You Are Empty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Nincs "cd key". Rakd fel a legújabb Daemon Tools-t és az összes emuláció is legyen bepipálva, úgy mountold be a cuccot.
mi a cd key?
Na fasza😞
Nálam nem indul el.
Nincs a gépben semmi optikai meghajtó, daemon tools 4.08HE van fenn.
Kéri a lemezt.
Ötlet?
Az összes többi SF megy.
hykao
Az összes a játékban megjelenõ szöveg, ami kimerül a menüben! 😊
Magyarításból mennyi van meg kb?
Nah, feltelepítettem. Kellemesen csalódtam. A menüje szerintem hasonlít a STALKER-ére. Amúgy meg szerintem a grafikája is... Minden fullon nagyon szép. szerintem ez jól sikerült. (STALKER nem tetszett)

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

egy képet valahogy linkellj be, megpróbálom megcsinálni, de nem biztos hogy sikerül

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

czky
Lécci áruld el priviben, hogy hol lelhetem meg ezt a gamét. Nagyon kíváncsi vagyok rá! Lécciii!

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Csuhai G
Néztem pár helyen, de nem találom sehol. Linket tudsz adni (priviben)?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

hykao
Ha valaki gyakorlott grafikus bevállalja a grafikázást, akkor a magyarra fordítását megoldom a papírfecniknek.
Magyarán megkapja a magyar szövegeket, amiket rá kell "varázsolni" az eredeti papírfecnikre az oroszt lecserélendõ...
hykao
DVD
Evin
Mekkora a játék? (cd,dvd)

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

grebber
Frankó!

Next PC upgrade: 2022

hykao
Na feltoltam. Lehet keresgélni a lelõhelyeken. 😊
hykao
Tessék:

grebber
Pár saját képet tennél be?

Csuhai G
Köszi, lehet hogy megveszem.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

hykao
Aki szereti az ilyen stílust, és mondjuk nincs csúcs gépe a legújabb játékokhoz, annak bizonnyal megér 2-3 ropit. Én nem szeretem az ilyen stílust, és pénzt sem adtam érte, de az '50-es évek beli szovjet vidék és nehézipar környezet érdekes. Mindenfelé harsognak az állomáskeresõ nélküli "egyadós" rádiók, melyek annakidején nálunk is ismertek voltak (a valóságban nagyobb méretben, mint a játékban lévõk), és a játékban persze szétverhetõek. Egyedül ez az, ami még a játékkal való bíbelõdéshez köt... 😊

@grebber: vagy huzogatsz vagy megveszed, és akkor nem kell huzogatni. ennyi.

@REXCraft: sok lehetõség nincsen. 😊 tessék figyelni a lelõhelyeket! 😊 (ugyanoda megy, ahová a Bumer játékot is nyomattam korábban...)
REXCraft
és szabad tudni hogy hol? 😄

grebber
Aprópó ha starforce van rajta akkor hogy osztod meg velünk? Jó tudom leklonozod de akkor sajnos huzogatni kell azt meg már nemszeretem 😄

Lammer
koszi a kvikk rivjut =)

haaaat en nem is vartam sokkal tobbet egy ilyen (pcs) jatektol...
szal en nem csalodnek annyira ^__^

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Csuhai G
Köszönjük!

Amúgy 1 szó mint 100: megérte a 2000-3000 FT-ot?

reaper4
az remek lenne! elõre is köszi a többiek nevében is!

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

hykao
Ha nem jön közbe semmi, holnap a késõi órákban talán már elérhetõ lesz...
reaper4
az jó lenne 😊 azért megnézném...

