8023
  • PResident Evil
  • Match
    na ez vulgáris lesz:
    ez a kurvakibazott májkroszoft hogy dögölne meg egyenként az összes rohadt mocsok mrá teljesen kivagyok idegileg ettől a szar fasz messzendzsertől...
    kiírja hoyg amil adress not verified....hátakurvaannyát bassza meg...
    és sehol nem találom azt a kurva "resend azt a kurva verify emailt" gombot...
    kitöröltem azt a szaros emailt mert ami a microsofttól jön az jó nem lehet...
    bezzeg a rohadt msn.com-on minden faszság csak olyan nem amit használni is lehetneű!
    hogy baszódjon meg az egész kurva májkroszoft!

nem tudjátok hoyg a francba lehet újraküldetni az emailt?
  • HoTDoG
    Egy elég szánalmas visszavágást láthattunk. Mindenestre örülök, hogy megtanultál mondatot szerkeszteni, akár csak ideiglenesen is.
    Azok közül a címek közül nekem mire van szükségem? :)
    Segítek barátom:
    Én írtam:
    "Feltettem az MSN beta 7-et, aztán a hozzá tartozó MSG Plus beta 3.40-et..."
    Szerinted ezek a címek kellenének:
    "na van msn 7.0 betahoz MSN PLUS 3.40 BETA!!!
    Ráadásul magyar, akit érdekel töltse le itt: MsgPlus-340Beta.exe"

Szerintem gondolkodj mielőtt írsz, és ha javasolhatom ne járasd le ennyire magadat... Ja és a 240-esre utalást sem teszel. Mivel csak a plugin címére utalsz.
    Hajrá
  • akyyy
    De hisz én a 240-esre gondoltam a lentebbi cimre, amire neked van szükség.
  • hitman 1911
    én sem találom peddig csak az érdekelt volna
  • HoTDoG
    Júúúj tényleg, IQ? :)
    Nézd már meg mit írtam te bal..fácán... MSG Plus :(
    Nem azt írtam, hogy a plugin nem működik, kis Einsteinkém.
    Totál átnéztem az MSN-t, meg a Plus-t miután feltettem őket, és mindenhol az volt beállítva, hogy jelenítse meg a kacsintásokat, stb, de nem tette, és nem csak nekem nem. Köszi szépen a telepítgetési tanácsokat, de ahhoz talán még van elég IQ-m.
    De ha már az IQ-ról beszélünk:
    "működk mindne csa kell hozá egy kis Iq."
    A mondatot nagy betűvel kezdjük, szoktunk alkalmazni mondatközi írásjeleket, ja és az Iq=IQ. Mellesleg az IQ-hoz hozzátartozik a kúltúráltság, és a műveltség valamilyen szintje. De mint észrevehettük mondatalkotási szokásaidon, nincs túl sok türelmed leírni egy mondatot, ezáltal rengeteg helyesírási hiba keletkezik, amik persze nem csak a türelmetlenség következményei lehetnek. A modorod sem a kúltúráltság legmagasabb szintjét tükrözi, és a hangnemed sem. Satöbbi, stb...
    Azért kösz a segítséget
  • akyyy
    felteszed msn 7.0 beta, magyar verzióját, mert az jó.
    aztán a plugint hozzá, a lentebbi cimről mert az jó hozzá.
    mikor telepíteda a plugint, kérdezni fogja hogy akarod e támogatni, menj hogy nem és nem lesz telefosva a windóz.
    ésa kacsintások meg egyebek csak az fogja észlelni akinek szintét telepítve van az msn 7.0 beta
  • akyyy
    http://www.stuffplug.com/?act=generate
    Itt be kel irnod, amit telepítő kiír Install ID számot.
    aztán Generate gomb és ot a te, egyedki kódot ingyeneses, csak most. vagyis mikor használod. :)
  • hitman 1911
    Te aztán sokat segitesz,hajrá rendi vagy
  • akyyy
    működk mindne csa kell hozá egy kis Iq.
  • HoTDoG
    Feltettem az MSN beta 7-et, aztán a hozzá tartozó MSG Plus beta 3.40-et...
    A kacsintésok nem működtek, és egy "csomagok" nevezetű ikon jelent meg a párbeszédpanelban, ami semmire nem volt jó... Aztán csak úgy tudtam helyrehozni, h az MSN-t, és a Plus-t is letöröltem...
    Ráadásul a Plus beleette magát az Explorerbe, mondjuk ez nem volt nagy gond, mert FireFox-ot használok, meg még kisebb reklámikonok az asztalra, stb...
    Köszi, de inkább nem. A 7-eshez nem tudtok jó kis pluginokat, amiknek nincs szüksége a Plusra?
  • hitman 1911
    Innen töltöttem le a linkröl ami a #246-ban van de ott nem volt semmi validation key
  • akyyy
    a honlapjáról lehet(ahonét valszeg letöltötted)
  • hitman 1911
    thx, de kér vmi. validatio key-t, azt meg honnana rákbol szerezzek?
  • akyyy
    csak ahoz j ó, a 7.0 hoz "még" nem:(
  • hitman 1911
    Sziasztok ez a stuplug jó a 6.2 verzióhoz is?
  • Crem
    http://messenger.msn.com/Beta/Default.aspx
  • Johnyy
    msn.com! keresges! :)
  • Laguna Loire
    Honan tom leszedni a legújjab MSN-t?
  • akyyy
    nem , nálam nem igy volt :C
  • Pheel
    Hülyeség! Akkor egyszerűen kilépteti a régit és belép itt. Valószínűleg nem jó a passod.
  • akyyy
    Máshol be vagy lépve..vagy valaki belépett a neveddel
  • balintka
    Hi!
    Nem enged bejelentkezni azt írja hogy hiba van, próbálja meg később...
    Mi lehet a baj?
  • akyyy
    Hát figy, a legutobbi verzió ezeket tudja, (amikre én rájöttem):

