3060
-
AnonymouS #2860 Valóban állat! A Gigantouron vettélk fel valszeg. Russel Allan király volt, kedvenc énekesem, Mustain viszont nagyon szar szólót nyomott :S -
Noodlee #2859 Pantera - Cemetery gates DT előadásában, pár vendéggel. Nagyon állat! -
AnonymouS #2858 Nemtom :D
-
praksi #2857
erről nekem vajon miért a ZZ Top jut az eszembe? :-) -
AnonymouS #2856 Képek - Petrucci lolzorz XD -
AnonymouS #2855 van benne az is, de attól még szerintem elég egyedi, meg hát ebben a stílusban nem nagy gáz ha kicsit hasonlít a másikra, főleg ha PT-ről van szó... -
#2854 hm
állítólag nagyon pt-s... -
AnonymouS #2853 Király az új Riverside!!! -
neo668 #2852 sziasztok tudom h most hülyének néztek de az nagyon nagyon nagyon nagyot segítene nekem aki tudna 1 meghívót küldeni a bit humen-re aki tudna:[email protected]őre is nagyon szépen köszönöm....sziasztok -
#2851 izé,a 2703-as hszben kijelentettem az év lemezét...na,akkor most jelentem,a második helyre csúszott vissza,a Paradise Lost után,főleg a címadó dal hatalmas...
az új Dream meg valahogy nem fekszik,mert sehol egy lassú szám,mindenhol csak ordibálás,meg kicsit idióta hangszínek balra-jobbra dobálása,főleg Rudinál...már amikor hallatszik,és nem nyomják el a többiek...hát,ez nem igazán méltó tizedik lemeznek,de már megszoktam,hogy én "hatalmas" igényeket támasztok nekik a Scenes után...vannak jobbak,és kész...persze ez csak az én véleményem... -
#2850 ehehe
amúgy a klip hozza a szokásos 'színvonalat'. -
#2849 Lifting Shadows - Dream Theater könyv -
#2848 Constant Motion videoklip -
#2847 uj Dominici siralysag; naggyon-naggyon-naggyon bejön..Vmi illesmit kepzeltem volna el a DT-töl Scenes utan... Nah mindegy... Meghalt a kiraly, éljen a kiraly (raadasul egy régi "kiraly"+Solid Vision) :-P! :-P(legalabbis az en szamomra a DT mááá' sajna "halott" zene) -
#2846 -
#2845 Portnoy megköszöni ... -
#2844 #2788 -
#2843 Azt kell, hogy mondjam, nagyon jó élmény az új album 5.1es hangzásban. Kifejezetten élveztem, ahogy Portnoy körbedobolta a szobát, és érdekes, hogy a centerben LaBrie mellett időről időre néhány hangszer is megszólal szólóban. Szépek a vallomások a Repentance-ban a szoba négy sarkából, és külön említésre méltó, hogy Portnoy (és ugyebár néha Petrucci) éneke is külön hangfalban szólal meg. Nagyon szép összhatás. Mindenkinek ajánlom!!! Érdemes meghallgatni 5.1ben!!!
-
#2842 Ma megvettem a Dremi új albumát a (special edition verziót) 3.800,- Ft ért.Nem volt drága, hogy mellé van egy DVD is.
De sajnos csak Pesten lehet kapni. Hammer World üzletbe. -
praksi #2841 az a Pecsa hibája volt. ha megfigyelted, a színpad mellett volt 2 line array torony, meg a színpad felett még két kompakt láda. jó cucc mindegyik (Meyer Sound), csak rosszul van beállítva, a színpad ELÉ nem jön közvetlen hang, csak a visszhang érkezik oda, azokat meg a mélyládák elnyomják. -
mod #2840 Szerintem a Dominici rossz volt. Nem tudtam megkülönböztetni a számaikat, mindegyik ugyanolyan volt. -
praksi #2839 valaki valahogy rögzítse már valamilyen digitális formába pls!
ja, megvettem a Dominici lemezt (4k volt, csesszék meg), nagyon állat (-: -
#2838 Ma este 22.00-kor a Viva-n a Megawattban interjú a Dream Theater-el és részletek a pesti koncertből. -
praksi #2837 bakker nem! még egy közös fotót se )-: -
#2836 váá, komoly :D
nem kért tőle autogrammot? :) -
#2835 dedúva :D
remélem egyszer én is "összefutok" vele :D -
praksi #2834 baszki artschi! tesóm most hívott fel, hogy Kecskeméten épp most sétált el mellette Dominici :-) -
#2833 Dominici 2. albuma nagy kiralysag, most is Dominici MP3-file-okat nyüstölök... :-P (... hmm...izé... a fene a digitalis korba! :-P Nem lehet ugy nyüstölni a digitális adatokat, mint régen a jó öreg analog kazit/bakelitet :-P) -
#2832 Köszike :) -
AnonymouS #2831 Bódogat! :D -
praksi #2830 HBD artschi (-: -
mod #2829 Kiráály!
[SAJNÁLJA, HOGY RUDESS-RŐL CSAK 2 KÉP VAN] -
Faffy #2828 fotók kint, Dream és Dominici
Shock! -
#2827 Jók a képek! (nem rosszmajusagbol mondom), de nem lattam még se fotón se élöben Dominici-t... Hááát, nem fiatal! A SolidVision-ös fiuk a gyerekei lehetnenek... (ök kisérték gondolom...+ha jol lattam..) -
mod #2826 Jó képek! -
#2825 dominici -
Faffy #2824 hi
koncertbeszámoló nálunk Shock!
képek is hamarost -
#2823 egy pozitív kritika a heavymetal oldalán
-
#2822 jóak a képek, csak ők sem fiatalodnak... :) -
praksi #2821 vazze (-:
majd írok én is a Showtime-nak, h igényt tartanék frontkeverési munkára, hátha összejön :-PP