814
  • grebber
    Feltelepíted a játékot kikapcsolod a géped kihuzod a dvd/cd meghajtóidból a rámenő kábeleket visszakapcsolod a géped és játszól!
  • Gabyee
    sziasztok!
    ezt a csatlakozó széthúzósdit csak telepítésnél kell megcsinálni?
    bocs még nem nyomtam ilyen stáfostos gamét:P
  • grebber
    Milyen chipsetű az alaplapod?Vagy ez csak a SATA-nak köszönhető hogy nem kell lehuzni?
  • deestroy
    jóóóóóóóóónak tűnik!!!! kell!!!
  • reaper4
    nagyon tetszik a game :D
    2 kép szinte ugyanonnan:

• Zozzo
    A sarlós elvtársnőktől majdnem kiugrottam az ablakon.Kötelező orosz darab.Ajánlom is majd az ellenségeimnek.
  • hykao #247
    olvass vissza, és döntsd el te magad. :)
  • deestroy
    Ez a gém már megjelent????? El sem hiszem!!! Milyen? Érdemes???
  • strebacom
    Hé ember szerintem te nem jó topicba irtál, de ma jó napom van ugy hogy segitek:Nesze!!
  • Acs Norbert
    tud valaki a spinter cell chaos theory-hoz telepitö kódot?
  • Acs Norbert
    tud valaki a spinter cell chaos theory-hoz telepitö kódot?
  • hykao #242
    Épp két varázsolnivalót küldtem most. Mozisat, mert épp ott járok, így ellenőrizni is tudtam őket a játékban...:)
  • TSL16b
    A pontos idő 0 óra 27 perc. Én meg nehezen tudom ugyanazt a kézírást eltüntetni, és lehetőleg hasonló formában (magyarítva) visszavarázsolni. De hát ez benne az öröm.
  • Hellsing47
    értem
    köszi :)
  • hykao #239
    Remélem nem sok, de pontos időt nem tudok mondani. Van pár kézírásos, amit nagyon nehezen tudok kibogarászni...
  • Hellsing47
    köbö mennyi idö mig kész lesz?
    mert akkor inkább megvárom és ugy folytatom tovább :D
  • hykao #237
    Folyik a dokumentumok magyarítása...
  • czky
    Nem tudom, mivel még csak 10 percet nyomtam vele. Este jobban szeretek jáccani. :)
    Ami viszont tetszik, hogy nem kell lehúznom a sata-s írómat ahhoz, hogy elinduljon a game! :D
  • hykao #235
    Ja értem. Szivesen, de még nincs kész teljesen ugye. :)
  • czky
    Én a torrentspy-ról szenvedtem le a gamét. Most a peccsel már frankón műxik. A magyarítás is király. Köszi. :)
  • hykao #233
    Legújabb magyarítást használd.
  • hykao #232
    peccsel együtt töltöttem fel...(de a hivatalos oldalon is fent van)
  • czky
    Megleltem!
  • czky
    Csak azt a hangpeccset másoltam be. Hol találom azt az 1.2-es peccset?
  • hykao #229
    Peccset? Pontosan mit csináltál? Játék feltelepít, 1.2-es peccs felinstallál, hangpeccset bemásol a megfelelő helyre, magyarítást felrak (legújabb 0.5-öst). Így jártál el? Ha igen, azt nézd még meg, hogy a magyarítást a megfelelő helyre másoltad-e be.
  • ricsa008
    És ezt a játékot honnan lehet megszerválni? -torrent
  • czky
    Hali!
    Ezt miért irogatja ki minden gyorsmentésnél? Valami ötlet? Azt a peccset bemásoltam, ahova kellett, a legújabb magyarítás is fennvan...

• Kaslerka #226
    Az én monitoromnak 1400*1050 és azt tudja, úgyhogy valószinű tényleg annyit enged amit a moncsi bír.
  • hykao #225
    Olyan felbontás van benne, amilyet a monitorod tud... :) (az enyém max. 1440x900-at tud, így ennél nagyobb beállítási lehetőség nálam nincs)
  • reaper4
    amúgy van benne 1680*1050 es felbontás? jó lenne. bár kissebben se fogok bánkódni.remélem elindul vista-n....
  • reaper4
    csak jön a sok magyarítás a game meg még mindíg nincs meg :D de lassan meglesz :D grat
  • hykao #222
    Amúgy 1440x900-ban játszok, csak a felvétel idejére raktam 800x600-ra, mert ha 1440x900-ról kellett volna csökkenteni a videó felbontását, akkor a moziban levetítésre kerülő dokumentumfilm felirata már nehezen lenne olvasható. :)
    (egyébként a videóban hallható propaganda dumát léghajóról nyomják a játékban - míg az le nem zuhan...:D)
  • Lammer
    tok hangulatos... propaganda szoveg a vegen nagyon kesz (kezd habzani a szaja a szpikernek ugy megrugdaltam volna :DDDDDDD)

(nyócccászóhaccá??? az nem felbontas [dzsók])
  • strebacom
    Nagyon jó a vidi, és a magyarositás is, és tényleg jó a game, szeretek ilyen helyeken(gyártelep, stb.) bolyongani....

• hykao #219
    Sokmindentől függ: pl. hogy mikorra készülnek el a cetlik fordításai, mikorra kapom meg a lecsupaszított dokumentumokat, és hogy végül mennyit fogok tökölni a magyar szövegek rárakásával a lecsupaszított dokumentumokra...(...de remélem, hogy nem sokára...)

Addig is, saját készítésű kedvcsináló videócska a játékhoz és a magyarításhoz: KATT (fókuszban a feliratozott dokumentumfilm...)
  • Hellsing47
  • Evin
    Tipp, hogy az kb mikor várható?
  • hykao #216
    You Are Empty magyarítás - 0.5 (BÉTA) (ez már tartalmazza a filmszínházban levetítésre kerülő filmecske magyar feliratozását is!)

Aki már túlvan rajta (illetve aki még nem ismeri a játékot), annak mindjárt dobok róla egy videó linket is!

Következő verzió már csak a végleges lesz, a felvehető dokumentumok grafikus magyarításával.
  • Hellsing47
    lol má
    végigtoltad egy nap alatt? :D
    nekem már megvan 3napja de max egy 1órát jácottam vele :D
  • DanRyu
    20 perce kivégeztem a játékot. Nekem nagyon bejött 1x végig lehet tólni, utána már kicsit uncsi lenne. Végre egy lövöldözös játék a sok szar stratégiai meg szerep játék közt.