8023
  • [HUN]PAStheLoD
    mess.be
  • XRV
    Hi!
    A 7 es msn-nél láttam valakinél kézírásos lehetőséget, ... én is feltelepítettem a beta-t de nekem nincs kézírás? Az külön plugin? Honnan lehet leszedni?
  • pistikem1
    én semm tudok jobbat mondani majd egyszer talán jo leszz de mikor az még senki .....................
  • Djtiesto16
    Nem tok rá igazán orvoslatot, mert ezzel én is küzdöttem, de ha beszélgetni akartok akkor használjátok a vetrillot vagy pedig a teamspeak-et...
  • thedriver
    Problám lenne az MSN-nel(6.2). Ha valakivel beszélek (hang), akkor teljesen lelassítja a netem, holott a sáveszélességem kb 5%-át veheti el a beszélgetés maximum. 1024-es ADSL-em van amúgy, de több ismerősöm is küzd hasonló gondokkal. (Szintén ADSL-esek) Van köztük Axelero-s és DataNetes is, 512-es és 1024-es is. Javaslat?
  • Stann
    De nekme a 6.2-es van meg!
  • akyyy
    csak olyan pluginokat tegyetek fel szerintem msn 7 re amiben megbíztok mert nem mindegyik kompatibilis vele sajnos..
  • shevy
    stann szerintem mert még beta, vagy valami ilyesmi, én levettem a colornicket és már jó
  • pistikem1
    ha valaki érdekelne akor msn kapcsolhato
    [email protected]
    szerintem kapcsolodjuk közösen kell a hangulat
  • pistikem1
    http://www.msgplus.net/global.php?lang=ma
  • tmate6
    6.2esre tudsz Stuff plguinra linket adni vagy ahoz kell a plus is?
  • Stann
    Nekem is ezt csinálja, de ha kiveszek bagy hozzáadok egy partnert, visszaáll a normális állapotába.
    Viszont ha ujra törlök, ujra csak az emilcímeket írja ki. Ezt miért csinálja?
  • shevy
    probléma megoldva, csak a colornicket kellet levenni
  • shevy
    köszi, sikerült, most már csak egy gond van, amiota beállítottam chat közben partnerem email cimét irja ki nem pedig a nevét
  • akyyy
    ezt mmásnak is kiirja? mért van ez? idegesít
    mindig kiírja ha bezárok egy ablakot...
  • akyyy
    Pontosan mit ír ki mikor rámész a kacsintásra?
    A plugin a Betával eléggé vészes, neekm is elég gyéren jön be, szal csak óvatosan.
    Működése:
    fogod, bekapcsolod a beállításokban néhány funkcióját....amiket én használok azok vannak bejelölve

persze lehet többet is, de én ezeket szeretem. sajnos az egyik vmért nem működik.
  • shevy
    valaki nem tudja hogy mi lehet a gond? nem játsza le az msn a kacsintásokat amióta feltettem a stuff plugint. egyébként ez hogy müködik, mármint a plugin? hogy lehet partnereim nevét szinezni? kösz
  • littleNorbi
    ok
  • Pheel
  • akyyy
    majd ha tudunk vmit szólunk
  • littleNorbi
    Nem tudja valaki mikor fog kijönni a béta mentes MSN M ?
  • Bandee1987
    jah
  • akyyy
    [IMG][/IMG]

meg olvasgass vissza , pár tapasztalat már született
  • littleNorbi
    Mi a hátránya ennek a BETA verziónak ?
  • akyyy
    MSN BETA 7.0 (magyar)

MSN Plus Betahoz (magyar)

Stuff Plugin Betahoz

Stuff Pluginhoz kódgeneráló
  • littleNorbi
    Honnan szedted le a netről ?
  • Stann
    Hali!

REmélem tudtok segíteni, mert már nagyon idegesít az alábbi dolog:
    Routeren keresztül csatlakozunk a netre(ADSL), 3 gép. A helyi hálót nem sikerült összehozni, viszont egyik géppel tudunk hálózati sebességgel küldeni fileokat egymásnak MSN-en(6.2), de a 3.-nak már sehogy, csak nagyon lassan! És az a fura, hogy azon a Gépen is ua. a tűzfal+win van, de kikapcsolt tűzfalnál sem tudunk normálisan másolni!
  • akyyy
    animált szmájlik!!!!!!!!!
  • littleNorbi
    bÉta ?
  • Bandee1987
    Nekem nagyon bejön a Messenger 7.0-ás. Bár mégcsak nemrég raktam fel, nem találkoztam hibával. Sztem nagyopn jó, főleg a kézirás hasznos, meg jó poén a kacsintások menüpont ism, a rezgő figyelemfelkeltés is lol :)
  • bogyoka
    Miért? Nem jó? Pedig úgy kell
  • littleNorbi
    tévedtem...
  • PLackó
    soxor próbáltuk nem sikerül.
    na nembaj,felraktuk a teamspeakot ott megdumáltuk :)
  • PResident Evil
    töltsd le a magyar MSN-t...
  • Hyper Snake
    na ezt most angolul !!!
  • fireball
    köszike!!!!!műxik!!!!!!!!!!!!!!yeppppp
  • bogyoka
    nem azért van
  • bogyoka
    azt belehet állítan, felül, hogy a partnerek hogy jelenjenek meg, név szerint, vagy mailcím szerint:)))

Partnerek---> partnerek karbantartása ---> partnerek megjelenítése

Ott nézd meg, állítsd be, és jó lesz
  • zsomborm
    Placko! Ilyen nekem is volt soxor, késöbb meg kell próbálni. De lehet a net miatt van. Nemtom. Nekem eccer sikerül, eccer meg nem.
  • zsomborm

a 7.0 mikor lesz teljes? köszi!