814
  • hykao #373
    Ha megveszed, nem kell lehúzkodni semmit...

@Empty: "számunkra"? - rajtad kívül kinek a számára még? :) Milyen videokártyád van amúgy?
  • Empty
    Nos a gépigényről: MIN-Windows XP SP1(?), Pentium 4 2.8, Athlon XP 2800+, 1024 Mb RAM, ATI Radeon 9600 128 Mb videomemory vagy FX5900 128 Mb videomemory, DirectX 9.0с, 6Gb free HDD Ajánlott: -Windows XP SP1(?), Athlon64X2, P4D 3.6, 1024 Mb, ATI Radeon X1900, 256 Mb videomemory
    nVidia GF 7800, 256 Mb videomemory (szerintem VGA miat nem indulhat ezek szerint sokunknál?) DEMO is van "odakinnti lapokon".
  • Empty
    Nem lehúzkodós! Valami okból kifolyólag az EXE hibát észlel a vizuális megjelenítés körnnyékén! (X-Tend 3.0.97 SSE2_DC /MAY 1 2007 23:58:32/INTEL COMPILER #700) Tehát sajnos jelenleg azt kell mondanom, hogy használhatatlan Orosz barátaink fejlesztése számunkra!
  • deestroy
    Nem mondjátok komolyan hogy lehuzkodóóóós?!!?!?!!!!?!!!!!!!
  • deestroy
    kössz kössz!!!
  • Empty
    4,31 Gb
  • deestroy
    Hali! Mekkora a játék lemezképfájlban????
  • Zoli Zoltan
    Meg jött a magyarítás is, de a játékot a starf@rce védelem miatt lehetetlen elindítani.
  • Empty
    Nem sokat vettem ki az Orosz fórum hozzászólásokból! Amúgy a DEMO verziót próbáltam igen jónak tűnik a játék, és keménynek! Próbáltam a DEMO EXE-jével felülírni a játékét de hatástalanul! Valójában az eseménynapló szerint egy DLL fájl a ludas a Platforms mappán belül! Ha te előbbre jutsz írd meg, én is hasonlóan cselekszem ha megoldódik! Ciao!
  • kolonel
    Igen.A starforce betölti és aztán xtend exe hiba
  • Empty
    Na igen! Elindulna de az exéje hibát észlel! Nálad is?/ÜS2/
  • kolonel
    Valóban.Most már nem kéri a netet és fut szépen.Most jön le a Instinct is.De remélem elég tapasztalatot gyűjtöttem már ha majd telepíteni kell.
    Viszont az Übersoldier 2 még a meghajtók lehúzása nélkül sem indul.Még nem is nagyon találok tippeket a fórumokban.De ugye ez itt az Empty fóruma."Davaj"
  • hykao #361
    Új játék indításánál gyakorta dob hibát ez is, meg az INSTINCT is...szerencsére új játékot nem túl sűrűn indít az ember...(nálam netkapcsolattól függetlenül dobta a hibát)
  • kolonel
    IGEN!!!!Ez kellett.Patch és hun. fel és nyomás!!Viszont az első pálya betöltésnél állandóan error.Még egy óra kínlódás,míg rájöttem csak akkor fut ha neten vagyok,különben mindig error.és kilép.Valamilyen kapcsolatra hivatkozik hogy az nincs meg.Vagy ez nálad is így megy?No de az a lényeg hogy így fut a progi.Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
  • hykao #359
    Azon el kell indulnia. Esetleg próbáld felrakni a legújabb drivert.
  • kolonel
    ATI Radeon 9600
  • hykao #357
    Hát milyen videokártyád van?
  • kolonel
    Köszi a bíztatást!Már több ideje próbálkozom mint amennyi lenne az egész végigjátszása!És ez az első hibaüzenet:CG Error:Anussupported GL extension was required to perform this operation--vajon nem a videókártya nem mükszik rendesen?Valami tipp esetleg?
