22335
-
vass17 #4517 Nem az, csak normális váltó. A gyengéje, hogy műanyag, de váltani nagyon jól tud:D
-
#4516 Váltókarról beszélek nem váltóról:D
Akkor Trekkingre tökéletes lenne:D
Ha montira jó:D -
#4515 Nekem valahogy fékváltókarnak tűnik:) -
vass17 #4514 Egyszerű és olcsó Sram sx4. Szerintem a hasonló áru shimanokkal össze sem hasonlítható, de hát mindenkinek más tetszik:) -
vass17 #4513 Értem, a segítségért:)
-
#4512 Milyen a váltókarod? -
#4511 Ez tökéletes!
Na ez a régi.. Ebbe nem tudod berakni azt a villát.. Szóval elöbb váz, utánna villa! Sajnos ez van.. -
vass17 #4510
Ez az, de a kormányrész nem látszik túl jól.
Itt találtam egy nagy képet (nem az enyémről), de ugyanaz a konstrukció.
-
#4509 De a Hydrából van A-heades.. Milyen?? Keress rá googliba és mutass egy képet ami hasonlit vagy olyan. -
#4508 Jóvan na:D Asszittem valami vázat akar:DD -
vass17 #4507 Egy 2007-es Hydra váz az(most nincs normális képem). Tervbe van véve a csere, de nem hiszem, hogy a telóval egy időben lesz véve, érdekelt, hogy egy ideig tudom-e benne használni:)
Egyébként Rock s. Torából van 302-es és 318-as is, annyira azért nem ismeretlen:DDD
80és 130mm között állítható a rugózás és majd nemsokára kiderítem, hogy nyilt vagy zárt rendszerű:)Az én igényeim megfelelne, azért nem egy kategória a Dartokkal. -
#4506 ez tényleg égő:D -
#4505 Azért ez égő:D Nem is tudtam erről a villáról:D -
#4504 Hát ez a villa csak a-heades vázba megy bele. Ha tudsz mutass egy képet a vázadról. Mert meg akarom nézni hogy valóban régi-e:D
Mertha régi fajta akkor ez nem kompatibilis vele.. Vázat kell cserélni. -
vass17 #4503 Szóval a mostani váz nem kompatibilis egyáltalán az aheades kormánycsapággyal, ha jól értem
Egyébként a Tora az nem váz:D
-
#4502 Ha uj vázat veszel (=megmondom a frankot nem tudom, melyik a Tora) akkor az az lesz.
Na most ahhoz hogy össze tud rakni, kell egy villa is. Az a villa ami most a régi rendszerü nem használható hozzá.
Tehát kell venned egy villát, vázat, kormány csapágyat, és egy stucnit. Ha szeretnéd hogy ne tudjon esetleg lelógósodni, akkor egy headlockot..
Kb ennyi. -
vass17 #4501 na ezt jól benéztem, fordítva gondoltam, most jöttem rá, hogy Ahead kellene nekem...
Tegyük fel, hogy veszek egy Torát, akkor hogy tudom megoldani, hogy ne a régi renszerbe kelljen integrálni? -
#4500 Ennek a világon semmi értelme..
Az a rendszer jóval szarabb megoldás. Szóval ne foglalkozz vele..
Azon kivül az a rendszert nem tudod keverni. Magyarul az ahedes villára nem tudsz olyan kormány csapágyat tenni. És mivel az A-heades villának a mérte is más, igy a vázat is cserélned kellen. És mivel minden aluminim, illetve minden uj váz aheades, ezért maximum egy régi acél vázra tudod cserélni.
Egyszóval egy jót szarra cserélnél:D -
vass17 #4499 Lenne egy kérdésem: szóval a mostani kormányom Ahead rendszerű, de le akarom cserélni "normálisra".
Tehát amit nem értek, hogy az Ahead rendszer esetében a kormánycsapágy is különbözik? Ha igen, akkor lehet egyáltalán használni a mostani kormánycsapágyat normális stucni esetében is, vagy cserélni kell?
Egyelőre még nem cserélem a telót, szóval szükségem lesz egy adapterre is, ha minden igaz???? Egyébként van valami hátránya ennek a megoldásnak?
