22335
11330766891279474906.jpg
  • gordon 24
    Nagyon megszoritottad.. De azért zsirozd is:D Ugy huzd meg hogy ne lógjon, de forgjon azért.
  • aniKaTM
    Köszönöm a reggeli segítségeket!Kiri!,de volt egy kis ék benne...na a helyzet annyiban változott,hogy fent van az új villa,viszont a kormány mozgatása nehézkes-szorul-a csapágyakat bezsíroztam..van ötletetek?
  • Pistike 007
    Ha hátsó fogast cserélsz, és el van kopva, akkor az elsőt is kell, meg a láncot. Egy XT váltóhoz viszont illik lecserélni az Acerát:P
  • Máté94
    Shimano Acera:)
    Imádom:D
  • torokandras
    az autósok Pécsett ugyanezt mondják.sajna nem szeretik a bringásokat..

mondjuk nekem is volt negatív tapasztalatom.
  • Pistike 007
    Attól függ milyen váltókarod van
  • Máté94
    Akkor 13.000+fogaskoszorú+első váltó bár a SIS-t semmire se cserélném.Egy váltó csere után kell egyátalán ilyeneket cserélni vagy maradjanak a régiek?:)
  • Pistike 007
    Hogy hogy mi?
    Az imént belinkelt kép esetén V-fék, amúgy meg tárcsa fék, mint a kocsikban, csak kicsiben:)
  • Pistike 007
    XT
  • Máté94
    A fejembe vettem,hogy a Caprineból ilyen bicót csinálok:D
    (Persze hülye!)
    Szerintetek Shimano SLX vagy Shimano Deore XT 08 RD-M770?
  • Máté94
    De mi az a hidraulikus fék?:D
  • Pistike 007
    Magura fék befigyel:)
  • Máté94
    Bár a Deoro rajta érdekes?
  • bardocz
    Én meg találtam vaterán tök jó magellant 70-ért,csak nem hiszem,hogy elcserélné polarx-re...Az idei pyxist meg olcsóbban csak 21"-ban találtam,de az meg nagy,a 19"-os meg 3x ezer.Jó lenne ha valaki cserélné polarx-re:D
  • Máté94
    Ezt most találtam és beleszerettem!
  • Pistike 007
    Dobj egy mailt az egyik webshopnak és megmondják hogy nyílt-e vagy nem.
  • gordon 24
    Én a következőt mondom.

Dh-Dual-Dirt Marzocchi vagy Rock shox esetleg manitou.

Xc Rock shox vagy manitou esetleg marzocchi
  • Szabi84
    xchez tora
  • vass17
    Na ezt megint szépen megfogalmaztam

Még érdekelne az is, hogy mit gondoltok a WTB nyergekről???
  • vass17
    Nem tudjátok véletlenül, hogy a Rock Shox Tora 302-es nyílt olajfürdős vagy nem?? Nagyon megtetszettek a tora-k, de ezt nem sikerült kideríteni. Tudom, hogy a vele kb egy árban lévő Dirt jumper 3 az, de ha választani kellene, akkor sem a Marzocchi-t venném:D
    Leírhatjátok a véleményeteket, mert érdekel, hogy XC-hez melyiket ajánlanátok jobban:)
  • bardocz
    Amúgy azt hittem jobban elfáradok,mert rég bicóztam már,de már most érezni 3 hét kick-boxot
  • bardocz
    De balfasz autósok vannak...Feltekertem citadellához,és lefele bekerültem egy szuzukáj mögé...Olyan lassan ment,meg végig fékezve,hogy az valami iszonyat,egyik visszafordítóban(azon az úton,ami villányira vezet) külső íven megelőzhettem volna,csak féltem,hogy elüt,mert annyira szerencsétlen.
  • torokandras
    Pécsi van valaki?Én itt szoktam montizni.

Tv-torony ,Jakab hegy ,Éger völgy,Orfű Stb....
  • VRSDM
    patakhegyre ma ? senki?
  • SrAta
    jössz?
  • Pistike 007
    Én ebéd után
  • torokandras
    De jó idő van!!!

Megyek is Montizni egy jó nagyot..
  • Pistike 007
    Nem lehet hogy a villanyak felülről be van ékelve egy kis műanyag gyűrűvel (mint nekem)?
  • gordon 24
    Szóval:

Ha a-head akkor ilyesmi stucnid van:

Ha nem ilyen:

Az a lényeg, hogy a menetes az ha leszedsz mindent szét kell hogy jöjjön. Ott az a csalafintaság, hogy a felső pórvédő belsejében is van menet, tehát azt is le kell szedni.

Az A-head setnél (szerintem ilyen van neked ha nem jön szét) megfogsz egy gumi kalapácsot, megütöd lefele a villát amikor kicsit lazul, vissza tolod, és a kormánycsapágy külsö részére üss rá (persze gumi kalapáccsal és csak kocoktasd nem kell állat módon) akkor le fog csuszni róla, és kijön majd az ék.. Ha ez megvan akkor a villa a földre zuhan, és örülsz!:D

• aniKaTM
    ajajaj...sok a kérdés...hogy milyen váz?..a jóég tudja tudod én csak egy kezdő vagyok abból is egy csaj,hogy finoman fogalmazzak...ktm knoxwille a bicaj..de meglesem mégegyszer hátha a retek húzás technologiával kijön;)..kössz a tempót!..gyorsak vagytok!
  • gordon 24
    Milyen vázad van??

A-head setes?? Tehát nem menetes a kormány csapágy??

Ha a_heades, akkor van benne egy kis ék szerű valami, ami miatt nem jön szét. Ovatosan gumi kalapáccsal ütögesd meg. (persze akkor ha valóban leszedtél mindent)

Viszont amit tanácsolok, azt uj villát, vágd legalább 3 centivel hosszabra, és inkább álátétekkel (tudod azok a karikák amiket lehet venni bicókhoz) pótold ki a hosszuságot. Erre azért lenne szükség, hogyha esetleg veszel másik vázat, ne keljen villát is..
  • aniKaTM
    passz...az eredeti van benne de nem csusszan..csavar meg mind nálam:(
  • VRSDM
    alapesetben ki kell hogy jojjon a gravitaciotol.

na most pl. az ulescsovem az evek alatt ugy begyogyult hogy samukalapaccsal gyilkolom sem moccan milimétereket sem. villád is beállt volna? kétlem hisz az forog folyton...
  • aniKaTM
    szia:)..szóval..lecsavaroztam mindent amit kell,de nem csusszan ki a helyéről a régi,mint ahogy gondoltam...kell valamivel noszogatnom?..értek itt egy gumi kalapácsra?
  • gordon 24
    Mond!
  • aniKaTM
    sziasztok srácok, van itt valaki közületek most?...villát szerelnék be, de kellene egy kis rásegítés....
  • MaSzKa
    kimondottan esti bringázáson volt már valaki? :D
  • bardocz
    185centis magassághoz mekkora vázméret illik?Találtam jó áron 21"-ost.
  • vass17
    Hát a bolti ár fölött nem hiszem, hogy el tudnád adni:
    De 20k talán reális lenne.
    link
  • vass17
    látom nem érzed az iróniát:D