3441

FAQ

• grebber
    Arra hogy van aki nem szereti ezt a megoldást.
  • gergou
    `Egyéni szoc problem.`

Ezt mire ertetted?
  • gergou
    na ja, csak nincs kedvem hetekig varni a mini imageekre, meg stb... Pl a Shadebol kb 1 honappal a megjelenes utan jelent meg miniimages clonecds valtozat... szal ez itt a problem.
  • grebber
    Max mini imagezünk én kifejezetten megszoktam már.Egyéni szoc problem.
  • gergou
    itt a link, de ugy nez ki vaklarma volt, mert tobb mint egy hetes mar ez a topic, es nincs nagyon friss hozzaszolas bent... Majd megallt bennem az uto...:)
  • gergou
    Ok, I really don´t want to say this but Flatout has Starfore 3 Protection . I have to buy the fucking german version now. The best thing is that you have to pay 44€ for the game here. Or can someone give me a link where I can buy the english version?

Ah and before you are crying now from where the hell I know about the starforce 3 thing. Here is a link to a german forum click me. There they are saying that Flatout has starforce 3 protection.

Hat ez totalis halal... Bassza meg a jo budos kurva elet
  • gergou
    Kezdek aggodni, mostmar tobben megvettek a gamezt, es meg mindig nincs relase...:(
  • arty
    negativumként szoktak irni lhama ujsagok az RBR irányitásárol is ... ez még semmit sem jelent :)
  • grebber
    Hát a Colin 3hoz volt egy patch amivel én jobban menem.
  • M@TriX
    az XBOX - PC különbségre gondoltam, lehet nekünk kissé más lesz az irányítás... majd meglátjuk...
  • toMpEr
    hmm hany jatekorol tudsz aminek az iranyitasan javitottak kiadas utan?
  • M@TriX
    az irányításon még javíthatnak PCre, a net meg.. ez van.
  • toMpEr
    Az autokat lehet fejleszteni uj cuccokal, sok a palyan az interaktiv dolog
    negativumkent az autok iranyitasat hoztak fel a pc-s verzioban nincs net-es jatek...
  • M@TriX
    de majd meglátjuk, magamnak csak a saját véleményem számít :)
  • M@TriX
    hát nem...
  • toMpEr
    egy angol xboxos ujsag 5 pontot adott neki a 10-bol...nemtul biztato
  • toMpEr
    play.com-rol is viheto mar
  • Gabe18
    Jó!
    Jöjjön már...
  • gergou
    Meg egy kis erdekesseg az ejszakazoknak:
    hivatalos tv spot aszem.ez a
  • gergou
    anyone noticed they say :

Flatout :

PC : in stock, Usually dispatched within 24 hours.
    PS2 : due to release 5/11
    XBOX : due to release 5/11

we can order it already on PC ???

28.99 euros !! it's cheap

I ordered it so I'll tell you here as soon as it is shipped :)

edit :

Current Status :
    02/10/04 18:15 1) Order Placed
    02/10/04 18:58 2) Processing
    02/10/04 19:14 3) Packing !
    02/10/04 19:49 4) Processing (again ?)

Ezek szerint mar van ahol haza lehet vinni... ahh... holnap reggelre kiderul, mi van:)
  • gergou
    de, minden platformra ugyanakkor jelenik meg, nov.5 en, elotte lesz a szulinapom, szal ajcinak fontos lenne:)
  • toMpEr
    igaz :) bar nembiztos, hogy egyszerre jelenik meg
  • gergou
    Egyebkent az xboxos valtozat sem volt meg feltorve, es azon nem lehet sf 3.:)
  • Gabe18
    Vagy ott a Shade: Wrath Of Angels,amit elvileg szintén feltörtek,de mégse megy itt senkinek.Szóval ezzel az SF-el vannak gondok...
  • gergou
    Hat nem, a finneknel meg nem lehet ugy a boltban, hogy el is adhassak, es ki tudja, az lehet hogy lokalizalt valtozat, es a hivatalos forumot nezegetve olvastam, hogy ott is tartanak az sf3 tol, de csak az original cd lassu beolvasasa miatt, es nem valoszinu, hogy starforceos lenne a gamma, egyepkent az xpand rallyt most tortek fel fullosan ami sf 3 as, de ezen is kb 2 honapot dolgoztak... remeljuk a legjobbakat.
  • I.C.ram
    Sf3-at már feltörték tudtommal. Asszem a Soldiersnél nemrég votl egy működős SF3 crack.
  • toMpEr
    nemtudni meg biztosra, de allitolag a finneknel mar a boltokban van, gondolom ha nem sf3-as lenne mar lenne belole release
  • gergou
    ki mondta az sf 3 at? ez sztem biztos nem sf 3as... de ha az, kinyirom magam:(
  • I.C.ram
    Nem jön valaki insaneezni multiban?
  • toMpEr
    akkor biztos megveszed majd, mivel warezra meg egy ideig varhatunk sf3 miatt
  • steweee
    láttam róla a trailert:egész jónak tűnik
  • gergou
    Meg 2 es fel nap, es megjelenik a flatout! Jeah, miota vartam mar ezt az idoszakot...:) 1000%, hogy nem fogunk bent csalodni!:)
  • Alexease
    Jo lesz azutan is, mivel a Flatout-ban ugy sem lesz multi...
  • Lacc
    Jaja, gyertek és multizunk egy jót amig ki nem jön ez az istenverte flatout :)
  • I.C.ram
    Alexease videoján felbuzdulva, Lacc meg én kipróbáltuk újra az Insane multit. Móka volt! Nyomtunk egy CTF-et 1000-pontosat és király volt nagyon :) Igaz nekem jóval gyorsabb autóm volt :)

Tehát, ha van kedve valakinek jönni multiba, és megvan neki az Insane, az jelentkezzen! :)
  • Gabe18
    USA Nov 5.
    Ha igaz...
  • ati2002
    Skacok, ez mikor jön, nincs kedvem visszaolvasni... Kösz.
  • arty
    wow, mégg ilyen zenéset :))
  • Alexease
    Meg egy kis filmecske, rahangolodas keppen:)))))))))
    Filmecske (AVI, DivX, 6.9Mb)
  • arty
    bugbear alapbol bizalmat kap, akárcsak az invictus... ez nem codemasters :)