6021
Ki lesz a legjobb?
-
#200 Hát én nem éreztem az átütő erőt az Ibolyánál.
és kicsit sok a háttérinfó, jobb lenne ha tényleg csak a hangról szólna a müsor. sztem. -
#199 Az biztos, hogy mindannyian nagyon tehetségesek, és nagy dolog hogy eddig eljutottak. Erre nem mindenki képes. -
#198 Ennyire én nem értek hozzá...de nem mindig jó ezt hallgatni, de nem fikázok, ügyes aki bekerült ide mindenki...
Tényleg le a kalappal! -
#197 Egyetértek, nagyon hátrahúzza az "r" betűket. Most egész jó volt Ibolya, de "szakmailag" a felső hangokat jobban kiénekelhetné, folyton visszahúzza a torkába. -
#196 Több nyelvlecke kellene...miért akarnak annyira angolosan énekelni...nagyon gáz a kiejtése az Ibinek :)) -
#195 Pink szám is hatalmas kiváncsi leszek, milyen lesz :) -
#194 Viszont ezek a kihúzott szemek... -
#193 A Leslie dramaturgiailag jó volt, és a tetőpontig szépen vezette a dalt. Jól felépítette. -
#192 Sims...Tycoonszerű :)) -
#191 Izgi játék lehet..)
-
#190 ehh... -
#189 Számítógépes játék is van már belőle...sztárcsináló, ő velük tánctanár, énektanár foglalkozik, és hétvégenként szintén fellépnek...különböző dalokkal... -
#188 Sajnos én sem ismerem, de mint mindent gondolom ezt a műsort is külföldről vették át. A végére én is kíváncsi vagyok, szerintem Evelyne esik ki, kicsit fénytelen volt az előadása. -
#187 RTL II-m nincs, csak sima RTL, na meg az rtl klub:) De valahol én is láttam már külföldi csatornán hasonló műsort! -
#186 Izgalmas lesz a vége...egyébként, ismeritek az RTL II-ön a Fame Academy című műsort, ennek a műsornak szerintem az az alapja...
-
#185 kiváncsi vagyok ki fog kiesni, mind tetszett.
sztem mindenki javult...még a müsorvezető csaj is, bár neki még bőven van hova. -
#184 A refrén nekem sem tetszett, kicsit lecsúszott. -
#183 A zsűri ma nem szapul "annyira"...ez is meglepő :) -
#182 jaaaaa, értem -
#181 de akkor mit mondott a Tilla? valamit mondott, hogy nem ma tudjuk meg.. vagy mire gondolt? -
#180 MÉT? -
#179 Ugye? nagyon jó volt szerintem is a kezdés, de a refrén nem tetszett ahogy énekelte -
#178 Azt megmondják, hogy ki esett ki. -
#177 hát?
-
#176 Ma nem fogják bemondani, hogy ki kapta a legtöbb szavazatot. -
#175 na igen... de nem ma mondják meg, hogy kiesik ki, ugye? -
#174 Gáspár László meglepően jól kezdte a dalt, szerintem ma mindenki jobb, lehet hogy jót tett nekik a két hét kihagyás. -
#173 nem semmi!! jó volt ez is! -
#172 Félek ismét a közönségtől...zeneanalfabéták szavazznak akkor megint meglepetés lesz :(( -
#171 Jó volt A S.Vera, illik hozzá ez a Dido szám. -
#170 Beyonce....borsozik a hátam...jó ez a szám...ügyes a csaj...
-
#169 Nekem is tetszik... -
#168 Hmmm jó volt, bár kicsit a refrén nem tetszett ahogy énekelte, de a szám többi részében nagyon ott volt szerintem -
#167 Egész jó a Feel! -
#166 Na most megy a Dido -
#165 nekem is megy itt a háttérben a tv, nagyjából nézem:) (illetve hallom) mert a gépre figyelek. nem rossz eddig, jaja, kiváncsi vagyok a többiekre -
#164 nah, ki nézi?
eddig nem rossz.. -
#163 váá, Dido...nagyon kiváncsi leszek.
a Győzike dolog engem nem zavar amig hangja is van..már a Gáspár Lacinak, mert Győzikével ebből a szempontból elbánt a természet. -
#162 Ja, és még azt is olvastam, hogy Gáspár László unokatestvére a "Romantikos Győzike" !
-
#161 Ma olvastam a megasztar.hu-n, hogy szombaton két dalt fog mindenki előadni. Sőt, már az is kiszivárgott, hogy S. Vera Didotól, Ibolya pedig Pinktől fog énekelni.