8023
-
mess.be -
XRV #388 Hi!
A 7 es msn-nél láttam valakinél kézírásos lehetőséget, ... én is feltelepítettem a beta-t de nekem nincs kézírás? Az külön plugin? Honnan lehet leszedni? -
én semm tudok jobbat mondani majd egyszer talán jo leszz de mikor az még senki ..................... -
Nem tok rá igazán orvoslatot, mert ezzel én is küzdöttem, de ha beszélgetni akartok akkor használjátok a vetrillot vagy pedig a teamspeak-et... -
Problám lenne az MSN-nel(6.2). Ha valakivel beszélek (hang), akkor teljesen lelassítja a netem, holott a sáveszélességem kb 5%-át veheti el a beszélgetés maximum. 1024-es ADSL-em van amúgy, de több ismerősöm is küzd hasonló gondokkal. (Szintén ADSL-esek) Van köztük Axelero-s és DataNetes is, 512-es és 1024-es is. Javaslat? -
De nekme a 6.2-es van meg! -
csak olyan pluginokat tegyetek fel szerintem msn 7 re amiben megbíztok mert nem mindegyik kompatibilis vele sajnos.. -
stann szerintem mert még beta, vagy valami ilyesmi, én levettem a colornicket és már jó -
ha valaki érdekelne akor msn kapcsolhato
[email protected]
szerintem kapcsolodjuk közösen kell a hangulat
-
http://www.msgplus.net/global.php?lang=ma -
tmate6 #379 6.2esre tudsz Stuff plguinra linket adni vagy ahoz kell a plus is? -
Nekem is ezt csinálja, de ha kiveszek bagy hozzáadok egy partnert, visszaáll a normális állapotába.
Viszont ha ujra törlök, ujra csak az emilcímeket írja ki. Ezt miért csinálja? -
probléma megoldva, csak a colornicket kellet levenni
-
köszi, sikerült, most már csak egy gond van, amiota beállítottam chat közben partnerem email cimét irja ki nem pedig a nevét -
ezt mmásnak is kiirja? mért van ez? idegesít
mindig kiírja ha bezárok egy ablakot...
-
Pontosan mit ír ki mikor rámész a kacsintásra?
A plugin a Betával eléggé vészes, neekm is elég gyéren jön be, szal csak óvatosan.
Működése:
fogod, bekapcsolod a beállításokban néhány funkcióját....amiket én használok azok vannak bejelölve
persze lehet többet is, de én ezeket szeretem. sajnos az egyik vmért nem működik.
-
valaki nem tudja hogy mi lehet a gond? nem játsza le az msn a kacsintásokat amióta feltettem a stuff plugint. egyébként ez hogy müködik, mármint a plugin? hogy lehet partnereim nevét szinezni? kösz -
ok -

-
majd ha tudunk vmit szólunk -
Nem tudja valaki mikor fog kijönni a béta mentes MSN M ? -
jah -
[IMG] [/IMG]
meg olvasgass vissza , pár tapasztalat már született
-
Mi a hátránya ennek a BETA verziónak ? -
MSN BETA 7.0 (magyar)
MSN Plus Betahoz (magyar)
Stuff Plugin Betahoz
Stuff Pluginhoz kódgeneráló -
Honnan szedted le a netről ? -
Hali!
REmélem tudtok segíteni, mert már nagyon idegesít az alábbi dolog:
Routeren keresztül csatlakozunk a netre(ADSL), 3 gép. A helyi hálót nem sikerült összehozni, viszont egyik géppel tudunk hálózati sebességgel küldeni fileokat egymásnak MSN-en(6.2), de a 3.-nak már sehogy, csak nagyon lassan! És az a fura, hogy azon a Gépen is ua. a tűzfal+win van, de kikapcsolt tűzfalnál sem tudunk normálisan másolni! -
animált szmájlik!!!!!!!!! -
bÉta ? -
Nekem nagyon bejön a Messenger 7.0-ás. Bár mégcsak nemrég raktam fel, nem találkoztam hibával. Sztem nagyopn jó, főleg a kézirás hasznos, meg jó poén a kacsintások menüpont ism, a rezgő figyelemfelkeltés is lol :) -
Miért? Nem jó? Pedig úgy kell
-
tévedtem... -
soxor próbáltuk nem sikerül.
na nembaj,felraktuk a teamspeakot ott megdumáltuk :) -
töltsd le a magyar MSN-t... -
Hyper Snake #355 na ezt most angolul !!! -
köszike!!!!!műxik!!!!!!!!!!!!!!yeppppp -
nem azért van
-
azt belehet állítan, felül, hogy a partnerek hogy jelenjenek meg, név szerint, vagy mailcím szerint:)))
Partnerek---> partnerek karbantartása ---> partnerek megjelenítése
Ott nézd meg, állítsd be, és jó lesz
-
Placko! Ilyen nekem is volt soxor, késöbb meg kell próbálni. De lehet a net miatt van. Nemtom. Nekem eccer sikerül, eccer meg nem. -
a 7.0 mikor lesz teljes? köszi!