6021
Ki lesz a legjobb?
-
#79 nem szabad elfelejteni, hogy megasztárt keresnek, egy személyt aki a tömegeknek is bejön. ilyen szempontból Dér Henrietta van a legjobban összerakva: jól néz ki, jól mozog, jó a hangja, populáris műfajt nyom -
#78 Ügyesek ahhoz nem fér kétség, sajnos a magyar közönséggel vannak gondok, így nehéz feladatuk lesz a versenyzőknek, mert lehet tök profi amit csinálnak, ha a nézők nem értenek hozzá...szevasz :(
Amúgy hogy beszólt a legelején a Presser a nézőknek, tényleg bénán tapsol a magyar 2-4-re, az 1-3 helyett vagy hogy van :))) -
#77 belegondolva butaság valakitől sokféle (mindenféle) stílust számon kérni, ha valaki jazz-énekes ne énekeljen operát vagy popslágert, és viszont... neki ezek a dalok állnak jól, ebben jó. nem nagyon tudok olyan énekest a mai zenei iparban aki minden létező stílusban remekelni tud - nincs rá szükség. Verának ez áll jól - bár lehetett volna tényleg másik dalocskát választani, nekem a fülemben volt az eredeti és így egy picit zavaró volt, hogy nem stimmelt - ez volt a nagy bajom az egész Beatles-fordulóval, pedig jó ötletek voltak benne. -
#76 szabadkai csaj a bőr szerkóban, valami diszkószámot énekelt -
#75 melyikük Henrietta? mit énekelt most?
a gésa legalább tud angolul, és nem olyan a kiejtése mint egy tankönyvnek... -
#74 Én eddig a Schmidt Verának (gitáros lányka) drukkoltam, de sajnos túl ismert számot választott, és kicsit unalmasnak tartom, mindeg ezt az arcát mutatja. -
#73 sztem a gésa volt a legrosszabb
nem nehéz megjósolni, ha a Dér Henrietta így folytatja, ő nyeri -
#72 :(, szeretem tori amost... -
#71 sajna szerintem vagy a gitáros lánykát vagy a gésát küldik haza...
pedig talán a leggyengébb ma a zeneszerző srác volt (aki múlthéten zongorált) -
#70 Nekem most Dér Henrietta produkciója is tetszett. Olah Ibolya előadásáról sajnos lemaradtam. Most igazán nehéz eldönteni, hogy ki volt a leggyengébb, kíváncsi leszek a többség véleményére. -
#69 Schmidt Vera ma nemigazán jött be, sztem kár volt ezt Wet-wet-wet számot választani, a közepén még hibázott is és ügyesen ugrott egyet. -
#68 nem értem miért próbálnak továbbra is angolul énekelni, ha csak nem tudnak angolul?? rém rossz hallani a vacak kiejtésüket... -
#67 Schmidt Barbarának kissé orrhangja volt sztem. Oláh Ibolyka produkciója viszont most az egyszer tetszett -
#66 Igen, most összeszedte magát
-
Madmaxx #65 szerintme meg elég ratyi. Az eredeti fugees sokkal kiralyabb. Viszont Leslie brillirozott! -
#64 A Schmidt Barbara most nagyon jó volt szerintem. -
#63 ki nézi a megasztárt? -
#62 most nézzétek az RTL_t
karaokee és tök jók -
#61 Nem lehet érteni mit beszél -
#60 Edmond nem egy Pitt viszont az egyénisége hengerel:) Bár "kicsit" sokat beszél. Kb nem lehet mellette szóhoz jutni:D -
#59 hát Queen-t még nehezebb lenne P -
#58 Nekem se tetszett, pláne, hogy a Beatles dalokat (főleg az ismertebbeket) nem mindenki tudja tökéletesen elénekelni, még a legnagyobb hírességek sem. -
#57 ez az egyesével kiejtetés eléggé rossz húzás volt, hát még a legutóbbi Bitliszkultusz öregbítés! Nekem nem jött be -
#56 Igen, sajnos elég vontatott, az első döntő alkalmával győztest kellett volna hírdetni, és nem veszteseket gyártani. -
#55 Az izgalmassági "határt" már túllépte a műsor, el kellett volna dönteni, hogy ki nyer. Így már elég vontatott véleményem szerint... -
#54 Lezsíroztad ?!! :DDD -
#53 Oláh Ibolyka nyeri .) -
#52 Most hallottam, hogy a szombati műsorban egyénileg választott dalokat fognak előadni. Igy már biztosan izgalasabb lesz a verseny. -
#51 lol topic lol emberekről lol embereknek... :) -
#50 két szélesszájú kisbéka -
#49 Jól mutatnak egymás mellett! -
#48 -
#47 priv -
#46 Tilla tényleg szörnyen idétlenül vezeti a műsort, Zita meg minden második mondatába belezavarodik. -
#45 na komám látszik hogy atomparaszt vagy már bocsi....pff -
#44 Hova? -
#43 a megasztárba? P
nem szokásom linkelni
de rektam be már a bábu vagyból P -
#42 Honnan tudhatjuk, amíg nem linkelsz be ide magadról egy fotót? :P -
#41 Edmond mint jópasi? P
Hú lehet, hogy én mégse vagyok az? PPP
A hangja tényleg betölti a teret
-
#40 Semmi különös, csak zavarta a zongora. :))