6021
Ki lesz a legjobb?
-
#280 Miért van szükség sztárokra, szeretjük a zenéjüket, semmivel se többek, mint mi, miért aggatunk rájuk ilyen jelzőket? -
#279 Nálam SVera lóg ki egyedül de nem a hangja hanem az egyénisége miatt. -
#278 csomó kiesettnek van már szerződése, és gyakorlatilag mindegyikük megérdemli a saját stílusában -
Borg #277 Én a "tüctüct" is szeretem:) Kicsit elferdítve az értelmét;)
Egy jókis global underground (Digweed, Seaman, Howells!!)ugyanúgy bejön, mint svera. -
#276 Ebben egyetértünk:) Természetesen nekem is tetszik a Vera hangja de nem állna jól neki a "szárság". Bár az idézőjelet akár le is lehetne hagymi mert a mai magyar "szárokkal" szemben bennük van annyi kraft hogy igazi sztárok legyenek. -
Borg #275 Meg is lesz az hidd el. Ez a műsor már csak arról szól, hogy ki nyeri meg.
Ettől még a mujizoli meg a no doubt utánzó csaj is fog lemezt készíteni. -
#274 sztár lehetne... de nem a tömegek sztárja, hanem egy IQ-sabb, intelligensebb réteg sztárja, aki kedveli az emocionális zenét.
a suttyó tömegnek tüctüc kell -
#273 KOZSO -
#272 Akkor nincs értelme a műsornak, szerintem ennek a hat embernek, sőt talán már a kiesettek közül is egy párnak lemezszerződést kellene ajánlani, mindenki megérdemli! -
#271 Ki ítélt a külsőségek alapjén? Engem SVera egyénisége altat nem a külseje. Dagadt sztár meg volt már magyarországon is. -
Borg #270 Nekem pl svera első gitáros számai tetszettek a legjobban. Ott önmaga volt, és nagyon jól csinálta.
De hogy a megasztárságot kinézem e belőle... nemtom. -
#269 Arra, akire a legtöbben szavaznak, egyértelmű. -
#268 nem mindegy? úgyis azon a ~20ezer emberkén múlik aki sms-t küld...
plusz onnantól, hogy ha jól rémlik 15ezer példány az aranylemez... mit vársz? -
#267 oláh bolyka repedtfazék gargalizálása az igazi hungarikum, ez kell a tömegeknek (megasztár lesz, simán) -
#266 Emberek milyen hangra, mire van a magyar közönségnek szüksége? -
#265 Egyetértek, a magyar közizléshez (sajnos) nem áll közel a stílusa.
-
Borg #264 Így van.
Ugyanígy Edmund hangja is max a Las Vegasi stílusú (Tom Jones), amerikai énekesnek lenne jó, de ha ilyen számokat énekel gyomorhangon, mint amiket eddig, az nagyon nem gut... -
#263 Akkor ezzel az erővel Tvera dagadt a Megasztársághoz?! Hééé...nem erről van itt szó, miért a külsőség alapján ítélünk? -
#262 tudod te hogy miről beszélek:) -
#261 van aki nem azért hallgat egy előadót, hogy tomboljon. -
#260 Erröl jut eszembe... Edmond se egy olyan arc aki Magyarországon sztár lehetne. Neki tényleg Las Vegas való:) -
#259 "Várj míg felkel majd a nap!" --> Ibi, Edi, Lacika adja elő a közönség nekiáll őrjöngeni? -
#258 szerintem meg a munkásosztály szimbólikus alakja nem való a képernyőre...:))
jók a nyilatkozatai:
"hát ezt jól elcsesztem..."
"ja, ja, ja..."
-
#257 Aki ha énekel tombol a közönség nem pedig alszik :P -
#256 nem aluljáró... egy jó Indie énekes lenne, csak nálunk nem ismerik ezt a stílust, és ez a műsor nem neki szól... -
#255 Definiálnád az itt jelenlévőknek a Megasztár fogalmát? :) -
#254 Szerintem meg SVerát már rég ki kellett volna szavazni. A műsor címe Megasztár nem pedig Aluljáró énekes :P -
#253 Edmond ugyanezt játsza, és a Soma meg állandóan azzal jön hogy az Svera nyomja ugyanazon a hangon végig az összes dalt...pfff :( -
#252 Hát ez az, jazz dalokhoz lehet, hogy illene a hangja Ibolykának, de egy sima prózai Demjén számnál engem annyira zavar, hogy beletolja a torkába hogy minél rekedtebb legyen. -
#251 stabil 20.000 szavazó :) -
#250 I know... :() -
#249 nagy ám a munkásosztály :) -
#248 Valahogy Ibolya hangja nekem sem tetszik, nem azt mondom, hogy rossz, vagy tehetségtelen, de nem Ő a legjobb. -
#247 Igazad van! oláh iboját minden -nek
-
#246 Tényleg ez az Ibi lány, már a magyar dalokban is raccsol...vagy csak én hallom? Evelyne gyenge volt, a zsűrinek régóta meg vannak a favoritjai (Ibolykát, TVerát nyomják mint állat, Edmond a "nők bálványa" ???) azért a nézők szerintem megint elcseszik, vagy nem!
Szerintem Evelynenek kellene mennie. -
Borg #245 Szerintem Edmundot. (ha rám hallgatnak ;)) -
#244 Lehetséges lenne hogy nem tökéletesek a moderátorok? Sztem nem... Tuti abszolút hallásod van -
#243 Attól tartok, ma Evelyne-t ejtik ki, most nem jól választott, és túl mélyen énekelte ezt a Demjén dalt.
-
Borg #242 Hát, szerintem a népművészeti agyagedény-jel nagyobb bünti ;))) -
#241 Nálam Tóth Vera(első kör)és Ibolya(második kör)volt ma a legjobb. Evelyne sajtból van a holdja meg szörnyű volt.