You Are Empty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Empty
Na igen! Elindulna de az exéje hibát észlel! Nálad is?/ÜS2/

Valóban.Most már nem kéri a netet és fut szépen.Most jön le a Instinct is.De remélem elég tapasztalatot gyûjtöttem már ha majd telepíteni kell.
Viszont az Übersoldier 2 még a meghajtók lehúzása nélkül sem indul.Még nem is nagyon találok tippeket a fórumokban.De ugye ez itt az Empty fóruma."Davaj"
hykao
Új játék indításánál gyakorta dob hibát ez is, meg az INSTINCT is...szerencsére új játékot nem túl sûrûn indít az ember...(nálam netkapcsolattól függetlenül dobta a hibát)
IGEN!!!!Ez kellett.Patch és hun. fel és nyomás!!Viszont az elsõ pálya betöltésnél állandóan error.Még egy óra kínlódás,míg rájöttem csak akkor fut ha neten vagyok,különben mindig error.és kilép.Valamilyen kapcsolatra hivatkozik hogy az nincs meg.Vagy ez nálad is így megy?No de az a lényeg hogy így fut a progi.Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
hykao
Azon el kell indulnia. Esetleg próbáld felrakni a legújabb drivert.
ATI Radeon 9600
hykao
Hát milyen videokártyád van?
Köszi a bíztatást!Már több ideje próbálkozom mint amennyi lenne az egész végigjátszása!És ez az elsõ hibaüzenet:CG Error:Anussupported GL extension was required to perform this operation--vajon nem a videókártya nem mükszik rendesen?Valami tipp esetleg?
hykao
Próbálgasd csak. Elõfordul, hogy hibával kiugrik eleinte, de ha már lesz mentésed, akkor ez a hibajelenség már nem nagyon jön elõ...
...s ha közben elcsüggednél, hörpints csak le egy kis "gázirovánnájá vodát", és máris a kedélyállapot feljavul, s kívánatossá válik a munka! 😊))
Csuhai G
Ez már drága! <#sir>

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

3.2 Gb maradt.
hykao
Mennyi üres hely maradt azon a meghajtón, amire telepítetted a játékot (telepítés után)?
Bocs.Mégsem az mds lehet a hibás,mert akkor gondolom be sem indulna a játék.Elkapkodtam az elõbbi írást...Valami futtatási hiba lesz.Tudjátok milyen érzés amikor órákig kínlódik az ember.Sajnos nem megy és kész.Szerencsés akinek sikerült!!
Elnézést mindenkitõl :egy kis regény:miután a kábeleket lehúztam a meghajtókról a játék beindult!!!!De aztán: CG Error:Anussupported GL extension was required to perform this operation. - És egy újabb üzenet - Error:runtime error😛rogram c:/program files /1c/you are empty/you_are_empty_exe. R6025 pure virtual function call.Meg azt is írja:Visual C++Runtime Library.Nesze neked!Mi ez?Vajon nem az a baj hogy amikor leszedtem a játékot kitömörítés után volt egy mini rar.Miután sokat kínlódtam az elindítással véletlenül az eredetileg 5 kb-os mds-t felülírta 39kb-os mds-re?Ezt olvassa be most a daemon
tools.Pedig ugyanúgy látható,telepíthetõ a game.Ha ez lenne a hiba nagyon el vagyok keseredve mert napokig töltöttem és
most fuccs az egész...Patchet is kiszedtem.Valaki segítsen ha tud.
Empty
Az eszközkezelõ csak Windowsban tilt tehát nem ér semmit. Ugyan úgy az SF Nightmare is hatástalan. BIOS-os letiltás a megoldás abban az esetben ha az optikaiak IDE csatolásúak a winchester pedig SATA csatolású ez esetben elég ez a mûvelet, hogy életet lehelj a You are empty-be. Nekem bevállt tökéletesen.<#eljen>

AntiHero
Vagy ne rakd fel a patchet😊 Mert nekem egyszer csak úgy indult el.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Köszi a segítséget,valószínüleg nincs más hátra-de a hajamat is kitépem ha úgy sem megy majd!
AntiHero
TÉPD KI A KÁBELEKET!

Az eszközkezelõben is letiltottam már.
De a starforce nightmare-val már megtettem.Vagy mást is állítsak be rajta?
AntiHero
húzd le az optikai meghajtót! (DVD or CD-ROM)

Sziasztok!Letöltöttem a játékot,szenvedek vele de nem indul.Daemon 4.09 van,starforce nightmare van patch van - de mégsem indul...Valaki tudna segíteni hogy még mit tehetnék?Hálás köszönetem!!!
AntiHero
<#eljen><#duma><#taps><#idiota>

hykao
Hát, majd kiderül, ha valaki letölti. 😊
igen
de a mérete miatt gondoltam, hogy ezen már nincsen

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

hykao
Letölthetõ változatra is létezik Starforce védelem.
hykao
Errõl nem tudok semmit.
grebber
Elég valószinû hogy ohne SF. Remélem hamarosan lesz crack is!

