8023
-
XRV #429 A 7 es msn-nél láttam valakinél kézírásos lehetőséget, ... én is feltelepítettem a beta-t de nekem nincs kézírás. Az külön plugin? Honnan lehet leszedni?
Mi a plugin neve? pls
-
#246 , #328
de a legjobb ha a stuff szócskát a lent lévő keresőbe beírod....
-
Mi az a stuff plugin? Mire jó? -

-
Hell! nos, végülis mindent összevetve a 7.0ásról & a stuffplugin adotta lehetőségekről annyit, hogy visszaraktam a 6.2-t... rádobtam a stuff plugint + még handwritert is dobtam bele, úgyhogy majdnem olyan mint a 7.0, csak 6.2be
-
hát sehol nem lehet olvasni sajna, legalább isén kerestem sok helyen....... de ha lenen ujra officce CD-m, frissitenéám honlapomat msn es izébizével -
Köszönöm szépen! Nagyon Hálás vagyok! Ha van még ilyen Neves trükkök, arról szívesen olvasnék! :) Köszi -
·@ezittenaláleszhúzva·0
· ezt nemtom melyik bill. kombinációval lehet elérni a legjobb ha kimásolod..
-
még nem -
Amúgy nem tudja valaki, hogy az MSN7 VÉGLESGES verzió mikor fog megjelenni? -
Az ÉN NEVEMET!! -
De nekem nem jelenik meg a mailcímem zárójelben sem, csak Anicroft vagyok
-
egy voyageres vörös riadó hangjelzés, és kiirta mint mikor valaki megnyit és ir vmit, hogy "Jenő delete vblabal" -
ja igen.... és amúgy hogy jelzett neked a 6.2, hogy valaki törölt a partnerlistájáról?
-
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 
... de akkor is ezt tom' mondani 
-
az rendben, csak asok láma aki meg azt nem tudja, azt hiszi más vagyok, mert másnka adnám ki magamat 

-
értehtő persze... csak ha valaki felvesz a partnerlistájára, akkor úgyis fogja tudni a címedet, mert valamivel felvett.... de ha mégis sikerülne az, hogy ott felül ne írja ki az emailcímet... akkoris, ha a saját listájában a neveden a tulajdonságokra rámegy, akkor kiírja a címedet.....
Visszatérve a törléses bigyóra.. én úgy próbáltam, hogy a másik címemen bejelentkeztem a windows messengerbe... és ott töröltem a jelenlegit.. de semmi... na majd mással még megcsináltatom ezt -
demár láttam ilyen hogy lehet..
-
ezt eltüntetni nem lehet, mivel email alapján azonosít... olyan mint icq-nál a szám... muszáj ott lennie -
láttam régen, hogy valakinek igy nézett ki:
igynézett ki:
Címzett: Név<[email protected]>
eredeti:
Címzett: Név<[email protected]>
-
nah nekem mondom , az kell
amit feketével kihuztam :P -
de :D -
de zárójelbe nem irja ki tvoábbra is a címet? -
Én például az Eszközök--> Beállítások-ban legfelül van olyan,hogy
"gépelje be a mások számára megjelenítendő nevét" oda van nekem például írva hogy AniCroft, és csak ezzel jelenek meg, és nem mailcímmel.
-
az az eltávolítás szöveg nem jelent semmit se...msn6.2 be egy bizonyos idő után írja ki, mikor a partner kb 5 6 percig nem ir semmit se.... de a 7 betában még ez sem tökéletes
a törlés nemtom a 7-essel működik, de a 6.2 esben műűködöt nekem jelzett -
nemaz hanem az hogy itt amit kisatíroztam feketével, ne a valódi, hanem egy másik cimet irjon ki, vagy ne is írjon ki semmit se...vagyis az enyémet, ne a másét.....azt akarom hogy mások ne lássákk igy az én cimemet....remélem érthető:)
-
azt asszem úgy, hogy partnerek>>partnerek karbantartása>>partnerek megjelenítése -
amúgy úgy van beállítva mint ahogy lennt leírta vki.... Ja igen, és az működik, hogyha valaki töröl a listájáról, akkor jelez nekem? Ha igen, akkor hogy jelez? mert próbálgattam, de semmi
Előre is köszi...
-
Sziasztok! Nemtudjátok, hogy miért írja ki az MSN 7.0ás amire a stuffplugin fel van rakva... hooogy, mikor írok vkivel... és nem írok vele vagy egy pár percig... azt írja, hogy partnerem eltávolítva (pirossal)... ez mit jelent? -
hogyan lehet elrejteni az email cimet, hogy ne irja ki vag ymást irjon ki az azonnali üzeneteknél???????????????
VErry fontoss
-
a te neved legyen aláhúzva, vagy egy partnerneke a neve? -
Ugye a honlapon le van írva, hogy hogyan lehet olyan nevet "alkotni", hogy alá legyen húzva. Mindent úgy csinálok, ahogy le van írva, de aztán kapok egy hibaüzit... -
XRV #397 Oke köszi elmentemoda, de a kezirásos pluginnak mi a neve? -
392 -
TOPIC UP! -
Valaki az én "problémámon" nem tudna segíteni? :O (kicsit lentebb) -
MSN 7.0Beta MAC OS X Skin upgrade!!!
Download
Design by The Unknown. -
ez nem az egyedi partner nevek? mert azt ámogatja a plus, de akkor a fejek, szmájlik a névben nem fognak láccodni -
Látom, hogy nem jön be, ezért így is leírom!
Bal oldalt a menünél ott van,hogy; cool msn name tricks
És amit ott írnak nem működik! Olvastam valami olyasmit, hogy Microsoft letiltja vagy mi, de próbáltam azt a módszert is, amit a honlapon írtak, de úgyse ment... :( :( :( Valamit biztosan rosszul csinálok/csináltam! Köszi a segítséget! ;) -
Sziasztok!!
Felnéztem erre a Mess.be honlapra... És találtam rajta egy érdekes dolgot, csak sajnos én nekem nem sikerűlt, remélem, hogy ti tudtok nekem segíteni!
Erről lenne szó... Hogyan működik?! Köszi a segítséget! ;)