8023
-
flashX #509 Az de már kezdek megőrülni -
hmmm... érdekes:) -
flashX #507 Ja és a kikapcsolás gomb megnyomása után a start menüben nincs kikapcsolás gomb. -
flashX #506 Nagy problémám van.
Már a vezérlőpultban sem tok belépni a felhasználókhoz, ha még is nincs ott semmi, és ha megnyomom a vissza gombot ez történik:
-
flashX #505 Program ami összefoglalja az msn-t, irc-t, icq-t meg még valamit. -
miaz? -
Atesz22 #503 Szerintem,ha nem akartok küzdeni,probáljátok ki a Trilliant. -
nemtom, nekem jól ment, azt utána leszedtem -
Nekem lenne egy olyan problemam hogy most feltettem a 7.0-as betat de mikor irni akarok vkinek vagy nekem akarnak irni akkor allandoan feljon a windows telepito hogy felakarja rakni az 5.1es msn-t!Valaki segitsen!Elore is kossz! -
flashX #500 direkt nem tékelek be -
flashX #499 Gyorsan vettek vagy megcsinálták a szervert.
-
jaja, tegnap is ment már :) -
flashX #497 Nekem most már megy. -
Na dejó.... többtucatnyi próbálkozás után... 21:59-kor bejött az MSN!!! 
-
lol :D -
hát az msn oldalán, csak ott el van dugva, fel akarja ismerni a területi beálításokból hogy milyet akars, alapból azt töli le lehet anglot
de lehet válrtoztanti rajta
(amugy nemsozltam -
oh
értem -
flashX #492 OSX skin. -
nemtuggya valaki honnan lehet leszedni a magyarnyelvű msn-t? -
ez melyik verzió???
ilyen design-t még nem is láttam :OOO
képzeljétek! nekem beugatott, hogy az én netem szar, és ezért nem tudok bejelentkezni
-
nem tudja valaki az msn rendszer/szerver üzeeltetőjének címét, telefonszámát, e-mailcímét???
szívhezszóló dolgokat mondanék/írnék neki... -
az a baj, hogy UW-s szerverre nem tudok pakolni, de ha adsz egy ftp-t feltöltöm (a kódhoz meg adok cdkódot) -
jaja, nem müxik: \ -
Sziasztok!En most raktam fel a 7.0betat es szeretnek megkerni valakit hogy tegye fel a stuff plugint,mert a lenti link nem mukodik!Elore is nagyon koszonom! -
flashX #485 "Signing in to .NET Messenger Service failed because the service is temporarily unavaible. Please try again later. 800701f7" -
flashX #484 "Sorry we were unable to sign you in to .NET Messenger Service at this time. Please try again later. 80072eff" -
Nyomjátok az 'ismétet' 600x, próba után felmodja, és beenged:D -
flashX #482
-
-
nekem megy, csak nincs fent senki -
Nekem sem megy most -
:o -
flashX #477 ;)
"Sokmindenkinek sok partnere van" -
nekem eddig is ment, most is megy... nálam semmi gond... csak feltűnt hogy a 78 fős listából 4en vannak fent :D -
flashX #475 Váááááááááááá nem megy!
De 6.2 se tok szedni a szerver miatt. -
nem, én amikor szarakodott azonnal feltettem a 6.2-t...azzal ment egy darabig... -
na nekem délelőtt és most ezt írja ki a gané!!! -
flashX #472 Én izs nála láttam
-
hehehe.. 
stuffpluginal loptam jhoonytól
-
eleg szepen beszart