Next PC upgrade: 2022

1.5 giga
lehet azon már nincsen rajta a starforce? :-o

Empty
De a játék ugyanaz lehet nem Hykao? Meg tán magyar oldalakon is akkor fönnt lesz elõbb utóbb, nem? Amúgy az Übersoldier 2-rõl mit tudsz? Minap letöltöttem egy orosz játékot de nem indult mert hibát észlelt az EXE, Létezhet, hogy az ÜS2 volt valójában?

hykao
A játék letölthetõ verziója megvásárolható a GAMERSGATE oldalon!
Gondolom ez angol nyelvû verzió lehet, kíváncsi lennék valamiben más-e, mint az orosz.
Empty
Sziasztok. Nos nálam sem indult a game optikai meghajtó lehúzás nélkül, és az eszközkezelõben a letiltás sem hozott eredményt. De elindult végül is. A BIOS-ban kell letiltani az IDE-s dolgokat tehát az optikai meghajtókat ez SATA rendszernél megy csak tehát ha a winyó ezen van. Így is a meghajtókat tiltja le de az SF védelem így nem ugat a dologba. Bocs ha komplikáltnak tûnik, nem az. Egyszerûbb mint lehúzogatni szerintem.

hmm..érdekes...még amikor feltepeitettem a játékot akkor felraktam rá a peccset..most újra felraktam rá és már feltelepül a magyaraitás 😊
Kössz

hykao
A telepítõ a reg fájlból nézi ki a játék fõkönyvtárát, ill. az alapján, hogy hol van a játék indítófájlja.
Mi volt a telepítési útvonal nálad, peccset felraktad-e, és mi a játék indítófájljának neve?

Más: további képek a magyarításról
végre..köszi szépen 😊
de nekem nem akarja elfogadni a telepitõ a játék fõkönyvtárát 😞

czky
<#worship>

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

reaper4
<#eljen>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

hykao
hykao
Valószínûleg valami kodek hiányod van.
Hali.
Haladok a játékban, csak egyet nem értek;miért ír ki error hibaüzenetet, amikor videot akar lejátszani?
Help!
Csá nem válaszoltam multkor mer szar volt a netem. Elvileg a héten kapom meg a játékot ha érdekel még akkor dobj egy mailt az [email protected] ra.
hykao
Mivel az INSTINCT fordítását már elkezdtük a Szmerty Spionám elõtt, így az kerül befejezésre mindenekelõtt (a YAE fordítás vége után)...a többit meg majd meglátjuk. Szmerty Spionámot még feltenni sem volt idõm (Paragraf 78 meg el sem indul...), de Piedon már belekukkantott, és megállapította, hogy a betûkészletet tartalmazó képfájl nem szokványos kódolású...ha ezt nem sikerül ki-be kódolni, akkor úgy tûnik ékezetek kilõve benne...
grebber
Hogyan tervezed mi lesz a magyarítás menete?
Insinct,Death to Spies,utánna Paragraph 78 vagy ezt nem fogod,neadj isten Sobr Soldier??

Next PC upgrade: 2022

AntiHero
Csudás... Remélem már a héten kint lesz a magyarítás
Ne az Insticet hanem a Death to Spies magyarisd😊

hykao
nincs, és nem is valószínû, hogy lesz
király!

van már nocd crack, vagy valami olyan ami kikapcsolja a starforce-t mert nem akarom azért szétszedni a gépet

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

hykao
Nos úgy tûnik közös erõvel befejeztük a magyarítást. A játék alatt elhangzó néhány pofázás végül nem kerül feliratozásra, nem sikerült megoldani, de mint korábban jeleztem, ezek nélkül is tökéletesen érthetõ a történet.

A magyarítás a fõ- és játék alatti menü-, a filmszínházban levetítendõ dokumentumfilm-, a játék közben megtalálandó papírfecnik magyarra fordítását, feliratozását, grafikus átalakítását, valamint a metrószerelvényekben lévõ útvonaltérképek korabelire (1958-60) és nagyobb felbonásúra átgrafikázott módosítását fogja tartalmazni.

Köszönet Békássy Csabának és Kromnak a fordításban nyújtott segítségért, Piedonnak az ékezetes nagybetûs karakterekért és a filmfeliratozás idõzítéséért, illetve TSL16bitnek a dokumentumok és a metrótérkép grafikus átalakításáért, a helyszínek neveiért és a kisbetûs ékezetes karakterekért!
(ha valakit kihagytam, kiabáljon!)

Ahogy kész a telepítõ meg minden, adom a linket majd. (max. egy-két nap)
hykao
Persze, maradjon csak cirill betûkkel! 😊 Csak nyelvtani érdekességként hoztam fel. 😊

(korábban egyébként egy kósza pillanatig felmerült bennem a plakátok, propaganda feliratok magyarítása, de aztán gyorsan elvetettem. egyrészt túl hosszadalmas munka lenne, másrészt eredeti cirill betûkkel autentikusabbak)
hykao
Vótmá a 160-as hozzászólásban, de végülis nem ártanak tükrözések. 😊 (itt van mégegy, a hivatalos oldalon: KATT)

Egyébként ez egy nemhivatalos peccs (vagy inkább addon), mely néhány hangot és zenét cserél le.
TSL16b
Át lehetne írni "Az ajtónak támaszkodni tilos!"-ra, csak ugye miért éppen magyarul közölnék ezt a nép hõs és bölcs vezetõi Moszkva lakosságával, szerintem maradjon, így is "értjük". <#smile>