szieszáj
    kár ezért a topikért...:/
  • Vaxi
  • Gabo
    Anyázásról szó sem volt.
    Csupán egy hiányos ismeretekkel rendelkező ember próbál másokat is meggyőzni az erősen szubjektív véleményéről. Teszi ezt úgy, hogy a hiányos ismereteihez még jókora szűklátókörűség is társul.
    Ez pedig senkinek sem használ. Legkevésbé azoknak, akik esetleg most szeretnének belekezdeni ebbe a sportba. Nekik van a leginkább szükségük arra, hogy hiteles és amennyire lehet objektív véleményeket kapjanak.
  • Vaxi
    Szerintem ez a bicajos topic, ha egymást akarjátok anyázni, arra ott a gumi meg a saját...
    itt szusza legyen! :D
  • Gabo
    Kár, hogy az az 5/5 nem a kero, hanem a cikk értékelése. Mint ahogy a több belinkelt cikknél is.
  • MaSzKa
    nekem 66.4km/h versennyel
    de a rossz út miatt és a gumik állapota miatt nem mertem többet
    persze bukóm se volt :D
  • gordon 24
    nekem olyan 70km/h. Össztelóssal egy DH pályán.. Tekerős részen:D Ausztriába.. (sajna csak bérelt bicóval:D)
  • gordon 24
    Ez már nem szól másról. Elogytak az érvek. Ennyi..

• Lac122
    mennyi volt nektek a max speed nekem 55km/H
  • gordon 24
    Lac 122

Mind 2 jó igen. A Roch Shox és a Fox a lehető legjobb!
    Mondjuk a Foxnak a legjobb a vanila. De az se rossz amit irsz..
  • Lac122
    Fox Float R
    ez mefg hátsó ez jó?
  • Lac122
    Rock Shox Pilot XC
    jó teleszkóp? azt írják jó
  • MaSzKa
    én szedtem elő ezt a topic-ot pár hónapja
    jó hogy itt vagyok mindig
  • bardocz
    Lol,te beszélsz helyesírásról,amikor egy mondatot nem tudsz leírni normálisan.Amit meg leírsz olyan,hogy nyelvtantanár kell hozzá.

"és mindig te köttök belém :("

Ilyen után légyszíves helyesírással ne dobálózz már.
  • MaSzKa
    szerencsére nem
    da jó ha tudod, hogy sok ész kis helyen is elfér :D
  • bardocz
    200ezres dirt bicóval legyenek is megelégedve.
  • bardocz
    25km/h-húha :-)
  • Szabi84
    mióta ittvagy szar lett a topik
  • gordon 24
    OO te kis eminens.. Nem üti ki az agyad a plafont?
  • MaSzKa
    nem de a helyesírás haverom mondta, hogy vegyél tőle órákat :D
  • MaSzKa
    Kocka Sav.

• gordon 24
    Jahh egyébként a magellan pont nem a topp bicók közé tartozik:D Csak sajnos ezt még nem mondta a sezerlő haverod:D
  • gordon 24
    Na én befejeztem. Aki hülye maradjn az. Sajnos nem lehet veled mit kezdeni. Menthetetlen eset..
  • MaSzKa
    már rég raktam be ide képet

akkor is a fikázás ment

a helyi kerékpár szervízes mondta, hogy megérte az árát
    aki jó ismerős is egyben
    kb már több mint 2 évtizede javít kerékpárokat és néha túrákat, versenyeket is szervez