3060
-
#2820 (((:
köszi.
praksi: írtam a Showtime-nak, hogy ha lehetséges, akkor igényt tartanék egyre és hát összejött. (:
így lényegesen jobb volt, mert egyrészt közelebb voltam, másrészt nem kellett sorbaállni, harmadrészt meg ingyen volt a koncert. (: -
praksi #2819 gratz (-:
amúgy hogy sikerült ilyen sajtós igazolványra szert tenned? -
AnonymouS #2818 Egyszerűen eszméletlen überaszta istencsászár képek!!! Mintha a színpadra is felmentél volna :D. Mázlista... gratulálok!!! -
#2817 köszi. (:
azért annyira nem nagy szám...bár már elég rég nem voltam fotózni nagyobb eseményen, ahhoz képest jók.
és igen, f828-cal...szerencsére volt annyi fény, hogy alap iso értékkel lehetett fényképezni, így nem olyan zajosak a képek... -
Dougie #2816 iszonyat jó képek
SONY DSC-F828-cal készültek? -
-
#2814 (:
egyelőre ennyire volt erőm, most alvás, mert aaaaaaa.
előzenekaros képekhez még hozzá senem nyúltam. :C
(a watermarkról nem is beszélve)
ja és geci leszek, beszúrom az összeset.
-
#2813 hát nekem már csak ezért is megérte elmenni:
james és myung aláírása. nagyon rendesek voltak, és mindenkinek aláírtak, még akkor is beálltak a rajongóknak fotóra, mikor a szervezőjük rángatta őket: "Allright, That"s it! It's time to go James!"
egyébként meg fantasztikus koncert volt szvsz.
én minden pillanatát élveztem -
speedy493 #2812 na én is felépültem a tegnap estéből. Király volt, még mindig a dalokat dúdolom... főleg a constant motion-t...
a hangosítás szerintem is sux volt, az elején (még amikor felvételről ment) gyenge hangerőn tisztára recsegett az a két legszélső, magasan, állványon lévő hangfal csoport.
de a DT-ben nem csalódtam, sőt...
még sose voltam DT koncerten, de ez egyszerűen felejthetetlen volt.
egyébként ez teltház volt? (mert annak tünt) -
mod #2811 Ott elöl brutáljól szólt! Csak volt pár kellemetlen alak, akik miatt kis ideig nem lehetett élvezni a zenét, de aztán elmentek. Szóval jó volt látni őket élőben, jó számok! Az Octavariumot pedig hiányoltam Jordan fingerboard kezdésével... De sebaj!
Képkt! -
praksi #2810 dettó, sztem nagyon jó számokat válogattak össze.
az a baj a Pecsa hangosításával, h pont a színpad elé nincs irányított hang, csak a visszhangot lehet hallani. -
AnonymouS #2809 Huá! Még mindig cseng a fülem. :D
Szacsi képt! :P
Így elsőre: eszméletlen profi előadás, nagyon jó válogatás, csa kszar hangzás a Pecsában és hatalmas tömeg. -
#2808 nem kell az oda :) -
#2807 tom, azért mondtam. Lehet meetingelni vele :) -
mod #2806 Ahhoz kell szimfónikus zenekar is! -
praksi #2805 MI?????
BAKKKER, ÉN KECSKEMÉTI VAGYOK!!! VÁÁÁÁ -
#2804 Hát igen...
A metro-ért én is a fél karom adnám, de egyébként nem rossz ez igy.
Csakhát rövid.... stúdió verzióban csak 1óra35perc...
-
#2803 nem rossz, de a Metropolis hiányzik... :( -
#2802 Na, ezt olvastam valahol, a tegnapi linzi koncert setlist-je:
Overture 1928 into
Strange Deja Vu
Take The Time
Constant Motion
The Dark Eternal Night
Endless Sacrifice
I Walk Beside You
Surrounded
Panic Attack
Forsaken
Home
---
The Spirit Carries On
As I Am
nyami -
#2801 Pubik, remélem tudjátok, hogy Dominici itt lakik Kecskeméten, a magyar feleségével!!!!!
Egyébként jó koncertet nektek, kár, hogy nem lehetok ott a melóm miatt.
LaBrie-éket puszilom
-
speedy493 #2800 remélem eső nem lesz. zápor esetén amúgy el szokott maradni a koncert?
-
#2799 nem, a közönség és a színpad közti árokban az oda beengedett fotósok az első 15 perc vagy az első 3 szám alatt fotózhatnak...
és ja, vakut nem lehet használni, bár pár okos kolléga, pl a hardrockosok rendszeresen használják...
a közönségnek meg az egész koncert alatt tilos fényképezni. -.- -
mod #2798 Általában úgy szokott lenni, hogy az első szám alatt lehet fotózni, vaku nélkül... Nem? -
AnonymouS #2797 ok :D, de inkább akkor megnézném a képeid itt -
#2796 ((:
ha netán útközben szörnyethalnék, akkor beugorhatsz helyettem, neked úgyis jobb géped van... (: -
AnonymouS #2795 :S sajtós akarok lenni! (pl makaróni :\) -
#2794 a sajtós... :)
fényképezőt bevinni sem szabad, le kell adni a ruhatárban...bár...zsebgépet tán belehet csempészni.
nekem van rendes fotós passem, azzal fogok, viszont elvileg fotózás után, amikor kizavarnak minket az árokból, nekünk is le kell adni a ruhatárban.
amúgy az első 15 percet lehet fotózni. -
AnonymouS #2793 a fotózás szabályai hogy vannak? ki fotózhat? -
#2792 márpedig akkor.
minket, fotósokat 18:45-re rendeltek oda a domincire, a dt-re pedig fél 8-ra!
meg most állítólag este 10-ig lehet csak koncert a városligetben, bár ebből nemtudom mennyi igaz... -
mod #2791 Már alig várom!
Remélem, hogy lesznek azért együtténeklős slágeres nóták is. -
praksi #2790 7-kor még kapunyitás van, nem?
meg melyik az a marha zenekar, aki este 7-kor már zenél.. -
Dougie #2789 Kezdések: Dominici 7-től, Dream 8-tól, jól tudom? -
#2788 Na, megjött az extra verziós új Dream album a CD-pincéből :) -
#2787 http://www.passzio.hu/ én most innen keresgelek zeneket; egesz jó ez a passzio oldal, gondolom ismeritek... Nem is tudtam, h. a korabbi DT enekes Dominicinek van külön bandaja... ez a Khallice egesz jó...sőt, fényévekkel jobb mint a mostani DT...Sajna...(ill. szerencsere :-P) -
#2786 Nekem is onnan van...Diszdobozos extrakiadas... :-P -
#2785 erre igazán büszkék lehettek :P -
praksi #2784 nekem holnap adatbázis rendszerek és formális nyelvek...
irigykedtek, mi? :-P -
#2783 nekem már megvan az új lemez.Kiadó:torrent records. -
#2782 Hehe... ÉN csak peer 2 peer "elörendelesekben" gondolkodom... :-P -
speedy493 #2781 Jegy megvéve. Szabi kikérve. Póló még nincs. Lelkesedés van. szánsájn megrendelve.