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

hykao
Hát pedig képzeld elég sokan vannak! 😊

Ahogy már írtam: feliratozással én még nem találkoztam - kivéve a menüben. 😊
Párbeszéd sem volt egyáltalán egészen mostanáig, amikor is végre találkoztam a játékban valakivel, aki épp nem zombi volt, és még értelmes mondatokat is formált...(de ez sem volt feliratozva), én meg egy szót sem szóltam, csak végighallgattam...szóval nem is párbeszéd volt, csak akadt valaki aki végre beszélt...pár mondat erejéig... 😊
Kézírásos papírfecni viszont lépten-nyomon akad. Úgyhogy az angol verzió esetében is csak grafikus magyarítás jöhetne szóba - az eddigiek alapján.
grebber
Hát gondlom nem szaladgál manapság sok ember az utcán aki tud oroszul!

Amúgy sok benne a söveg?

A fejlesztésre kevés volt a pénz, nemhogy az angol szinkronra.
Pedig ha sikerült volna találniuk valami tõkeerõsebb kiadót, remek játék lehetett volna.

hykao
Miért csak akkor? Mellesleg mérget ne vegyetek rá, hogy valaha is kijön angolul...
grebber
Ez jó mert ha kijön az angol tudják magyarítani!
Bár jönne már!

hykao
Azt hiszem nincs...de szöveggel még csak grafikus formában találkoztam a játékban: egészen pontosan kézírásos papírfecnikkel. A fájlok szabványos formában vannak tömörítve, és ezekben a képfájlok .dds formátumúak, ahogy néztem, úgyhogy könnyedén megoldható a grafikus magyarítás - már ha valaki indíttatást érez a dolog iránt...
Csuhai G
Köszi elõre is! 😊
Angol nyelv amúgy van benne?

hykao
Na megnéztem. Nem volt véletlen az a 38%-os értékelés.
Grafika: kb. DirectX7 szintû. Textúrák még elmennek, de minden hagyon statikus. (kb. mint a pár évvel ezelõtti stalker alfa vagy béta volt)
Fizika: van némi.
Játékmenet: "megyek oszt hent".
Hangok, zenék: közepes.
Hangulat: közepes.

Néhány évvel ezelõtt még elment volna, persze akkor is csak annak, akinek bejön ez a szimpla lövöldés játékmenet.

Majd feltolom valahova, aztán aki akarja, megnézi.
grebber
Rettentõen bizok ebben.

Csuhai G
Jó képek, de valamit nem értek: minek adnak ki még képeket, ha már rég megjelent a játék? Lehet, hogy hamarosan ki fog jönni egy angol verzió, ami végre kapható lesz nálunk is?

grebber

Csuhai G
Köszönjük, várjuk!! <#worship><#eljen><#finom>

Lammer
<#worship>
kivancsian var(juk)om.

hykao
Ha minden igaz nemsokára beszerzem, és akkor adok majd infót róla, meg az esetleges nyelvválasztási lehetõségrõl is.
grebber
Hát éppen ez az hogy nekem perpill fogalmam nincs mire ez a kevés % mert videók alapján nem volt semmi hátulütõje.
De nem értem miért nem jön még angol verzió. Alpha Prime-nál legalább adtak ki nemrég angol demót.

Lammer
hehe engem is erdekelne a jatek, de tuti angol nyelv nincs rajt 😞

hykao
Itt meg sok-sok kép: KATT...és egy elgondolkodtató 38%-os értékelés...
hykao
Parancsolj: BUYCD.RU Potom 279 rubelért (~2000 forint) árulják.
hykao
2006 õszén jelent meg a játék...
Csuhai G
Weblapot esetleg tudnál mondani?

Sziasztok

Bocsi hogy belevau.
Csak így látván ezt a starforce dolgot... Nem úgy volt hogy a starforce-ot be fogják tiltani mert törvénybe ütközik? (Azaz hogy van egy olyan törvény hogy minden játékodról készíthetsz egy biztonsági másolatot saját használatra, de ezt megakadályozza a starforce.) Hogyhogy még fejlesztik is? Vagy hibásak az infoim?

\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php

hykao
Oroszországból.
Csuhai G
Valahonnét már meg lehet rendelni?

Csuhai G
Még mindíg nem tudni róla semmit? 😞