814
-
runner78 #453 nem, pedig aztán kétszer is kiprobáltam.
Lefut a magyaritas telepitö, majd a játék ugyanugy angol. A menü is.
Amugy a játék az angol RELOADED verzió... -
#452 Hogy érted, hogy nem csinál semmit? A menü sem lett magyar? -
#451 Óriási ziccer ment kárba ezzel a játékkal, pedig már nagyon vártam...
Jó atmoszféra, hangulatos,kommunizmus 1000-el, korrekt egyedi Intro...
De minden jó addig tart, míg el nem indul maga az eksön....
2007 nyarán Soldier of Fortune 2 -s grafikával kijönni nagy bátorság...
A fizika az úgy ahogy, de minden más...
Hitbox nuku... van a 2 lövéses ellen, van a 3 lövéses és így tovább...
Meg az a tény hogy nincs futás... bah!
Tényleg nagyon sajnálom -
#450 Van 90 giga helyem azon a partición, a virtuális memóris is be van állítva, ez nekem sem segített. De nem csak mi ketten küszködünk ezzel a problémával, úgyhogy kíváncsi leszek miért van. -
runner78 #449 HEHE, én is igy jártam...tegnap szenvedtem vele.
Lejebb irták, hogy több virtuális memória, meg ahova installálva lett ott legyen sok hely...
Megtettem, de semmi eredmény
A hivatalos honlapon, egy Sound patch van...
-
#448 Nekem is ez volt a hiba. Fogalmam nincs mi lehet, tegnapi délutánom ráment, de semmire nem jutottam. Várok valami patchet. -
runner78 #447 Na emberek, én installáltam, rátetettem a magyaritást...
Intro van, betöltésnél rögtön egy hiba ablak...Ignore, tovább tölt.
Alul egy csik 98%-nál error..OK..kilép.
Sehogyse birtam ott továbbjutni.
Jah és semmi sem magyar, nem csinál semmit a magyaritás, ... a játék angol verzió.
Uninstall...magyaritás nélkül is ugyanugy 98%-nál error a exe-ben...kilép.
Ötlet? -
#446 Kösz!!,így már minden tiszta.
Ennyire azért nem volt egyértelmű a történet,de részeket értettem belőle:)
Amúgy elolvastam szinte minden cetlit,meg mindent,de nem nagyon mélyültem el bennük.
Az átvezetők meg nekem nem tetszenek,attól függetlenül tényleg egyediek.
Amilyen korban játszódik a játék,ahhoz pont jó,csak én jobban szeretem a másfajtább átvezető animokat.
Ezek után tölthetem le,azaz"vehetem meg:D" az Instinct c. játékot.
Ehhez képest mennyivel jobb v. rosszabb?
/S te tudsz oroszul,azért mennek most ált. az orosz játékok fordításai?/ -
#445 Na megnéztem. A magyarítás majdnem teljesen kompatibilis az angol verzióval, egyedül a menüben van egy-két furcsaság. A hosszú "Í" betű és a kisbetűk tekintetében, ami abból ered, hogy más karakterkészletet raktak az angol verzióba.
Egyébként az angol hangok szörnyűek! A kolhozban az öreg usánkás madár alá egy kb. 20 éves csóka angol hangja került, a filmhíradóban harsogó öreg orosz tudós hangja nem kevésbé oda nem illő...
Viszont az angol verzió cetlijei érdekesebbek...(már ami a papírdarabokat illeti, mert magukat a kézírásokat elhagyták pl.)
Érdekes módon a régi mentéseim nélkül nem akart elindulni ez az új angol verzió (ami egyébként ugyanakkora méretű, mint a korábbi orosz), megállt a buli az elején a YOU ARE EMPTY felirattal...de ahogy alápakoltam a korábbi verzió mentéseit, egyből elindult (igaz, ekkor meg a karakterek lettek krikszkrakszok a menüben, de amint felraktam a magyarírást, ez megoldódott...) -
#444 Szerintem az átvezető render videók nagyon is faszák. Elég egyedire sikerültek. Ráadásul szöveg nélkül is érthetőek, és szerves részei a történetnek...
Ha nem érted a történetet, akkor nem olvastad elég figyelmesen el a cetliket, és nézted a moziban a filmhíradót!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az átvezető videókban - kivéve az elsőt és a legutolsót - a TERVEZŐ életének alakulását követhetjük nyomon (gyerekkortól egészen a komplexumba integrálásig), és azt, hogy milyen események következtében jutott el az emberek kontrollálására képes, pszichikai és fizikai változásokat sugárzás útján előidéző komplexum megtervezéséhez...
Az első átvezetőben mi, azaz a főhős épp egy átlagos reggele indul, ami aztán korántsem átlagossá válik, amint a város teljesen "megbolondul", egy autó elüt minket... majd a kórházban indul a történet... A játék alatt begyűjtésre kerülő dokumentumok alapján egyértelművé válik - de legfőképpen a filmszínházban levetítésre kerülő filmhíradó megtekintése után -, hogy mi is történt a várossal, miért halt meg majdnem mindenki, és az életbenmaradottak pedig miért változtak szörnyeteggé...
