814
  • emixa
    Jó reggelt mindenkinek! Tanácsot kérnék: a #206 szerint telepítem a játékot, de a starforce továbbra is szívózik velem (sose voltam mestere az ilyesminek). Mi a teendő szerintetek, hogyan tudnám kicselezni ezt a nyomorult starforce-t? Előre is köszönet a tippekért.
  • AntiHero
    Ez a kép nagyon tetcik...
    Mintha egy filmből lenne.
    KÉP
  • hykao #291
    hyper1983 nicknevű srác csinált jópár képet: KATT (!!!ERŐTELJES SPOILERVESZÉLY!!!)
  • strebacom
    Ja és már végigtoltam de nem bántam meg, sokkal jobb mint a társa a "Instinct", mind élményben, mind grafban....
  • strebacom
  • reaper4

a jpg képminőség nem adja vissza az élményt ugyan , de így is király :)
    elképzelni se tudom, h egy kis graf tuninggal meg odafigyeléssel milyen játékot lehetett volna kihozni ebből!!! de nekem így is 1 élmény ez a játék. nem is akármilyen...
  • grebber
    Az oldal nevét neird meg be kérlek!
  • AntiHero
    Nekem egy kedves fórumozó adott linket.
    Örök hála neki. +1000x respect
  • czky
    Én torrentspy-ról szedtem le. Igaz h 4 napig tartott, de lejött.
  • grebber
    Már leirtam ha nemtudod akkor nem vagy ott tag és nincs is meghivó már!
  • vernyul
    Segítsetek légszi, hogy mi a szokásos hely?
  • AntiHero
    Hykao segitsek valamit a magyaritásba?
    Pl textúra átrajzolás vagy valami...
    Fordítani nem tudok:D De minden mást igen. MSNbe szolj majd rám ha segíthetek.
  • Hellsing47
    ohh meg is van :D
    köszi szépen..isten vagy :)
  • Lammer
    Kellkellkell :D
    zombiagos jatekokat szeressem...
  • hykao #279
    Instinct fenn! A szokásos helyeken! :) A továbbiakban a játék topikjában beszéljünk róla: KATT
  • Csuhai G
    Én is megvenném ezt a 3 játékot (You Are Empty, Instinct, Death To Spies) eredetiben! :]
  • Hellsing47
    ugyanott lesz fent ahol a YAE? :)
    és hány giga?
    thx
  • hykao #276
    Az INSTINCT-re pillanatokon belül lehetőséged lesz, csak előtte én is ki akarom próbálni, hogy elindul-e stb... :)
  • Hellsing47
    engem is érdekelnének, bár elötte inkább letölteném valahonnan és kipróbálnám...
    fölöslgesen ~4ezret azért nincsen kedvem kidobni :)
  • strebacom
    Benne vagyok én is, azért jók ezek az orosz gamek, tudnak a srácok ott is!!
  • AntiHero
    Nekem is... de ne OFFoljuk szét szeginy topikot.

JA és Minél hamarabb szervezzétek azt az utat:D
    Nagyon kelll!!!!!
  • Lammer
    talaltam infot gémkapcson az instinctrol, nomeg megneztem gémtrélerszen az orosz tizert(kukkot nem ertettem, pedig anno jo voltam oroszbol mara semmit sem tudok :D) ... es mar ott gyanus volt... fel is hokoltem, hogy az ta'n csak nem egy zombiag volt?!

erre:
    "A You Are Empty készítőinek legújabb horror akciójátéka, természetesen FPS nézetben, rengeteg vérrel és egy hadseregnyi zombival!"

VAAAAAAAAAAAAAAAA KELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL AAAAAAAAAAAAAAA

szerk: megneztem a kepeket... nekem ez NAGYON KELL... zombik... nyamnyam...
  • AntiHero
    Uhh bazz az első az nagyon tetszik(Death to Spies), de a második is jó!
    Na nekem kéne szerintem mind a 3 játék ha 2k körül vannak. JA és ukrajnába ha mentek akkor gyertek Felém is mert útba esek:D
  • hykao #270
    No akkor kérem szépen az oroszokhoz is menjünk ki bevásárolni? :)

Amúgy a következő orosz játékok várhatók még a napokban a YAE-hez hasonló tálalásban tőlem:
    Смерть шпионам (Death to Spies) és ИНСТИНКТ (INSTINCT)
    Előbbi 1943-ban játszódik és amolyan Splinter Cell + Hitman játékmenetű kémes lopakodós II.vh-s játék, utóbbi pedig 1963-ban játszódó FPS (ugyanazok készítették, akik a You Are Empty-t is)

Ha nagy igény lesz orosz játékok iránt, akkor esetleg szervezünk a TDU bevásárlásához hasonló körutat Ukrajnába vagy Oroszországba is. :) Azzal a különbséggel, hogy ez utóbbi két országban olyan 2 ezer forint körül vannak a játékárak.
  • AntiHero
    nincs seedmeg egy év mire lejön.
  • bcrics
    itt 1 torrent..a játék orosznyelvűtorrentspy
  • bcrics
    beszállok!
  • AntiHero
    Hát akkor összekéne fogni és eggyüt megrendelni, és a szálítási kültséget elfelezni. Vagy ha többen rendelnénk akkor meg annyi fele osztani ahányan vagyunk.
    Mennyi lehet vajon a szállítási költség?
  • Tatyla
    én is rendelnék...
  • AntiHero
    lol
    Nem igaz hogy sehol nincs fent:S
    Nem akarja valaki megrendelni? Mert akkor én is rendelnék 1 példányt.
  • grebber
    Ha regelve lennél oda már meglenne ezekszerint nem vagy és nincs is oda meghivó!
  • AntiHero
    Még nem kaptam
  • bcrics
    ha kaptál linket megosztanád velem is????
  • czky
    Ati RD580-as. Amúgy nem tökéletes ez a dolog. Sokszor abszolút nem indul a game, csak restart után...
  • Kaslerka #259
    Nekem nem kell lehúznom abszolút.
    Eszközkezelöbe letiltom az "ide ata/atapi vezérlök"\parallel ata controller"-t (nekem ezen van az író) és simán elindul. Ha meguntam, engedélyezem és ennyi.
  • AntiHero
    Valaki egy linkel megodobna Privátba?
    (ahonnan lelehet tölteni, mert torrenten amit találtam ott nincs seed)
    köszönöm
  • strebacom
    Nem olyan bonyolult ez srácok, lehúzol mindent, játszol illetve végigjátszod és utánna visszadugás és kész a játék ugyis megy az unistallba, mint a többi ha kijátszotta az ember...legalábbis nállam igy van akinél nem annak bocs......
  • grebber
    Pontosan sajnos!
    Én ezellen azt csináltam vettem külsö 5,25"-os USB-s házat amibe dvd/cd rom illetve vinyót is belehet kötni ezt nemérzékeli a Starforce és vigan tolhatód huzogatás nélkül!
  • Gabyee
    és ezt minden játszásnál el kell sütni vagy mi a fak?
    ha ez így van akkor mi van ha másik progihoz kell a meghajtó,dugaszolom ki-be:P
  • Gabyee
    köszi!