3060
-
AnonymouS #2700 Kijött a Symphony X új lemezének promója! Juppí, nemsokára meghallgatom. :D -
speedy493 #2699 most látom erre külön topic van :) -
speedy493 #2698 nemtudjátok, lesz dedikálás? -
#2697 Oké, kiprobalom milyen... :-) Töltöttem Freakey-t, egesz jó... :-P -
#2696 hallgass amplifier-t -
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_progressive_metal_artists
ebböl a listabol csemegézek épp; talaltam pár nekem tetsző zenét...gondolom ti mar ismeritek; de belinkelem, hatha valaki akar nezelödni... -
#2694 Töltöttem (izééé...fúj warez..."szereztem") STRIDE-ot, picit lightos, inkabb prog. rock; de egesz jó; tetszik..egy albumuk van IMAGINE cimmel... -
#2693 Meg hát a pár éve kiadott PUNK COVERS is egesz ahhanyos dolog volt..tingli-tangli pop-szamok punkositva...ahhanyos... :-) -
#2692 Pont azért, amiért koncerten filinges, ha egy metálzenekar eljátszik egy popszámot. -
#2691 Jó ez a K3... Engem is érdekel(ne), h. honnan lehet ezt megszerezni... -
#2690 Nem tudom, csak technikailag erdekelne, hogy mas zenesz hogyan interpretal egy Dream szamot... :-| Csupan kivancsisag... -
#2689 nemtom, ott a link, nézd meg ott :) -
praksi #2688 ez kurvajó! cd-jüket hol lehet megszerezni? -
praksi #2687 a tribute albumok lényegét sose értettem meg; mi a jó abban, h valaki eljátsza más számát, és ezt kiadja lemezen? -
#2686 Tudtok valami jó, hallgatható tribute to Dream Theater albumot? ... -
AnonymouS #2685 wow! a mázlisták!!! -
#2684 ezt olvastátok?
K3 - Jordan Rudess-szal!
[2007-05-04]
Kállai János, a K3-ból mondta lapunknak: "Az a nagy megtiszteltetés érte a K3 zenekart, hogy a 2007 nyarán megjelenő Under A Spell című albumán, nem más, mint Jordan Rudess a Dream Theater billentyűse szerepel!!!!" A csapat weboldala itt található. -
mod #2683 Most fedeztem fel (már megvolt egy ideje) az Octavarium albumról az uccsó számot, az Octavarium-ot. És különösen a vége tetszik, ahonnan kezdődik a gitárszóló, és az azután következő gyönyörű fokozást! Nagyon szép, nagyon meghatott! -
#2682 Az alap elképzelés nem lenne rossz, de kurva szar hangzása van, sok a basszus, gitár alig hallatszik, gitár hangzás is lehetne picit jobb.. Az énekbe nem kéne ez a torzító effekt..mert gondolom nem minden számban ilyen az ének.. Amúgy jó szám lenne.. -
#2681 van ebből még toolos, nine inch nailses és mastodonos is, szóval nem ritka... (: -
#2680 Szerintem is nagyon profi, klasszikus hangszereken lenyomni dream-szamokat... :-| Kell hozzá NAGYON-NAGYON tudni... -
#2679 http://www.mybittorrent.com/info/365489/ -
mod #2678 #2676 -
AnonymouS #2677 nekem megvan, nagyon tetszik, szerintem nagyon profi, érdemes meghallgatni! -
#2676 linkt! -
#2675 Da Capo Players - 2007 - The String Quartet Tribute To Dream Theater -öket ismeri valaki? Klasszikus hangszeres(chello, hegedű) DT... eleg komoly... :-) Régi szamokat dolgoztak fel (klasszikus DT szamok), Pull me under, Lifting shadow of a Dream, Hell's Kitchen, Ytse Jam, Dance of eternity... :-) -
#2674 ok, legyen :) -
#2673 Hát érdekes lett. Elég könnyen emészthető zenécske, elég egyszer meghallgatni és mindent értesz, prog nem sok szorult belé, a Glass prison tényleg rettentően benne van. -
