814
-
#213 You Are Empty magyarítás - 0.35 (BÉTA) (Piedonnak köszönhetően immáron vannak ékezetek is)
A dokumentumok mellett a játékban fellelhető egyetlen fordításra érdemes szöveget is tartalmazó videó (amit a filmszínházban vetítünk le) is fordításra fog kerülni. -
#212 Honnan tudod, hogy én mire gondolok? :) -
#211 Én magyar torrentröl szedtem le! Nem onnan ahonnan gondolod. -
tzsoltika #210 Mostmár megy a játék. Letöltöttem a legújabb videókártyafrissités és most jó.
Én segitenék a magyarositásban átirni azokat a szövegeket amiket F1-el lehet megnyitni. Kiváncsi vagyok hogy miket irhat ott. -
#209 Szerintem nem fog már kijönni angolul... majdnem 1 éve megjelent már a játék. :( -
#208 Ez nem hozzászólás, hanem a feltöltés leírásánál volt... -
#207 Nem olvastam a hozzászólásodat, mert sajna nem találkoztam vele. Mindegy az a lényeg, hogy már megy a játék. -
#206 Mennyivel egyszerűbb lett volna, ha elolvasod letöltéskor a használati utasítást, amit írtam. Hát ezért szenvedek én ilyenekkel?
"Használati utasítás:
1. Optikai meghajtókat lecsatlakoztatni az alaplapról és a tápról (STARFORCE miatt)
2. Legújabb Daemon Tools-ba bemountolni az image fájl
3. Felinstallálni a játékot
4. 1.2-es patch-et felrakni
5. Játszani...(image fájl maradjon bemountolva)" -
#205 Nagyon szépen köszönöm a segítséget!:) Kíhúztam a kábelket az íróból és jó a játék. Elindúlt végre. -
#204 Nem vársz egy kicsit, hátha kijön angolul majd? -
#203 Valaki aki tud oroszul írna egy PM-et? Segítség kéne, mert meg szeretném rendelni a játékot, viszont oroszul nemtudok! :( -
Hellsing47 #202 még az elején vagyok ..vmi vasút állomáson
de nagyon röhelyesen néznek ki :D
meg amilyen pofájuk van..hát kész :D -
#201 Ahogy haladsz előre, lesznek érdekesebbek. :)
Gyári munkás, földmunkás, hegesztő, napszámos asszony, szupersportoló, uttörő stb. zombi- és szörnyváltozatok... :)))
...és persze, hogy viccesek. Hát milyenek legyenek? :) -
#200 Részletes instrukciókat írtam, hogy hogyan kell eljárni a játék elindításával...tessék olvasni is a töltögetés mellett... -
Hellsing47 #199 egyébként csak én kapok röhögögörcsöt a játékban levö ellenfelektöl? :D
pl a 2méteres csirke kifejezetten vicces lett :D -
#198 Ok köszi visszahozom a meghajtókat. Megvan hogy hogyan kell.:D -
Hellsing47 #197 az eszközkezelöben tiltottad le? -
#196 Off: Most hogyan kell visszahozni hogy az alcohol, daemon tools meg a DVD íróm meghajtója újra aktív legyen?:( Miest letíltottam már nincs a meghajtó ott hogy engedélyezzem mikor szükségem van rá! Ajajj ugye nem csináltam nagy hülyeséget? Kérlek segíts hogy hogyan hozzam vissza a meghajtókat, hogy lássa a rendszer! -
Hellsing47 #195 nem
ne tilts le semmit
kapcosld ki a gépet
vedd le a gépház oldalát
és a cd/dvd meghajtóidból húzd ki az össze kábelt
ezután a gépet bekapcsolhatod
dt-be bemountolod az image fájlt, feltelepited és kész -
#194 Ja csak a DVD írómat tíltsam le!:D -
Hellsing47 #193 de a dt az mióta valós meghajtó? :D -
#192 De demon tools 4.09 meghajtó kell, mert abban van a játék! Vagy meg DVD nélkül? -
#191 Legalábbis az eddigi SF-os játékoknál ez volt a megoldás. -
#190 Az összes valós meghajtódat le kell húznod. -
#189 Letíltottam az összes meghajtót kivéve a daemon toolsét mert abban van a játék képfájlja. a 4.09 es daemon van már fent. Ugyan azt csinálja így is mintha nem lenne letíltva az összes meghajtó. Ezt a Starforceos védelmet nem tudom megtörni egyszerüen semmivel sem. Help!!! -
#188 Nem hiszem, de azt hogy kell? És melyiket? -
#187 Meghajtókat lehúztad már? -
#186 Sziasztok
A Starforceos védelmet sehogy sem tudom kiütni. Se patchel se a daemon tools emulacion all options bekapcsolásával, se YASUval. Milyen progi kell hozzá, hogy elindúljon végr a játék? Help!!! -
#185 persze seed-et írtam, de hülye vagyok -
#184 jéééééééé, mégiscsak megy -nahát -
#183 Torrentspy . oroszul van fenn 4 GIGA no sead -
#182 Biztos, hogy jó helyre raktad a magyarítást? Peccs fent van? Install rendben lement? -
#181 Ha jól emlékszem eleve ezzel a noDVD-nek nvezett .mds-sel töltöttem fel a játékot...vagy nem...már nem emlékszem pontosan, de arra igen, hogy néztem már ezt a noDVD cuccot... -
#180 Nemtudom! -
strebacom #179 Most próbáltam, de nem értem mi van egy DVD mds fájt csatolnám a daemonhoz, és azt irja, hogy: Nem csatolható a kép, mert a fájl nem elérhetö, miért irja ezt????? -
#178 És müködik is? -
strebacom #177 Találatam hozzá:
No_ CD illetve No_DVD.....
-
tzsoltika #176 Nekem ilyen a menüm, és nem tudok rámenni az Új játékra :( -
Hellsing47 #175 megtörtént
de asszm rájöttem mi volt a baja
alapból normal-on akartam kezdeni a játékot és akkor folyton hibaüzi..
késöbbi inditásnál véletlen easy-t nyomtam és simán betöltött -
#174 Kb. igen. Eddig két NPC-vel találkoztam, akit nem kellett (és nem is lehetett) megölni. :) Egy-két "bonyolultabb" mozzanat előfordul a közepe felé, de eddig totál lineáris hent. (pl. új izzót keresni a mozigéphez és kicserélni, hogy le tudjuk vetíteni a filmet)
Ami érdekes benne az a már korábban említett hangulat és környezet.
Szvsz elég jól visszaadja a háború utáni mániákusan iparosodó Szovjetunió hangulatát. Munkásmozgalmi propaganda mindenütt, földön és a levegőben, írott és hangos formában is... Nyomasztó totalitárius építmények, épületek...