814
-
#52 You are Empty interjú
Birdy, 12:33 - Játék: Szimulátor
(Sector.net) Barny: A Sector.net szlovák gamerlap egy terjedelmes interjút készített a You Are Empty (YER) fejlesztőivel, az érdekesebb részekből szemezgetünk most:
Egy FPS játékon dolgoztok, mely a késő 50-es években játszódik. Az akkor történtek inspiráltak titeket, vagy a játék sztorija csupán fikció?
Az 50-es években a Szovjetuniónak rengeteg "nagyszerű" utópisztikus elképzelése volt. Történelmi dokumentumok, építeszeti tervek, műveszeti, és irodalmi könyvek inspiráltak minket.
Hány fegyver lesz a YER-ben? Valósághű, vagy futurisztikus fegyverekre számíthatunk?
Pillanatnyilag 11 fegyvert tervezünk a játékban szerepeltetni. Lesznek létező szovjet fegyverek (Nagan pisztoly, PPS géppisztoly, Maxim géppuska), és futurisztikusak is (elektromos-, és sugárfegyver).
Mennyire lesz realisztikus, és összetett a játék világa?
A játék nem hű az 50-es évek valóságához, egy lenyűgözően berendezett, stilizált környezetet tervezünk. Egy nagy várost, változatos kerületekkel. Lesz központi pályaudvar, opera, mozi, metró stb. A játék elején egy külvárosi részen kezd a játékos, és folyamatosan halad előre a város szíve felé. A kezdő helyszínek ipari negyedben, farmokon, kikötőben és még sok más helyen játszódnak.
Milyen karakterekkel (ellenségesekkel és barátiakkal) futhat össze a játékos?
Az ellenségek többnyire régebbi polgárok, de a kísérletezések nagyban megváltoztatták őket. Zombi munkásokkal, a vörös hadsereg élőhalott tagjaival, és még sok más ellenféllel futhatsz össze. Néhány állat is mutálódott, belőlük többnyire ragadozók lettek. Baráti karakterek is lesznek, de nem túl sok.
Lesz multiplayer játékmód a YRE-ben?
Valószínűleg elsőként a single-player játékot adjuk ki, utána, pár hónappal később pedig a multiplayer részt. A DS2-Engine támogatja a multiplayer lehetőséget, de mivel szorít az idő, inkább a minőségre koncentrálunk.
info:Hardwired -
#51 Hát ha nem basszák el valami óltári nagy bakival egész pofás kis game lesz ez. -
#50 E3 2004 trailer 47.9MB -
#49 egn: You Are Empty: Szocreál
Birdy, 10:24 - Játék: MOHA
(Worthplaying) Az 1C Company az EGN tiszteletére egy új csomag You Are Empty húzott ki az aktatáskájából. Mi meg mit tehetnénk mást, mint szájtátva bámuljuk ezeket az elképesztően szép, szinte már fotorealisztikus képeket. Kíváncsi vagyok mi sül ki majd ebből a játékból...
Képek:
1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.
info: Hardwired
Egyre kiváncsibba tesz ez a game.
-
#48 Ismét egy interjú -
#47 You Are Empty interjú -
#46 Preliminary minimum requirements are about 1Ghz processor, 256 Mb RAM and GeForce 3 64 Mb or similar. As for the release date it is also too early to talk about it. We plan to release the game in 2005 -
#45 Eh szép kis video.Jó game lesz ez.Jöjjön má demó. -
#44 Azért belekukkantok majd, ha nem lesz épp más, ADSL-em van. -
#43 hát, nem valami nagy szám, ha nincs nagyon sávszél, ne pazarold rá.
Szép az engine, de ez inkább hangulatfokozó trailer vagy mi. Ezt szerintem 10MB-ba is megcsinálhatták volna.... -
#42 ööö az az igazság, hogy nem szedtem még le, mert a bannert csináltam. -
#41 trailerről vélemény? -
#40 1p -
#39 Gamestar.hu oldalán is fenn van lokálban, ha lassú lenne.
Egyébként a készítők oldalán új screenshotokról is szó van! -
#38 Bannerenek:
-
#37 jah, most csordogál..., az idei E3-as trailer:
http://www.3dgamers.com/ -
#36 80 megás videjó van bazeg! -
#35 Új képek :
Szépek -
davos80 #34 Lehetne egy játék Orwell 1984 című regényéből. -
#33 az nekem is tetszett...,
persze nem minden arany ami fénylik, azért is írtam, hogy "mondjuk az AI meg a fizika nem derül ki..." -
#32 ja, és nem mind arany, ami fénylik, ez tudjuk jól -
#31 hát, a grafikán kívül semmit nem tudtunk meg a játékból, de az legalább tényleg szép lesz. tetszett a véfe körül a lépcsőházas rész, na az nagyon faszán nézett ki -
#30 Elfelejtettem említeni.
Ha vkinek kisebb a sávszélessége akkor itt egy LOW verzió, mondjuk sztem érdemes áldozni a highra, mert plusz 20MB, de a grafon van a lényeg:
LOW -
#29 sztem ütős lesz, mondjuk az AI meg a fizika nem derül ki, de a graf és a részletességgel nem lesz probléma... -
#28 most szedem, kíváncsi vagyok -
#27 A tata a nagy puskával haláli. ;) szépen megtölti aztán minket homlokon durrant :)
Az épületek meg midnen sztem tisztára HL2, szóval ezt lehet dícséretnek venni, majd meglátjuk... -
#26 Ha valaki jobban szereti a közvetlen linkeket, mint én:
Töltsétek 1000L
LETÖLTÉS -
#25 Hát ha tényleg ilyen lesz a game mint a trailerben akkor egy kellemes grafikájú gamet üdvözölhetünk. -
#24 Megérkezett a trailer is. -
#23 A játékkal a fejlesztők részt vettek a KRI 2004 (Russian Game Developers Conference 2004) rendezvényen, ahol elnyerték a "Legjobb új játék" díjjat. A játék kiadója az orosz 1C Company lesz, megjelenés még ez év végén (!) várható. -
-
#21 Hát az biztos hogy nem a story miatt fogom végigvinni :))
A grafika nem rossz, de láttunk már szebbet.
Talán a hangulata jól el lesz találva és akkor lehet még erős közepes :) -
#20 50-es, 60-as évek Szovjetuniójában sokkminden megtörtént, és megtörténhetett volna, erre alapoz a You are Empty is. A történet elég szokványos: az oroszok meg akarták alkotni a tökéletes kommunista embert. A kísérletek - ahogy azt már megszokhattuk - balul sültek el, és egy adag mutánst hoztak létre. Szerencsétlenségünkre mi is abban a bizonyos városban tartózkodunk, ahol mindez történt. Lények egész garmadáját kell telepumpálnunk ólommal, hogy valamiképp túléljük mindezt.
-
#19 Remélem ez is jön hamarosan!!! -
#18 beindult a játék hivatalos honlapja -
#17 hardwired-en van egy kis cikk a gameról -
#16 Ez nekem tecceni fog hihe :) -
Frail #15 Komolynak néz ki -
DePreSsZYo #14 Huu ez is komoly lesz naon :) -