Dream Theater

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valóban állat! A Gigantouron vettélk fel valszeg. Russel Allan király volt, kedvenc énekesem, Mustain viszont nagyon szar szólót nyomott :S
Nemtom :D

errõl nekem vajon miért a ZZ Top jut az eszembe? :-)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Képek - Petrucci lolzorz XD
van benne az is, de attól még szerintem elég egyedi, meg hát ebben a stílusban nem nagy gáz ha kicsit hasonlít a másikra, fõleg ha PT-rõl van szó...
szacsi
hm

állítólag nagyon pt-s...

:-O http://www.ashes.hu O-:

Király az új Riverside!!!
sziasztok tudom h most hülyének néztek de az nagyon nagyon nagyon nagyot segítene nekem aki tudna 1 meghívót küldeni a bit humen-re aki tudna:[email protected]õre is nagyon szépen köszönöm....sziasztok
HTS s3rg1nh00
izé,a 2703-as hszben kijelentettem az év lemezét...na,akkor most jelentem,a második helyre csúszott vissza,a Paradise Lost után,fõleg a címadó dal hatalmas...
az új Dream meg valahogy nem fekszik,mert sehol egy lassú szám,mindenhol csak ordibálás,meg kicsit idióta hangszínek balra-jobbra dobálása,fõleg Rudinál...már amikor hallatszik,és nem nyomják el a többiek...hát,ez nem igazán méltó tizedik lemeznek,de már megszoktam,hogy én "hatalmas" igényeket támasztok nekik a Scenes után...vannak jobbak,és kész...persze ez csak az én véleményem...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

szacsi
ehehe

amúgy a klip hozza a szokásos 'színvonalat'.

artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

dinomano
uj Dominici siralysag; naggyon-naggyon-naggyon bejön..Vmi illesmit kepzeltem volna el a DT-töl Scenes utan... Nah mindegy... Meghalt a kiraly, éljen a kiraly (raadasul egy régi "kiraly"+Solid Vision) :-P! :-P(legalabbis az en szamomra a DT mááá' sajna "halott" zene)

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

artschi
<#eljen>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

szolszil
Portnoy megköszöni ...

Ash nazg durbatul&#251;k, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatul&#251;k agh burzum-ishi krimpatul.

artschiatwork

szolszil
Azt kell, hogy mondjam, nagyon jó élmény az új album 5.1es hangzásban. Kifejezetten élveztem, ahogy Portnoy körbedobolta a szobát, és érdekes, hogy a centerben LaBrie mellett idõrõl idõre néhány hangszer is megszólal szólóban. Szépek a vallomások a Repentance-ban a szoba négy sarkából, és külön említésre méltó, hogy Portnoy (és ugyebár néha Petrucci) éneke is külön hangfalban szólal meg. Nagyon szép összhatás. Mindenkinek ajánlom!!! Érdemes meghallgatni 5.1ben!!!

<#taps><#taps><#taps>

Ash nazg durbatul&#251;k, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatul&#251;k agh burzum-ishi krimpatul.

hinar
Ma megvettem a Dremi új albumát a (special edition verziót) 3.800,- Ft ért.Nem volt drága, hogy mellé van egy DVD is.
De sajnos csak Pesten lehet kapni. Hammer World üzletbe.

az a Pecsa hibája volt. ha megfigyelted, a színpad mellett volt 2 line array torony, meg a színpad felett még két kompakt láda. jó cucc mindegyik (Meyer Sound), csak rosszul van beállítva, a színpad ELÉ nem jön közvetlen hang, csak a visszhang érkezik oda, azokat meg a mélyládák elnyomják.

