814
-
#253 Feltelepíted a játékot kikapcsolod a géped kihuzod a dvd/cd meghajtóidból a rámenő kábeleket visszakapcsolod a géped és játszól! -
Gabyee #252 sziasztok!
ezt a csatlakozó széthúzósdit csak telepítésnél kell megcsinálni?
bocs még nem nyomtam ilyen stáfostos gamét:P -
#251 Milyen chipsetű az alaplapod?Vagy ez csak a SATA-nak köszönhető hogy nem kell lehuzni? -
#250 jóóóóóóóóónak tűnik!!!! kell!!! -
#249 nagyon tetszik a game :D
2 kép szinte ugyanonnan:
-
Zozzo #248 A sarlós elvtársnőktől majdnem kiugrottam az ablakon.Kötelező orosz darab.Ajánlom is majd az ellenségeimnek. -
#247 olvass vissza, és döntsd el te magad. :) -
#246 Ez a gém már megjelent????? El sem hiszem!!! Milyen? Érdemes??? -
strebacom #245 Hé ember szerintem te nem jó topicba irtál, de ma jó napom van ugy hogy segitek:Nesze!! -
Acs Norbert #244 tud valaki a spinter cell chaos theory-hoz telepitö kódot? -
Acs Norbert #243 tud valaki a spinter cell chaos theory-hoz telepitö kódot? -
#242 Épp két varázsolnivalót küldtem most. Mozisat, mert épp ott járok, így ellenőrizni is tudtam őket a játékban...:) -
#241 A pontos idő 0 óra 27 perc. Én meg nehezen tudom ugyanazt a kézírást eltüntetni, és lehetőleg hasonló formában (magyarítva) visszavarázsolni. De hát ez benne az öröm. -
Hellsing47 #240 értem
köszi :) -
#239 Remélem nem sok, de pontos időt nem tudok mondani. Van pár kézírásos, amit nagyon nehezen tudok kibogarászni... -
Hellsing47 #238 köbö mennyi idö mig kész lesz?
mert akkor inkább megvárom és ugy folytatom tovább :D -
#237 Folyik a dokumentumok magyarítása...
-
#236 Nem tudom, mivel még csak 10 percet nyomtam vele. Este jobban szeretek jáccani. :)
Ami viszont tetszik, hogy nem kell lehúznom a sata-s írómat ahhoz, hogy elinduljon a game! :D -
#235 Ja értem. Szivesen, de még nincs kész teljesen ugye. :) -
#234 Én a torrentspy-ról szenvedtem le a gamét. Most a peccsel már frankón műxik. A magyarítás is király. Köszi. :) -
#233 Legújabb magyarítást használd. -
#232 peccsel együtt töltöttem fel...(de a hivatalos oldalon is fent van) -
#231 Megleltem! -
#230 Csak azt a hangpeccset másoltam be. Hol találom azt az 1.2-es peccset? -
#229 Peccset? Pontosan mit csináltál? Játék feltelepít, 1.2-es peccs felinstallál, hangpeccset bemásol a megfelelő helyre, magyarítást felrak (legújabb 0.5-öst). Így jártál el? Ha igen, azt nézd még meg, hogy a magyarítást a megfelelő helyre másoltad-e be. -
ricsa008 #228 És ezt a játékot honnan lehet megszerválni? -torrent -
#227 Hali!
Ezt miért irogatja ki minden gyorsmentésnél? Valami ötlet? Azt a peccset bemásoltam, ahova kellett, a legújabb magyarítás is fennvan...
-
Kaslerka #226 Az én monitoromnak 1400*1050 és azt tudja, úgyhogy valószinű tényleg annyit enged amit a moncsi bír. -
#225 Olyan felbontás van benne, amilyet a monitorod tud... :) (az enyém max. 1440x900-at tud, így ennél nagyobb beállítási lehetőség nálam nincs) -
#224 amúgy van benne 1680*1050 es felbontás? jó lenne. bár kissebben se fogok bánkódni.remélem elindul vista-n.... -
#223 csak jön a sok magyarítás a game meg még mindíg nincs meg :D de lassan meglesz :D grat -
#222 Amúgy 1440x900-ban játszok, csak a felvétel idejére raktam 800x600-ra, mert ha 1440x900-ról kellett volna csökkenteni a videó felbontását, akkor a moziban levetítésre kerülő dokumentumfilm felirata már nehezen lenne olvasható. :)
(egyébként a videóban hallható propaganda dumát léghajóról nyomják a játékban - míg az le nem zuhan...:D) -
#221 tok hangulatos... propaganda szoveg a vegen nagyon kesz (kezd habzani a szaja a szpikernek ugy megrugdaltam volna :DDDDDDD)
(nyócccászóhaccá??? az nem felbontas [dzsók]) -
strebacom #220 Nagyon jó a vidi, és a magyarositás is, és tényleg jó a game, szeretek ilyen helyeken(gyártelep, stb.) bolyongani....
-
#219 Sokmindentől függ: pl. hogy mikorra készülnek el a cetlik fordításai, mikorra kapom meg a lecsupaszított dokumentumokat, és hogy végül mennyit fogok tökölni a magyar szövegek rárakásával a lecsupaszított dokumentumokra...(...de remélem, hogy nem sokára...)
Addig is, saját készítésű kedvcsináló videócska a játékhoz és a magyarításhoz: KATT (fókuszban a feliratozott dokumentumfilm...) -
Hellsing47 #218 -
#217 Tipp, hogy az kb mikor várható? -
#216 You Are Empty magyarítás - 0.5 (BÉTA) (ez már tartalmazza a filmszínházban levetítésre kerülő filmecske magyar feliratozását is!)
Aki már túlvan rajta (illetve aki még nem ismeri a játékot), annak mindjárt dobok róla egy videó linket is!
Következő verzió már csak a végleges lesz, a felvehető dokumentumok grafikus magyarításával. -
Hellsing47 #215 lol má
végigtoltad egy nap alatt? :D
nekem már megvan 3napja de max egy 1órát jácottam vele :D -
#214 20 perce kivégeztem a játékot. Nekem nagyon bejött 1x végig lehet tólni, utána már kicsit uncsi lenne. Végre egy lövöldözös játék a sok szar stratégiai meg szerep játék közt.