AnonymouS #2672 Igazad lehet, de ne felejtsd hogy a csúcsról csak lefele vezet út :). Nem hiszem hogy el lehet várni, hogy akkora klasszikusokat csináljanak újra és újra. Másrészt még mindig azon a véleményen vagyok, hogy várjuk meg az új albumot, hallgassuk meg jó minőségben, fogadjuk be és utána mondjunk véleményt vagy jelentsük ki hogy végük. Tény, hogy más irányba fordultak már rég, de ezt már 2 albuma láthatjuk, lehet hogy ez az album ennek lesz a kiteljesedése. Hallgassuk meg a többi számot is és utána térjünk vissza erre szerintem :). -
#2671 tudod, a gond az, hogy valahogy nem azt érzem az új számoknál, mint mondjuk anno az Images vagy a Scenes from... albumoknál... valahogy nem az a progresszivitás, eredetiség jön le, mint azoknál az albumoknál. Bár ettől függetlenül valószínűleg megveszem az új CD-jüket, már csak a gyűjtemény miatt is +sajnálom azt is, hogy erre a koncertjükre sem tudok majd elmenni. -
AnonymouS #2670 Nem értek egyet veled, de ezen nem fogunk most vitát nyitni, mert nincs értelme. -
thebluesnote #2669 "Nem tudom mi a bajotok ezekkel a számokkal, ..."
"Én a DT-től azt várom el, hogy összerakott legyen, PROGRESSZÍV, újító, magát nem ismétlő."
Nekem legfőképp az a bajom, hogy az egész egy összelopkodott témákból összehegesztett fércmunkának hangzik, agyatlan reszeléssel kitöltve, hogy meglegyen a kilenc perc. Igazából nem is értem, mit tartasz ezen progresszívnek, ráadásul már maguktól is pofátlanul nyúlnak, az Eternal Night közepe pl. egy az egyben a Dance of Eternity... -
AnonymouS #2668 Nem tudom mi a bajotok ezekkel a számokkal, nekem kevésbé tetszene ha egyszer csak meghallanék egy új DT számot, amit első hallgatás után kívülről fújok. Annyi egyszerű, könnyen fülbemászó zene van, még ebben a műfajban is naponta jönnek ki a lemezek. Én a DT-től azt várom el, hogy összerakott legyen, PROGRESSZÍV, újító, magát nem ismétlő. A Constant Motion valszeg nem a lemez legjobb nótája lesz, ez a Metallicás vonulatot viszi tovább (mint ebben a kritikában is látjuk, ez a 10xMetallica szám, ami az előző lemezen is volt), a The Dark Eternal Night pedig nekem elsőre nagyon fura volt, de már második hallgatásra is nagyon tetszik. Kemény, játékos, humoros és vadi új egyben. LaBrie hangja tökéletes, az utóbbi két évben nyújtotta élete legjobb formáját valaha, csak a felvétel nagyon szar minőségű. Még a hangerő is változik benne, nagyon össze is van tömörítve, elveszik rengeteg részlet emiatt, nem igaz hogy ez nem tűnt fel nektek.
Hallgassátok majd meg a végső lemezt ötször és utána mondjatok kritikát, ne most egykét szar minőségben kikerült szám alapján. Azt meg hogy a DT eladja magát és Metallica majmolást csinál... fasság, erre nem lehet mit mondani. -
praksi #2667 legyen Pain of Gildenlow :-) -
#2666 (((:
lassan lehetne az a neve a posnak, hogy daniel gildenlow project. vagy valami hasonló. -
#2665 arra értettem, hogy xar az új dream szám +még ez is... tudod, kilépett a dobos, Lenin is meghalt és már én sem érzem jól magam... -
#2664 mert még honnan lépett ki a dobos? -
#2663 Na, a Pain Of Salvation-ből is kilépett a dobos... -
#2662 sajnos szinte kizárt, a youtubeos promo videóban is bennevan ez...meg aztán a constant motion senem jobb.... :/ -
#2661 sajnálom, hogy ezt mondom, de ez bazzeg retekszar... bízzunk benne, hogy ez csak egy félresikerült demo, ami kikerült a netre.