Szerintem a Dominici rossz volt. Nem tudtam megkülönböztetni a számaikat, mindegyik ugyanolyan volt.

valaki valahogy rögzítse már valamilyen digitális formába pls!

ja, megvettem a Dominici lemezt (4k volt, csesszék meg), nagyon állat (-:

szolszil
Ma este 22.00-kor a Viva-n a Megawattban interjú a Dream Theater-el és részletek a pesti koncertbõl.

bakker nem! még egy közös fotót se )-:

artschi
váá, komoly :D
nem kért tõle autogrammot? :)

McGrady
dedúva :D
remélem egyszer én is "összefutok" vele :D

Kuss!-magyarázta.

baszki artschi! tesóm most hívott fel, hogy Kecskeméten épp most sétált el mellette Dominici :-)

dinomano
Dominici 2. albuma nagy kiralysag, most is Dominici MP3-file-okat nyüstölök... :-P (... hmm...izé... a fene a digitalis korba! :-P Nem lehet ugy nyüstölni a digitális adatokat, mint régen a jó öreg analog kazit/bakelitet :-P)

artschi
Köszike :)

Bódogat! :D
HBD artschi (-:

Kiráály!

fotók kint, Dream és Dominici
Shock!
dinomano
Jók a képek! (nem rosszmajusagbol mondom), de nem lattam még se fotón se élöben Dominici-t... Hááát, nem fiatal! A SolidVision-ös fiuk a gyerekei lehetnenek... (ök kisérték gondolom...+ha jol lattam..)

Jó képek!

szacsi

hi
koncertbeszámoló nálunk Shock!
képek is hamarost
szolszil
egy pozitív kritika a heavymetal oldalán

<#eljen>

artschiatwork
jóak a képek, csak õk sem fiatalodnak... :)

vazze (-:
majd írok én is a Showtime-nak, h igényt tartanék frontkeverési munkára, hátha összejön :-PP

szacsi
(((:

köszi.

praksi: írtam a Showtime-nak, hogy ha lehetséges, akkor igényt tartanék egyre és hát összejött. (:
így lényegesen jobb volt, mert egyrészt közelebb voltam, másrészt nem kellett sorbaállni, harmadrészt meg ingyen volt a koncert. (:

gratz (-:

amúgy hogy sikerült ilyen sajtós igazolványra szert tenned?

Egyszerûen eszméletlen überaszta istencsászár képek!!! Mintha a színpadra is felmentél volna :D. Mázlista... gratulálok!!!
szacsi
köszi. (:
azért annyira nem nagy szám...bár már elég rég nem voltam fotózni nagyobb eseményen, ahhoz képest jók.
és igen, f828-cal...szerencsére volt annyi fény, hogy alap iso értékkel lehetett fényképezni, így nem olyan zajosak a képek...

iszonyat jó képek
SONY DSC-F828-cal készültek?

szacsi

szacsi
(:

egyelõre ennyire volt erõm, most alvás, mert aaaaaaa.

elõzenekaros képekhez még hozzá senem nyúltam. :C
(a watermarkról nem is beszélve)

ja és geci leszek, beszúrom az összeset.

szolszil
hát nekem már csak ezért is megérte elmenni:

james és myung aláírása. nagyon rendesek voltak, és mindenkinek aláírtak, még akkor is beálltak a rajongóknak fotóra, mikor a szervezõjük rángatta õket: "Allright, That"s it! It's time to go James!"
egyébként meg fantasztikus koncert volt szvsz.
én minden pillanatát élveztem

na én is felépültem a tegnap estébõl. Király volt, még mindig a dalokat dúdolom... fõleg a constant motion-t...

a hangosítás szerintem is sux volt, az elején (még amikor felvételrõl ment) gyenge hangerõn tisztára recsegett az a két legszélsõ, magasan, állványon lévõ hangfal csoport.

de a DT-ben nem csalódtam, sõt...
még sose voltam DT koncerten, de ez egyszerûen felejthetetlen volt.
egyébként ez teltház volt? (mert annak tünt)

Ott elöl brutáljól szólt! Csak volt pár kellemetlen alak, akik miatt kis ideig nem lehetett élvezni a zenét, de aztán elmentek. Szóval jó volt látni õket élõben, jó számok! Az Octavariumot pedig hiányoltam Jordan fingerboard kezdésével... De sebaj!

Képkt!