8023
-
azért van mert még azzal az illetővel még nem chat-eltél !!! -
hi...nekem olyan problámám van hogy a partnerek neve helyett az e-mail címük ven kiírva...ez mér lehet?????? -
valaki megadná az msn címéét hogy kipróbáljuk? -
hi.miért van az hogy nem tudok beszélgetni senkivel?a kapcsolat nem jön létre .pedig tűzfal engedi. -
Töröld le, és telepísd fel ujra, csak figyelmes légy a telepítőjével mert becsapós
-
flashX #344 msn plus suxxx, telerakta szar ikonokkal a gépem -
Próbáld kikapcsolni a Work Offline-t. -
Bocsi visszaolvastam nekem is a tűzfal cseszekedett
-
hy nekem a 6.2 es verzió-nál nem enged csatlakozni ezt írja ki
amikor a sugóra kattintottam akkor egy webhelyet hozott ki és ott azt írta ki hogy minden jól működik.
-
Melyik a legújabb verzió ? -
meg minden, nekem egykse müködik, pedig ujrainditottam az msn-t
-
hi, ez a Over-sized Display Pictures hogy müködik? nekem nem lett nagy, akkor is nagy lesz, ha másnak nincs stuff plugin? -
oké, köszi, és Boccs! -
és gecc, #311 -
igen magyar mindkettő -
és a 7.0-hoz a plust honnan szethetem le? ja és magyar? az msn 7.0 meg a plus? köszi -
Új Plus kell neki (szintén beta), de nekem és az ismerőseimnek nincs sok bajunk vele. Egyedül az furcsa, hogy néha indításkor véletlenszerűen rakja be az ember képét a listából, de ha a többit kitörlöd, akkor 1 képből nehéz véletlenül választani :D -
én is érzem hogy BEta, elég sokat fagyaskodik meg mindi gmikor kilépek vagy bezárok vmit kiírja hogy hiba történt az egyik naplózott file elmentésekor xml..blah -
msn 7.0 jól müködik nektek? nem lehet "érezni" hogy beta? ahhoz jó a régi plus is, (ami 3 napja tölöttem le msgplus.net-röl? -
Mire jó a csomagok az msn 7-ben? hmhm? -
Sajnos azt nem leltem benne, amivel kijelzi ha valaki megnyit minket d enem ír :(
-
Stuff-Plugin msn 7.0 BETA-hoz!!!
Nah megleltem és letöltötem, és kipróbáltam az MSN7.0 hoz a Stuff Plugin BETA-ját. Sajnos jött is üzenet az msntől hogy ez meg ez nem működik, meg helyre akar állítani néhány dolgot., de én csak lemégséztem és működik.
Auto-Talkers: Sajnos nem tom most se mire jó, aki tudja, ossza meg
CD/DP Stealer: igen, működik ez is, lehet lopkodnia képeket , nyehehe
Over-sized Display Pictures: szép, nagy képeket lehet betenni 'kisképnek'
Valami Hotmail Inbox: nemtom de nem is érdekel :)
Message when uses closes: ez is működik, kiírja hogy XY kilépett a beszélgetésből :D
ezen kívül tom a Alert when someone deletes you, mert ez risztás ha valaki töröl.
és az 5 limites szabad szmájli eltüntetése. Sajnos a többire nem jöttem rá. ahogy látom, két uj dolog is belekerült:
Polygamy (Clone Messenger) (msn7)
illetve Use Google for searching(msn7)
Letöltés:
[URL=http://www.stuffplug.com/SPNGMSN7.zip]http://www.stuffplug.com/SPNGMSN7.zip[/URL]]]
A kód és egyéb dolgokat ugyanugy kell, mint a többihez.
-
Halihó, Stuff Plugin Beta, most szedtem le, még tesztelem, reggelre adok egy kis jelentést, hogy mi a változás meg ilyenek...mindenesetrea képeket le tudom lopni :P -
sajnos msnen csak 'helyi hálón' megy a mikrofonos beszélgetés. ha olyan az internet szolgáltatód akkor próbáld meg... szerencsére nekem olyan -
szaja #325 addig nem, csak akkor, ha neki is fenn van -
igen. -
akkor ha felrakok pl egy mátrixos sound plugnit, akkor nemfogja hallani a másik illetö, amig neki fel nincs feltelepitve? -
szaja #322 Letiltja a tűzfal, vagy a router -
Sziasztok mért van az,hogy msn-en keresztül tudok fájlt küldeni és fogadni, viszont beszélgetni mikrofonon nem? -
szaja #320 Akinek megvan ez a StuffPlug progi, küldje el nekem mailbel plz, mert ha za oldalról akarom letölteni, mindig azt írja ki, hogy a lap nem jeleníthető meg. THX
[email protected] -
vagy alkalmazásmegosztás.. msn plusz... -
246-os hozzászólás -
szaja #317 Szevasztok! Van lehetőség arra, hogy valakinem letöltsük a megjelenített képét annélkül, hogy megosztaná velünk? -
az csak akkor működik ha az illetőnek is megvan ugyanaz a hang plugin, vagy/és a saját beszúrt hangod is 8ráadásul ugyanott, ugyanazon a helyen kel lennnie. ha pl neked a C:\pistika.wav -helyen van a hang, akkor neki is ot kell lennie. ha viszont neked a g:\soft\msn\egyeb\hagnok\pistike.wav helény van, akkor az illető kényleten lesz beszereltetni egy másik vinyót :) -
Hello! a pluginok virusosak? jól müködnek? hang plugnit akarok felrakni, mi a véleményetek róluk? -
Itt a többi is -
Valamit igen írnak a Stuff Pluginról:
Laziness RELOADED
Sounds like your "Plugin" is turning into "Yet another patch/loader," with all these features that can be found in something like the JNRZ7 Loader, Mess Patch, or A Patch. You might eventually implement these features? Heh! A typical developer indeed - if you're already lazy now, you're not going to do them later... Published By þ§¥Kø_K1Ðð - December 21 3:25 AM
Let me just elaborate on that :P
I didn't drop features just because I'm lazy,
Actually I dropped features because I'm out of time:
Tomorrow I have a christmas prom from school (whoo, me in tuxedo :P)
Two days after that I'm leaving to france to the Messenger Plus! meeting, and my parents have planned a holiday.
After that holiday (which will last so somewhere in januari), I have a LANParty with afew friends, and AFTER that I have a little piece of my holiday left...
My curent goal is to reach my deadline of februari the first, including the beta testing and translating...
After the first release I WILL keep working on it, I've done that on version 1, and I will do so on version 2.
And I'm not "already" lazy, I've done a hell of a lot for this plugin, and I've been working on it for more than a month, so i have the right to be lazy now :P
Anyway, for all the people that where going to miss the ignore feature, It's done...
A beta-tester kept moaning about it, so I decided to give it a try and do it within an hour, and it worked ;)
I hope that cleared up...
Bye,
TB -
ez csak a plus 

-
http://download.msgplus.net/files/beta78416DF11/MsgPlus-340Beta.exe
Ennek kell lennie, legalább is régebben ezt linkeltem be, talán még él, ha nem akkor elküldöm, privibe ment msn cím. -
akyyy Áttudnád küldeni vagy betudnád linkelni az MSN 7.0 Bétát?
Az a helyzet hogy én nem nagyon tudok angolul:(
A barátnőmnek is angol de én egy napig kerestem és csak az angolt találtam :(
A segítséget előre is köszönöm!