Dream Theater
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Disc 1:
1. A Nightmare To Remember
2. A Rite Of Passage
3. Wither
4. The Shattered Fortress
5. The Best Of Time
6. The Count of Tuscany
Disc 2:
1. Stargazer (Rainbow cover)
2. Tenement Funster - Flick Of The Wrist - Lily Of The Valey (Queen cover)
3. Odyssey (The Dixie Dregs cover)
4. Take Your Fingers From My Hair (Zebra cover)
5. Larks Tongues In Aspic Pt.2 (King Crimson cover)
6. To Tame A Land (Iron Maiden cover)
Disc 3:
1. A Nightmare To Remember (Instrumental)
2. A Rite Of Passage (Instrumental)
3. Wither (Instrumental)
4. The Shattered Fortress (Instrumental)
5. The Best Of Time (Instrumental)
6. The Count of Tuscany (Instrumental)
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
viszont jútúbon írtam,hogy nem tetszenek a szólók,mert csak a sebesség meg idióta tekerés jön át,nem úgy mint régen(lásd ACoS),erre faszi válasza reflexbõl:ez azért van,mert nem értem a progresszív zene lényegét,vagy csak buzi vagyok.
(:D! ezek szerint akkor az ACoS szerinte nem progresszív...hát én kérek elnézést,akkor megyek lehúzom magam a vécén)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
A The Shattered Fortress c. összeollózott, ötlettelen borzadványt ajánlom szkippelésre, Rite of Passage-nél pedig el kell nézni, hogy valószínûleg nagyközönségnek szánták, nem fanoknak. Innentõl kezdve viszont van 4 szám, ami mind nagyon korrekt, igaz itt-ott visszaköszön néha egy régebbi motívum klasszikus számokból, de ez eddig is jellemzõ volt az együttesre.
Ott leszek a koncerten<#pias>#pias>
*Octavarium, Stream of conscioussness, és In the name of God c. számokat leszámítva
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
amúgy megvan a jegyem a koncertre, háh :-D
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
2009. november 1.
PeCsa
PORCUPINE TREE
www.porcupinetree.com
viszont pluszpont,hogy legalább nem LaBrie-vel akarták elénekeltetni torzítóval,mint a TDEN-ban...
a heavymetal.hu meg kb.annyira van félretájékoztatva,mint az õsrégi viccben,mikor a rádióba betelefonál a hallgató,hogy "igaz az,hogy teheránban ladát osztogatnak?" - erre a mûsorvezetõ mondja,hogy a hír igaz.csak nem teheránban,hanem kamcsatkában,nem ladát,hanem moszkvicsot,és nem osztogatnak,hanem fosztogatnak...
:-)
Egyébként tényleg nem rossz az elsõ két szám, Nightmare to remember még kifejezetten tetszene is, ha nem lenne benne többször is (sztem) abszolút felesleges, és lealacsonyító hörgés. 12 millió zúzós, hörgõs banda van, nem kell mégegy, ráadásul pont a Dream..
"A Dream Theater új lemeze The Best of Times címmel jelenik meg júniusban. A dobos Mike Portnoy a címadó dal szövegérõl (mely elhunyt édesapjának állít emléket) így nyilatkozott: „Édesapám azalatt vesztette el a rákkal folytatott küzdelmét, míg mi ezt a lemezt csináltuk. Akartam valamit csinálni, ami méltó az emlékéhez. Nem akartam a fájdalomra és a betegségére koncentrálni, sokkal inkább arra, amit egész életében átélt. Nagyon súlyos érzés ezt a dalt hallgatni, ezért egy darabig nem fogjuk élõben játszani.”
na erre varrjatok gombot!:-D
A két új szám alapján szerintem követik az általuk kijelölt utat, amin minden alkalommal megújulnak, új témákat, stílusokat hoznak be és utat törnek a sok önmagát vagy rosszabb esetben mást utánzó zenekarok között (engem totál lenyûgözött mind a kettõ). Számomra pl a Symphony X utolsó albuma az utóbbi évek legélvezetesebb albumai között volt, de amikor elõször végighallgattam, csalódtam, mert nem tartlamaz semmi újat, egy új ötletet sem, csak a régi sémákat veszi elõ újra meg újra és csiszolja õket. Nem mondom hogy baj, csak egy ilyen alapfeltevés után, szvsz, már közük sem lehet a DT nagyságához, ami a progresszív rock legfontosabb szereplõje.
Egyébként én nem olvasom el ezt a kritikát, ahogy az elõzõ lemeznél sem tettem. Én majd kialakítom a saját véleményem.
Úgy legyen.
Mindenesetre itt egy teljes kritika a teljes lemezrõl, JP fórumról letiltották:
http://levprog.blogspot.com/2009/04/black-clouds-silver-linings-track-by.html
Remélem mostani albumban ismét lesznek ötletes számok. (Octavarium, Stream of Consciousness és In the name of God nem régi számok, aztán mégis klasszikusok lettek, szóval van esély:) )
mármint olyan szarok<#hehe>#hehe>
addig kéne elsóznom a megvett jegyet,amíg van olyan,aki nem hallotta<#nemtudom>#nemtudom><#kuss>#kuss>
Must-have LTE drágaság...
Valamint két új DT szám... hupszi - Nem akarom lelõni magamnak de úgysem állom meg :S
http://www.youtube.com/watch?v=Vh9iwA5NFX0
a srácok felvették az új albumot,jöhet a keverés-de már most ígéretesebbnek tûnik,mint az elmúlt 3 lemez együtt<#finom>#finom>
Tour Dates
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
én ott leszek
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
meggyaláztad?:D!
mellesleg,ha valaki lemaradt volna:Hungarian Skies(végre mûködik megint,bár lehet eddig is mûködött,csak én nem találtam:))
(fadíszítés közben beraktam egy Liquid Tension Experiment CD-t, amire anyám közölte hogy meggyaláztam a karácsony szellemét :-S )
Voltam zárás elõtt. _______________
Majdnem akkora élmény mint a tavalyelõtti koncert a PeCsában!
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
+fav