3060
-
mod #2780 Jegy megvéve. Júni 6. Találkozunk. -
mod #2779 -
#2778 még nem jött ki -.- -
#2777 Eh, látom üresjáratban a forum..ez mutatja; h. nem valami jó az új DT album... Ha jo lenne, most mindenki arról regélne(most jött ki!!!); ehelyett megy az üresjarat... -
#2776 és a fanclubsök? mekkora fordítás már :DDD -
#2775 Azért jordáni Rudess sem pite! :-) -
#2774 mikrofon portnoy és klotyóék... -
speedy493 #2773 ez jó
-
mod #2772 http://webforditas.hu -
#2771 A tendencia sajna nem azt mutatja; de legyen igazad...(én lennék a legboldogabb...)...
Hmm... Gugli-forditó? -
mod #2770 Egy kis vicc:
-
mod #2769 Még nem adták le, honnan tudod? Lehet, hogy a következő albumuk nagyon király lesz! -
#2768 Én hallgatom a régi albumokat, oszt max. szomorkodom magamban; hogy rossz iranyba ment a banda.. :-| Ujabban a DREAMSCAPE-t + VANDEN PLAS-t többre ertekelem mint a dream-et..hiaba koppintasok (igaz, a V.P. nem teljesen...); jobbak mint uj DT sokkal. Amugy a DT tette fel zeneileg a mércét, és ök is adtak le; ugyhogy ök okolhatok a nagy elvarasaimért... :-) -
Dougie #2767 az tök egyértelmű, hogy a régi Dream sokkal jobb, nem kérdés
de nem az Imageshez kell hasonlítani mindent, mert ahhoz képest mind gyengébb -
#2766 en is az régi DT mellett foglalok allast; sajna az ujak a nyomukba sem érnek a régi albumoknak... -
speedy493 #2765 szerintem meg k**va jó az új album. az octa is teccett de ez még jobban. -
#2764 beraktam tegnap meg ma az Images-t hát teljesen lenyűgözött...annyira elvannak kapva az érzések, a szólók, minden összhangban van, sokszor eszembe is jutott hogy az új albumon egyáltalán nem éreztem efféle összhangot, csak valami nyers izét :S bár ízlések és pofonok :) még mindig nem hallgattam eleget... -
#2763 Sokat higultak technikailag a szamok, engem az zavar leginkabb... Meg hát nem szeretem, ha a könnyebb végén fogjak meg a "zenecsinalasi melót" az együttesek... + azt a régi, emelkedett prog. hangzast/érzést sem éreztem az uj albumnal... -
#2762 Eh, sajnos elmentek egy olyan iranyba, ami nekem nagyon nem tetszik...Még szerencse hogy van mas alternativa; keresek mas prog.metal zeneket neten folyamatosan... Talaltam is egy-két nekem valot megint; pl. Redemption is egesz jo... :-)
Uj DT-t annyiban "volt érdemes" hallgatnom, h. megneztem ill. hallgattam hogy mennyit fejlödött a technika. Nem nagyon lehet mar megkülönböztetni a torzitott szologitart a szintitöl. Érdekes, h. mas prog.metal bandak maradnak a régi szintihangzas mellett(régi szinti alatt a DT-re is a '90-es években jellemzö hangzast értem...) -
#2761 na, az extra változat előrendelve a cdpincéből. -
Dougie #2760 szerintem meg Rudess szólói a legjobbak
egy közepes számot jóvá tud varázsolni
az hogy unalmas, az egy képtelenség (bármi, csak nem unalmas)
és hogy csak technika lenne bennünk, hát ez sem igaz egyáltalán
dehát ízlések és pofonok... -
thebluesnote #2759 Szerintem azért ennyire nem gáz, a Presence 1&2 pl. egész jó szvsz.
"Egyedül Rudess+Petrucci szoloi érnek valamit"
Én a Rudess szólókat rohadt unalmasnak tartom, csak technika van bennük, semmi más. -
mod #2758 Igen, sajnos ez már nem ugyanolyan, mint a régiek. Nem az a tipikus Dream. -
#2757 Sajnos ugy kaka az uj DT album, ahogy van (ujfent)..Egyedül Rudess+Petrucci szoloi érnek valamit (+ a basszus alap is okés; de LaBrie helyenkenti Metallica-s "kaffogásai"... eh... Igy en is feleneklem a szamokat, ahogy ő... Tud(na) ö ennel sokkal többet is... :-| ) -
#2756 Sikerült talalnom track-listing-et, ugyhogy nem kell; köci... :-P
1. Broken
2. Thousand Voices
3. Let It Out
4. Butterfly
5. Prophets Of Emptiness
6. Ricochet
7. Rain Maker
8. Sangre De Dios
9. Disconnected
10. Two As One
itten van... -
#2755 A Wendigo albuman hany szám van pontosan? Valaki tud küldeni egy track-listinget? 5 szamuk ingyééé letölthető honlapjukról; és meg akajom venni a "Let it out"-ot, azert kerdezem... Gondolom az összes szám hozza a letölthetö promo-számok szinvonalat... (ugye?)
Belehallgattam uj DT-be... 3 szamot volt idöm végighallgatni..egyik sem valtott ki semmi erzelmet; sajna... :-( -
#2754 magyar posta? sucks. -
Dougie #2753 az usapólótól (cdpince) lehet rendelni interneten, kiszállítják simán -
speedy493 #2752 -
#2751 szombathelyi vagy....? ((:
...sehol...
ha néha jársz pesten, akkor usapolo.hu
vagy koncert előtt lesz ilyen -
speedy493 #2750 nem tudja vki hol lehet jó DT pólót venni Szombathelyen?
köllene a koncertre. -
#2749 Ma belehallgatok én is az albumba, kivancsi leszek... :-) -
mod #2748 Most így, jobban belemerültem az albumba, egész jó, slágeres számok hallhatóak rajta, egyenesen megható egy-pár szám.
(Már várom a dalszövegeket, hogy felrakják végre! Mondjuk érthető a szöveg, de mégis, hogy meglegyen...) -
#2747 Aham...akkor teljesen masmilyenek a szamok az uj albumon?:-O -
#2746 az egy fake album volt... -
#2745 Aham..akkor lehet hogy belehallgatok, anno az insturmental demo-s hallgattam; nem tudom hogy a kész munka mennyiben különbözik attol; valtoztattak-e vagy csak felpakoltak LaBrie hangjat... :-| Az nem tetszett annyira; ugy tünt mint profi mesterek iparosmunkaja amiben már nincsen lélek... :-\ Eh... Scenes utan nekem megszünt a DT, de mindig feltamad bennem a remeny/kivancsisag és belehallgatok az ujakba(mint majd ebbe). -
mod #2744 6/10 -
#2743 nalam 5/10... :/ -
#2742 Eh, nekem még az uj DT-het+Symphony X-hez sem volt szerencsem (marmint meghallgatni); talan jövö het elejere meglesz mindkét album... Miylen az uj DT egy tizes skalan? -
#2741 Hallgassátok meg az új Symphony X albumot, szerintem zsír lett!