A másik kérdésem a stucnik méretére vonatkozik: gyakran látom, hogy 26-os vagy 31,8-as. De honnan tudjam, hogy milyen fog kelleni?
előre is köszi a választ:) -
#4498 Nem baj holnap úgy is mennem kell oda:D -
#4497 Fú nemtom, dinamó az nem az én világom:D -
#4496 Ez,hogy érted?:D
+ Szeretnék agydinamót rá.Kb mennyibe kerül mindennel egyűtt?
10e-re emlékszem:) -
#4495 Jobb.
:)) -
#4494 Igazából nem volt vele problémám csak az elején jártam vele szervítbe beállítani de utána semmi baja:D -
#4493 Hát mondjuk az jobb mint az acera -
#4492 Csak azért akarom cserélni mert 7 sebességes.Tehát akkor egy teljes Deore váltószettet kell vennem:) -
#4491 Egy + távtartó volt a probléma!..mármint annak a hiánya..a villaszár meg a fejcsapágy összehúzója megszorult.Kevés volt a távtartó.Azért köszönök mindenkinek mindent!Megyek is kipróbálni -
#4490 nincs gond!..NEKEM IS!..köszi mindent!!!!rábízom másra(de jó lett vna magam megoldani)..csak a siker miatt..dehát bukta van,és lesz is ..néha!jó éjt,mindenkinek!:) -
#4489 Jaj. Éjfél után ez kicsit sok volt, bocsi.:D -
#4488 ha az a jó ha felülről látom a golyókat ahogy ráhúzom a villa csövére(elnézést a helytelen meghatározókért)....mindkét csapágyas"egység"golyói:D,felfelé a kormány felé vannak. -
#4487 Akkor az kilőve. Csapágyak megfelelő irányban állnak? -
#4486 de van,de azon (abban vannak a csapágygolyók),más gyűrű nincs sem alatta,sem felette -
#4485 Figy, a kormánycsapágy alján, alul, a teló és a csapágy között nincs egy műanyag vékony gyűrű? -
#4484 ..szval van elöttem 6 "karika"..szedjem szét és próbálgassam?..ez a javaslatod ,ha jól látom..#4478..nem mond semmit...szval ennyire bonyolult nekem...de nem szegi kedvem... a cél ne kotyogjon,de forogjon...lesz egy pár variáció!
A vázam,és az előző teló:
http://rowery.onet.pl/4,35,139108,1262,ktm_knoxville,sprzet.html....
A mostani villa:Marzocci bomber mx pro lo
http://www.wiggle.co.uk/p/PriceDrop/12/-_-/5360037505/...köszönök azért mindent,tudom így szinte lehetelen segíteni(eddig sem csavaroztam legalább)ha meg nem jön össze,majd holnap bemegyek egy szakihoz ;),még mielött szétbarmolom!
-
#4483 Ne gondolkozz, odamész, kivesz, kipróbál! -
#4482 ez jó kérdés,szerintem még gondolkozom rajta:D -
#4481 #4478? -
#4480 Bringásokat egy autós sem szereti.Sajna ez van. -
#4479 :(..sztem az összerakással cseréltem fel vmit,mert ha lazítok a legfelső csavaron (a villáén)amit ha kilógna kézzel is kitudnék tekerni,tehát annyira laza...szval ha mégjobban lazítom akkor kotyog a villa a vázban..most így van alulról a villa felől sorrendben-csapágyas karika-váz-csapágyas karika-leszorító ék(vagy minek nevezzem)-a villának az a gyűrűje,amin a feliratozás van-és egy plusz gyűrű,ami a megfelelő táv eléréséhez kellett-végül a head stucni-és zárja a sort a villa kupak az ucsó csavarral.
Ha tippelnem kéne talán az alsó csapágynál lehet a gond...de nekem a toto sem jön be sose:D -
#4478 Nekem az volt, hogy volt egy villa a bringában. Kivettem, új bele.
Meghúztam annyira mint a a régi villával volt, de szorult. Ricthey kormánycsapágy van rajta. Kivettem egy kis szintén műanyag gyűrűt alulról, ami szerintem a por ellen hivatott dolgozni. A villa egyből forgott, még akkor is ha csutra behúztam.