  • hykao #355
    Próbálgasd csak. Előfordul, hogy hibával kiugrik eleinte, de ha már lesz mentésed, akkor ez a hibajelenség már nem nagyon jön elő...
    ...s ha közben elcsüggednél, hörpints csak le egy kis "gázirovánnájá vodát", és máris a kedélyállapot feljavul, s kívánatossá válik a munka! :)))
  • Csuhai G
    Ez már drága!
  • kolonel
    3.2 Gb maradt.
  • hykao #352
    Mennyi üres hely maradt azon a meghajtón, amire telepítetted a játékot (telepítés után)?
  • kolonel
    Bocs.Mégsem az mds lehet a hibás,mert akkor gondolom be sem indulna a játék.Elkapkodtam az előbbi írást...Valami futtatási hiba lesz.Tudjátok milyen érzés amikor órákig kínlódik az ember.Sajnos nem megy és kész.Szerencsés akinek sikerült!!
  • kolonel
    Elnézést mindenkitől :egy kis regény:miután a kábeleket lehúztam a meghajtókról a játék beindult!!!!De aztán: CG Error:Anussupported GL extension was required to perform this operation. - És egy újabb üzenet - Error:runtime error:Program c:/program files /1c/you are empty/you_are_empty_exe. R6025 pure virtual function call.Meg azt is írja:Visual C++Runtime Library.Nesze neked!Mi ez?Vajon nem az a baj hogy amikor leszedtem a játékot kitömörítés után volt egy mini rar.Miután sokat kínlódtam az elindítással véletlenül az eredetileg 5 kb-os mds-t felülírta 39kb-os mds-re?Ezt olvassa be most a daemon
    tools.Pedig ugyanúgy látható,telepíthető a game.Ha ez lenne a hiba nagyon el vagyok keseredve mert napokig töltöttem és
    most fuccs az egész...Patchet is kiszedtem.Valaki segítsen ha tud.
  • Empty
    Az eszközkezelő csak Windowsban tilt tehát nem ér semmit. Ugyan úgy az SF Nightmare is hatástalan. BIOS-os letiltás a megoldás abban az esetben ha az optikaiak IDE csatolásúak a winchester pedig SATA csatolású ez esetben elég ez a művelet, hogy életet lehelj a You are empty-be. Nekem bevállt tökéletesen.
  • AntiHero
    Vagy ne rakd fel a patchet:) Mert nekem egyszer csak úgy indult el.
  • kolonel
    Köszi a segítséget,valószínüleg nincs más hátra-de a hajamat is kitépem ha úgy sem megy majd!
  • AntiHero
    TÉPD KI A KÁBELEKET!
  • kolonel
    Az eszközkezelőben is letiltottam már.
  • kolonel
    De a starforce nightmare-val már megtettem.Vagy mást is állítsak be rajta?
  • AntiHero
    húzd le az optikai meghajtót! (DVD or CD-ROM)
  • kolonel
    Sziasztok!Letöltöttem a játékot,szenvedek vele de nem indul.Daemon 4.09 van,starforce nightmare van patch van - de mégsem indul...Valaki tudna segíteni hogy még mit tehetnék?Hálás köszönetem!!!
  • AntiHero
  • hykao #340
    Hát, majd kiderül, ha valaki letölti. :)
  • Hellsing47
    igen
    de a mérete miatt gondoltam, hogy ezen már nincsen
  • hykao #338
    Letölthető változatra is létezik Starforce védelem.
  • hykao #337
    Erről nem tudok semmit.
  • grebber
    Elég valószinű hogy ohne SF. Remélem hamarosan lesz crack is!
  • Hellsing47
    1.5 giga
    lehet azon már nincsen rajta a starforce? :-o
  • Empty
    De a játék ugyanaz lehet nem Hykao? Meg tán magyar oldalakon is akkor fönnt lesz előbb utóbb, nem? Amúgy az Übersoldier 2-ről mit tudsz? Minap letöltöttem egy orosz játékot de nem indult mert hibát észlelt az EXE, Létezhet, hogy az ÜS2 volt valójában?