Auto-talkers (fogalmam sincs:) )
    CE/DP Stealer -
    na nekem ez tetszik legjobban. Mások képeit(!) szmájliait lehet lementeni a gépre. sajnos a lementet képek maradnak ugyanolyan kicsik, kivéve ha az illető nem használt valami nagyobb képet pluginnal...[/i]
    Over-Sized Display Pictures - előbb említett képnagyobbítás. A saját képed nem teszi be kicsibe, hanem a tényleges mérete megmarad. Vagyis a csevegőpartner nagyott fog látni...
    Message when uses closes window - ez se rossz. Ha valaki bezárja az ablakot, akkor kiírja, hogy kilépett(XY kilépet a beszélgetésből)...
    Alert when someone deletes you - kiír egy figyelmeztetést, ha valaki törölt minket a listájából(sajnod tiltást nem jelzi:( )...
    Enable window opened notifer - ez a másik kedvencem. Kiírja (úgy mint a bejelentkezésnél) ha valaki megnyitott minket de még nem írt semmit...

azonkívül még tud valamelyik olyat - bár én csak ezeket használtam - szal olyat tud hogy kiírja az üzenetek időpontját, nem csak 5 fejet lehet beszúrni meg stb...

csak kár hogy a 7.0-al még nem kompatibilis.

• Johnyy
    StuffPlugin
  • james-hun
    StuffPlug-NG

Ez milyen plugin akar lenni ..van info rola ?
  • Johnyy
    az x üzit ír be... azt már többen kerestük és nem találtuk meg a pluginban de az 100 hogy nekem valamikor működött, mondjuk én felraktam minden kalózhülyeséget hozzá,,, lehet egy átirat volt... de ha bepipálsz mindent akkor minden műxik.....
  • XRV
    x üzenetet ír helyett azt írja ki hogy mit ír,, pl ha valamit megggondol az illető éss nem írja meg azt te attól látod hogy mit akart (huncut) Meg pl berkasz egy képet és megkérdi hogy eredeti méretben tegye e be?? és ha igen akkor úgy teszi be!

Ezeket a funkciókat milyen néven keressem a sttufplug ng alatt?
  • akyyy
  • akyyy
    na van msn 7.0 betahoz MSN PLUS 3.40 BETA!!!
    Ráadásul magyar, akit érdekel töltse le itt: /MsgPlus-340Beta.exe
    ha info kell, olvasd el ezt: (angol)

és más:
    ezeket hogyan lehet megcsinálni?

azokta a bal odlalon lévő jelzésekre gondolok, de a szines nevek is érdekelnek de szeritnem az vagy saját nevek, vagy eleve a partner neve olyan benne...
  • flashX
    én nekem teccik a 7.0 beta
  • akyyy
  • Johnyy
    jájá, de jóak az a beéta S
  • akyyy
    7.0 beta a legujabb, de a hivatalos a 6.2 még....
  • Johnyy
    "7.0 beta amúgy 6.2..." ez a mondta elég érdekes,,

• Crem
    nem mondod...

• Crem
    http://messenger.msn.com/beta/

Itt a beta .hu
  • akyyy
    megvároma bétát, bár a másik glpre az úgyis teszt gép azon vlt előszor is a plugin, szal arra rámehet a 7.0
  • Johnyy
    az 7.0 nem azponos a 6.2 vel
  • Crem
    ???