814
  • hykao #173
    Rakd fel az újabb magyarítást, és az 1.2-es peccset is, ha még nem tetted volna meg.
  • Shep
    Ez ugye sima megyünk előre és lelövünk mindenkit játék?
  • Hellsing47
    vki találkozott már ilyen hibával?
    töltené be az elsö pályát és beadja ezt a hibaüzit...
  • Csuhai G
    Én szívesen megvenném eredetibe, de sajnos az orosz oldalakon nem tudok eligazodni. :S
  • reaper4
    "nyomasztó épületek, munkásmozgalmi propaganda mindenfele... " biztos zsíír!
  • tzsoltika
    Most ne lámázzatok le, de honnan tudnám letölteni?
  • hykao #167
    nm. remélhetőleg az ékezetek megoldásra fognak kerülni, és szép lassan a dokumentumok is.

egyébként a játékban haladva előre a környezet hangulata egész jó. nyomasztó épületek, munkásmozgalmi propaganda mindenfele...
  • reaper4
    köszi.
  • hykao #165
    You Are Empty magyarítás - 0.2 (BÉTA)
  • Csuhai G
    Valaki próbálta már Daemon Tools 4.09-el? Ha azt használnám, akkor is le kéne húzni a meghajtókat?
  • hykao #163
    Nincs "cd key". Rakd fel a legújabb Daemon Tools-t és az összes emuláció is legyen bepipálva, úgy mountold be a cuccot.
  • djcom
    mi a cd key?
  • djcom
    Na fasza:(
    Nálam nem indul el.
    Nincs a gépben semmi optikai meghajtó, daemon tools 4.08HE van fenn.
    Kéri a lemezt.
    Ötlet?
    Az összes többi SF megy.
  • hykao #160
    Nemhivatalos, a hanggal kapcsolatos javítás a játékhoz
  • hykao #159
    Az összes a játékban megjelenő szöveg, ami kimerül a menüben! :)
  • djcom
    Magyarításból mennyi van meg kb?
  • Kaslerka #157
    Nah, feltelepítettem. Kellemesen csalódtam. A menüje szerintem hasonlít a STALKER-ére. Amúgy meg szerintem a grafikája is... Minden fullon nagyon szép. szerintem ez jól sikerült. (STALKER nem tetszett)
  • tzsoltika
    egy képet valahogy linkellj be, megpróbálom megcsinálni, de nem biztos hogy sikerül
  • czky
    Lécci áruld el priviben, hogy hol lelhetem meg ezt a gamét. Nagyon kíváncsi vagyok rá! Lécciii!
  • Csuhai G
    Néztem pár helyen, de nem találom sehol. Linket tudsz adni (priviben)?
  • hykao #152
    Ha valaki gyakorlott grafikus bevállalja a grafikázást, akkor a magyarra fordítását megoldom a papírfecniknek.
    Magyarán megkapja a magyar szövegeket, amiket rá kell "varázsolni" az eredeti papírfecnikre az oroszt lecserélendő...
  • hykao #151
    DVD
  • Evin
    Mekkora a játék? (cd,dvd)
  • grebber
    Frankó!
  • hykao #148
    Na feltoltam. Lehet keresgélni a lelőhelyeken. :)
  • hykao #147
    Tessék:

• grebber
    Pár saját képet tennél be?
  • Csuhai G
    Köszi, lehet hogy megveszem.
  • hykao #144
    Aki szereti az ilyen stílust, és mondjuk nincs csúcs gépe a legújabb játékokhoz, annak bizonnyal megér 2-3 ropit. Én nem szeretem az ilyen stílust, és pénzt sem adtam érte, de az '50-es évek beli szovjet vidék és nehézipar környezet érdekes. Mindenfelé harsognak az állomáskereső nélküli "egyadós" rádiók, melyek annakidején nálunk is ismertek voltak (a valóságban nagyobb méretben, mint a játékban lévők), és a játékban persze szétverhetőek. Egyedül ez az, ami még a játékkal való bíbelődéshez köt... :)

@grebber: vagy huzogatsz vagy megveszed, és akkor nem kell huzogatni. ennyi.

@REXCraft: sok lehetőség nincsen. :) tessék figyelni a lelőhelyeket! :) (ugyanoda megy, ahová a Bumer játékot is nyomattam korábban...)
  • REXCraft
    és szabad tudni hogy hol? :D
  • grebber
    Aprópó ha starforce van rajta akkor hogy osztod meg velünk? Jó tudom leklonozod de akkor sajnos huzogatni kell azt meg már nemszeretem :D
  • Lammer
    koszi a kvikk rivjut =)

haaaat en nem is vartam sokkal tobbet egy ilyen (pcs) jatektol...
    szal en nem csalodnek annyira ^__^
  • Csuhai G
    Köszönjük!

Amúgy 1 szó mint 100: megérte a 2000-3000 FT-ot?
  • reaper4
    az remek lenne! előre is köszi a többiek nevében is!
  • hykao #138
    Ha nem jön közbe semmi, holnap a késői órákban talán már elérhető lesz...
  • reaper4
    az jó lenne :) azért megnézném...
  • hykao #136
    Hát pedig képzeld elég sokan vannak! :)

Ahogy már írtam: feliratozással én még nem találkoztam - kivéve a menüben. :)
    Párbeszéd sem volt egyáltalán egészen mostanáig, amikor is végre találkoztam a játékban valakivel, aki épp nem zombi volt, és még értelmes mondatokat is formált...(de ez sem volt feliratozva), én meg egy szót sem szóltam, csak végighallgattam...szóval nem is párbeszéd volt, csak akadt valaki aki végre beszélt...pár mondat erejéig... :)
    Kézírásos papírfecni viszont lépten-nyomon akad. Úgyhogy az angol verzió esetében is csak grafikus magyarítás jöhetne szóba - az eddigiek alapján.
  • grebber
    Hát gondlom nem szaladgál manapság sok ember az utcán aki tud oroszul!

Amúgy sok benne a söveg?
  • sorrow
    A fejlesztésre kevés volt a pénz, nemhogy az angol szinkronra.
    Pedig ha sikerült volna találniuk valami tőkeerősebb kiadót, remek játék lehetett volna.
  • hykao #133
    Miért csak akkor? Mellesleg mérget ne vegyetek rá, hogy valaha is kijön angolul...