8023
  • littleNorbi
    azért van mert még azzal az illetővel még nem chat-eltél !!!
  • fireball
    hi...nekem olyan problámám van hogy a partnerek neve helyett az e-mail címük ven kiírva...ez mér lehet??????
  • PLackó
    valaki megadná az msn címéét hogy kipróbáljuk?
  • PLackó
    hi.miért van az hogy nem tudok beszélgetni senkivel?a kapcsolat nem jön létre .pedig tűzfal engedi.
  • akyyy
    Töröld le, és telepísd fel ujra, csak figyelmes légy a telepítőjével mert becsapós
  • flashX
    msn plus suxxx, telerakta szar ikonokkal a gépem
  • littleNorbi
    Próbáld kikapcsolni a Work Offline-t.
  • Beniboy
    Bocsi visszaolvastam nekem is a tűzfal cseszekedett

• Beniboy
    hy nekem a 6.2 es verzió-nál nem enged csatlakozni ezt írja ki

amikor a sugóra kattintottam akkor egy webhelyet hozott ki és ott azt írta ki hogy minden jól működik.
  • AMD Boss
    Melyik a legújabb verzió ?
  • zsomborm
    meg minden, nekem egykse müködik, pedig ujrainditottam az msn-t
  • zsomborm
    hi, ez a Over-sized Display Pictures hogy müködik? nekem nem lett nagy, akkor is nagy lesz, ha másnak nincs stuff plugin?
  • zsomborm
    oké, köszi, és Boccs!
  • akyyy
    és gecc, #311
  • akyyy
    igen magyar mindkettő
  • zsomborm
    és a 7.0-hoz a plust honnan szethetem le? ja és magyar? az msn 7.0 meg a plus? köszi
  • Pheel
    Új Plus kell neki (szintén beta), de nekem és az ismerőseimnek nincs sok bajunk vele. Egyedül az furcsa, hogy néha indításkor véletlenszerűen rakja be az ember képét a listából, de ha a többit kitörlöd, akkor 1 képből nehéz véletlenül választani :D
  • akyyy
    én is érzem hogy BEta, elég sokat fagyaskodik meg mindi gmikor kilépek vagy bezárok vmit kiírja hogy hiba történt az egyik naplózott file elmentésekor xml..blah
  • zsomborm
    msn 7.0 jól müködik nektek? nem lehet "érezni" hogy beta? ahhoz jó a régi plus is, (ami 3 napja tölöttem le msgplus.net-röl?
  • akyyy
    Mire jó a csomagok az msn 7-ben? hmhm?
  • akyyy
    Sajnos azt nem leltem benne, amivel kijelzi ha valaki megnyit minket d enem ír :(
  • akyyy
    Stuff-Plugin msn 7.0 BETA-hoz!!!

Nah megleltem és letöltötem, és kipróbáltam az MSN7.0 hoz a Stuff Plugin BETA-ját. Sajnos jött is üzenet az msntől hogy ez meg ez nem működik, meg helyre akar állítani néhány dolgot., de én csak lemégséztem és működik.

Auto-Talkers: Sajnos nem tom most se mire jó, aki tudja, ossza meg

CD/DP Stealer: igen, működik ez is, lehet lopkodnia képeket , nyehehe

Over-sized Display Pictures: szép, nagy képeket lehet betenni 'kisképnek'

Valami Hotmail Inbox: nemtom de nem is érdekel :)

Message when uses closes: ez is működik, kiírja hogy XY kilépett a beszélgetésből :D

ezen kívül tom a Alert when someone deletes you, mert ez risztás ha valaki töröl.
    és az 5 limites szabad szmájli eltüntetése. Sajnos a többire nem jöttem rá. ahogy látom, két uj dolog is belekerült:
    Polygamy (Clone Messenger) (msn7)
    illetve Use Google for searching(msn7)

Letöltés:
    [URL=http://www.stuffplug.com/SPNGMSN7.zip]http://www.stuffplug.com/SPNGMSN7.zip[/URL]]]

A kód és egyéb dolgokat ugyanugy kell, mint a többihez.

