3060
  • O0D:
    elsimerem hogy képzett zenészek meg nyavalyafranc, de én a lendületet hiányolom a zenéből, de ezt mégegyszer nem akarom ismételni. tisztelni tisztelem őket, hogy ilyen zenével kiemrnek nyílvánosság elé állni :DDDDDDDD
    Dobban és sem szeretem hogy csak nyomatják a 8× zót, monoton, és zavaró.
  • szacsi
    én is csak azt tudom mondani,hogy progresszív.ez a stílus erről szól...és nem hiszem,hogy sok dobost találsz,aki jobb,mint Portnoy...
    jah...és nem véletlen,hogy minden igazi zenész tiszteli őket....

amugy az O.S.I. és a TransAtlantic jó....
  • marsu
    Suzuki Swiftet vennék kizárólag tulajdonostól, csak jó állapotban, 93-94-es évjáratút, max. 600 000 Ft-ig! Válaszát a következő e-mailra várom: [email protected]
  • O0D:
    Azért egy -jó- blackmetal banda dobosát csak nem nyomja le :D
    Nem értettem sosem mit lehet szeretni a DT ben, "mer hogy ebbe van történet" mintha másban nem lenne. " mert ez igényes zene " kinek mi az.. Lágy zenének nem elég megnyugtató, igazi zenének meg nagyon lightos.. nem is elgondolkodtató, nem lehet rá bulizni, legalább az egyiket elvárnám hogy tetszen.
  • Balea
    Akkor nézzétek meg Portnoy bácsi egyik-másik oktató cédéjét (aki nem tudná, ő a dobos). Csak előtte kösse fel mindenki az állát, mert tuti, hogy a padlón köt ki.
    Azt hittem külön veszik fel a riffeket és utána szépen összemixelik... DE NEM! Ez apám úgy lejátsza kapásból, hogy nézek mint a vett malac, hogy milyen ritmusérzéke van...
  • szacsi
    én most nyáron i smegyek.amugy nekunk a sziksz dögríz van dedikálva
  • zakika
    szep trofea
  • artschi
    A tavalyi koncertjükön ott voltam, a 2. sorig jutottam. Szerintem gecijók voltak.
    Plusz van tőlük fénykép és dedikálás is (amiért 3 órát álltam sorba). :))
  • szacsi
    szerintem se durva,sőt,ezt az albumot még az is meghallgatja szívesen,akit nem érdekel az ilyen zene.amugy szerint kurva jol sikerult,hmmm...azok a dallamok ;D
    és az awake is nagyon kiraly,a voices,a silent man,és ott a mirro nomeg a lie a kemény riffekkel....amugy van egy ilyen temaju honlapom,meg van egy klubbunk is
  • zakika
    miert durva? nekem ez tunik a legnyugisabb albumuknak

a metropolis 2000 - live scenes from new york se kutya
  • szacsi
    hahóóó.....
  • szacsi
    nekem az awake a kedvencem,aztan utana a scenes
  • fm
    1 albumot..
  • fm
    igazándiból albumot ismerek tőlük,meg néhány koncertfelvételt,de az a Metropolis Pt2 az a legjobb!! durva "sztori", durva zene, egyszóval Khiráály!
  • szacsi