814
    Nekem mikor indul a játék, bejön egy fekete képernyő, aztán visszaugrik a win-be.
    Mi lehet a gáz?
  • dante3
    Nemsokára nekem is meg lesz!
    Tudnátok dobni egy gépigényt?
  • Empty
    Hurrá! És már tölthető a hálóról? Vagy csak kiadták még extra melegen?
  • Hellsing47
    You.Are.Empty-RELOADED

nah végre :))
  • kolonel
    Nekem tetszik a játék.Végül is változatosak helyszínek,vannak egyedi vonásai a játéknak - és ami a lényeg:jól szórakozom!
  • AntiHero
    Szintén...
  • Rash87
    Nekem eddig nem volt ilyen gond... Tökéletesen megy,hibák nélkül:)
  • hykao #406
    Hol van hiba, hol nincs - ez jellemző az INSTINCT-re is, független dolog a magyarítástól...
    Úgy vettem észre ezek a játékok nagyon érzékenyek a fizikai és a virtuális memória megfelelő kiosztására, méretére stb...és, hogy elég üres hely legyen azon a meghajtón, ahová installálva lettek.
  • grebber
    Már továbbengedett sokadjára! Szerintem magyarítssal van valami gondja állandoan hibákat ir ki minden mentésnél de ha leokézom akkor jó meg van egy másikhiba na azt hiába nyomkodok bármilyen gombot kilép a gameből.Magyarítás nélkül ilyenek nem voltak!
  • grebber
    :( Nincsen valakinek mentése közvetlen azutánról amikor megkapjuk a filmtekercset ??
    Mert mindig kilép hibával amint a következő részt tölti :(
  • hykao #403
    Egyelőre nagyon többet nem is kell tudnod, majd szép lassan előrehaladva bontakozik ki az egész történet...
  • grebber
    Akkor én valami értelmi fogyatékos lehetek mert nekem csak annyi jött át hogy elütöttek ennyi semmi több :(
  • Rash87
    Nem azt mondtam,h rossz játék,csak kicsit jobb is lehetett volna :)
    Kicsit realisztikusabb sérülésmodell,vagy vmi.

Meg nekem kicsit lassúnak tűnik a karakter mozgása,nincs se sprint,se semmi,vagy csak én nem jöttem rá,hogyan kell :P

De azért tetszik!
  • hykao #400
    Az van. A bevezető videó...
  • grebber
    Olvastam én ,de azthittem az elején már lesz valami támpont hogy kik miért hol miért vagyok!
  • hykao #398
    Átlagos hosszúságú szvsz.

A falakon lévő propaganda plakátokat lehetne magyarítani, de egyrészt nagy meló lenne, másrészt pedig felesleges, hisz a történet szempontjából nincs jelentőségük. Autentikusabb ha megmaradnak az eredeti cirill betűkkel.

A történet pedig a játék végére válik érthetővé teljesen: az átvezető videók (amikben eleve nincs összefüggő szöveg), a felszedhető írásos dokumentumok és a moziban levetítendő filmhíradó segítségével.

Ha (vissza)olvasnád a topikot, tudnád, mert az utóbbi időben írtam már ezekről a dolgokról...
  • grebber
    A játékban amik a falakon vannak képek azokon a szöveget nemlehetett magyarítani? Eddig nem igazán sok szövegel találkoztam.Egyenlőre történetről fingom sincs.
    Aki végigvitte --> Kb milyen hosszú a game??
  • hykao #396
    Ne maradjon már le az a rohadt "n" betű állandóan srácok...
  • grebber
    Na uninstalláltam feltettem újból és most jó érdekes!
  • AntiHero
    A hiba az ön gépezetébe van!
  • grebber
    Valami lua fájlra panaszkodik pedig olyan nincs is a game mappájába :(
  • grebber
    Nálam ez sem megy frankó :(

Pálya betöltés végénél kiir valami hibát :(
  • hykao #391
    Nekem a metró és a belváros, de hangulatos végül is mindegyik helyszín így visszagondolva.
  • TSL16b
    Nekem az operaház különösen tetszett, meg ott vettem észre, hogy a háttérzene igazodik a környezethez.
  • TSL16b
    Első próbálkozásra nem a StarForce legújabb változatát javaslom...
  • hykao #388
    Inkább vedd meg eredetiben, és akkor nem kell lehúzkodni...felesleges hozzászólások helyett...

@Rash87: csodát azért nem kell várni...de a játékban elég jól "átjön" az 50-es évek "vasfüggönyön inneni" hangulata...
    Ahogy már írtam : Nekem a környezet hangulata tetszik a játékban. Jól visszaadja a háború utáni mániákusan iparosodó Szovjetunió hangulatát. Munkásmozgalmi propaganda mindenütt, földön és a levegőben, írott és hangos formában is... Nyomasztó totalitárius építmények, épületek... :)

Pl. a valóságban anno két kopejkával működő "gázírovánnájá voda" (szódavizes) automata, vagy a nálunk is a mai napig használt metrószerelvények stb...:)
  • tzsoltika
    sok sikert! de remélem már valaki dolgozik rajta
  • deestroy
    Crack lenne már! CRACK! Nem rossz szerintem azért. De sűrün használom a DVD írót, és a gépet mindig ki kell húznom... úgyhogy lehet csinálok én cracket csak lövésem sincsen hogyan kell!
  • TSL16b
    Várd ki, míg a megvadult tűzoltók nekifutásból rád ugrálnak. Egyébként tök jó ragdoll van benne, nekem jobban tetszik, mint a HL2-ben lévő, egész változatos módon tudnak megdögleni a gaz ellenek.
  • Rash87
    Most próbáltam ki a játékot,hát többet vártam pöppet:)
    Tuti nem ettől a játéktól fogok szivrohamot kapni :D Már örülök,hogyha ellenféllel találkozok(igaz még elején vok,de csak pár db jött eddig,nem egy Painkiller),de a magyarítás nagyon jó!
  • kolonel
    100%.ig jogos!!Ez nem az übersoldier 2 topik!Így csak mindent összekavarunk.Bocs mindenkitől!
  • czky
    Nagyon szépen köszönöm!
  • hykao #381
    dokumentumok/mygames/yae

a többieknek: kezdem azt hinni, hogy rossz topikba írkáltok... ez a játék már a harmadik peccsnél jár...
  • kolonel
    Hát akkor várunk és reménykedünk.Ha van patch talán játszunk majd.De az biztosan 1-2 hónap vagy több.
  • Empty
    471 Mega. Nos egy kicsit utána jártam és idézek:-hát akkor jobb ha megvárod hozzá a patch-et, mert elég erőteljessen a c++ vagy visual c# ban irodhatott és nagyon úgy tünik, hogy sz*r programkönyvtárt linkelt be a #700 attributum hiba miatt gondolom- Tán lehet megoldás lesz majd az első patch! De van egy "jó" hírem a DEMO körülbelül 10Kb/s-al tölthető mindössze odaátról!
  • deestroy
    DEMO mekkora?
  • deestroy
    biztos csak a magyar videókártyákat nem szereti a progi
  • kolonel
    Minden ruszki web-en csak daemon 4.09.01-et kér hozzá és kész.Szépen megköszönik a letöltők -vagyis ott fut a game.Akkor mi ez a 3D-s hiba nálunk?
  • czky
    Srácok!
    A savegamék hol vannak? Mert sehol nem lelem őket. Van egy sevegames könyvtár, de az tök üres.
    Valami ötlet?
  • Empty
    Radeon X800GTO 256Mb PCI Jó akkor számomra!? Nálad megy amúgy? Tipped? Szevasz!