MSN Messenger (.. 7.5)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
de nem értem. inkább egy MSN topik kéne és nem ojan hogy vlm meg külön.. egy MSN topik és minden kérdés oda.. minek kell szétbontani. nemmindegy?:O most van két kistopik mondjuk 10.000 hszel közbe lehetne egy nagy. butaság :C
http://loal.atw.hu
Én WLM Plus 8.5-öt használok de nem tudok a partnerem nevével irni:
pl: / ezekkel a parancsokkal :S
PLS VKI HELP
Logitech G25 tulajos!!
ennyi, nem kell értetlenkedni, tessék elhinni, hisz MS termék a WLM is...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
illetve mást is, de most azt ugyse értenéd meg, akárhogy irnám le, hamár a rendszeridõ megtalálása is ilyen nehezedre esett!
Fogalmam sincs miköze hozzá, de sokaknak ez volt a probléma, egyszer nálam is ez volt a gond!
lehet hogy 2029 van, vagy ilyesmi. fõleg most, hogy óraátállitás volt.
DFTBA ಠ_ಠ
Úgy tûnik, h az az emailcím amivel az msn fiókomat hoztam létre, lejárt. Továbbra is megmarad az msn fiókom vagy meg fog szünni emiatt ez is?
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
megprobáltam kinyomtatni az msn beszélgetéseim,de az uzenetek nem nyomtatodnak csak az hogy ki kuldte kinek meg hogy mikor,az uzik helyén semmi nincs,azt a tiltást fel lehetne oldani valahogy???
A következõ a problémám: van az MSN 7.0.0816, és ezt szeretném használni windows xp alatt. Hogyan lehet ezt megoldani? mivelhogy akárhányszor próbálnék bejelentkezni, kiírja hogy frissíteni akarom e az ujabb verzióra, ha rányomok hogy nem ,akkormeg visszakapom a bejelentkezõ képernyõt. Szal hogy lehet megoldani, hogy normálisan bejelentkezzen? nekem PONT EZ a verzió kéne... elõre is kössz
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ha nem így van, pedig 99%-ban biztos vagyok benne, akkor javítsatok ki.
sima Msn messenger között
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
mentem a beszélgetéseket de én hulye mikor ujratettem a win-t a messagelogot nem irtam ki cdre a fájlok mellé szal msot ha meginyitom akkor a fájlok tele vannak ismeretlen karakterekkel és koztuk akad valahol rendes irás is..
mit lehet ilyenkor csinálni szal hogy ujra normûlisan legyen???
illetve egyes xpken is van akinek ez van felvétel unokatesoméknál is.
DFTBA ಠ_ಠ
Azt szeretném megtudni, hogy az MSN-ben meg lehet-e tudni, hogy valaki mikor jelentkezett be utoljára?
Ha igen, mi a módja vagy mi kell hozzá?
Köszi!