You Are Empty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálam nem indul el.
Nincs a gépben semmi optikai meghajtó, daemon tools 4.08HE van fenn.
Kéri a lemezt.
Ötlet?
Az összes többi SF megy.
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Magyarán megkapja a magyar szövegeket, amiket rá kell "varázsolni" az eredeti papírfecnikre az oroszt lecserélendõ...
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
@grebber: vagy huzogatsz vagy megveszed, és akkor nem kell huzogatni. ennyi.
@REXCraft: sok lehetõség nincsen. 😊 tessék figyelni a lelõhelyeket! 😊 (ugyanoda megy, ahová a Bumer játékot is nyomattam korábban...)
Next PC upgrade: 2022
haaaat en nem is vartam sokkal tobbet egy ilyen (pcs) jatektol...
szal en nem csalodnek annyira ^__^
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Amúgy 1 szó mint 100: megérte a 2000-3000 FT-ot?
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Ahogy már írtam: feliratozással én még nem találkoztam - kivéve a menüben. 😊
Párbeszéd sem volt egyáltalán egészen mostanáig, amikor is végre találkoztam a játékban valakivel, aki épp nem zombi volt, és még értelmes mondatokat is formált...(de ez sem volt feliratozva), én meg egy szót sem szóltam, csak végighallgattam...szóval nem is párbeszéd volt, csak akadt valaki aki végre beszélt...pár mondat erejéig... 😊
Kézírásos papírfecni viszont lépten-nyomon akad. Úgyhogy az angol verzió esetében is csak grafikus magyarítás jöhetne szóba - az eddigiek alapján.
Amúgy sok benne a söveg?
Pedig ha sikerült volna találniuk valami tõkeerõsebb kiadót, remek játék lehetett volna.
Angol nyelv amúgy van benne?
Grafika: kb. DirectX7 szintû. Textúrák még elmennek, de minden hagyon statikus. (kb. mint a pár évvel ezelõtti stalker alfa vagy béta volt)
Fizika: van némi.
Játékmenet: "megyek oszt hent".
Hangok, zenék: közepes.
Hangulat: közepes.
Néhány évvel ezelõtt még elment volna, persze akkor is csak annak, akinek bejön ez a szimpla lövöldés játékmenet.
Majd feltolom valahova, aztán aki akarja, megnézi.
kivancsian var(juk)om.
De nem értem miért nem jön még angol verzió. Alpha Prime-nál legalább adtak ki nemrég angol demót.
Bocsi hogy belevau.
Csak így látván ezt a starforce dolgot... Nem úgy volt hogy a starforce-ot be fogják tiltani mert törvénybe ütközik? (Azaz hogy van egy olyan törvény hogy minden játékodról készíthetsz egy biztonsági másolatot saját használatra, de ezt megakadályozza a starforce.) Hogyhogy még fejlesztik is? Vagy hibásak az infoim?
\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php