8023
-
flashX #229 én nemtom -
Lehet tudni, hogy mikor jön ki a 7.0 full? -
vagynem.... -
7.0 beta amúgy 6.2... -
cs31 #225 Kösz a segítséget!!!!! Találtam ingyenes oldalt! 

-
cs31 #224 Azon az oldalon azt írja vegyem meg a kódot! Tudsz olyat ahol ingyenesen tudok generálni? -
cs31 #223 Ez fizetős?
-
ahonét letöltötted ott kel beirni a számodat és generál neked -
cs31 #221 A StuffPlug-NG telepítésnél kér valami kódot. Tudnátok segíteni?
-
nem tud valaki erről valamit?
IM2 managger -
szerintem meg csak egy csávesz aki felhuzott valakit, oszt az így akar rajta bosszut álni hogy a ciméről azt mondja virusos:) -
sztem valami adatbázis,, vagy ahova áterjed onnan szedi le a címeket,, min az email virueeee -
Hey, Te mindenkit felveszel? 
De ez a valaki honnan tudja az msn címeket esetleg, remélem hozzám nem jön
-
Melyik a Messenger legújabb verziója ????? -
én felvettem partnernek :D 
de még nem jelentkezett be
-
én es megkáptam ;))) köc!! -
Hallottatok msn vírusról?
Most kaptam egy hírt, akinek msn messengerre van az nagyon vigyázzon!
[email protected] nevű msn tag bejelentkezését ne fogadd el mert ez egy vírus ami megtámadja a pc-det, leformatálja.
Bár ismeretlent én nem szoktam felvenni, és gondolom Ti sem, de azért gondoltam,hogy azért én szólok.
-
Kérdésem a következő: találkozott e már valaki olyna problémával, hogy én be voltam jelentkezve, meg X is, de egymást nem látuk, minth ale lenénk minkét fél részéről tiltva, de amúg ynem......ez hogy lehet? másik msn cimen látni... -
régóta használom 

-
tmate6 #210 Még csak most találtad meg? 

Kb. 1 éve ismerem

-
MSN hátterek, képek és smilyk -
passz.....az igy marad akkor majd még utána nézek -
"nincs benne senki és kapcsolódás szerint vannak csoportosítva !"
tehát nem csoport ! hanem kapcsolódás szerint ! -
Az MSN főablaka, ahola partnerek vannak, ott a feni menüből a "Partnerek", ott a "Csoportok karbantartása>" , majd "Csoport törlése>" és rámész a mobilkészülékesre -
de nincs a kapcsolatok között, mobilos... sztem egyszer behívtak egy nagyobb beszélgetésbe és ott volt vkinek ! -
kérd meg a z illetőt, hogy vegye le a mobiljelzőt -
hogy lehet a mobilkészülékek csoportot kitörölni ? nincs benne senki és kapcsolódás szerint vannak csoportosítva ! -
Operációs renszer hiba tedd fel ujra a rendszert ;) -
VIG0 #201 Hi
Mostanában vmiért nem vált nincs a gépnél üzemmódba a messenger és vált elfoglaltra ha teljes képernyős alkalmazást futtatok.
Mitől lehet ez?
Előre is thx
-
A Windows rendszerben válassza a Start menü Vezérlőpult parancsát, majd kattintson duplán a Felhasználói fiókok elemre.
Kattintson a Speciális lapra, majd a Jelszavak kezelése gombra.
A Tárolt felhasználónevek és jelszavak párbeszédpanelen jelölje ki a Passport.Net\*(Passport) elemet, majd kattintson az Eltávolítás gombra.
.NET Passport-fiókja ettől nem szűnik meg, de a program ezentúl nem jelentkezteti be automatikusan, még akkor sem, ha az MSN Messenger Beállítások párbeszédpaneljének Általános lapján bejelöli az Automatikus bejelentkezés működő internetkapcsolat esetén jelölőnégyzetet.
Kattintson a Bezárás, majd az OK gombra.
-
flashX #199 JAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
StuffPlug-NG: EZt a plugint ismeritek?????? -
úgyérted magadat? -
flashX #196 Heló!
Hogy lehet msn-ből embert kitörölni?(nem kapcsolatra gondolok) -
Azt nem tuggya valaki, hogy ha vannak különböző csoportjaim (pl Család, barátok, kollégák), de én pluszBA(!) azt is szeretnáém hogy legyne egy "elrhető partnerek", ahova automatikuson átteszi az öszses elérhető embert. Ami akor van ha kevés ember van partnernek betéve... -
Andris91 #194 jó a honlapod
. Főleg a hangtorzító király
-
na most tán jó bár ez előfordul -

nálam az van, hogy be vagoyk jelentkezve vannak is páran, de mondjuk ott van X aki nálam nem látható, de igazából be van ő, is nem is vagyok tiltva nála
-
Andris91 #191 végigment a vírusell. és semmi változás
-
Bakker, most már nálam se működik normálisan az msn....... mi van ezzel?