Az egyik átvezetőben épp azt látjuk amint mi azaz a főhős mögött a tervező épp átadja a terveket SZTÁLINNAK, aki áldását adja a kísérletre...(amire elkészül a komplexum persze Sztálin már nem élhet, hisz a történet valamikor '59-60-ban játszódik)...és a tervezővel a komplexumban lefolytatott csevegés után, miután beülünk a gépezet ülésébe, a játék végén az utolsó végjáték-videóban időben ugyanide érkezünk vissza, amikor is megváltoztatjuk a jövőt - megöljük a tervezőt, így a komplexum sosem épül meg, és a történelem a mi általunk is ismert módon alakul...(Sztálin meghal, jön Hruscsov, majd Gorbacsovval a peresztrojka és a glasznoszty, a Szovjetunió összeomlik, Jelcin, Putyin...)...persze sajnos olyan áron, hogy mi sem valószínű, hogy túléljük, hisz még láthatjuk, ahogy a biztonsági szolgálat emberei ránk ugranak és agyba-főbe vernek...
A RELOADED verzió egyébként angol, megnézem, hogy a magyarítás kompatibilis-e vele. -
Spaceghost #443 Srácok! Nálam elsőre elindult. De ne bánkódjon az akinél nem indult el mert ritka szar játék. Dögunalmas már az első pillanatoktól fogva. És ez később se lesz másképp. Sajnos ez nem jó játék. -
ricsa008 #442 ez jó hír itt az utcsó hsz-ek kezfték elvenni a kedvem a letöltésétől -
Rusy #441 hoppá, harmadjára megint megált a logó után 2x elindult
:D -
ricsa008 #440 Fixed-exe-t nem próbálta senki? -
Rusy #439 ez amikor a logó után lefagy, nekem csak a magyarítás feltétele után csinálja ha nem rakom fel tökéletesen megy -
#438 Nincs ötletem,sajna! -
#437 Azzal se müködött :( És nem csak nekem, másnak sem...
Beszívtam... -
#436 Nforce-n ezt írják:
"I had the same problem starting it, I changed the startup.exe to windows 2000 compatibility mode and it now seems to work okay." -
#435 Torrenten ezt írták! -
#434 Nekem nem vált be! -
#433 Nincs mit! Legközelebb kattints a "válasz erre" feliratra! -
ricsa008 #432 neked szólt köszi az infót -
#431 Ha nekem szólt a hsz, akkor igen a reloaded verzióról beszélek! -
ricsa008 #430 már a Reloades verziot mondod? -
#429 Akinek telepités után nem indul a játék hanem csak egy fekete kép jön be a játék cimével, akkor nyomjon ö-t, majd megint ö-t és már megy is! -
tzsoltika #428 kösz, de maradok a torrentnél, mert romániából nem lehet sms-t küldeni -
ricsa008 #427 wanadoo.netipar.hu -
tzsoltika #426 ez hol van? mert ha reloaded akkor van hozzá crack is :) -
ricsa008 #425 Reloaded verzio fenn van wanadoo-n
már töltöm is -
#424 3 óra próbálkozás után sem indul a játék. Most már nekem is azt csinálja, hogy csak megjelenik a You are empty logó, és semmi...
Ha valaki tudja a megoldást, hogy miért nem megy, az legyen szíves jelezni. -
#423 Engem nemszeret ez a game minden mentésnél jön hibaüzi de attól tudom még folytatni aztán hirtelen jön még1 amitől kilép a game.
Már idegesítő mert minden pályát kb 3szor csinálok meg mire átenged a következő részre!
Napkitörések okozzák a dolgokat lol ezt ők se gondolják komolyan :D -
#422 Tényleg, ez eszembe sem jutott. :)
Amúgy szerintem megértettem volna Caps Lock nélkül is. -
#421 VAN HOMOSITÁS HOZZÁ!! -
#420 A Reloaded verzió is orosz? Amúgy nagyon örülök, hogy feltörték, mert akkor lehet, hogy feltörik a többit is (Intinct, Death To Spies,stb)! -
#419 Játék telepítve , crackelem, stb... Mikor vége van a nyitóvideónak, bejön valami ablak. Ignore-ra kattintva bejött a képernyő ahol töltötte a pályát, de 99%-nál megállt, és valami microsoft c++ runtime error jelent meg
Az újraindítás segített csak.
Mi lehet a gáz? -
#418 Lehet, hogy csak a StarForce-nak kellett a sok szemét, amit esetleg sikerült azóta lebeszélni az akadékoskodásról. Leginkább így tudom elképzelni. -
#417 Végigvittem. Egynek nem volt rossz.Nekem tetszett.
De ritkán látni ilyen rossz átvezető animációkat.
Hykao: Ahogy már más is mondta..csak csatlakozni tudok...,mert én sem értem a történetet,pedig végig is vittem :P
Gondolom a játék végén mondja el az a csávó h mivan.. de azt is oroszul.
Csak nagy vonalakban tudom,de a lényeget nem igazán... főleg a végét.
Nah mind1,jó volt. -
#416 Köszi!
Amúgy ez miért csak 1.7 giga míg az orosz verzió tudtommal 4 giga? -
Hellsing47 #415 Minimum
# System : Windows 2000/XP;
# Processor : 2.4 GHz;
#Memory : 512 MB;
# Video card : class GeForce FX 5600 or ATI 9600 with 128 MB RAM;
# Audio-karta;
# Hard drive : 2.5 GB free space.
Recommended
# System : Windows 2000/XP;