3060
  • AnonymouS
    Teljesen egyetértek, én már jó ideje nem folyok bele itt a vitákba, mert úgy gondolom, hogy egy fórumon akárki akármit ír, azt saját véleménynek kell venni. Azonban itt a legtöbben tényként közölnek mindent, amik egy egyébként messzemenően szubjektív kijelentések. (akinek nem inge ne vegye magára...)

A két új szám alapján szerintem követik az általuk kijelölt utat, amin minden alkalommal megújulnak, új témákat, stílusokat hoznak be és utat törnek a sok önmagát vagy rosszabb esetben mást utánzó zenekarok között (engem totál lenyűgözött mind a kettő). Számomra pl a Symphony X utolsó albuma az utóbbi évek legélvezetesebb albumai között volt, de amikor először végighallgattam, csalódtam, mert nem tartlamaz semmi újat, egy új ötletet sem, csak a régi sémákat veszi elő újra meg újra és csiszolja őket. Nem mondom hogy baj, csak egy ilyen alapfeltevés után, szvsz, már közük sem lehet a DT nagyságához, ami a progresszív rock legfontosabb szereplője.

Egyébként én nem olvasom el ezt a kritikát, ahogy az előző lemeznél sem tettem. Én majd kialakítom a saját véleményem.
  • edios
    "If Systematic Chaos helped them to partially lose the cult band tag, then Black Clouds & Silver Linings with surely take them to the next level."

Úgy legyen.
  • hollolevente
    Nem tetszik ez a fórum, mert alapvetően szerintem megalapozatlanul írkálnak ide össze vissza és 1 fő thread megy állandóan: a fikázás.

Mindenesetre itt egy teljes kritika a teljes lemezről, JP fórumról letiltották:
    http://levprog.blogspot.com/2009/04/black-clouds-silver-linings-track-by.html
  • HTS s3rg1nh00
    hát,számomra az elmúlt 3 Dream lemezen kb.annyi jó ötlet volt,mint egyetlen számban a Symphony X Paradise Lost lemezéről:)
  • edios
    Mondjuk az utóbbi 2, de főleg az utolsó nem tette túl magasra a lécet. Mármint annak, aki dallamos zenére vágyik, nem pedig szürke metálra. És azért DT-re általában nem a szürkeség a jellemző.

Remélem mostani albumban ismét lesznek ötletes számok. (Octavarium, Stream of Consciousness és In the name of God nem régi számok, aztán mégis klasszikusok lettek, szóval van esély:) )
  • HTS s3rg1nh00
    *album
  • HTS s3rg1nh00
    hát...vannak a fülemet sértő hangszínek,meg elég fantáziátlan szólók,amik a végtelenségbe futnak,de összességében úgy néz ki,2002 óta ez lesz a legjobb
  • artschi
    Nem osztom a véleményed, szerintem nem rosszabbak, mint az előző albumnál, sőt a 2. szám kifejezetten tetszik.
  • HTS s3rg1nh00
    a 2 új szám büntet....

mármint olyan szarok
    addig kéne elsóznom a megvett jegyet,amíg van olyan,aki nem hallotta
  • AnonymouS
    ÁÁÁÁ, TRANSATLANTIC FLIES AGAIN!!!
    Must-have LTE drágaság...

Valamint két új DT szám... hupszi - Nem akarom lelőni magamnak de úgysem állom meg :S
  • artschiatwork
    Előzenekar a Dream előtt:
    CYNIC
  • HTS s3rg1nh00
    Black Clouds and Silver Linings,avagy a 10.a sorban
  • HTS s3rg1nh00
    mégvalami:
    http://www.youtube.com/watch?v=Vh9iwA5NFX0
    a srácok felvették az új albumot,jöhet a keverés-de már most ígéretesebbnek tűnik,mint az elmúlt 3 lemez együtt
  • praksi
    yep, megyek én is :-)
  • artschi
    afaszomészerda... :-/
  • AnonymouS
    végre végre végre nem pecsa!
  • szolszil
    Július 1 - Sportaréna
    Tour Dates

én ott leszek
  • praksi
    anyám nehezen viseli az improvizációs zenét, az LTE első albumán pedig van egy kb fél órás imprós szám :-D
  • HTS s3rg1nh00
    viszont...így az ünnep végén
    meggyaláztad?:D!
    mellesleg,ha valaki lemaradt volna:Hungarian Skies(végre működik megint,bár lehet eddig is működött,csak én nem találtam:))
  • praksi
    Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

(fadíszítés közben beraktam egy Liquid Tension Experiment CD-t, amire anyám közölte hogy meggyaláztam a karácsony szellemét :-S )
  • Slayerboy
    Hátte nem vagy normális... Scenes az egyik legjobb album..
  • szolszil
    Megszereztem a Chaos in Motion DVD-ket. Hát mit mondhatnék....... csodálatos!!!!!!!!! A Schmedley Wilcox hátborzongató!
    Majdnem akkora élmény mint a tavalyelőtti koncert a PeCsában!

• badalac
    Gyerkek, egy kis több lelkesedést, mondjatok már véleményeket erről a nem midnennapi zenekarról! :D

• HTS s3rg1nh00
    eltűnt a Hungarian Skies...már a .net sem jön be
  • Noodlee
  • artschi
    [épp most hallgatja az albumot sokadjára]
  • praksi
    Scenes from.. ?
  • gercse
    még nem igazán hallgattam végig őket, de nekem bejönnek
  • Noodlee
    Awake utániak szerintem már elég gyengék...
  • gercse
    Most nem rég kezdtem el hallgatni a bandát, hát eszméletlen milyen jól nyomják, már beszereztem pár albumot, eddig egyikben sem hallottam rossz számot :)

+fav
  • Metalmilitiakid
    Na én is nézelődtem melyik bandának van fóruma vhogy éreztem itt talállak, öröm hallani hogy néha negatív kritikát is hallok tőled (vagyis 2 oldal visszaolvasása alatt csak azt ) , én meg előralátóan le se szedtem a S Chaos t meg a shit et maradok jó régiknél !
  • szacsi
    átmenetileg - http://hs.notwo.org
  • szacsi
    öhm, lejárt a tárhelyes szerződés, költözik az oldal, csak elég lassan megy. (:
  • artschiatwork
    köcce :)
  • HTS s3rg1nh00
    1.hová tűnt a HS?
    2.BSZN Artschi:)
  • szacsi
    aaa, sztem mar kiegtek sajnos.

ja, es osszel jon a szokasos dvd is, ha meg valakit erdekel (en mar unom).
  • HTS s3rg1nh00
    vagy még vagy 5öt...akkor lehet lenne 1-2 JÓ új ötletük..
  • artschi
    remek... csúszhatnának picit vele. Mondjuk jövő nyárig.
  • szacsi
    nyar vegen megint mennek a studioba... :/
  • doodoroma
    Akkor jó!