814
  • hykao #213
    You Are Empty magyarítás - 0.35 (BÉTA) (Piedonnak köszönhetően immáron vannak ékezetek is)

A dokumentumok mellett a játékban fellelhető egyetlen fordításra érdemes szöveget is tartalmazó videó (amit a filmszínházban vetítünk le) is fordításra fog kerülni.
  • hykao #212
    Honnan tudod, hogy én mire gondolok? :)
  • DanRyu
    Én magyar torrentröl szedtem le! Nem onnan ahonnan gondolod.
  • tzsoltika
    Mostmár megy a játék. Letöltöttem a legújabb videókártyafrissités és most jó.

Én segitenék a magyarositásban átirni azokat a szövegeket amiket F1-el lehet megnyitni. Kiváncsi vagyok hogy miket irhat ott.
  • Csuhai G
    Szerintem nem fog már kijönni angolul... majdnem 1 éve megjelent már a játék. :(
  • hykao #208
    Ez nem hozzászólás, hanem a feltöltés leírásánál volt...
  • DanRyu
    Nem olvastam a hozzászólásodat, mert sajna nem találkoztam vele. Mindegy az a lényeg, hogy már megy a játék.
  • hykao #206
    Mennyivel egyszerűbb lett volna, ha elolvasod letöltéskor a használati utasítást, amit írtam. Hát ezért szenvedek én ilyenekkel?

"Használati utasítás:
    1. Optikai meghajtókat lecsatlakoztatni az alaplapról és a tápról (STARFORCE miatt)
    2. Legújabb Daemon Tools-ba bemountolni az image fájl
    3. Felinstallálni a játékot
    4. 1.2-es patch-et felrakni
    5. Játszani...(image fájl maradjon bemountolva)"
  • DanRyu
    Nagyon szépen köszönöm a segítséget!:) Kíhúztam a kábelket az íróból és jó a játék. Elindúlt végre.
  • hykao #204
    Nem vársz egy kicsit, hátha kijön angolul majd?
  • Csuhai G
    Valaki aki tud oroszul írna egy PM-et? Segítség kéne, mert meg szeretném rendelni a játékot, viszont oroszul nemtudok! :(
  • Hellsing47
    még az elején vagyok ..vmi vasút állomáson
    de nagyon röhelyesen néznek ki :D
    meg amilyen pofájuk van..hát kész :D
  • hykao #201
    Ahogy haladsz előre, lesznek érdekesebbek. :)
    Gyári munkás, földmunkás, hegesztő, napszámos asszony, szupersportoló, uttörő stb. zombi- és szörnyváltozatok... :)))
    ...és persze, hogy viccesek. Hát milyenek legyenek? :)
  • hykao #200
    Részletes instrukciókat írtam, hogy hogyan kell eljárni a játék elindításával...tessék olvasni is a töltögetés mellett...
  • Hellsing47
    egyébként csak én kapok röhögögörcsöt a játékban levö ellenfelektöl? :D
    pl a 2méteres csirke kifejezetten vicces lett :D
  • DanRyu
    Ok köszi visszahozom a meghajtókat. Megvan hogy hogyan kell.:D
  • Hellsing47
    az eszközkezelöben tiltottad le?
  • DanRyu
    Off: Most hogyan kell visszahozni hogy az alcohol, daemon tools meg a DVD íróm meghajtója újra aktív legyen?:( Miest letíltottam már nincs a meghajtó ott hogy engedélyezzem mikor szükségem van rá! Ajajj ugye nem csináltam nagy hülyeséget? Kérlek segíts hogy hogyan hozzam vissza a meghajtókat, hogy lássa a rendszer!
  • Hellsing47
    nem
    ne tilts le semmit
    kapcosld ki a gépet
    vedd le a gépház oldalát
    és a cd/dvd meghajtóidból húzd ki az össze kábelt
    ezután a gépet bekapcsolhatod
    dt-be bemountolod az image fájlt, feltelepited és kész
  • DanRyu
    Ja csak a DVD írómat tíltsam le!:D
  • Hellsing47
    de a dt az mióta valós meghajtó? :D
  • DanRyu
    De demon tools 4.09 meghajtó kell, mert abban van a játék! Vagy meg DVD nélkül?
  • Csuhai G
    Legalábbis az eddigi SF-os játékoknál ez volt a megoldás.
  • Csuhai G
    Az összes valós meghajtódat le kell húznod.
  • DanRyu
    Letíltottam az összes meghajtót kivéve a daemon toolsét mert abban van a játék képfájlja. a 4.09 es daemon van már fent. Ugyan azt csinálja így is mintha nem lenne letíltva az összes meghajtó. Ezt a Starforceos védelmet nem tudom megtörni egyszerüen semmivel sem. Help!!!
  • DanRyu
    Nem hiszem, de azt hogy kell? És melyiket?
  • Csuhai G
    Meghajtókat lehúztad már?
  • DanRyu
    Sziasztok

A Starforceos védelmet sehogy sem tudom kiütni. Se patchel se a daemon tools emulacion all options bekapcsolásával, se YASUval. Milyen progi kell hozzá, hogy elindúljon végr a játék? Help!!!
  • revizor
    persze seed-et írtam, de hülye vagyok
  • revizor
    jéééééééé, mégiscsak megy -nahát
  • revizor
    Torrentspy . oroszul van fenn 4 GIGA no sead
  • hykao #182
    Biztos, hogy jó helyre raktad a magyarítást? Peccs fent van? Install rendben lement?
  • hykao #181
    Ha jól emlékszem eleve ezzel a noDVD-nek nvezett .mds-sel töltöttem fel a játékot...vagy nem...már nem emlékszem pontosan, de arra igen, hogy néztem már ezt a noDVD cuccot...
  • grebber
    Nemtudom!
  • strebacom
    Most próbáltam, de nem értem mi van egy DVD mds fájt csatolnám a daemonhoz, és azt irja, hogy: Nem csatolható a kép, mert a fájl nem elérhetö, miért irja ezt?????
  • grebber
    És müködik is?
  • strebacom
    Találatam hozzá:

No_ CD illetve No_DVD.....

• tzsoltika
    Nekem ilyen a menüm, és nem tudok rámenni az Új játékra :(
  • Hellsing47
    megtörtént
    de asszm rájöttem mi volt a baja
    alapból normal-on akartam kezdeni a játékot és akkor folyton hibaüzi..
    késöbbi inditásnál véletlen easy-t nyomtam és simán betöltött
  • hykao #174
    Kb. igen. Eddig két NPC-vel találkoztam, akit nem kellett (és nem is lehetett) megölni. :) Egy-két "bonyolultabb" mozzanat előfordul a közepe felé, de eddig totál lineáris hent. (pl. új izzót keresni a mozigéphez és kicserélni, hogy le tudjuk vetíteni a filmet)
    Ami érdekes benne az a már korábban említett hangulat és környezet.
    Szvsz elég jól visszaadja a háború utáni mániákusan iparosodó Szovjetunió hangulatát. Munkásmozgalmi propaganda mindenütt, földön és a levegőben, írott és hangos formában is... Nyomasztó totalitárius építmények, épületek...