3060
-
AnonymouS #2940 Teljesen egyetértek, én már jó ideje nem folyok bele itt a vitákba, mert úgy gondolom, hogy egy fórumon akárki akármit ír, azt saját véleménynek kell venni. Azonban itt a legtöbben tényként közölnek mindent, amik egy egyébként messzemenően szubjektív kijelentések. (akinek nem inge ne vegye magára...)
A két új szám alapján szerintem követik az általuk kijelölt utat, amin minden alkalommal megújulnak, új témákat, stílusokat hoznak be és utat törnek a sok önmagát vagy rosszabb esetben mást utánzó zenekarok között (engem totál lenyűgözött mind a kettő). Számomra pl a Symphony X utolsó albuma az utóbbi évek legélvezetesebb albumai között volt, de amikor először végighallgattam, csalódtam, mert nem tartlamaz semmi újat, egy új ötletet sem, csak a régi sémákat veszi elő újra meg újra és csiszolja őket. Nem mondom hogy baj, csak egy ilyen alapfeltevés után, szvsz, már közük sem lehet a DT nagyságához, ami a progresszív rock legfontosabb szereplője.
Egyébként én nem olvasom el ezt a kritikát, ahogy az előző lemeznél sem tettem. Én majd kialakítom a saját véleményem. -
"If Systematic Chaos helped them to partially lose the cult band tag, then Black Clouds & Silver Linings with surely take them to the next level."
Úgy legyen. -
hollolevente #2938 Nem tetszik ez a fórum, mert alapvetően szerintem megalapozatlanul írkálnak ide össze vissza és 1 fő thread megy állandóan: a fikázás.
Mindenesetre itt egy teljes kritika a teljes lemezről, JP fórumról letiltották:
http://levprog.blogspot.com/2009/04/black-clouds-silver-linings-track-by.html -
hát,számomra az elmúlt 3 Dream lemezen kb.annyi jó ötlet volt,mint egyetlen számban a Symphony X Paradise Lost lemezéről:) -
Mondjuk az utóbbi 2, de főleg az utolsó nem tette túl magasra a lécet. Mármint annak, aki dallamos zenére vágyik, nem pedig szürke metálra. És azért DT-re általában nem a szürkeség a jellemző.
Remélem mostani albumban ismét lesznek ötletes számok. (Octavarium, Stream of Consciousness és In the name of God nem régi számok, aztán mégis klasszikusok lettek, szóval van esély:) ) -
*album -
hát...vannak a fülemet sértő hangszínek,meg elég fantáziátlan szólók,amik a végtelenségbe futnak,de összességében úgy néz ki,2002 óta ez lesz a legjobb
-
Nem osztom a véleményed, szerintem nem rosszabbak, mint az előző albumnál, sőt a 2. szám kifejezetten tetszik. -
a 2 új szám büntet....
mármint olyan szarok
addig kéne elsóznom a megvett jegyet,amíg van olyan,aki nem hallotta
-
AnonymouS #2931 ÁÁÁÁ, TRANSATLANTIC FLIES AGAIN!!!
Must-have LTE drágaság...
Valamint két új DT szám... hupszi - Nem akarom lelőni magamnak de úgysem állom meg :S -
Előzenekar a Dream előtt:
CYNIC -
Black Clouds and Silver Linings,avagy a 10.a sorban -
mégvalami:
http://www.youtube.com/watch?v=Vh9iwA5NFX0
a srácok felvették az új albumot,jöhet a keverés-de már most ígéretesebbnek tűnik,mint az elmúlt 3 lemez együtt
-
praksi #2927 yep, megyek én is :-) -
afaszomészerda... :-/ -
AnonymouS #2925 végre végre végre nem pecsa! -
Július 1 - Sportaréna
Tour Dates

én ott leszek -
praksi #2923 anyám nehezen viseli az improvizációs zenét, az LTE első albumán pedig van egy kb fél órás imprós szám :-D -
viszont...így az ünnep végén
meggyaláztad?:D!
mellesleg,ha valaki lemaradt volna:Hungarian Skies(végre működik megint,bár lehet eddig is működött,csak én nem találtam:)) -
praksi #2921 Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
(fadíszítés közben beraktam egy Liquid Tension Experiment CD-t, amire anyám közölte hogy meggyaláztam a karácsony szellemét :-S ) -
Hátte nem vagy normális... Scenes az egyik legjobb album.. -
Megszereztem a Chaos in Motion DVD-ket. Hát mit mondhatnék....... csodálatos!!!!!!!!! A Schmedley Wilcox hátborzongató!
Majdnem akkora élmény mint a tavalyelőtti koncert a PeCsában!

-
badalac #2918 Gyerkek, egy kis több lelkesedést, mondjatok már véleményeket erről a nem midnennapi zenekarról! :D
-
eltűnt a Hungarian Skies...már a .net sem jön be
-
Noodlee #2916
-
[épp most hallgatja az albumot sokadjára] -
praksi #2914 Scenes from.. ?
-
még nem igazán hallgattam végig őket, de nekem bejönnek -
Noodlee #2912 Awake utániak szerintem már elég gyengék... -
Most nem rég kezdtem el hallgatni a bandát, hát eszméletlen milyen jól nyomják, már beszereztem pár albumot, eddig egyikben sem hallottam rossz számot :)
+fav -
Na én is nézelődtem melyik bandának van fóruma vhogy éreztem itt talállak, öröm hallani hogy néha negatív kritikát is hallok tőled (vagyis 2 oldal visszaolvasása alatt csak azt
) , én meg előralátóan le se szedtem a S Chaos t meg a shit et maradok jó régiknél !
-
átmenetileg - http://hs.notwo.org -
öhm, lejárt a tárhelyes szerződés, költözik az oldal, csak elég lassan megy. (: -
köcce :) -
1.hová tűnt a HS?
2.BSZN Artschi:) -
aaa, sztem mar kiegtek sajnos.
ja, es osszel jon a szokasos dvd is, ha meg valakit erdekel (en mar unom). -
vagy még vagy 5öt...akkor lehet lenne 1-2 JÓ új ötletük.. -
remek... csúszhatnának picit vele. Mondjuk jövő nyárig. -
nyar vegen megint mennek a studioba... :/ -
doodoroma #2901 Akkor jó!
border=\"0\">