3441
-
#75 Hát gondolkozz már!!! HÁ' NÓÓÓÓRMÁÁÁÁLIS?
Mekkora Isten dolog. Ez a játék szénné fog ütni minden autós gámát! Ez lesz az isten!
Leszarom, ha dobozos. Törjön szénné, repüljön le minden. Leszarom a kocka irányítást! Szakaggyon széjjel, boruljon. Szórja a particle-t tonnaszám. Ez a lényeg! Ezért lesz űbersirálymegakillermostwantedbrutalforce játék!
Térdre csirkék itt az Isten!
-
dashed_ #74 ehhhh -
dashed_ #73 Rally Trophy utan csinalhattak volna/b] vmi jobbat is -
dashed_ #72 eggyet ertek.. ez a repkedos dolog nagyon prinyooo..
+ az autok fizikaja se az igazi igy videk alapjan.. Rally Trophy utan csinalhattak vmi jobbat is .... -
#71 aham. ez nekem is eszembe jutott, de aztán elvetettem, mikor a szélvédő csak pókhálós volt, de a csóka mégis repül. ezek szerint az első gondolat volt a jó.
figy végülis jó poén is lehet a röpködő drájver. majd meglátjuk. anno az edgar torronteras mocis gaméban is rongybaba arc vezette a mocit és ellehetett vele poénkodni. -
#70 Ezzel meg mi van? -
Chaos Mad #69 up -
#68 Utana neztem ezeknek a repkedo embereknek;) Egy filmben lattam, hogy ezek az emberek az utkozeseknel az autobol repulnek ki! Miert kell ennyire elgagyizni valamit?!?!? Semmi masert nincs benne, csak azert hogy a RagDoll-t bele tehessek. Egyszeruen nevetseges:/
Tudom hogy ez arkad lesz, de akkor is. Es ahogy elneztem, az auto is eleg gazul mozgott:/ Lehet hogy Ok is beallnak a sorba a Xpand Rally moge, hogy a kornyezetnek extreme fizikaja van, minden repul, torik, szakad, az auto meg kicsit/nagyon dobozos:/ -
#67 remélem nem, nem kéne Carmageddont csinálni belőle -
#66 lehet, hogy a nézők váltanak helyet rásegítéssel -
coltcannon #65 Ez egy jo kerdes, meg en sem jottem ra. :) -
#64 figyi azok a repülő emberek a képeken mit csinálnak?:)) -
#63 Megjelenésről KONKRÉT infó?? -
coltcannon #62 Rakas uj kep a BH Motorsports-on. -
#61 Sajna még nincs. -
#60 jó lenne, ha lenne rá konkrét ok :) -
#59 Ápp... -
#58 szép
csak rövid és semmi új.. -
#57 ha valaki nem szereti az ekkora, bika nagy videókat, akkor tessék:
VideóinDivX -
coltcannon #56 Új videó!
Gamershell -
#55 na ugye.. :) -
#54 Akkor jo, csak olyan hulyen hangzik:))
Bar, ha kozgazdasagtan felol kozelitjuk meg, akkor elvileg teljesen jo lehet:)) -
#53 sztem jó az úgy :) -
#52 Konkrét csávó! -
#51 Mi az, hogy: "konkrét" ?!?!? Valszeg en vagyok az alul kepzett, de ez sehogy sem passzol:))) -
#50 ez inkább törés teszt lesz minthogy gém :DDD -
#49 fúú lejött a múvi! ez konkrét lesz télleg. nálam az anno pc guruban megjelent első 3 kép óta előkelő helyen van a gém:) így meg aztán pláne. -
#48 az :)
farönkök nagyon ütnek :DD
-
#47 nem tom lekapni a videót:((( kemény 1%nál marad mindig... máshonnan nem lehet legyűrni? -
#46 őőő, megnéztem a videót, hát mit mondjak kifejezetten büntet! nagyon előkelő helyre lépett az idén általam várt játékok sorrendjében :) -
#45 meg senkinél :) -
#44 meg nálam :) -
#43 fú de várom :) -
#42 OFF:
Nalam se...orakig
ON: -
#41 Aztabetyarhetszentsegit :D...Bugbear-ek hozzak a szintet megint...isteni. -
#40 csak nálam volt nem elérhető az SG? -
#39 én nem is olyanról beszélek
hanem vhol olvastam hogy lesz vmi ilyesmi gém és abba te neked kel KIKALAPÁLNI a kocsit :DD
de már régen volt ..szal nem igazán emléxem -
#38 - Azert beszelnek a Rally Trophy-rol, mert az volt az elozo "nagy" jatekuk, es meg mindig az egyik lejobb rally, remek fizikaval, toressel stb.!
- A "nagy" jatekot azert is irtam, mert keszult kozben, a FlatOut keszulo engine-nyevel egy Value jatek is, a Tough Trucks. Korpalyas, truck verseny, minimal szerelgetessel, tuninggal, festessel, de jo fizikaval, porrazuzhatosaggal:))
- A FlatOut-ban nem tudni hogy lesz-e szerelgetes, de ha mar TT szeru tuning, es ugyanolyan jo festes, matricazas lesz benne, mar akkor tokeletes. (A szerelgetest, ne tessek a Street Legalhoz hasonlitani, meg az SL utan mar nem kell mindenjatekba "belekivanni", mert az egy teljesen mas kategoria, es ilyen programokba felesleges is!!!) -
#37 és ezt én honnan tudtam volna ? :F -
#36 király a videó!
de mér beszélnek annyit a rally trophy-ról ??
ésés ebbe lehet majd szerelni
mer úgy hallottam hogy ki lehet majd kalapálni a kocsi oldalát :D
vagy nem ez a gém volt az ? :D