Dream Theater
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

errõl nekem vajon miért a ZZ Top jut az eszembe? :-)
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
az új Dream meg valahogy nem fekszik,mert sehol egy lassú szám,mindenhol csak ordibálás,meg kicsit idióta hangszínek balra-jobbra dobálása,fõleg Rudinál...már amikor hallatszik,és nem nyomják el a többiek...hát,ez nem igazán méltó tizedik lemeznek,de már megszoktam,hogy én "hatalmas" igényeket támasztok nekik a Scenes után...vannak jobbak,és kész...persze ez csak az én véleményem...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
De sajnos csak Pesten lehet kapni. Hammer World üzletbe.
ja, megvettem a Dominici lemezt (4k volt, csesszék meg), nagyon állat (-:
nem kért tõle autogrammot? :)
majd írok én is a Showtime-nak, h igényt tartanék frontkeverési munkára, hátha összejön :-PP
köszi.
praksi: írtam a Showtime-nak, hogy ha lehetséges, akkor igényt tartanék egyre és hát összejött. (:
így lényegesen jobb volt, mert egyrészt közelebb voltam, másrészt nem kellett sorbaállni, harmadrészt meg ingyen volt a koncert. (:
:-O http://www.ashes.hu O-:
amúgy hogy sikerült ilyen sajtós igazolványra szert tenned?
azért annyira nem nagy szám...bár már elég rég nem voltam fotózni nagyobb eseményen, ahhoz képest jók.
és igen, f828-cal...szerencsére volt annyi fény, hogy alap iso értékkel lehetett fényképezni, így nem olyan zajosak a képek...
SONY DSC-F828-cal készültek?
egyelõre ennyire volt erõm, most alvás, mert aaaaaaa.
elõzenekaros képekhez még hozzá senem nyúltam. :C
(a watermarkról nem is beszélve)
ja és geci leszek, beszúrom az összeset.
james és myung aláírása. nagyon rendesek voltak, és mindenkinek aláírtak, még akkor is beálltak a rajongóknak fotóra, mikor a szervezõjük rángatta õket: "Allright, That"s it! It's time to go James!"
egyébként meg fantasztikus koncert volt szvsz.
én minden pillanatát élveztem
a hangosítás szerintem is sux volt, az elején (még amikor felvételrõl ment) gyenge hangerõn tisztára recsegett az a két legszélsõ, magasan, állványon lévõ hangfal csoport.
de a DT-ben nem csalódtam, sõt...
még sose voltam DT koncerten, de ez egyszerûen felejthetetlen volt.
egyébként ez teltház volt? (mert annak tünt)
Képkt!