• akyyy
    Halihó, Stuff Plugin Beta, most szedtem le, még tesztelem, reggelre adok egy kis jelentést, hogy mi a változás meg ilyenek...mindenesetrea képeket le tudom lopni :P
  • akyyy
    sajnos msnen csak 'helyi hálón' megy a mikrofonos beszélgetés. ha olyan az internet szolgáltatód akkor próbáld meg... szerencsére nekem olyan
  • szaja
    addig nem, csak akkor, ha neki is fenn van
  • akyyy
    igen.
  • zsomborm
    akkor ha felrakok pl egy mátrixos sound plugnit, akkor nemfogja hallani a másik illetö, amig neki fel nincs feltelepitve?
  • szaja
    Letiltja a tűzfal, vagy a router
  • BaziJoe
    Sziasztok mért van az,hogy msn-en keresztül tudok fájlt küldeni és fogadni, viszont beszélgetni mikrofonon nem?
  • szaja
    Akinek megvan ez a StuffPlug progi, küldje el nekem mailbel plz, mert ha za oldalról akarom letölteni, mindig azt írja ki, hogy a lap nem jeleníthető meg. THX

[email protected]
  • Johnyy
    vagy alkalmazásmegosztás.. msn plusz...
  • akyyy
    246-os hozzászólás
  • szaja
    Szevasztok! Van lehetőség arra, hogy valakinem letöltsük a megjelenített képét annélkül, hogy megosztaná velünk?
  • akyyy
    az csak akkor működik ha az illetőnek is megvan ugyanaz a hang plugin, vagy/és a saját beszúrt hangod is 8ráadásul ugyanott, ugyanazon a helyen kel lennnie. ha pl neked a C:\pistika.wav -helyen van a hang, akkor neki is ot kell lennie. ha viszont neked a g:\soft\msn\egyeb\hagnok\pistike.wav helény van, akkor az illető kényleten lesz beszereltetni egy másik vinyót :)
  • zsomborm
    Hello! a pluginok virusosak? jól müködnek? hang plugnit akarok felrakni, mi a véleményetek róluk?
  • akyyy
    Itt a többi is
  • akyyy
    Valamit igen írnak a Stuff Pluginról:
    Laziness RELOADED
    Sounds like your "Plugin" is turning into "Yet another patch/loader," with all these features that can be found in something like the JNRZ7 Loader, Mess Patch, or A Patch. You might eventually implement these features? Heh! A typical developer indeed - if you're already lazy now, you're not going to do them later... Published By þ§¥Kø_K1Ðð - December 21 3:25 AM

Let me just elaborate on that :P
    I didn't drop features just because I'm lazy,
    Actually I dropped features because I'm out of time:
    Tomorrow I have a christmas prom from school (whoo, me in tuxedo :P)
    Two days after that I'm leaving to france to the Messenger Plus! meeting, and my parents have planned a holiday.
    After that holiday (which will last so somewhere in januari), I have a LANParty with afew friends, and AFTER that I have a little piece of my holiday left...
    My curent goal is to reach my deadline of februari the first, including the beta testing and translating...

After the first release I WILL keep working on it, I've done that on version 1, and I will do so on version 2.
    And I'm not "already" lazy, I've done a hell of a lot for this plugin, and I've been working on it for more than a month, so i have the right to be lazy now :P

Anyway, for all the people that where going to miss the ignore feature, It's done...
    A beta-tester kept moaning about it, so I decided to give it a try and do it within an hour, and it worked ;)

I hope that cleared up...
    Bye,
    TB
  • akyyy
    ez csak a plus
  • akyyy
    http://download.msgplus.net/files/beta78416DF11/MsgPlus-340Beta.exe

Ennek kell lennie, legalább is régebben ezt linkeltem be, talán még él, ha nem akkor elküldöm, privibe ment msn cím.
  • paynes
    akyyy Áttudnád küldeni vagy betudnád linkelni az MSN 7.0 Bétát?
    Az a helyzet hogy én nem nagyon tudok angolul:(
    A barátnőmnek is angol de én egy napig kerestem és csak az angolt találtam :(
    A segítséget előre is köszönöm!